GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
én is úgy írtam be, most linkelt be wyatt egy tradet az alapján javítottam át, de most már tényleg jó lenne utána járni! 😀jó tudni, hogy van egy 4. köröm is, köszke 😀StezSajnos nincs, az a 4. kor nalam van. Ezt az egy hibat lattam elso blikkre a draft trackerben.Delonso_
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
jó tudni, hogy van egy 4. köröm is, köszke 😀StezSajnos nincs, az a 4. kor nalam van. Ezt az egy hibat lattam elso blikkre a draft trackerben.
több mint 11 éve
jó tudni, hogy van egy 4. köröm is, köszke 😀
több mint 11 éve
nalam teljesen franko.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
beírhatnál nekem 2 első körös picket, kellene valamiből építkeznem idénne elégedetlenkedj most talált neked egy 4. kört Wyatt.
a 7. kör kevés lesz lehet 😀Stez
Wyatt persze én sem vettem annak, jobb ilyenkor megtudni!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
frissítettem a kekit:bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/486287
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nem is basztatásból írtam 😊 Lehet, hogy senki nem vette volna észre, de így ne legyen plusz két pickem 😊A 4/20-am nem TB, hanem KCezek már kapásból szarul votlak benne, az uccsót meg nem néztem, köszi a gyors választ, remélem nem lesz midnenkinél 3 hiba 😀eaglesmcnabb
5/20 New England Patriots –>TB
6/10 New England Patriots (from Buccaneers) –>ForfeitWyatt
több mint 11 éve
beírhatnál nekem 2 első körös picket, kellene valamiből építkeznem idéna 7. kör kevés lesz lehet 😀
több mint 11 éve
A 4/20-am nem TB, hanem KCezek már kapásból szarul votlak benne, az uccsót meg nem néztem, köszi a gyors választ, remélem nem lesz midnenkinél 3 hiba 😀
5/20 New England Patriots –>TB
6/10 New England Patriots (from Buccaneers) –>ForfeitWyatt
több mint 11 éve
frissítettem a tényleges draftsorrendet a tavalyi tradekkel, mindenki nézze át minden okés-e, inkább most vegyük észre a hibákat, mint amikor össze-vissza cseréltük a pickeket.
több mint 11 éve
Sasmcnabb, nem jó a dátumozás. Ezek a 2013 és 14-es pickek.szabaaz addig oké, csak én meg nem tudom azt átírni 😀
több mint 11 éve
szaba
10 543
Sasmcnabb, nem jó a dátumozás. Ezek a 2013 és 14-es pickek.
több mint 11 éve
szaba
10 543
Az udfa rookie LB-m neve Adrian Robinson, a 7. körös TE-m neve Adrien Robinson. Riley Reiff eltűnt.
több mint 11 éve
Fetomy atneztem a rookiekat, az alabbi dolgok nem stimmelnek:Marcus Gilbert masodik eve volt.
Bruce Campbell harmadik eve volt.
Marvin Austin masodik eve volt.
több mint 11 éve
Cowboys gyorsan átfutva jónak tűnik, de később átnézem jobban
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
ja mert az NFC WNS divek statjai még nincsenek meg, így olyan még lehet benne aki nem rookie, de az ki lesz szűrve, tuti nem marad bent, csak azzal lehet majd gond, ha az első szűrőn kihullottak olyanok is, akik amúgy rookie-k 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
seahawks:Duane Brown nem rookie, hanem allpro OT
Michael Robinson nem rookie, hanem probowler FB
😊
több mint 11 éve
kristof: óh köszi, fingom nincs hogy miért töröltem ki, mikor alapvetően ott volt a listán 😀Schleck: akit kivágtunk az nem számít, csak annyi a lényeg, hogy rookie-k akik jelenleg rosteren vannak itt.
Köszi egyébként mindenkinek 😊
több mint 11 éve
az enyém rendben
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
kurvaélet azt elfelejtettem 😀A Dolphinsnál Alex Hoffman-Ellis 7. körös pick hiányzik, ami nem is tudom, hogy annak számít-e egyáltalán, mert ki lett vágva keretszűkítéskor. 😊
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AlOpBzkJ_U91dHg1cUNGcURwWjBlX09McVlhU29rOVEfetomy
Este pedig várható friss Dolphins KeKi, készüljön fel mindenki! 😀
több mint 11 éve
Browns: Kendall Wright WR mindenképp hiányzik, ill. James Bryant (boxoló, fullbacknek) is jött FA-ről, 0 NFL tapasztalattal, de azóta se lett neki több, szal ő nem tudom mennyire számít 😀nekiugrok majd, csak nem fog menni olyan gyorsan mert mindösszesen 7 db vizsgám lesz így januárban 😀
más: eaglesmcnabb! nemsokára vége az alapszakasznak irl, a pontos draft trackert meg tudnád utána csinálni? 😊kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hirtelen átfutva Saints játékosok rendben. 😉
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
kurvaélet azt elfelejtettem 😀Browns: Kendall Wright WR mindenképp hiányzik, ill. James Bryant (boxoló, fullbacknek) is jött FA-ről, 0 NFL tapasztalattal, de azóta se lett neki több, szal ő nem tudom mennyire számít 😀
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AlOpBzkJ_U91dHg1cUNGcURwWjBlX09McVlhU29rOVEfetomy
más: eaglesmcnabb! nemsokára vége az alapszakasznak irl, a pontos draft trackert meg tudnád utána csinálni? 😊