NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 643
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Igor, azt mondtad, nem leszel gépnél napokig, ehhez tarthatnád is magad.És engem ne keverj bele, soha senkit nem basztam még át.
több mint 12 éve
Az S stimmel (és hozzáadnám a W/X-t is), de az hogy én cápáznék, no comment. Pláne, hogy újoncokat meg kifejezetten soha nem szoktam bántani/lehúzni.Beki, a legjobban azt teszed, ha az első 3 ajánlatot mindig elutasítod, akárki is küldi... pláne ha Stez, somos, szaba, esetleg Wyatt vagy tenorx (biztos van még más is, most ők ugranak be elsőre)
És természetesen üdv a klubban!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Cső Beki.Ez az S betű csak szöveg, ezt már nekem is mondták, paráztam is, de nem volt semmi problémám még velük.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
S betűre Höri már figyelmeztetett, de az Igor szó is bekerül a halállistára akkor. 😀Ha van használható embered olcsón, akkor a cápák (van a nevükben S, vagy Igor) rádmennek, és szaréhugyé el akarják majd vinni, de én majd megkíméllek ettől, és adok Julióért egy 2. körtWyattÜdv Beckham, megy PM :dWyattBeckham az hát, na de, mint újonc GM kérdezem, ez a PM zargatás mire vonatkozna? 😀Beki
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ha van használható embered olcsón, akkor a cápák (van a nevükben S, vagy Igor) rádmennek, és szaréhugyé el akarják majd vinni, de én majd megkíméllek ettől, és adok Julióért egy 2. körtÜdv Beckham, megy PM :dWyattBeckham az hát, na de, mint újonc GM kérdezem, ez a PM zargatás mire vonatkozna? 😀Beki
több mint 12 éve
szaba
10 543
Szia Beki. Legyünk barátok.
több mint 12 éve
a lelkedet akarjaÜdv Beckham, megy PM :dWyattBeckham az hát, na de, mint újonc GM kérdezem, ez a PM zargatás mire vonatkozna? 😀Beki
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
nálam is frissült a Ke-Ki
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Üdv Beckham, megy PM :dWyattBeckham az hát, na de, mint újonc GM kérdezem, ez a PM zargatás mire vonatkozna? 😀
több mint 12 éve
Üdv Beki
több mint 12 éve
Üdv Becky!
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tőle, baszod, nála 😀Wyattnem tudom hányszor szóltál már érte, de mindig benézem 😀 javítva.
üdv, Beki 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Üdv Mindenkinek és köszönöm a Commish Úrnak a lehetőséget! 😉Figyelek és tanulok, amilyen gyorsan csak lehet. 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem tőle, baszod, nála 😀Love meg biztos nem Wilfork jövője, max tehermentesítője, kezdőnek sajna kevés mellé, remélhetőleg hozunk helyére valami passzsiettetésben használható embert 😊
De olcsóért adhatod azért 😀
Chung meg az egészséges 😊)) Mondjuk tényleg volt már jó meccse, csak kb 1 éve 😕
több mint 12 éve
szaba
10 543
nem határoztuk meg, hogy melyik évben kell kezdenie Poolnak, és azt se hogy hol, szóval az UFL-ben még bőven kezdhet 😊StezVágtak már pofán úgy igazán?
több mint 12 éve
Én is frissítettem az apróhirdetés rovaton:bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/485129
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
nem határoztuk meg, hogy melyik évben kell kezdenie Poolnak, és azt se hogy hol, szóval az UFL-ben még bőven kezdhet 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
átvezettem volna én sok mindent csak le van zárva 😊eaglesmcnabbcsinálhatod 😊
több mint 12 éve
-Ha Pool IRL nem lesz kezdő legalább 12 meccsen, akkor még egy 2013/4. (KC)átvezettem volna én sok mindent csak le van zárva 😊
Ezt majd kérem átvezetni. 😊szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba
10 543
Frissült a ker-kínom, lehet írogatni, ha valaki kell, vagy adnál valakit.
több mint 12 éve
szaba
10 543
-Ha Pool IRL nem lesz kezdő legalább 12 meccsen, akkor még egy 2013/4. (KC)Ezt majd kérem átvezetni. 😊
több mint 12 éve
Bár korai, de én is frissítettem KeKit, alapvetően bárkiért megkereshetsz, de azokat kívánom cserélni akik szerepelnek a listában.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mármint én csak a futók és az elkapók/te-k TD-jeit vettem bele, úgy nekem 12Ohh ... én meg azt hittem Brady dobta a TD-ket pl Gronkonak ...Hát én sem panaszkodhatok ha már veregetjük önnön hátunk.Irányító nélkül 😛Wyatt
- RG III 4TD
- Hilton 100 yard 2 TD
- Mr "88" Bryant 154y 1TD
- Bess 50y 1TD
- Cecil Shorts III 81y 1TD
Ez is kilenc... És nekem a kezdő futóm nem is játszott.
Delonso_
Hm... viszont DX-el lehet jól jársz ha végre épp tud maradni.Delonso_
Egyelőre örülünk, hogy még van lába 😀
több mint 12 éve
Ohh ... én meg azt hittem Brady dobta a TD-ket pl Gronkonak ...Hát én sem panaszkodhatok ha már veregetjük önnön hátunk.Irányító nélkül 😛Wyatt
- RG III 4TD
- Hilton 100 yard 2 TD
- Mr "88" Bryant 154y 1TD
- Bess 50y 1TD
- Cecil Shorts III 81y 1TD
Ez is kilenc... És nekem a kezdő futóm nem is játszott.
Delonso_
Hm... viszont DX-el lehet jól jársz ha végre épp tud maradni.