NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 518
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
az az ember aki abból a pickből húzta Lavonte David DRoY-t 😀4-5 volt az csak úgy osztottam el, hogy volt 7 is 😀mckinnie 😀 már tavaly is csak neked volt annyi eszed, hogy megvedd 😀fetomyarra nem emlékszel ki volt az a balfasz aki aláírt vagy 7 millával casey hamptonnal? 😀eaglesmcnabb
mellesleg nem tudod ki adta el muhammad wilkersont egy 2. körért? 😀fetomy
ráadásul Wilkerson szar DE lenne ide, a második számú DT-mnek 3-szor annyi sackje van 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
verjük a faszunkat, ki a legnagyobb gyökér?Jimmy Clausen 1/1, kérem szépen 😀
több mint 11 éve
4-5 volt az csak úgy osztottam el, hogy volt 7 is 😀mckinnie 😀 már tavaly is csak neked volt annyi eszed, hogy megvedd 😀fetomyarra nem emlékszel ki volt az a balfasz aki aláírt vagy 7 millával casey hamptonnal? 😀eaglesmcnabb
mellesleg nem tudod ki adta el muhammad wilkersont egy 2. körért? 😀
több mint 11 éve
jó, most ha okosságokat sorolunk, akkor említhetjük Loftont is, de főleg Beasont, ha csak a tavalyi FA-t vesszük figyelembe 😛kíváncsi vagyok, Beason a Panthersben még hány hetet él meg
több mint 11 éve
mckinnie 😀 már tavaly is csak neked volt annyi eszed, hogy megvedd 😀fetomyarra nem emlékszel ki volt az a balfasz aki aláírt vagy 7 millával casey hamptonnal? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mckinnie 😀 már tavaly is csak neked volt annyi eszed, hogy megvedd 😀fetomyjó lett volna pont 1-2 évre, ha az a barom kezdeni tud végig, addig nem volt rossz 😀
mondjuk bízom benne, hogy fetomy te vagy akkora barom, hogy visszavedd 😀
már csak a poén kedvéért is 😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nálam is friss a keki: bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/674033
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Mindjárt beírom a Cardinals következő fr. QB-jét a kínálba, egy 2. kör és egy kiemelkedő CB nekem is jó érte :d
több mint 11 éve
mckinnie 😀 már tavaly is csak neked volt annyi eszed, hogy megvedd 😀
több mint 11 éve
szaba
10 543
Ez a beszéd, ez már Stezes keki. 😀 😀
több mint 11 éve
ejj igazad lehet :/ bocsi stez akkor mégsem érdekel a biznisz :/Ne tedd! Csak nincs helye a cap alatt, így a drága szarokat el akarja sózni az ócó bőrfiktért cserébeWyattNa jól van akkor 😊na, kettejükért még talán el is gondolkodom rajta 😉fetomy
Akkor valamikor én is írok egy újat, aztán bedobom eladósorba Megatront és Von Millert, keres rovatba meg Bőrfiktet.Stez
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ne tedd! Csak nincs helye a cap alatt, így a drága szarokat el akarja sózni az ócó bőrfiktért cserébeNa jól van akkor 😊na, kettejükért még talán el is gondolkodom rajta 😉fetomy
Akkor valamikor én is írok egy újat, aztán bedobom eladósorba Megatront és Von Millert, keres rovatba meg Bőrfiktet.Stez
több mint 11 éve
Na jól van akkor 😊na, kettejükért még talán el is gondolkodom rajta 😉
több mint 11 éve
Na jól van akkor 😊Akkor valamikor én is írok egy újat, aztán bedobom eladósorba Megatront és Von Millert, keres rovatba meg Bőrfiktet.
több mint 11 éve
minden évben lehet újat, de amúgy tök mindegy szerintem. Olyan szempontból lenne jobb, ha először mindenki újat írna, sőt legfaszább az lenne, ha évről évre a régieket alapból kitörölnénk, mert akkor áttekinthetőbb lenne, hogy mi aktuális és mi nem 😊
több mint 11 éve
Most akkor minden évben lehet új kekít írni, vagy a már meglévőt frissíteni?Mert utóbbi lett megbeszélve emlékeim szerint.
több mint 11 éve
hát azért van pár használható játékosom, akitől lehet megválnék, és jönnek is PM-ek, nem mint ha nagyon izgatna, idén kivételesen nagyon minimálisan foglalkoztam csak a játékkal az IRL szezon közben
több mint 11 éve
iden meg nincs mibol kekit irnod es megis jonnek a pmek mi ? 😂ugye? mindenkinek úgy kellene kekizni, hogy "Eladó gipsz jakab, nagyon moslék, semmire sem jó, ha pályára küldöd csak miatta kiszopsz, sokat is keres és sokat is kérek érte" 😛fetomytavaly ilyen kekít írtam, nem is jött egy PM-em sem 😀Stez
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
ugye? mindenkinek úgy kellene kekizni, hogy "Eladó gipsz jakab, nagyon moslék, semmire sem jó, ha pályára küldöd csak miatta kiszopsz, sokat is keres és sokat is kérek érte" 😛fetomytavaly ilyen kekít írtam, nem is jött egy PM-em sem 😀
több mint 11 éve
ugye? mindenkinek úgy kellene kekizni, hogy "Eladó gipsz jakab, nagyon moslék, semmire sem jó, ha pályára küldöd csak miatta kiszopsz, sokat is keres és sokat is kérek érte" 😛
több mint 11 éve
gyerekek gyerekek, most nagy kedvem lenne, hogy mindenki kekijet magyarrol-magyarra forditsam 😀 de akkora patkany azert talan megsem vagyok, hogy igy keresztbebasszak barkivel is. 5. eve olvasok kekiket, de ilyen fasza osszekep ligaszinten talan meg sosem alakult ki 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Chargers mezzel esetleg gondja van? 😀BekiKinek ne lenne, elég gusztustalan...
btw nálunk is frissült a keki 😊