GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Meglátjuk, egy ilyen sérülés sose segít, a tehetsége megvan, de ennyit szerintem most csak Bekinek ért egyedülWyattneki is csak azert mert bevan mindenezve es delonso felajanlott neki egy romantikus parizsi hetveget kettesben.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Ha 2013-ban fut egy 2100 yardos szezont, nekem is érne ennyit. 😛
több mint 12 éve
Meglátjuk, egy ilyen sérülés sose segít, a tehetsége megvan, de ennyit szerintem most csak Bekinek ért egyedül

több mint 12 éve
Sztem idén draftolnak 10 jobb RB-et nála, hátrébb, mint amilyen pick szerepel a trade-ben. De lehet 20-at.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
LeShoure baszki befonom a hajam....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Nem lenne holtverseny, én nyernék.
több mint 12 éve
en is ezen flesseltem mar tavaly.Szerintem csináljunk egy szavazást, hogy melyik GM-et dobjuk ki, 31 lehetőséggel, mert ha szabát berakjuk, tuti ő nyerne. 😀somoskovigazok az idők már elmúltakSzegecs
amugy lenne ezen a versenyen egy jo 6-8as holtverseny megerzeseim szerint 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Szerintem csináljunk egy szavazást, hogy melyik GM-et dobjuk ki, 31 lehetőséggel, mert ha szabát berakjuk, tuti ő nyerne. 😀somoskovigazok az idők már elmúltak

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Szerintem csináljunk egy szavazást, hogy melyik GM-et dobjuk ki, 31 lehetőséggel, mert ha szabát berakjuk, tuti ő nyerne. 😀
több mint 12 éve
az meg az osidokben volt, amikor te a csattogos lepket tologattad es epp budosflyersesnek transzformalodtal 😛Téged már egyszer kibasztunk úgyhogy tapasztalatból beszélsz 😛Rajnahogy visszaugacc ! basszuk ki bekit, basszuk ki stezt, basszunk ki mindenkit !!!!!MMMSBasszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs
BASSZUK KI RAJNAT.
több mint 12 éve
Téged már egyszer kibasztunk úgyhogy tapasztalatból beszélsz 😛hogy visszaugacc ! basszuk ki bekit, basszuk ki stezt, basszunk ki mindenkit !!!!!MMMSBasszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs
több mint 12 éve
hogy visszaugacc ! basszuk ki bekit, basszuk ki stezt, basszunk ki mindenkit !!!!!Basszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs
több mint 12 éve
vajon hány Leshoure szintű RB-t lehet találni a 3.körben? sztem van pár.braxa88IR szintű futó lesz a hetedikben is! 😀
több mint 12 éve
vajon hány Leshoure szintű RB-t lehet találni a 3.körben? sztem van pár.
több mint 12 éve
az te vagy O_oTönkreteszed a GM játékot 😀StezBasszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mivel? 😀Tönkreteszed a GM játékot 😀StezBasszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs
több mint 12 éve
Tönkreteszed a GM játékot 😀Basszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?Beki
Szegecs
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Basszuk ki Bekit!Mégis mire alapozod eme baromságodat?
Szegecs
több mint 12 éve
Basszuk ki Bekit!

több mint 12 éve
Ja, aztán majd Maddenben lesérül az összes, amelyik emg nem, az egyszerűen szar lesz. 😀
több mint 12 éve
wyatt-wyatt erotlen probalkozas ez a 200 eves birodalom dominanciajanak megtoresere. amugy egesz mokamiki kis divizio jott ossze. mondjuk az enyhenszolva rofl kategoria h en jelentem az allandosagot ... bria mondjuk visszajohetne gmkedni a new england elere, ugyis tudom h tom ratyi a kedvence 😀MMMSIgyekszünk, igyekszünk, azért a Webb, Barron, Nelson, JoJo, Butler (nickel), Harris (dime) felállás már nem hangzik azért szarul