NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 517
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Átérzem a helyzeted, nálam sajna csak kettő maradt, de azért nem akasztom fel magamHa nincs más hozzá kell szoknia ahhoz. 😀BekiHosszú idő után azért csak sikerült találnom 2 jó kezdő T-t, mondjuk egyből 3 is van. 😀szaba
több mint 11 éve
szaba
10 543
Ha nincs más hozzá kell szoknia ahhoz. 😀BekiHosszú idő után azért csak sikerült találnom 2 jó kezdő T-t, mondjuk egyből 3 is van. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha nincs más hozzá kell szoknia ahhoz. 😀Sose volt ilyen jó dolga, de a padra lehet nem fáj a foga. 😛szabaChargers mezzel esetleg gondja van? 😀BekiDerek Newtonnak jól állna az arany.szabaNo, OT is bekerült a keres részlegbe. 😀BekiFriss Saints KekiBekiMi frissült, a formátum? 😀szaba
több mint 11 éve
szaba
10 543
Sose volt ilyen jó dolga, de a padra lehet nem fáj a foga. 😛Chargers mezzel esetleg gondja van? 😀BekiDerek Newtonnak jól állna az arany.szabaNo, OT is bekerült a keres részlegbe. 😀BekiFriss Saints KekiBekiMi frissült, a formátum? 😀szaba
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Chargers mezzel esetleg gondja van? 😀Derek Newtonnak jól állna az arany.szabaNo, OT is bekerült a keres részlegbe. 😀BekiFriss Saints KekiBekiMi frissült, a formátum? 😀szaba
több mint 11 éve
szaba
10 543
Derek Newtonnak jól állna az arany.No, OT is bekerült a keres részlegbe. 😀BekiFriss Saints KekiBekiMi frissült, a formátum? 😀szaba
több mint 11 éve
kiváncsi vagyok hány (rookie) GM fog minden hiányposztot "megoldani" a játék kezdete előttbraxa88ha már az enyémeket megoldja elégedett leszek 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
kiváncsi vagyok hány (rookie) GM fog minden hiányposztot "megoldani" a játék kezdete előtt
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
No, OT is bekerült a keres részlegbe. 😀Friss Saints KekiBekiMi frissült, a formátum? 😀szaba
több mint 11 éve
szaba
10 543
Jets még mindig visié?
több mint 11 éve
lucknak is biztos jobb értéke lesz mint wilsonnakbraxa88persze, általában teljesen szarok a ratingek a maddenben :/
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
lucknak is biztos jobb értéke lesz mint wilsonnakbraxa88OROY-nak illik is :d
Ne stresszelj, lesz korrigálási lehetőség (darabszám mondjuk nincs meghatározva, de kirívó hülyeség 2-3, ha van egy csapatban)az addig oké, de attól GM játékban baszhatom, ha nekem itthon ligaelső 😀jó a madden, csak idén is elfelejtették frissíteni atkins értékeit, ha jövőre is elfelejtik, akkor elmehetnek a faszomba! 😀eaglesmcnabbott az editor frissítsd azzal 😊Farky
eaglesmcnabb
több mint 11 éve
az addig oké, de attól GM játékban baszhatom, ha nekem itthon ligaelső 😀jó a madden, csak idén is elfelejtették frissíteni atkins értékeit, ha jövőre is elfelejtik, akkor elmehetnek a faszomba! 😀eaglesmcnabbott az editor frissítsd azzal 😊Farky
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
lucknak is biztos jobb értéke lesz mint wilsonnak
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
jó a madden, csak idén is elfelejtették frissíteni atkins értékeit, ha jövőre is elfelejtik, akkor elmehetnek a faszomba! 😀eaglesmcnabbHali 80 és tsai? 😛
több mint 11 éve
jó a madden, csak idén is elfelejtették frissíteni atkins értékeit, ha jövőre is elfelejtik, akkor elmehetnek a faszomba! 😀eaglesmcnabbott az editor frissítsd azzal 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
jó a madden, csak idén is elfelejtették frissíteni atkins értékeit, ha jövőre is elfelejtik, akkor elmehetnek a faszomba! 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Itt is voltak faszok, akik jók tudtak lenni, viszont a tényleg jók, tényleg jók maradtak 😀jaja, bár azért halkan jegyezzük meg, hogy maddennel is mind a Colts, mind a KC rendre PO-ba jutott, egyszer ráadásul Clausennel 😀StezTroy Smith ROY, Jarvis Moss rookie Pro Bowl, Gholston sack leader... én szerettem a maddent 😀
A két program ugyanannyira totál random, annyi a különbség, hogy a fof-al sokat kell melózni, de jóval részletesebb képet kapunk a meccsekről. Szóval igazából szerintem annyi lenne a kérdés, hogy van-e néhány ember, aki hajlandó-e dolgozni vele, ha nincs akkor lehet madden is. De reálisabb az sem lesz 😊fetomy
Illetve, amit be akartál állítani, azt be tudtad, mert nem randomizálta szét
Cserébe utána szar
több mint 11 éve
jaja, bár azért halkan jegyezzük meg, hogy maddennel is mind a Colts, mind a KC rendre PO-ba jutott, egyszer ráadásul Clausennel 😀StezTroy Smith ROY, Jarvis Moss rookie Pro Bowl, Gholston sack leader... én szerettem a maddent 😀
A két program ugyanannyira totál random, annyi a különbség, hogy a fof-al sokat kell melózni, de jóval részletesebb képet kapunk a meccsekről. Szóval igazából szerintem annyi lenne a kérdés, hogy van-e néhány ember, aki hajlandó-e dolgozni vele, ha nincs akkor lehet madden is. De reálisabb az sem lesz 😊
több mint 11 éve
nem új programot kell keresni, hanem Dömét kell lefizetni rendesen, hogy csítelje a simet
több mint 11 éve
jaja, bár azért halkan jegyezzük meg, hogy maddennel is mind a Colts, mind a KC rendre PO-ba jutott, egyszer ráadásul Clausennel 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
jövőre akkor tuti a madden?FarkyHát, mivel sajna FoF-fel nem lehet megoldani, hogy egy fogalmatlan emberke ne legyen jobb, mint egy elit/HoF-játékos, így hiába sokkal jobb program, egyszerűen nem adja vissza reálisan a dolgokat (lásd még a KC szereplése, és a Colts bajnoki címe :d)