NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 642
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Höri a segítőkész commish, azt lehet ő ránt le elsőnek 😀StezMég nem keresett meg, de mit is akarna a bajnok csapat tőlem...😀
több mint 12 éve
Höri a segítőkész commish, azt lehet ő ránt le elsőnek 😀
több mint 12 éve
Üdv Beki!Én is X-es vagyok és szintén kivétel 😊RataxesSzintén X, szintén kivétel.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Küldtem is PM-et, csak elolvasnám. 😀Így van, remélem Beki is hallotta, velem kifejezetten megéri üzletelni 😉nem mintha az enyémben sok lenne bármelyikből 😛Mert te magadat húzod le, szal te nem vagy tiltólistás 😀Wyatt
meg engem 😛fetomyNa ezért vagyok én a commish, se S, se X, se W, se igor.HöriMegsérted RajnátWyatt
Nem is baj, nekem draftolni kell nem tradelni 😊fetomy
több mint 12 éve
Így van, remélem Beki is hallotta, velem kifejezetten megéri üzletelni 😉nem mintha az enyémben sok lenne bármelyikből 😛Mert te magadat húzod le, szal te nem vagy tiltólistás 😀Wyatt
meg engem 😛fetomyNa ezért vagyok én a commish, se S, se X, se W, se igor.HöriMegsérted RajnátWyatt
Nem is baj, nekem draftolni kell nem tradelni 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
nem mintha az enyémben sok lenne bármelyikből 😛Mert te magadat húzod le, szal te nem vagy tiltólistás 😀
több mint 12 éve
nem mintha az enyémben sok lenne bármelyikből 😛meg engem 😛Na ezért vagyok én a commish, se S, se X, se W, se igor.HöriMegsérted RajnátWyatt
több mint 12 éve
ezzel Höri burkoltan megjelölte a lehetséges utódjátNa ezért vagyok én a commish, se S, se X, se W, se igor.HöriMegsérted RajnátWyatt
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na ezért vagyok én a commish, se S, se X, se W, se igor.HöriMegsérted Rajnát
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Üdv Beki!Ja oksi, ilyen apróságok már nem emlékszik tisztán az ember :d
Segítek én, hogy ki tudd szűrni ki a lehúzós: Az a GM, aki az elkövetkező 20-22 hónapban bármilyen ajánlatot tesz, az lehúzós 😉 Kivéve stez, ő nem is ért az egészhez, simán le tudod húzni!
Wyatt: Minden idényben lehet 1 újat ;P persze felőlem jöhet a hit, elfér itt. 😀fetomy
több mint 12 éve
Én is X-es vagyok és szintén kivétel 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Üdv Beki!Az x-es kitétel alól én vagyok a kivétel.
Szerk. csatlakozva a mainstream keki frissítéshez itt az enyém: bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/507153
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Üdv Beki!Segítek én, hogy ki tudd szűrni ki a lehúzós: Az a GM, aki az elkövetkező 20-22 hónapban bármilyen ajánlatot tesz, az lehúzós 😉 Kivéve stez, ő nem is ért az egészhez, simán le tudod húzni!
Wyatt: Minden idényben lehet 1 újat ;P persze felőlem jöhet a hit, elfér itt. 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Amúgy akkor gondolom még mindig él az új ke-kí=+2 millás caphit, szal írogassátok csak bőszen 😀
több mint 12 éve
Szia Beki, lesznek márciusig is szavazások, hiába nincs trade admin a cserék java is lefut addig. Kérj mindig tanácsot, lehetőleg többektől.
több mint 12 éve
Ne higyj neki Beki, Igor csak szeretne bemocskolni azok után, hogy simben elvertem. 😀Nem mondja ám komolyan ezeket... 😛
több mint 12 éve
Igor, azt mondtad, nem leszel gépnél napokig, ehhez tarthatnád is magad.1) Ma jöttem haza.. látom mindenki tett nagy ívben a lényegi dolgokra/GM javaslatokra így is 😛
És engem ne keverj bele, soha senkit nem basztam még át.Stez
2) Stez. Hahó, Stez? Steeeez? Élsz még.. vagy rádomlott a menyezet?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nekem a máj kell, arra hamarosan szükségem leszStezHiánycikk mindenkinél, így megtartanám. 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
nekem a máj kell, arra hamarosan szükségem leszStezMinek az? A mostani sem fér el 😀
több mint 12 éve
nekem a máj kell, arra hamarosan szükségem lesz
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a trade admin kb márciusban fog beindulni, rajtad múlik, h mennyi cserét fixálsz le előtte (én nem nagyon javaslom őket)van még időd bőven, az IRL szezon alatt nem kell csinálnod szinte semmit.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
januárig a veséidet is elvisszük.Roger that, Sir.
és nem tehetsz ellene semmit.Szegecs
több mint 12 éve
januárig a veséidet is elvisszük.és nem tehetsz ellene semmit.
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Saints pickjeit és rosterjét felmértem, nagyjából átfutottam a szabálykönyvet, de ezt még tüzetesebben megteszem még a héten.A lényeg h januárig semmi nem lesz, gondolok itt tradere pl.?