NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 604
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Én is toltam egy friss kakit.NewmanMondjuk aki ezt beírja, ennyi erővel már linkelhetné is, hogy ne kelljen külön megnyitogatni 😀
Most nem neked, úgy általában mindenkinek
több mint 11 éve
Szerintem Tampaban sem nagyon bannak ha az en csapatomra cserelhetnek a jelenlegit.
több mint 11 éve
Freeman meg meghalna az első driveban... 😀Nem ezekkel a szarokkal kéne játszani mondjuk.😀 Bradynek is lenne végre mélységi célpontja, több is 😀Wyatt
Közösen megfogalmazhatnánk egy levelet az NFL-nek és a játékosoknak, hogy március-áprilisban ha nincs semmi dolguk, akkor lejátszhatnák IRL nekünk a meccseket. Úgy is rendesen megfizetik őket.
Luck biztos örülne, ha lenne egy Megatronja. 😊Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nem ezekkel a szarokkal kéne játszani mondjuk.😀 Bradynek is lenne végre mélységi célpontja, több is 😀
Közösen megfogalmazhatnánk egy levelet az NFL-nek és a játékosoknak, hogy március-áprilisban ha nincs semmi dolguk, akkor lejátszhatnák IRL nekünk a meccseket. Úgy is rendesen megfizetik őket.
Luck biztos örülne, ha lenne egy Megatronja. 😊Stez
több mint 11 éve
Nem ezekkel a szarokkal kéne játszani mondjuk.Közösen megfogalmazhatnánk egy levelet az NFL-nek és a játékosoknak, hogy március-áprilisban ha nincs semmi dolguk, akkor lejátszhatnák IRL nekünk a meccseket. Úgy is rendesen megfizetik őket.
Luck biztos örülne, ha lenne egy Megatronja. 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Progiban semmi nem jön kiHát Gordon és Danario továbbra is állat, a futóim meccsenként egy TD-t mindig hoznak, a sackgyár is beindult, Hali kettő, T-Jax is tol mostanában meccsenként egyet, Cullen Jenkins is, Nelson inti, sack megy ez :dWyattRohadtul mindegy, ha a progiban aztán nem jön ki. 😛
Üdv a GM-től, aki Camet és Aldont draftolta.Igor
Aldon Smithért meg még mindig grat, óriási fogás volt, meg Cam is, de amúgy is parádésak az elmúlt évekbeli draftjaid
több mint 11 éve
Hát Gordon és Danario továbbra is állat, a futóim meccsenként egy TD-t mindig hoznak, a sackgyár is beindult, Hali kettő, T-Jax is tol mostanában meccsenként egyet, Cullen Jenkins is, Nelson inti, sack megy ez :dWyattRohadtul mindegy, ha a progiban aztán nem jön ki. 😛
Üdv a GM-től, aki Camet és Aldont draftolta.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Nekem meg van egy jó punterem!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Hát Gordon és Danario továbbra is állat, a futóim meccsenként egy TD-t mindig hoznak, a sackgyár is beindult, Hali kettő, T-Jax is tol mostanában meccsenként egyet, Cullen Jenkins is, Nelson inti, sack megy ez :d
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
minek ide bowe ha van avant meg cooper? 😀eaglesmcnabbMinek ide Cassel nekem, ha Foles 381 yardot passzol és 2 TD passza van. 😀
több mint 11 éve
minek ide bowe ha van avant meg cooper? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nagyon rá van kockulva mindenki az idényre, nem záporoznak az ajánlatok (még az is lehet, hogy trade-em se lesz a szezon során, elég lehangoló 😕)Wyattfigyelj ha senki nem engedi hogy lehúzd én beáldozom magam, és viheted Atkinst 2 db első körért
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Azert ettol nem felek az esetedben.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nagyon rá van kockulva mindenki az idényre, nem záporoznak az ajánlatok (még az is lehet, hogy trade-em se lesz a szezon során, elég lehangoló 😕)
több mint 11 éve
jöhetnek a PeytonManningekbraxa88miértnemfigyelsz???
előtted rakták ki átadólistára Tannehillt 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
friss: bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/109802jöhetnek a PeytonManningek
több mint 11 éve
Ha egy játékos a következő offseason-ban tagelésre kerül, akkor a 2012-es, vagy 2013-as top5 fizetés átlagát kell néznem?Beki12, de valahová mintha már be lettek volna rakva az aktuális tagértékek.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha egy játékos a következő offseason-ban tagelésre kerül, akkor a 2012-es, vagy 2013-as top5 fizetés átlagát kell néznem?
több mint 11 éve
IRL kiszámíthatatlansága? IRL sincs ingyen visszavonulás, csak mert kiszámíthatatlan 😊 Egyébként szerintem ebben IRL-t kéne követni. Ha ott pl. Belchert penalty-val "rakhatták ki", akkor itt is úgy kéne sztem.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nem pont az ilyen esetek miatt, de továbbra is tartom, hogy az IRL kiszámíthatatlansága miatti szezononkénti egy ingyen visszavonultatás még mindig célszerű lenne
több mint 11 éve
Hmm, tudom hogy nem szép beírni.. de ilyenkor Belcherrel mi van?méltányossági cut van
Van méltányossági cut, vagy büntivel engedhetem el? (nem hatalmas összeg.. csak elvi szinten kérdem)Igor
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Hmm, tudom hogy nem szép beírni.. de ilyenkor Belcherrel mi van? Van méltányossági cut, vagy büntivel engedhetem el? (nem hatalmas összeg.. csak elvi szinten kérdem)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)