GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Aki szerint a liga legjobb safety-je 3. körös picket ér, az nézze meg a 2011-es és 2012-es szezonban az összes meccsét az említett játékosnak.szabakiről beszélsz?
több mint 12 éve
Qrva egyszerű lenne, lejjebb kéne vinni a sapkát, nem emelni ész nélkül, kíváncsi lennék akkor is lenne-e olyan GM, aki 1. körös picket ad 10 millás játékosokért. De nem, mi emeljük fölfele és csodálkozunk, hogy sok barom trade van és micsoda túlfizetések, illetve a köcsög rózik milyen sokat kérnek a hosszabbításkor. De a többség sajna csak egy évben gondolkozik, így pedig nehéz bármit is kordában tartani, mert örül hogy milyen jó neveket szerzett, miközben jövőre 20 millával lesz a salary cap fölött. És akkor meg jön a szokásos sírás, hogy nincs hely emeljük jobban a sapit. Ez egy végtelen történet, és amíg nem szigorítunk drasztikusan vagy a cut penaltyn, vagy a capen, nem lesz előrelépés.gabokockaHát igen, már mióta azért kardoskodok itt, hogy drasztikus penalty ésvagy capszigorítás. Kapunk évi 4-5 millát pluszban és a penalty sem olyan vészes, mégis mi a fenét várunk... De nem, mert a rózsik köcsög, ezért IRL fizetések de nem IRL cap, kell a cap! Sőt legyen a rózsi is még olcsóbb! Nevetséges, de nekem8.
Egyébként ez az új penalty sem lesz amúgy szerintem elrettentő hatású, inkább majd utólag szopja meg jópár ember, mikor szembesül vele, hogy egy nagy pénzes embert mibe kerül kibaszni.
Egyébként tudom, hogy én vagyok a geci Orakpoval, de stez szerintem sokkal keményebb. Három darab első körért (az idei 1/10, 1/11 és 1/16-os csapatok jövő évije) megszabadult ezektől:

1500 yard, 5TD, 4 fumble a hármójuk idei statja összesen.
több mint 12 éve
Aki szerint a liga legjobb safety-je 3. körös picket ér, az nézze meg a 2011-es és 2012-es szezonban az összes meccsét az említett játékosnak.
több mint 12 éve
Höri Goodell, ha jó a timing, amit beírtam a javaslatokba, akkor hirdesd ki hivatalosan, mert pl. ma lenne a cutok kezdete. 😊
több mint 12 éve
Így van gabo.Szerintem gabo nem adott semmit neked 😛 és min 20-25 GM nem ad, sőt a nagy részük, lehet már alapból nem áll szóba veled tradek kapcsán 😛
Miért adtok komoly ellenértékeket? Ráadásul nem egyszer, kétszer, hanem kivétel nélkül minden évben.
Stez
De erre szokták mondani, hogy elég 1 ember hozzá, aki ad érte annyit...
És azért minden évben van 2-3-4 új rookie GM akiket kipécézhetsz magadnak, és könnyebben átverhetsz.
Ha valaki bejön a játékba, lehet hogy elég sok az olvasnivaló első látásra, hosszú szabályok, sok mindenre kell figyelni, nem biztos hogy lejön neki hogy 5 v 6 millió mennyire számít túlfizetésnek.. pláne azért mert a veterán minimum miatt, a backup töltelékek ára is sokkal húzósabb nálunk (%-os arányt tekintve) mint IRL, és ez abszolúte nem nyilvánvaló. Vagy az sem, hogy általában a tradelés olyan, mint egy arab piac, mindenki kétszer annyit kér, mint amit valósan gondol... és ennek megfelelően kellene alkudni, de mondjuk a rookie GM rábólint, mert nem tudja még a menetét/nem ismeri a nagy lehúzómestereket 😛
Aztán általában épp az ilyen tradek miatt unják meg/hagyják abba, mert egy-két ilyen túlfizetett ember miatt a csapat megsínyli, gyengébb embereket tudnak más pozira szerezni, cutolgatni kell, stb-stb
Gyakorlatilag te okozod a tömeges GM vándorlást és te teszed tönkre a GM játékot 😛
A másik fő gond meg az, hogy tömegesen, szisztematikusan kötöd őket, és ahogy mások is megfogalmazták, épp azért mert a játék többi elemében (pl. FA) csúnyán felsültél és elszámoltad magad.
Szerintem mindenkinek volt 1-2 lehúzós trade-je az elmúlt évek során.. de mondjuk 10-15-20 már nem sokaknak.
Alapvető esetben amúgy engem nem zavar(na) az "aki hülye haljon meg" mantra, amíg a játék minőségének rovására nem megy... de lassan itt tartunk szerintem. A másik pedig, hogy azért magadat véded/fényezed, azért non plus ultra.. egy sorban leírhattad volna, hogy igen, átverem a másikat ha megvan rá az esély. Ennyi.
PS: ez az arab piac-effektus egyébként egyre jobban zavar.. és ezért nem tudok pl. én tradelni.
Mert amikor próbálok, akkor úgy állnak hozzá az emberek, hogy biztos rátettem azt a kétszeres szorzót mondjuk. Persze én is picit magasabb árat mondok (hasracsapva mondjuk 1.2-1.3), de nem annyival, mint itt sokan.. és mikor jön vissza az első válasz, már akkor el kell utasítanom az ügyletet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Qrva egyszerű lenne, lejjebb kéne vinni a sapkát, nem emelni ész nélkül, kíváncsi lennék akkor is lenne-e olyan GM, aki 1. körös picket ad 10 millás játékosokért. De nem, mi emeljük fölfele és csodálkozunk, hogy sok barom trade van és micsoda túlfizetések, illetve a köcsög rózik milyen sokat kérnek a hosszabbításkor. De a többség sajna csak egy évben gondolkozik, így pedig nehéz bármit is kordában tartani, mert örül hogy milyen jó neveket szerzett, miközben jövőre 20 millával lesz a salary cap fölött. És akkor meg jön a szokásos sírás, hogy nincs hely emeljük jobban a sapit. Ez egy végtelen történet, és amíg nem szigorítunk drasztikusan vagy a cut penaltyn, vagy a capen, nem lesz előrelépés.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Nem a lehúzás a fő probléma, hanem hogy miért adunk komoly ellenértéket olyan szituban, amikor megszabadítunk GM-eket 8-9-10 millás játékosoktól, mikor 15 millával vannak a sapka felett. Ne csak azt nézzük egy trade-nél, hogy milyen játékost szerzünk, hanem hogy milyen szerződése van és milyen helyzetben van az adott csapat. És akkor megy a sírás, hogy alacsony a cap...gabokockaÍgy van gabo.
Miért adtok komoly ellenértékeket? Ráadásul nem egyszer, kétszer, hanem kivétel nélkül minden évben.
De most erről nem én tehetek, hogy ti ezt megadjátok. Ugye minden trade minimum két személyen múlik, mégis minden évben van 15-20 ilyesmi. Nem csak tőlem, hanem mindenkitől. Ezzel meg így egyszerűen nem tudsz mit csinálni akkor.
Marad akkor az, hogy minden évben Stez a lehúzós köcsög. 😊
Egyébként halkan jegyezném meg, hogy csak én legalább egy tucat traderől tudok, például Bekitől, de másoktól is, amikről nekem kikérte a szarabbul járó fél a véleményem és kiröhögtem, majd elmondtam az érveket, miért durva, miért jár rosszul, miért ne tegye véleményem szerint. Na most utána 3-4 napon belül meg hallottam, hogy mégis simán belement végül a cserébe.
Hát erre mit mondjak? Ha valaki hülye, akkor az sajnos szigorúbb keretek között is hülye marad. És manapság ez szinte folyton így történt, hogy a GM kikérte 2, de akár 3 másik GM véleményét is, mindannyian azt mondták ne tegye, majd mégis tradelt.
Elég a másik 31 GM-ből egyet találni, akit picit is érdekelni fog a játékosod, és már nyert ügyed van. Nagy szavaknak hangzanak ezek, de hát mégis így van...
Így meg nem fogsz tudni mit kezdeni az egésszel.
Mondjuk a Cards GM, aki elvitte Kolbot a Phillyből, az biztos tolta a GM játékot előtte. 😀
több mint 12 éve
Azért megint voltak durván billenő cserék... Poor Beki.
több mint 12 éve
3/17 New England Patriots (from Raiders, Jets)Elvileg majd csak azokat kéne belevenni, amelyek az adott szezonban történtek, szal ez még csak egy csere volt összesen

több mint 12 éve
Nem a lehúzás a fő probléma, hanem hogy miért adunk komoly ellenértéket olyan szituban, amikor megszabadítunk GM-eket 8-9-10 millás játékosoktól, mikor 15 millával vannak a sapka felett. Ne csak azt nézzük egy trade-nél, hogy milyen játékost szerzünk, hanem hogy milyen szerződése van és milyen helyzetben van az adott csapat. És akkor megy a sírás, hogy alacsony a cap...
több mint 12 éve
Igazából igen sok gondolat kavarog a fejemben a trade-ek kapcsán, a lényeg, hogy teljesen fölösleges mesterségesen korlátozni/szabályozni bármit is, amíg ilyen cserékkel teljes mértékben irreálissá válik az egész játék. gabokockaAz a baj, hogy pár embernek nagyon bejön a ez a tradelgetés (nem akarok neveket mondani, de szerintem felesleges is), ezért mindenki azt látja, hogy ez az egyetlen módja a továbblépésnek, pedig szerintem nagyon nem, ez csak egy kiegészítés.
És sajnos egyet kell értenem gaboval, olyan tradeket kötnek az emberek, hogy egyszerűen röhögnöm kell.
Most majd jön a repost, hogy sokat tradelek/tem én is, de szeretném, ha valaki mutatna egy olyat, ahol lehúztam bárkit is.
több mint 12 éve
Igazából igen sok gondolat kavarog a fejemben a trade-ek kapcsán, a lényeg, hogy teljesen fölösleges mesterségesen korlátozni/szabályozni bármit is, amíg ilyen cserékkel teljes mértékben irreálissá válik az egész játék.
több mint 12 éve
kolb is 😀no meg weeden 😊fetomyfinomítottam a KekI-n, hogy idei pick köllFucuHoyer van eladó :dWyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Engem kóstolgatsz baszki.. ennyi ember közül engem szúrtál ki mint az abszolút leggázabban tradelő embert?És igor most röhög a markában, lassan eljutunk oda, hogy már mindenki lehúzós geci lesz, és megszabadul ennek a tehernek az egyedüli cipelésétől 😀fetomyMenjél te a tudod hova, sokkal nagyobb Stez (akinek a képe a szótárban van a 'lehúzós geci' kifejezés mellett) vagy mint én 😛Igor
Ejnye. 😀 Én is csak két évente nyomok számomra előnyös tradeket. 😀
több mint 12 éve
Hoyer sem fog többet 😀Na de ő hol kezdett a Cardinalsban 😀Wyattno meg weeden 😊fetomyfinomítottam a KekI-n, hogy idei pick köllFucuHoyer van eladó :dWyatt
Egyébként ahogy néztem Kolb is vihető, hmmm 😊
több mint 12 éve
Jó Wyatt, még játszhat 😀Igor: Én megveszem tőled szívesen bármelyiket! 😊
több mint 12 éve
barátom te félreértettél 😀 fetomyBocs, akkor mea culpa... csak el akarom sózni őket, mert én még ott magasan is simán bustot húznék, az a baj 😕
1/20-ra már nincs kockázat, ott húzhatsz szart is, az nem annyira égő.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Na de ő hol kezdett a Cardinalsban 😀no meg weeden 😊fetomyfinomítottam a KekI-n, hogy idei pick köllFucuHoyer van eladó :dWyatt

több mint 12 éve
no meg weeden 😊finomítottam a KekI-n, hogy idei pick köllFucuHoyer van eladó :dWyatt
több mint 12 éve
barátom te félreértettél 😀 pont ezt mondom, hogy annyi lehúzós geci lesz, hogy végre nem téged baszogat ezzel mindenki 😊vagy csak azert, mert iden nincs se andras se róbert se stez, aki az anyjat is eladna az elobbiert.
btw én nem vagyok lehúzós, sőt általában engem húznak le 😛 Eltekintve persze 1-2 kivételtől, de évente 1 lehúzásom sincs 5 év alatt, pedig top3ban voltam mindig tradebuzi versenyben, ellentétben amikor engem húztak le, abból van több is éves átlagban 😊
Azokat a pickeket meg lehet pont azért nem tudod eladni, mert le akarod húzni mint a barom azokat akiket érdekelne 😛fetomy
nyugi igor, legkesobb combine utan sztem vkinek meg nagyon fognak kelleni azok a pickek.
btw az 1/8 viheto.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
barátom te félreértettél 😀 pont ezt mondom, hogy annyi lehúzós geci lesz, hogy végre nem téged baszogat ezzel mindenki 😊btw én nem vagyok lehúzós, sőt általában engem húznak le 😛 Eltekintve persze 1-2 kivételtől, de évente 1 lehúzásom sincs 5 év alatt, pedig top3ban voltam mindig tradebuzi versenyben, ellentétben amikor engem húztak le, abból van több is éves átlagban 😊
Azokat a pickeket meg lehet pont azért nem tudod eladni, mert le akarod húzni mint a barom azokat akiket érdekelne 😛
több mint 12 éve
És igor most röhög a markában, lassan eljutunk oda, hogy már mindenki lehúzós geci lesz, és megszabadul ennek a tehernek az egyedüli cipelésétől 😀fetomyEngem kóstolgatsz baszki.. ennyi ember közül engem szúrtál ki mint az abszolút leggázabban tradelő embert?
Alig tradelek, akkor is általában magam baszom át vele.. most is nem tudom eltradelni az 1/1 v. 1/3-at hetek óta... pedig ezekhez képest, amik itt folynak, alig kérek valamit.
Menjél te a tudod hova, sokkal nagyobb Stez (akinek a képe a szótárban van a 'lehúzós geci' kifejezés mellett) vagy mint én 😛