GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Öhöm.. nem is tudtam, hogy ennyi mindenkinek eltradeltem a picket 😛az az enyém, bocs!fetomyaz 1/1-ből könnyebb lesz építkeznie eaglesmcnabbvalóban. inkább sírokSzegecsnagyjából sejtem, hogy milyen trédeket kötöttélSzegecsAkkor már nem lesz min hahotáznod. 😕Beki
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
az az enyém, bocs!az 1/1-ből könnyebb lesz építkeznie eaglesmcnabbvalóban. inkább sírokSzegecsnagyjából sejtem, hogy milyen trédeket kötöttélSzegecsAkkor már nem lesz min hahotáznod. 😕Beki
több mint 11 éve
az 1/1-ből könnyebb lesz építkeznievalóban. inkább sírokSzegecsnagyjából sejtem, hogy milyen trédeket kötöttélSzegecsAkkor már nem lesz min hahotáznod. 😕Beki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
😀
több mint 11 éve
valóban. inkább síroknagyjából sejtem, hogy milyen trédeket kötöttélSzegecsAkkor már nem lesz min hahotáznod. 😕Beki
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nagyjából sejtem, hogy milyen trédeket kötöttélSzegecsAkkor már nem lesz min hahotáznod. 😕
több mint 11 éve
nagyjából sejtem, hogy milyen trédeket kötöttél
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ha jól megnézitek már én sem árulom arringtont. 😀eaglesmcnabbMost miért kell lelőni a poént, csak várjon Szegecs ameddig kell. 😀
több mint 11 éve
ha jól megnézitek már én sem árulom arringtont. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sajnos még nem adhatom meg ezt az örömöt. 😕
több mint 11 éve
de én most szeretnék hahotázni
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szegecsrakd ki lapszemlébe, had nevessünk
O_o[/quote]Majd trade adminban akkor láthatod. 😛
több mint 11 éve
rakd ki lapszemlébe, had nevessünkHa gondolod PM-ben áttolhatom. 😀Bekijaj de kiváncsi vagyok a tzradekere 😀braxa88Ugyan, nincs miért.Bekigratbraxa88van még 1hónap. Bekinek emg már 10+trade.Csak 9 trade nyugalom. 😀Beki
KEKI váltiozásbol következtetve eladta COlstontbraxa88
O_o
több mint 11 éve
braxa88
12 534
majd a SB után 😊Ha gondolod PM-ben áttolhatom. 😀Bekijaj de kiváncsi vagyok a tzradekere 😀braxa88Ugyan, nincs miért.Bekigratbraxa88van még 1hónap. Bekinek emg már 10+trade.Csak 9 trade nyugalom. 😀Beki
több mint 11 éve
Ha Madden-nel simelünk úgy is mindegy mit tradelsz 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
szaba
10 543
Csak Döme meg Szegecs, de egyikük sem szívja mellre. 😀Ehhez nem fűznék semmit hátha akad itt Raiders fan, de bízom benne h nem kapálok rá annyira. 😊BekiVégülis még mindig jobb 0-ról tudatosan építkezni annál, amit IRL a Raiders művel(t). 😀szabaBeki kipucol. 😀szabaCsak alakítom a csapatot saját elképzelésem szerint. 😛Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ehhez nem fűznék semmit hátha akad itt Raiders fan, de bízom benne h nem kapálok rá annyira. 😊Végülis még mindig jobb 0-ról tudatosan építkezni annál, amit IRL a Raiders művel(t). 😀szabaBeki kipucol. 😀szabaCsak alakítom a csapatot saját elképzelésem szerint. 😛Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha gondolod PM-ben áttolhatom. 😀jaj de kiváncsi vagyok a tzradekere 😀braxa88Ugyan, nincs miért.Bekigratbraxa88van még 1hónap. Bekinek emg már 10+trade.Csak 9 trade nyugalom. 😀Beki
több mint 11 éve
szaba
10 543
Végülis még mindig jobb 0-ról tudatosan építkezni annál, amit IRL a Raiders művel(t). 😀Beki kipucol. 😀szabaCsak alakítom a csapatot saját elképzelésem szerint. 😛Beki
több mint 11 éve
braxa88
12 534
jaj de kiváncsi vagyok a tzradekere 😀Ugyan, nincs miért.Bekigratbraxa88van még 1hónap. Bekinek emg már 10+trade.Csak 9 trade nyugalom. 😀Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ugyan, nincs miért.gratbraxa88van még 1hónap. Bekinek emg már 10+trade.Csak 9 trade nyugalom. 😀Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Beki kipucol. 😀szabaCsak alakítom a csapatot saját elképzelésem szerint. 😛
több mint 11 éve
braxa88
12 534
gratvan még 1hónap. Bekinek emg már 10+trade.Csak 9 trade nyugalom. 😀Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
van még 1hónap. Bekinek emg már 10+trade.Csak 9 trade nyugalom. 😀