GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
kurvaélet azt elfelejtettem 😀docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AlOpBzkJ_U91dHg1cUNGcURwWjBlX09McVlhU29rOVE
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Valaki le tudná ellenőrizni (főleg a saját csapatát minél többen), hogy jó-e ez a rookie listám? Főleg fizetés alapján írtam ki, elvileg ez mind rookie, csak gondolom van aki kimaradt. Az, hogy drafton, udfán vagy utána FA-n jöttek az mindegy 😊 Fasza kis lapszemléhez kell, úgyhogy tényleg jó lenne a minél nagyobb pontosság miatt besegíteni az ellenőrzéssel 😊Tedd láthatóvá mindenki számára, mert nincs hozzá access. 😛
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AlOpBzkJ_U91dHg1cUNGcURwWjBlX09McVlhU29rOVEfetomy
több mint 11 éve
Valaki le tudná ellenőrizni (főleg a saját csapatát minél többen), hogy jó-e ez a rookie listám? Főleg fizetés alapján írtam ki, elvileg ez mind rookie, csak gondolom van aki kimaradt. Az, hogy drafton, udfán vagy utána FA-n jöttek az mindegy 😊 Fasza kis lapszemléhez kell, úgyhogy tényleg jó lenne a minél nagyobb pontosság miatt besegíteni az ellenőrzéssel 😊docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AlOpBzkJ_U91dHg1cUNGcURwWjBlX09McVlhU29rOVE
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Azért van valami ironikus abban, hogy a minden évben legnagyobb cap penalty-val és legtöbb trade-el bíró GM kardoskodik leginkább (egyedül?) azokért az intézkedésekért, ami csökkentené a tradeket és masszívan növelné a penaltyt 😊fetomyMost csak azért, mert beszedsz sok szart drágán, és utána minden évben kivágod, és ezért megint jön a sok drága ember, akit majd megint kivágsz, miért kéne a trade-eket hazabaszni 😛
több mint 11 éve
Azért van valami ironikus abban, hogy a minden évben legnagyobb cap penalty-val és legtöbb trade-el bíró GM kardoskodik leginkább (egyedül?) azokért az intézkedésekért, ami csökkentené a tradeket és masszívan növelné a penaltyt 😊fetomyMazoizmus?
több mint 11 éve
Azért van valami ironikus abban, hogy a minden évben legnagyobb cap penalty-val és legtöbb trade-el bíró GM kardoskodik leginkább (egyedül?) azokért az intézkedésekért, ami csökkentené a tradeket és masszívan növelné a penaltyt 😊
több mint 11 éve
ja igen? ahogy én láttam nem sok pozitív szavazatot kapott, de ha meglett szavazva, akkor jó 😊En csak pozitiv velemenyeket olvastam rola, de konkret szamok nem voltak eddig tudomasom szerint, az elv lett elfogadva.
és milyen formában?
fetomy
több mint 11 éve
hú hálistennek 😀 köszi 😊
több mint 11 éve
Aktualizálás előtt csináltam egy biztonsági mentést az előzőről:docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdDNYMkQ2SWtGQzItdjBVWEJqbE5OVVE
Gyakorlatilag annyi történt egyébként hogy a 2013-2017 oszlopokat eggyel balra mozgattam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jajj és megint elfelejtettem:Sztem csak a fizuk kerültek törlése belőle, így elsőre. 😀
HÖRI: Milyen változások történtek az előző excel óta? Csak mert folyamatban van egy következő projekt, és én még az előzőt használom, és ha nem csak kitörölted a tavalyi lóvékat, akkor lehet, hogy durván beszoptam a harcifaszt 😀fetomy
több mint 11 éve
ja igen? ahogy én láttam nem sok pozitív szavazatot kapott, de ha meglett szavazva, akkor jó 😊és milyen formában?
Jajj és megint elfelejtettem:
HÖRI: Milyen változások történtek az előző excel óta? Csak mert folyamatban van egy következő projekt, és én még az előzőt használom, és ha nem csak kitörölted a tavalyi lóvékat, akkor lehet, hogy durván beszoptam a harcifaszt 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
ha a penalty drasztikusan nő, akkor majd kevésbé lesznek elszállt szerződések. Főleg ha trade esetén is lesz valami. De amíg 20%-ért kibaszok bármekkora ökör túlfizetést, addig mér ne adnék akármennyit annak aki mindenképp kéne. Nekem is van évi 2-3 túlfizetésem mindig (értek ezalatt 5M+os üzleteket) és mégis 40-50 millás space-ekkel indulok neki minden szezonnak.Na jó, de nem mindenkinek kell minden szar kivágnia állandóan 😀
Hfetomy
Am ez a penaltys meg lett szavazva valamilyen formában már asszem, szal majd látjuk
több mint 11 éve
ha a penalty drasztikusan nő, akkor majd kevésbé lesznek elszállt szerződések. Főleg ha trade esetén is lesz valami. De amíg 20%-ért kibaszok bármekkora ökör túlfizetést, addig mér ne adnék akármennyit annak aki mindenképp kéne. Nekem is van évi 2-3 túlfizetésem mindig (értek ezalatt 5M+os üzleteket) és mégis 40-50 millás space-ekkel indulok neki minden szezonnak.Szvsz:
Magas bünti -> Meggondoltabb szerződések -> Visszafogottabb Rosenhaus
Mint ígyis a legnagyobb penalty-val bíró GM évről évre, nyilvánvalóan nem nekem kedvezne, szóval nem ezért erőltetném 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Wyatt: Azt nem érted meg, hogy matematikailag lehetetlen, hogy a cap növekedésével együtt ne növekedjenek a fizetések. És ez még csak nem is azért, mert sokat kér a rózsi vagy felelőtlenek a GM-ek, hanem mert így logikus.Persze, ez is igaz, de arányai tekintve talán kisebbek lesznek majd az eltérések, legalábbis ezt remélem
Hozzáteszem nekem tök mindegy, ha több pénzem lesz, többet költök el (ugye?) csak akkor aki azért kardoskodik, hogy nőjön a cap, az utána ne panaszkodjon, hogy nagyok a fizetések 😊fetomy
több mint 11 éve
Wyatt: Azt nem érted meg, hogy matematikailag lehetetlen, hogy a cap növekedésével együtt ne növekedjenek a fizetések. És ez még csak nem is azért, mert sokat kér a rózsi vagy felelőtlenek a GM-ek, hanem mert így logikus.Hozzáteszem nekem tök mindegy, ha több pénzem lesz, többet költök el (ugye?) csak akkor aki azért kardoskodik, hogy nőjön a cap, az utána ne panaszkodjon, hogy nagyok a fizetések 😊
több mint 11 éve
100 milla? Én vagyok az egyik legnehezebb helyzetben cap ügyileg, de ez még nekem is lol. 😀
több mint 11 éve
Btw h szól a szavazás a szavazatok átlaga nyer v pedig az a szám, amire a legtöbb GM voksol?empty taxiez csak igényfelmérés, nem lesz konszenzus, hanem amit Goodell jónak lát
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Btw h szól a szavazás a szavazatok átlaga nyer v pedig az a szám, amire a legtöbb GM voksol?empty taxi- A szavazás csak tájékoztató jellegű, nem az átlagot fogom meghatározni a végleges döntésnél.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
ha az IRL tendenciát akarjuk követni, akkor érdemes görgethetőt nyomni, DE a játék szempontjából ordas nagy faszság szerintemPersze, ez is érthető, de van, hogy még ez sem segít a sok hely miatt, és simán rátosz még 2-3 millát egy emberre, hogy el tudja költeni a pénzét (emiatt is növekedhetnek az árak amúgy),
pl. hozhatsz FA-n 4 millióért játékost, és adhatsz neki az első évben 8 millát is akár ha nincs mire költsd a pénzed 😊 szóval ennek a tudatában szerintem felesleges görgetnieaglesmcnabb
Szerintem a többség úgysem 10 millákat tolna másik évre, viszont így a bennragadt tételeket fel tudná használni adott esetben, és nem kéne agyonfizetni a népeket, csak azért, mert nem tudjuk hova rakni a pénzünket
De ez is védhető másik oldalról is, szal valami korlátos megoldással, mittomén max 2 millával, szóval ez csak egy felvetés, nem mondom, hogy ettől jobb lenne minden
több mint 11 éve
Btw h szól a szavazás a szavazatok átlaga nyer v pedig az a szám, amire a legtöbb GM voksol?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ha az IRL tendenciát akarjuk követni, akkor érdemes görgethetőt nyomni, DE a játék szempontjából ordas nagy faszság szerintem pl. hozhatsz FA-n 4 millióért játékost, és adhatsz neki az első évben 8 millát is akár ha nincs mire költsd a pénzed 😊 szóval ennek a tudatában szerintem felesleges görgetni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
nenenenene! görgethető space? Elsőre jó ötlet, másodikra szar, harmadikra oltári pocsék 😀 Egyik évben az ilyen 150 milla capemeléssel együtt szar lesz az FA piac, mindenki 20 millákat továbbvisz, következő évben kijön egy szem normális ember máris röpül a 25 milla/5év... Ez ennek a játéknak tényleg a végét jelentené...fetomyAmíg egy szezonban mindenki minden el „kell”, hogy költsön (nem saját, könnyen megy), addig lesznek beteg árak, mert inkább ad jóval ár felett fizetést egy játékosnak, minthogy véletlenül ne költsön el minél többet
Nem 150 milla capemelés kell, és 50 milla görgetés, de ha a fizetések követik az IRL-trendet (várom továbbra is a példákat, kik kapták meg kiugró szerződésük teljes részét, de elég egy 80 százalékos példa is), akkor év 4-5 milla emelés indokolt, még akkor is, ha az IRL idén nem növekedett számottevően (ez nem jelenti, hogy nem is fog a következőkben még a miénkén is meredekebben), és egy mittomén 2-3 millás összeg, ha bent marad, simán lehetnek görgethető, mint IRL, és nem kell ennyivel többet adni valakinek, hogy aztán erre lehessen fogni a következő hihetetlen hosszabbítási kérést
több mint 11 éve
nenenenene! görgethető space? Elsőre jó ötlet, másodikra szar, harmadikra oltári pocsék 😀 Egyik évben az ilyen 150 milla capemeléssel együtt szar lesz az FA piac, mindenki 20 millákat továbbvisz, következő évben kijön egy szem normális ember máris röpül a 25 milla/5év... Ez ennek a játéknak tényleg a végét jelentené...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
100M bazmeg 😂 6 millát emeljünk gyerekek ez komoly? Soha a büdös életben nem lesz vége az elmebeteg FA áraknak...Be kéne vezetni a görgethető capspace-t, és nem kéne egyből mindent elkölteni
Mondjuk jó lenne a 100, azzal ha jól számolom át is lépem az 50 millás space-t, jöhetnek a sztárok ^^
btw nem kéne szarozni, legyen rögtön 120.4 😉fetomy
Hat milla tényleg sok, bár arányait tekintve még mindig nem lenne vészes, de egy négy simán indokolt