GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Na, a 98-as javaslatom kis híján elfogadvaWyatthopp, akkor módosítom
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Én csak Bequette-et sajnálom, hogy nem tudjuk használni, meg Toont, hogy egyből lesérült, amúgy sok gondom nincs a drafttal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az is több a semminél. 😀a trade admin nyitásig mindenképp 😀eaglesmcnabbUgyan arra még szép h igen. 😛BekiHehh, leggyokerebb csapat GMje lettem, remélem a jövőben nem leszek méltó erre a címre. 😀Bekia saint gm-jének a címére?Szegecs
több mint 11 éve
a trade admin nyitásig mindenképp 😀Ugyan arra még szép h igen. 😛BekiHehh, leggyokerebb csapat GMje lettem, remélem a jövőben nem leszek méltó erre a címre. 😀Bekia saint gm-jének a címére?Szegecs
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ugyan arra még szép h igen. 😛Hehh, leggyokerebb csapat GMje lettem, remélem a jövőben nem leszek méltó erre a címre. 😀Bekia saint gm-jének a címére?Szegecs
több mint 11 éve
Meglepően magasan szereplek több rangsorban is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
húztam 4 király játékost (Sanu, Dwayne Allen, Josh Robinson, TJ Graham) szóval belefér ha közben jön ugyanennyi szemét 😛 Mondjuk Ewing még lehet jó fullback ha megtanul járni.Inkább a 4-3-2 évvel ezelőtti draftokat kéne újranézni.
több mint 11 éve
Mindig is tudtam, hogy király vagyok, köszi fetomy! 😊persze, mert a lényeg, hogy jó embereket húztál-e és hát IRL se érdekel senkit, hogy rícselsz, ha bejön 😊 Persze én sokkal királyabb vagyok nálad, mert össze-vissza sztíleztem 😀
Szerencsére az elemzés nem tér ki arra, hogy kb. végigreacheltem a draft elejét IRL-hez képest, de legalább a találati arány igen fasza.somoskovig
több mint 11 éve
Hehh, leggyokerebb csapat GMje lettem, remélem a jövőben nem leszek méltó erre a címre. 😀Bekia saint gm-jének a címére?
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Top5 a PR-ben mellé top5 draft, király vagyok, mint mindig. 😛 😀
több mint 11 éve
Mindig is tudtam, hogy király vagyok, köszi fetomy! 😊Szerencsére az elemzés nem tér ki arra, hogy kb. végigreacheltem a draft elejét IRL-hez képest, de legalább a találati arány igen fasza.
több mint 11 éve
Na, mondjuk, ha sejtem, hogy az egész bejegyzésben egy szó nem esik a Patriotsról, nem várom ennyire 😀Wyatthát jövőre draftolj jobban vagy szarabbul és esik szó rólad 😀
btw jobbféle lett a tiéd, fele keret használható, 2 starter, szóval jó volt, csak semmi extra 😊
több mint 11 éve
Hehh, leggyokerebb csapat GMje lettem, remélem a jövőben nem leszek méltó erre a címre. 😀BekiPersze, hisz nem kell addig várni. 😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hehh, leggyokerebb csapat GMje lettem, remélem a jövőben nem leszek méltó erre a címre. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
lealáztam a csoportot, király vagyok 😀
több mint 11 éve
Sajnos DeCastro sérülése elbaszta az első helyem. 😂
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Na, mondjuk, ha sejtem, hogy az egész bejegyzésben egy szó nem esik a Patriotsról, nem várom ennyire 😀
több mint 11 éve
a jövő évire gondoltam 😊 keményen megdolgozik érteÖhöm.. nem is tudtam, hogy ennyi mindenkinek eltradeltem a picket 😛Igoraz az enyém, bocs!fetomyaz 1/1-ből könnyebb lesz építkeznie eaglesmcnabbvalóban. inkább sírokSzegecsnagyjából sejtem, hogy milyen trédeket kötöttélSzegecsAkkor már nem lesz min hahotáznod. 😕Beki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Apró bowl(.hu) erek is megasszondták, hogy a Nouveau Wyatt Pétriotsz das beszte
több mint 11 éve
Egyértelmű, hogy én vagyok a legjobb.
több mint 11 éve
Igen wyatt, mondtam hogy kell a lájk, anélkül semmit nem ér az ember! Meg hát új ruha is kell a gyereknek, másik meg már megint beteg, hát essen meg a szívetek már könyörgöm!Nem egyébként kibaszott hosszú lett már így is, és köt a műsoridő plusz a ponzorok is két megjelenésért vállalták csak a támogatást.
Höri: Bocs de engem ez jobban érdekelt 😀 De talán arról is lehet szó később. 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Na már alig vártam, hogy jöjjenek a csapatok, erre pofátlanul kétszeres lájkot gyűjtöget (okos, de geci 😀)