NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Csak, hogy forogjanak az agytekervények:Jönnek majd a vércsék szépen, mondjuk nem ártana, ha az első kettő kicsit kevesebbet sérülne meg, és nem keresnének többet mint egy átlag keret 😀
-BigBen,
-Polamalu,
-Miles Austin
trió lassan, de BIZTOSAN a trade blockra kerülHabi
Eaglest/Billst vinném, bár alapvetően nem támogatom az ötletet.NewmanHát Rodgers is marhára kéne a csoportba 😀
több mint 12 éve
Csak, hogy forogjanak az agytekervények:-BigBen,
-Polamalu,
-Miles Austin
trió lassan, de BIZTOSAN a trade blockra kerülnek
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Eaglest/Billst vinném, bár alapvetően nem támogatom az ötletet.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez sztem sose volt aktuális.úgyértem mikor erről a változtatósdiról volt szó.
legalábbis én sose vittem a bengalst.gabtsi
több mint 12 éve
ez sztem sose volt aktuális.legalábbis én sose vittem a bengalst.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nekem egy ilyen volt felírva mikor még aktuális volt:colts höri
texans tyr
titans rajna
jaguars szegecs
pats wyatt
phins del
jets visi
bills fake
steelers habi
ravens igor
browns ork
bengals gabtsi
broncos storm
raiders döme
chargers szaba
chiefs eaglesmcnabb
cowboys farky
eagles rata
giants kristof
skins adam
vikings toca
bears fetomy
packers newman
lions stez
bucs schleck
panthers gabo
saints jj
falcons empty
49ers somos
hawks braxa
cardinals fucu
rams tenorx
több mint 12 éve
Szerintem szedjük össze a 32 GM-et, aztán sorsoljuk ki a csapatokat. 😀
több mint 12 éve
Én annyira nem szimpatizálok ezzel a csapatcserélgetősdivel, de ha mellette döntünk egy-két csapattól eltekintve oda költöztették ahová jól esik 😊 (főként a Pats / Giants / Cowboys hármast szeretnék elkerülni)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
én is átveszem a Coltsot, rendes gyerek ez a Höri 😀
több mint 12 éve
a csapatváltoztatós dologról annyit csak, hogy HA NAGYON MUSZÁJ átveszem a tampát, mert elég sok IRL playám van onnan, egyébként nem igazán vagyok benne, igaz, az egyik ha nem a legkeményebb csoportban vagyok, de ezek a változtatások teljesen felfordíthatják az eredményeket.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A további javaslatok le vannak akkor szarva? Csak mert ember nem reagált rájukWyattTényleg nem lenne rossz ha valaki kézbe fogná ezeket.
több mint 12 éve
Késő volt kicsit amit írtam, bár lehetne ez is az értelme.Gondolom arra gondolt, hogy tavaly még megbeszéltük, hogy csapatnevet és csoportot cserélünk egymással. Ha a főnökök megengedik, ez még mindig okés nekem is.SchleckAhogy nézem még egy csapat maradt üresen (Jets)Huh?tenorx
Hát bizony, élmény lesz a csoportunkba kerülni.Delonso_
A postom első fele a Jetsről szólt a második pedig arra reagált ami az előző post volt.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A további javaslatok le vannak akkor szarva? Csak mert ember nem reagált rájuk
több mint 12 éve
Most egy hétig nem leszek... úgyhogy egyelőre nem tudom beírni a részletesebb javaslatokat, majd a jövő héten megpróbálom.Összesítsd addig melyik kérdésre mi lett a végeredmény 😛 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ahogy nézem, a szavazásra megkaptuk a választ, ideje volna elkezdeni gondolkodni a javaslatokon akkor. A legtöbb dologban változást akar a nép, amin egyébként röhögtem egy jót, amikor itt a vitáknál mindenki kussolt, meg Igor is sorra le lett szavazva mindig. 😊De szerintem azért nem ártana elkezdeni gondolkozni, nehogy megint csúszás legyen, és ha valami nem lesz jó így sem, akkor még netán időben észre is vehetjük, javíthatunk rajta.
szerk.:
Ez a csapatvűáltós dolog még mindig tervben van? Azt hittem, hogy a kezdeti lelkesedés után végül semmi sem lesz belőle.
több mint 12 éve
Gondolom arra gondolt, hogy tavaly még megbeszéltük, hogy csapatnevet és csoportot cserélünk egymással. Ha a főnökök megengedik, ez még mindig okés nekem is.Ahogy nézem még egy csapat maradt üresen (Jets)Huh?tenorx
több mint 12 éve
Ahogy nézem még egy csapat maradt üresen (Jets)Huh?
több mint 12 éve
Ahogy nézem még egy csapat maradt üresen (Jets)Hát bizony, élmény lesz a csoportunkba kerülni.
több mint 12 éve
Cassel nagyon jó QB, ezért is szerezte meg JJ.És aki átveszi a Saintset, az az új GM is összeteszi majd a két kezét, hogy ennyire jó irányítója lehet.
ELIT!!!
több mint 12 éve
Persze, a két játékost egy lapon sem lehet emlegetni. Ő jó WR csak kéne hozzá legalább egy átlagos QB, míg Casselnek tökmindegy ki a WR akkor sem lesz senki belőle.
több mint 12 éve
sokat droppol ez tény,ezekkel mindig is meggyűlt a baja, de míg neki vannak kiemelkedő meccsei is, addig casselnek kb az összes meccse homály
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Érdekes ez a Cassel, mert az elején és a végén nagyon ment neki. Csak közben eltelt egy meccs.A dropparádé azért kiakasztó volt.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Remélem jövőre Cassel eltakarodik a büdös picsába, és akkor legalább értelmes statjai is lesznek végre Bowenak is. eaglesmcnabbNagyjából egyszerre teszik ezt meg KC-ből 😀
Hát igen, Cassel egy jó gyerek, de ez a szint neki kicsit magas, erről nem ő tehet, arról sem, hogy nincs jobb, aki kiszorítaná
Viszont a jobb statokhoz pl nem ártana elkapni azt a szájbatekert labdát, mert amit Bowe reggel bemutatott, az ritka szégyen volt, így hiába passzol neki bárki, ha a tiszta helyzeteket is eldropolja...
több mint 12 éve
Remélem jövőre Cassel eltakarodik a büdös picsába, és akkor legalább értelmes statjai is lesznek végre Bowenak is.
több mint 12 éve
Engem az sem zavar, de örülök hogy nem veretlen a Falcons már.sokat ér vele mondjuk, ha a csapata 6-10-el végez év végénStezjah még mindig ég, nagy fájdalmában elverte az Atlantát 😊Delonso_Brees kiégett, már az 5000 yardja sem lesz meg.StezAz mondjuk igaz, bár szerintem Breesnek jobban örült volna az utódod mint Casselnek 😊Delonso_Azt nézegetem, hogy a mi csoportunk igazi GM nyűvő. Most két GM köszönt le innen, Fetomy és JJ, előtte a Bucs Gm-ek is váltogatták egymást, sőt ha jól tudom a Saintsnek is több GM-je volt. Egyedül Gabo az aki talán a kezdetektől itt van.Delonso_utódomnak jó sora lesz, megspóroltam neki kb. 10 millát a fizetési sapkában 😀jjncaa