GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Az idei 6/12-met jövő évi ötödik körre cserélném!Rataxesvárom ki vallja a "jövőre úgy is kirúgnak, belemegyek" elvet 😀
több mint 12 éve
bármilyen meglepő nem kaptam fel a vizet, azzal is tisztában vagyok, hogy ez csak egy játék (amit itt sokan néha elfelejtenek),
több mint 12 éve
Az idei 6/12-met jövő évi ötödik körre cserélném!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
1. kapd fel a vizetpont leszarom a véleményeteket. kellett egy QB és valószínűleg kezdő is lesz, ennyi elégFucuvicces, hogy a tavalyi QB hármast el is felejtettétek ahhoz képest Kolb olyan, mintha Brady érkezett volna.Fucuigazad van, jó trade volt 😛braxa88
2. csak játék
3. nyugella
több mint 12 éve
pont leszarom a véleményeteket. kellett egy QB és valószínűleg kezdő is lesz, ennyi elégvicces, hogy a tavalyi QB hármast el is felejtettétek ahhoz képest Kolb olyan, mintha Brady érkezett volna.Fucuigazad van, jó trade volt 😛braxa88
több mint 12 éve
vicces, hogy a tavalyi QB hármast el is felejtettétek ahhoz képest Kolb olyan, mintha Brady érkezett volna.Fucuigazad van, jó trade volt 😛
több mint 12 éve
és kit érdekel a sim?Csak nem Kolb az.Az is külön csúcs lehet, hogy Kolbra minden évben van vevőWyattEgy Pats-verőre igen is igény van a ligában.szaba
Még a simben is hamarabb veri meg Boss Bailey a Patset, mint Kolb. 😊Stez
több mint 12 éve
Csak nem Kolb az.Az is külön csúcs lehet, hogy Kolbra minden évben van vevőWyattEgy Pats-verőre igen is igény van a ligában.szaba
Még a simben is hamarabb veri meg Boss Bailey a Patset, mint Kolb. 😊
több mint 12 éve
vicces, hogy a tavalyi QB hármast el is felejtettétek ahhoz képest Kolb olyan, mintha Brady érkezett volna.
több mint 12 éve
Az is külön csúcs lehet, hogy Kolbra minden évben van vevőWyattEgy Pats-verőre igen is igény van a ligában.
több mint 12 éve
jó, akkkor az arizonatól sem kell tartani 😛
több mint 12 éve
amikor meg osztunk bant, akkor mindenki azon van felháborodva, hogy miért tettünk ilyet és gonosz diktátorok vagyunk.Elviszi? Ilyen Tourette-szindrómas vadparasztot csak ez a forum kepes elturni, ez sokat elmond az adminok moderalasi minosegerol.Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )RataxesPersze, hogy nektek tetszik, hogy is mondta Szegecs:
Más faszával verni a csalánt? 😀
Fake itt elviszi a balhét, ti meg nyálaztok. 😀Stez
Mondjuk az ignore funkcio sokat tompit.Delonso_
több mint 12 éve
nincs mit, legalább van egy kis változatosság 😀 btw. emlékeim szerint oltottál már szénné valakit azért mert belájkolt vagy valami, (nem emlékszem már pontosan a szitura 😊 ), ezért is csak félve méltattam a hsz.-ed 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )Rataxeskosz rata, mit iszol ? 😀 btw smittelt szoveg, nem nagy dobas.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
not, jogos az a 2008as szezon volt. csak afolott az 5 nap folott hajlamos vagyok elsiklani. mi az az 1 evhez kepest 😂 delonso imadlak. nem lennel ocsem, teged kikene talalni. ilyen unlimited mulattatasi kepesseggel nem sok ember van megaldva 😊 keep postin' !eloszor es utoljara 7 eve voltam kitiltva tibi keze altal.Én emlékszem még valami Pats-topicos ámokfutásodra is, amikor gsn dobott ki. Rosszul?Wyatt
az h irok 3 pmet adminoknak h toroljenek az meg miota szamit bannak ? 😀 MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Elviszi? Ilyen Tourette-szindrómas vadparasztot csak ez a forum kepes elturni, ez sokat elmond az adminok moderalasi minosegerol.Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )RataxesPersze, hogy nektek tetszik, hogy is mondta Szegecs:
Fake itt elviszi a balhét, ti meg nyálaztok. 😀Stez
Mondjuk az ignore funkcio sokat tompit.
több mint 12 éve
Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )RataxesPersze, hogy nektek tetszik, hogy is mondta Szegecs:
Fake itt elviszi a balhét, ti meg nyálaztok. 😀
több mint 12 éve
Nekem tetszik, változatos a szókincse, mindig tanulok valami újat... Ez a szecskavágós kimondottan jó volt 😀 (csak nehogy én kapjak most valami atomoltást hogy ezt leírtam 😊 )
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eloszor es utoljara 7 eve voltam kitiltva tibi keze altal.Én emlékszem még valami Pats-topicos ámokfutásodra is, amikor gsn dobott ki. Rosszul?
az h irok 3 pmet adminoknak h toroljenek az meg miota szamit bannak ? 😀 MMMS

több mint 12 éve
Inkább sajátosnak nevezném. 😊MMMS, ez már kicsit erős azért, még viccnek is. 😊szabaszar a humorerzekem.
MMMS
több mint 12 éve
MMMS, ez már kicsit erős azért, még viccnek is. 😊szabaszar a humorerzekem.
több mint 12 éve
eloszor es utoljara 7 eve voltam kitiltva tibi keze altal. az h irok 3 pmet adminoknak h toroljenek az meg miota szamit bannak ? 😀
több mint 12 éve
szerintem abszolút nem kirívó tradeWyatta többi hülyeség közül

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...