GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Nem vagyok én hitetlen. Hiszem, hogy odaadod 6. körért Bőrfiktet.Stezha hinnel is benne, nem csak a szad jarna, mar reg beirtad vna adminba es imadkozol h fetomy leszarja 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Nem vagyok én hitetlen. Hiszem, hogy odaadod 6. körért Bőrfiktet.Stezaz a baj, hogy szar a hited 😀
több mint 12 éve
Nem vagyok én hitetlen. Hiszem, hogy odaadod 6. körért Bőrfiktet.
több mint 12 éve
jóvan bazeg véletlenül lesz egy felém billenő térd és rögtön baszogattok bazmeg.. 😀A feléd billenő térd nem lesz véletlen 😂
Stezikém neked megmondtam már, hogy nem kellett volna hitetlennek lenned, Fikt innen megy nyugdíjba 😛 Elpadozgat itt nálam, különben is megmondta, hogy előbb vágja le a lábát minthogy nálad játsszon 😛 De azért 4 első körért mehet 😉fetomy

több mint 12 éve
jóvan bazeg véletlenül lesz egy felém billenő térd és rögtön baszogattok bazmeg.. 😀Stezikém neked megmondtam már, hogy nem kellett volna hitetlennek lenned, Fikt innen megy nyugdíjba 😛 Elpadozgat itt nálam, különben is megmondta, hogy előbb vágja le a lábát minthogy nálad játsszon 😛 De azért 4 első körért mehet 😉
több mint 12 éve
helyes, megdolgoztál azért a címértuhh már majdnem megvettem 1. körért, de ha a címem a tét, akkor hagyom a picsába!fetomyToca, Jonathan Goff a Kínál rovatodban valami vicc, vagy csak én vagyok rosszul értesült? 😊Rataxestoca hard módban szeret tradelni
mindenesetre ha őt eladja, akkor ő az év gmje, és nem fetomySzegecs
😀

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Azért talán megkapod McKinniet, ha betolod még Bőrfiktet isuhh már majdnem megvettem 1. körért, de ha a címem a tét, akkor hagyom a picsába!fetomyToca, Jonathan Goff a Kínál rovatodban valami vicc, vagy csak én vagyok rosszul értesült? 😊Rataxestoca hard módban szeret tradelni
több mint 12 éve
uhh már majdnem megvettem 1. körért, de ha a címem a tét, akkor hagyom a picsába!Toca, Jonathan Goff a Kínál rovatodban valami vicc, vagy csak én vagyok rosszul értesült? 😊Rataxestoca hard módban szeret tradelni
több mint 12 éve
megkapod érte a caphitemetDarth Vader úr, akkor kell McKinnie?StezAz ilyen szemeteket csak én tudom eladni, de kell is, hogy tönkretegyem a játékot. 😀Stezez így igaz
Szegecs

több mint 12 éve
Darth Vader úr, akkor kell McKinnie?Az ilyen szemeteket csak én tudom eladni, de kell is, hogy tönkretegyem a játékot. 😀Stezez így igaz
Szegecs
több mint 12 éve
Az ilyen szemeteket csak én tudom eladni, de kell is, hogy tönkretegyem a játékot. 😀Stezez így igaz

több mint 12 éve
Az ilyen szemeteket csak én tudom eladni, de kell is, hogy tönkretegyem a játékot. 😀
több mint 12 éve
szerintem erre mondják, hogy a remény hal meg utoljára

több mint 12 éve
Mondjuk Winslow is jó vétel lenne a 4 év / 23 millás fizujával 😀 Szerintem csak eltévesztette a topicot, igazából a cut-ba ment volna 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Toca, Jonathan Goff a Kínál rovatodban valami vicc, vagy csak én vagyok rosszul értesült? 😊Rataxestoca hard módban szeret tradelni
mindenesetre ha őt eladja, akkor ő az év gmje, és nem fetomy

több mint 12 éve
Toca, Jonathan Goff a Kínál rovatodban valami vicc, vagy csak én vagyok rosszul értesült? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jah, az alkata is jó mindkettőbe nyilván.smith ha jól tévedek 4-4 szezont húzott le 3-4es endként és 4-3as endként ismi van rajna, 3-4?HöriHogy klasszikust idézzek, hibrid! De amúgy nem hiszem, hogy váltok, nincs 3-4 OLB-m igazából. De még lehet 😊Rajna
szóval miatta nem hiszem, hogy variálni kelleneSzegecs
több mint 12 éve
smith ha jól tévedek 4-4 szezont húzott le 3-4es endként és 4-3as endként ismi van rajna, 3-4?HöriHogy klasszikust idézzek, hibrid! De amúgy nem hiszem, hogy váltok, nincs 3-4 OLB-m igazából. De még lehet 😊Rajna
szóval miatta nem hiszem, hogy variálni kellene

több mint 12 éve
Nem voltam elég egyértelmű, de természetesen nem rólad volt szó, szerintem te kurva jól jártál (Kristóffal meg közben már megbeszéltük a dolgokat)És ez most neked miért érte meg?Wyatt1. kör végén nem fogom tudni behúzni a Titans 1. számú célpontját aki ráadásul possession WR ami nekem most kell. A másikon meg szereztem egy klasszis DE-t viszonylag jó fizuval. Bár azt még lehet, hogy jövőre megbánom. Wrightot viszont nem hiszem 😊Rajna

több mint 12 éve
Van kekim meg most már engem is lehet cseszegetni tradekkel én is fogok sok mindenkit 😀
több mint 12 éve
És ez most neked miért érte meg?Wyatt1. kör végén nem fogom tudni behúzni a Titans 1. számú célpontját aki ráadásul possession WR ami nekem most kell. A másikon meg szereztem egy klasszis DE-t viszonylag jó fizuval. Bár azt még lehet, hogy jövőre megbánom. Wrightot viszont nem hiszem 😊
több mint 12 éve
mi van rajna, 3-4?HöriHogy klasszikust idézzek, hibrid! De amúgy nem hiszem, hogy váltok, nincs 3-4 OLB-m igazából. De még lehet 😊