NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
jövőre akkor tuti a madden?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Ha jövőre már Maddennel szimulálunk, akkor nem leszel sokkal okosabb a mostani draftsorrenddel, kb. borul az egész szerintem.Ez esetben tényleg baszhatnám, de az idei draft sorrendet figyelembe véve nem lesz könnyű dolgod 😊RataxesÉn úgy hallottam hogy Logannek az minden vágya hogy a Vikings-ben játszhasson!Rataxesbaszhatod ha előled draftolok majd 😀 már most gyűjtök a jövő évi 1/1-re 😀eaglesmcnabb
Én leszek az 1/1, és QB-t húzok ismét! (az okoskodások elkerülése végett csak mondom, hogy szándékomban áll visszaszerezni legalább az első körös pickem 😛)
több mint 11 éve
Ez esetben tényleg baszhatnám, de az idei draft sorrendet figyelembe véve nem lesz könnyű dolgod 😊Én úgy hallottam hogy Logannek az minden vágya hogy a Vikings-ben játszhasson!Rataxesbaszhatod ha előled draftolok majd 😀 már most gyűjtök a jövő évi 1/1-re 😀eaglesmcnabb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
egyetlen Logan van, aki kibaszott jó, Bazzani tudna róla nyilatkozni 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem akartam beírni nehogy megjinxeljem, de látom kristóf megelőzött.. 😊 ez miért szomorú arcú smiley?Igormert egy csoportban vagyunk 😀
elit RB/WR kéne igazából, esetleg DT.. csakhát ezeket ilyen magasan luxus.eaglesmcnabbRyan Grant nem eladó! (pedig tegnap is alázott)
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
A másiknak tudok adni egy akkorra pont jó korba érő Logant, jó drágáért
több mint 11 éve
Én úgy hallottam hogy Logannek az minden vágya hogy a Vikings-ben játszhasson!Rataxesbaszhatod ha előled draftolok majd 😀 már most gyűjtök a jövő évi 1/1-re 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Én úgy hallottam hogy Logannek az minden vágya hogy a Vikings-ben játszhasson!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Folesról ne feledkezz megStezkéne a ráknak az a balfasz 😛
én már a 2014es classt várom rendületlenül, ott lesz az én emberem, addig Dolt'n (by bóltimór hollaj olliver) elkaristol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kellett beírni, rögtön megjött majd egy féltucat lehúzó ajánlat 😀Lassan megyek a melóból, de átgondolom az ajánlatokat majd a bowl szezon alatt.. és írok, valamikor.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Folesról ne feledkezz megNagyobb pozitívum lenne, ha Luck vagy RG3 jövőre jönne csak ki. 😊Stezvagy RW!eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Cammel nekem tökmindegy.. majd az idei super rookie-knak is meglesz a sophormore slumpja 😉 elit RB/WR kéne igazából, esetleg DT.. csakhát ezeket ilyen magasan luxus.Igoró hát csak ez a gond, ment PM 😀
több mint 11 éve
Cammel nekem tökmindegy.. majd az idei super rookie-knak is meglesz a sophormore slumpja 😉 elit RB/WR kéne igazából, esetleg DT.. csakhát ezeket ilyen magasan luxus.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Nagyobb pozitívum lenne, ha Luck vagy RG3 jövőre jönne csak ki. 😊Stezvagy RW!
több mint 11 éve
Nagyobb pozitívum lenne, ha Luck vagy RG3 jövőre jönne csak ki. 😊
több mint 11 éve
az utolsó meccsen ha legalább 2 tackle-t szerez Daryl Washington akkor hivatalosan is Igoré lesz az 1/1 😕kristofNem akartam beírni nehogy megjinxeljem, de látom kristóf megelőzött.. 😊 ez miért szomorú arcú smiley?
Igazából ez a liga többi GM számára is nagy pozitívum, ugyanis így valszeg legalább egyet dealelnék a kettőből, de lehet hogy mindkettőt.. igazából lejjebb szerenék menni még 1/3-ról is.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
az utolsó meccsen ha legalább 2 tackle-t szerez Daryl Washington akkor hivatalosan is Igoré lesz az 1/1 😕kristofHát a 49ers ellen erre elég jó esély mutatkozik.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
az utolsó meccsen ha legalább 2 tackle-t szerez Daryl Washington akkor hivatalosan is Igoré lesz az 1/1 😕
több mint 11 éve
szaba
10 543
ryan, bay-bay, cobb, pitta, oher, franklin, nicks,Hű, ezek után vmi szarkazmus jelzőt kérek majd.
suh, mario, watt, kuechly, iván. igazad van, gecinagy atkok ezek tenyleg. az a bills atka, hogy nincs normalis edzo.MMMS
több mint 11 éve
ryan, bay-bay, cobb, pitta, oher, franklin, nicks,suh, mario, watt, kuechly, iván. igazad van, gecinagy atkok ezek tenyleg. az a bills atka, hogy nincs normalis edzo.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
szaba
10 543
A Bills átka. 😊
több mint 11 éve
hat ha a tobbi csapatban igy tolonganak a remekebbnel remekebb jatekosok, akkor nalam torvenyszeruen mindenki szar. mondjuk nem meglepo, ez eddig is igy volt.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
En csak annyit irnek:- RGIII
- Bobby Wagner
- T. Y. Hilton
De tudnek meg mit irni.
több mint 11 éve
Én meg a 3-4. körös pickjeimmel húztam egy OROY starter QB-t, starter G/C-t, egy 100+ tackle-nél járó starter LB-t és egy starter CB-t. 4 emberből 45 GS.Emellé jön a class 2. legjobb CB-je, a legjobb inside lineman, és egy ingadozó, de starter QB. Ez még 42 GS, szóval összesen van 87 startom.
Igaz mindenki más szar, de az kit érdekel 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
nekem is igazi yardhalmozó az offensem: cutler, jonathan stewart, rashed jennings, ronnie brown, maclin, s.moss, massaquoi, driver, keller, bennettellenben persze mind hatalmas király