GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Ez marhaság, mivel a minimumosokért nincs bünti, am kiegészítő emberekre minimumot fogsz ajánlani, azért a minimum nem kezdőkre lett kitalálva, de a 6. LB-t minden épeszű minimumért fogja tartani.Én a minimumokról beszéltem 😊De ezt mondom, hiába visszük lejjebb a minimumokat, ha a vaklicit miatt nem lesz egy minimumos szerződés (legalábbis elég kevés, mondjuk az előzőben sem volt valami rohadt sok, de szerintem így még kevesebb), szal azzal nem érünk el önmagában úgy semmit (hosszabbítani minimumért nem tudsz, ezen kívül max az újoncoknál lehet szó erről
FA-ra meg elvileg a Javaslatokban kéne dolgozni, de gondolom marad a régi, mert hozzá vagyunk szokva és nincs ellene komolyabb lázadás.Rajna
Wyatt
több mint 11 éve
Azt viszont lehet szabályozni kéne h egy GM egy playerre hány licitet adhat.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Edelmanért nagyon kevésha fehér lenne, egy 4. kört adnék érteFarkyarringtont sem adtam volna ennyiért gyerekek 😛eaglesmcnabbHát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Megfejelem egy 5. körrelWyatt
Tillman for 2014/6+excel file?fetomy
több mint 11 éve
ha fehér lenne, egy 4. kört adnék értearringtont sem adtam volna ennyiért gyerekek 😛eaglesmcnabbHát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Megfejelem egy 5. körrelWyatt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Én a minimumokról beszéltem 😊De ezt mondom, hiába visszük lejjebb a minimumokat, ha a vaklicit miatt nem lesz egy minimumos szerződés (legalábbis elég kevés, mondjuk az előzőben sem volt valami rohadt sok, de szerintem így még kevesebb), szal azzal nem érünk el önmagában úgy semmit (hosszabbítani minimumért nem tudsz, ezen kívül max az újoncoknál lehet szó erről
FA-ra meg elvileg a Javaslatokban kéne dolgozni, de gondolom marad a régi, mert hozzá vagyunk szokva és nincs ellene komolyabb lázadás.Rajna
A másik, az UDFA-kel mi lesz akkor?
több mint 11 éve
Én a minimumokról beszéltem 😊FA-ra meg elvileg a Javaslatokban kéne dolgozni, de gondolom marad a régi, mert hozzá vagyunk szokva és nincs ellene komolyabb lázadás.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
De mivel nem tudod, kire ajánl a nép, mindenképpen az első nap rá kell menned az emberre, nehogy lemaradj róla, vet.minnel nem érdemes kockáztatni, mert egy valaki ad mondjuk egy 5 év 1.5 millát, és máris kihullik az ajánlatod, és másnap már nem adhatsz neki új offert, így pedig nem tudom hány ember fog olcsóért elkelni (max olyan, akit elfelejtenek a többiek, hogy FA, de arra hogy tudsz kalkulálni, hogy majd pont rá nem rak senki)Volt rá törekvés, hogy arányosítva csökkenjenek, remélem Höri arra is reagál lassan, illetve, hogy akkor hogyan alakul majd az FA, mert ha vak licit lesz, akkor nem hiszem, hogy nagyon számítana a vet.min 😊WyattElnézve a capnövelési tempónkat, bőven elég lenne, ha egy évvel elcsúsztatnánk a növekedést, azaz idén maradnának a tavalyi számok, jövőre jöhetnének a tavalyiak.Rajna
Nem tartom kizártnak, hogy így szimplán csak jó drágán kel el mindenki (mondjuk nem feltétlen túl drágán, csak a vetminekhez képest)
több mint 11 éve
Volt rá törekvés, hogy arányosítva csökkenjenek, remélem Höri arra is reagál lassan, illetve, hogy akkor hogyan alakul majd az FA, mert ha vak licit lesz, akkor nem hiszem, hogy nagyon számítana a vet.min 😊WyattElnézve a capnövelési tempónkat, bőven elég lenne, ha egy évvel elcsúsztatnánk a növekedést, azaz idén maradnának a tavalyi számok, jövőre jöhetnének a tavalyiak.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Volt rá törekvés, hogy arányosítva csökkenjenek, remélem Höri arra is reagál lassan, illetve, hogy akkor hogyan alakul majd az FA, mert ha vak licit lesz, akkor nem hiszem, hogy nagyon számítana a vet.min 😊
több mint 11 éve
a vet.min-ek, rfa tender árak és az újonc fizuk változnak idén?kristofHát a minimumokat átvettük IRL-ből, valahol a közleményekben van egy táblázat, hogy hogy nőnek, mondjuk én továbbra is tiltakozom ilyen mértékű növekedésük ellen. Tender árakat és újonc fizukat nem vágom, de biztos változnak.
több mint 11 éve
arringtont sem adtam volna ennyiért gyerekek 😛Hát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Megfejelem egy 5. körrelWyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Hát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Megfejelem egy 5. körrel
több mint 11 éve
Hát hogyne lenne 😊 úgy bontod ahogy akarod.Tillman for 2014/6+excel file?
több mint 11 éve
most mi bajod, én tényleg adnék 6. kört tillmanért :/speckó nem rád gondoltam!
btw jó ez a köki dolog csak értékes játékost kell berakni és gyünnek a kérők 😀fetomy
egyébként nincs valakinek listája (elsősorban rád gondolok fetomy) a játékosok fizetéséről, esetleg posztonkénti leosztásban?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
most mi bajod, én tényleg adnék 6. kört tillmanért :/btw jó ez a köki dolog csak értékes játékost kell berakni és gyünnek a kérők 😀
több mint 11 éve
ez sztem vallalhato mindenhogy. nem vagyok tulzottan hive az aranykozeputas megoldasoknak, de ezzel most egyetertek. persze azzal meginkabb egyetertenek, ha kevesebb lenne, de mindenert tan nem kene lazadni.MMMSjó azért én sem lázadok, messze van ez azért.
az viszont felháborít hogy egyesek ennyire hülyének néznek, és még a maradék bőrt is le próbálják húzni az emberről, különféle agyament trade ajánlatokkal
több mint 11 éve
ez sztem vallalhato mindenhogy. nem vagyok tulzottan hive az aranykozeputas megoldasoknak, de ezzel most egyetertek. persze azzal meginkabb egyetertenek, ha kevesebb lenne, de mindenert tan nem kene lazadni.Amit nem tudsz elkölteni, átvállalom, ha szeretnédWyattnem ezt mondom, csak szvsz ez a top csapatoknak kedvez. Még ha idén túl is költekezem magam.eaglesmcnabb
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a vet.min-ek, rfa tender árak és az újonc fizuk változnak idén?
több mint 11 éve
Amit nem tudsz elkölteni, átvállalom, ha szeretnédWyattnem ezt mondom, csak szvsz ez a top csapatoknak kedvez. Még ha idén túl is költekezem magam.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
erősnek kell lennem h ne adjam oda adam8nak a teljes draftomat a kínált játékosaiért.
több mint 11 éve
túl sok lett :/