NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
beki remélem tudod hogy az új keki 20 milla bünti 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
á már vettem tőle mást 😀de már van egy 1/26-a, ha jól látom, próbáld be azt 😀Stezde jó látni, milyen határozott csávó ez a Beki, kétnaponta változik a kekíje, lehet már a fél csapatát el is adta 😀Stezcsak nekem nem adta oda az 1/10-et :/fetomy
Farky Weeden eladó ^^ igaz nem fiatal nem elit és nem hátsó körért adom de amúgy stimmel 😀
mcnabb: nyugi már folyamatban van 😊
több mint 11 éve
de jó látni, milyen határozott csávó ez a Beki, kétnaponta változik a kekíje, lehet már a fél csapatát el is adta 😀Stezátírnám a nickjt bekiről arra hogy: Keki 😀
jee egy emberem se lett pro bowler 😀fetomyne bohóckodj tőled azt vártam hogy eddigre kigyűjtöd csapatokra lebontva az összeset
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
de már van egy 1/26-a, ha jól látom, próbáld be azt 😀de jó látni, milyen határozott csávó ez a Beki, kétnaponta változik a kekíje, lehet már a fél csapatát el is adta 😀Stezcsak nekem nem adta oda az 1/10-et :/fetomy
több mint 11 éve
én keresek olcsó, fiatal elit QB-t hátsó körért 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
de jó látni, milyen határozott csávó ez a Beki, kétnaponta változik a kekíje, lehet már a fél csapatát el is adta 😀Stezcsak nekem nem adta oda az 1/10-et :/
több mint 11 éve
de jó látni, milyen határozott csávó ez a Beki, kétnaponta változik a kekíje, lehet már a fél csapatát el is adta 😀
több mint 11 éve
namost írsz egy új hszt kekibe és még ide is beírod? 😀 Leginkább szerkeszd az előzőt és úgy linkeld ide 😊
több mint 11 éve
jee egy emberem se lett pro bowler 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Előző szezonban nem volt nagy gond Arringtonnal, ott pedig Sterling Moore játszott óriásit, de tény, hogy kellett ő isfaszt nem: Cundiff! 😀eaglesmcnabbodaadom neked kurvaolcsón arringtont 😀😀😀DDDDDDDD nálad ELIT lenne még ő is 😀eaglesmcnabbWilhite All-pro éve óta haldoklik a poszt
Amúgy Arrington jöhet olcsóért, amikor nem kell a szélen játszania, akkor nagyon korrektül játszik, csak az a baj, ha egyszer szélre kerül, akkor az ég sem ment meg minket a szopástólWyatt
Most már viszont ő sem biztos, hogy elég lenne, ha Arrington van a szélen, nem pedig slotban :d
több mint 11 éve
faszt nem: Cundiff! 😀odaadom neked kurvaolcsón arringtont 😀😀😀DDDDDDDD nálad ELIT lenne még ő is 😀eaglesmcnabbWilhite All-pro éve óta haldoklik a poszt
Amúgy Arrington jöhet olcsóért, amikor nem kell a szélen játszania, akkor nagyon korrektül játszik, csak az a baj, ha egyszer szélre kerül, akkor az ég sem ment meg minket a szopástólWyatt
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
odaadom neked kurvaolcsón arringtont 😀😀😀DDDDDDDD nálad ELIT lenne még ő is 😀eaglesmcnabbWilhite All-pro éve óta haldoklik a poszt
Amúgy Arrington jöhet olcsóért, amikor nem kell a szélen játszania, akkor nagyon korrektül játszik, csak az a baj, ha egyszer szélre kerül, akkor az ég sem ment meg minket a szopástól
több mint 11 éve
Amatőr, az igazán tehetségesek tudják, hogyan draftoljanak olyat jó magasan, akik mielőtt kezdők lennének gyorsan elkezdenek parkolóban fegyverrel hadonászni, hozni első számút FA-ről, hogy aztán az egyik lába elfogyjon(!), draftolni egy mélynövésűt 1. körben, aki mondjuk lassan kezd játszogatni végre, majd hozni egy végre hibátlannak tűnő, fiatal, elit játékost, akinek persze első dolga a szezonban IR-re kerülni (és akkor az elődöm parádés 1. körös draftját, ahol olyan CB-t sikerült vadászni, aki Buffalóban max visszahordani mehet pályára, vagy a szintén lehaló, amúgy korrekt nickel Colemant ne is említsük)odaadom neked kurvaolcsón arringtont 😀😀😀DDDDDDDD nálad ELIT lenne még ő is 😀
Meg elengedni Tim Jenningset, bár mondjuk akkor, és ott ez még mindig a kisebbik rossz volt a két lehetőség (megtartás) közül...
CB-poszt, ezt nekem találták kiWyatt
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Amatőr, az igazán tehetségesek tudják, hogyan draftoljanak olyat jó magasan, akik mielőtt kezdők lennének gyorsan elkezdenek parkolóban fegyverrel hadonászni, hozni első számút FA-ről, hogy aztán az egyik lába elfogyjon(!), draftolni egy mélynövésűt 1. körben, aki mondjuk lassan kezd játszogatni végre, majd hozni egy végre hibátlannak tűnő, fiatal, elit játékost, akinek persze első dolga a szezonban IR-re kerülni (és akkor az elődöm parádés 1. körös draftját, ahol olyan CB-t sikerült vadászni, aki Buffalóban max visszahordani mehet pályára, vagy a szintén lehaló, amúgy korrekt nickel Colemant ne is említsük)Meg elengedni Tim Jenningset, bár mondjuk akkor, és ott ez még mindig a kisebbik rossz volt a két lehetőség (megtartás) közül...
CB-poszt, ezt nekem találták ki
több mint 11 éve
egyik sem Houston szint 😀Ki emlegetett cornerbackeket?Wyattén biztos nem, azokkal nem jártam sikerrel, csak két kezdő (egy no1 és egy no2) sikerült :/fetomy
több mint 11 éve
Ki emlegetett cornerbackeket?Wyattén biztos nem, azokkal nem jártam sikerrel, csak két kezdő (egy no1 és egy no2) sikerült :/
több mint 11 éve
engem sajnálna meg egyszer... nem járja, hogy minden top 10-12-es pickem lesérül
több mint 11 éve
Mert megsajnalt Teged a Joisten 😊
több mint 11 éve
én kb. ugyanezt a 4. körökből hoztam ki 2 lesajnált játékosból ami még mindig nem ugyanaz mint 1/2-vel meg 2. körössel operálni az agyonhájpolt sztárokkal 😛
több mint 11 éve
Na akkor megint leirom.RG III ROY eselyes
Wagner DROY eselyes
Hilton meg nagyon kellemes szinfoltja a rookie classnek. Ennyit a draftrol.
Csak hogy szivassam is magam, ki emlekszik Bruce Campbellre?
több mint 11 éve
nem hinném, Luckot mindenképpen berántottam volna, Bradfordért meg azért valamit csak be tudtam volna szedni tradeben, viszont Clausent kétszer kellett kivágnom. 😀verjük a faszunkat, ki a legnagyobb gyökér?mondjuk sztem azzal jól jártál, bradforddal most nagyobb szarban lennél, mint így luck-al 😊kristof
Jimmy Clausen 1/1, kérem szépen 😀Stez
több mint 11 éve
verjük a faszunkat, ki a legnagyobb gyökér?mi nem magunkat aláztuk, hanem a másikat, bár érthető, hogy neked csak ez jut 😛
mcnabb kolléga: Wilkerson valóban szar. Csak a dilettáns PFF tartja Watt mögött idén a 2. legjobb 3-4es DE-nek :/
a draftot hagyjuk, mindenkit alázok Burfict-el 😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
verjük a faszunkat, ki a legnagyobb gyökér?mondjuk sztem azzal jól jártál, bradforddal most nagyobb szarban lennél, mint így luck-al 😊