NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Van rá esély csak nagyon-nagyon pici,de statisztikai esélye mindennek van.Amúgy nem vagyok nagy gondban a capet illetően, sajnos jópár cutérett játékosom van akit el lehet dobni.
több mint 11 éve
ha Longot kiengeded a piacra, én visszahozom, hadd védje Luck vakoldalát 😂
több mint 11 éve
Reálisan egy épp hosszabbításra váró játékost nehéz értékén tradelni. Nameg kedvelem is, bár úgy tűnik sok maradása nem lesz a Phinsben. Gyenge szezon, sérülés és nagy szerződést akar.Ha józanul nézzük a capedet, akkor vagy óriási árusításba fogsz kezdeni, vagy nem tudsz megtartani pár jó játékost. 😊szabaNem?Delonso_Kellemes forduló ez nekem, Long sérült meg, Broyles és Shorts. Így kell ezt.Delonso_Longért már mindegy, úgyse marad nálad. 😛szaba
több mint 11 éve
De szaba, gondolom nem véletlenül rakta ki kekíre Bryantet, Avrilt és Petersont például, őket eladja, Longék meg maradnak.Legalábbis szerintem, miután csak nem engedi ki a piacra a tavaly megszerzett Willist vagy Longot.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sok éhes GM járkál erre nagy cappel. 😀Ha józanul nézzük a capedet, akkor vagy óriási árusításba fogsz kezdeni, vagy nem tudsz megtartani pár jó játékost. 😊szabaNem?Delonso_Kellemes forduló ez nekem, Long sérült meg, Broyles és Shorts. Így kell ezt.Delonso_Longért már mindegy, úgyse marad nálad. 😛szaba
több mint 11 éve
szaba
10 543
Ha józanul nézzük a capedet, akkor vagy óriási árusításba fogsz kezdeni, vagy nem tudsz megtartani pár jó játékost. 😊Nem?Delonso_Kellemes forduló ez nekem, Long sérült meg, Broyles és Shorts. Így kell ezt.Delonso_Longért már mindegy, úgyse marad nálad. 😛szaba
több mint 11 éve
Nem?Kellemes forduló ez nekem, Long sérült meg, Broyles és Shorts. Így kell ezt.Delonso_Longért már mindegy, úgyse marad nálad. 😛szaba
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem értem mi a gond a hétvégén nyert a KC, jah csak nem Cassel vezetésével. 😀Pierre Thomas 84 futott yard, Julio 48 elkapott yard, jajj. 😀
több mint 11 éve
szaba
10 543
Kellemes forduló ez nekem, Long sérült meg, Broyles és Shorts. Így kell ezt.Delonso_Longért már mindegy, úgyse marad nálad. 😛
több mint 11 éve
Én meg Luckkal. Dob 88 picket egy szezonban, de hát nyerni azért csak nyer.Mostantól csak Luckying van.
Ráadásul elit elkapóm is van Von Miller személyében, hát gyerekek... 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
egész jól elkaristolok majd a Ridley-Bryce Brown RB duóval, lehet BJGE elküldésével még a spórolás is belefér majd.Hát igen, a futók miatt bekaphatod 😛
Csak az undrafted igazolás!Höri
több mint 11 éve
egész jól elkaristolok majd a Ridley-Bryce Brown RB duóval, lehet BJGE elküldésével még a spórolás is belefér majd.Csak az undrafted igazolás!
több mint 11 éve
minden másra ott a mastercard? 😊a rutint nem lehet megfizetni 😊braxa88meg a 15ször akkora fizetését 😀fetomyHát megérte a tavalyi draft. Itteni karrieremben először mondhatom el: Kurvajó QB-m van! :cool:fetomyadom érte cutlertbraxa88
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Futók megint hoztak 1-1 TD-t, emellett az elkapók ismét remekeltekWelker 12/103 TD
Gordon 6/116 TD
Danario 6/102
Watson 6/80
Mondjuk most sem úsztuk meg sérülés nélkül, ezúttal Edelman dőlt ki 😕
több mint 11 éve
braxa88
12 534
a rutint nem lehet megfizetni 😊meg a 15ször akkora fizetését 😀fetomyHát megérte a tavalyi draft. Itteni karrieremben először mondhatom el: Kurvajó QB-m van! :cool:fetomyadom érte cutlertbraxa88
több mint 11 éve
meg a 15ször akkora fizetését 😀Hát megérte a tavalyi draft. Itteni karrieremben először mondhatom el: Kurvajó QB-m van! :cool:fetomyadom érte cutlertbraxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Hát megérte a tavalyi draft. Itteni karrieremben először mondhatom el: Kurvajó QB-m van! :cool:fetomyadom érte cutlert
több mint 11 éve
Hát megérte a tavalyi draft. Itteni karrieremben először mondhatom el: Kurvajó QB-m van! :cool:
több mint 11 éve
Kellemes forduló ez nekem, Long sérült meg, Broyles és Shorts. Így kell ezt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jó hír, köszönöm. 😉Még egy kérdésem lenne:Igen, de ez kb. semmit sem számít.empty taxi
jól látom, hogy a Madden nem tesz különbséget 3-4 és 4-3 esetén NT és DT között, vagyis minden esetben DT van?
Beki
több mint 11 éve
Még egy kérdésem lenne:Igen, de ez kb. semmit sem számít.
jól látom, hogy a Madden nem tesz különbséget 3-4 és 4-3 esetén NT és DT között, vagyis minden esetben DT van?
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Még egy kérdésem lenne:jól látom, hogy a Madden nem tesz különbséget 3-4 és 4-3 esetén NT és DT között, vagyis minden esetben DT van?
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
MegLehet hülye kérdés, de van valami akadálya annak hogy a Bills LT Cordy Glennt továbbra is LG-ben játszassam, Kerry Rhodes-ot meg SS-re konvertáljam? 😊 (utóbbi a Jetsben SS-t is játszott, valamint idén a 3. héten Adrian Wilson kiesése miatt is játszott strong safetyt és elég jól működött) A szabálykönyvben emlékeim szerint nincs erre vonatkozó passzus, és nem is nagy konverziókról van szó, nem WR-t akarok a védőfalba tenni 😀RataxesMadden díjazná ezen konverziót vagy meg lehet piszkálni vhogy a játékosk posztját a Maddenhez?Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lehet hülye kérdés, de van valami akadálya annak hogy a Bills LT Cordy Glennt továbbra is LG-ben játszassam, Kerry Rhodes-ot meg SS-re konvertáljam? 😊 (utóbbi a Jetsben SS-t is játszott, valamint idén a 3. héten Adrian Wilson kiesése miatt is játszott strong safetyt és elég jól működött) A szabálykönyvben emlékeim szerint nincs erre vonatkozó passzus, és nem is nagy konverziókról van szó, nem WR-t akarok a védőfalba tenni 😀RataxesMadden díjazná ezen konverziót vagy meg lehet piszkálni vhogy a játékosk posztját a Maddenhez?
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Lehet hülye kérdés, de van valami akadálya annak hogy a Bills LT Cordy Glennt továbbra is LG-ben játszassam, Kerry Rhodes-ot meg SS-re konvertáljam? 😊 (utóbbi a Jetsben SS-t is játszott, valamint idén a 3. héten Adrian Wilson kiesése miatt is játszott strong safetyt és elég jól működött) A szabálykönyvben emlékeim szerint nincs erre vonatkozó passzus, és nem is nagy konverziókról van szó, nem WR-t akarok a védőfalba tenni 😀RataxesNincs