NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Lehet hülye kérdés, de van valami akadálya annak hogy a Bills LT Cordy Glennt továbbra is LG-ben játszassam, Kerry Rhodes-ot meg SS-re konvertáljam? 😊 (utóbbi a Jetsben SS-t is játszott, valamint idén a 3. héten Adrian Wilson kiesése miatt is játszott strong safetyt és elég jól működött) A szabálykönyvben emlékeim szerint nincs erre vonatkozó passzus, és nem is nagy konverziókról van szó, nem WR-t akarok a védőfalba tenni 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én nem.
több mint 12 éve
A Kekin frissítettem kicsit, bekerült JoJo és PP közülük valakit elengedek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez így értelmetlen, de ennek a felhívásnak akkor sem itt a helye.KeKi-met frissítettem ennek megfelelően! 😉
jótanács: Mellesleg nehogy azt hidd hogy 2013as első kört fogsz kapni a jövő évi első körödért, max ha SB várományos a csapat. eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Ha vki elüzletelné a 2014-es 1. körösét 2013-as, kérem jelentkezzen PM-ben! 😀Bekiez így értelmetlen, de ennek a felhívásnak akkor sem itt a helye.
jótanács: Mellesleg nehogy azt hidd hogy 2013as első kört fogsz kapni a jövő évi első körödért, max ha SB várományos a csapat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Eddig így volt jajaJa, meg egy kérdés, hogy van a cut olyan esetben, ha a játékos egyik évben a 10%, másik évben a 20%-os sávba esik?somoskoviggondolom az egyiket 0,1-el a másikat 0,2-vel szorozzuk meg
eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Szerintem mindig az aktuális évnek megfelelő büntit kapja, tehát a 10 %-os évben 10-et, a 20-asban meg huszat, én legalábbis mindig így írtam be magamnak a büntit... Viszont dereng hogy szezon közben többen is írták hogy egy 10% - vet.min - vet.min fizujú játékosnál csak az első évre adminisztráltak büntetést, pedig szerintem ilyenkor a vet.mines években is jár a bünti."• Szintén waiverre kerül az a játékos, aki a szerződése hátralévő éveinek mindegyikében veterán minimumot kap fizetésként, ekkor szintén nincs utána cap büntetés, és az előző pontban leírt waiver procedúra alá esik"
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ja, meg egy kérdés, hogy van a cut olyan esetben, ha a játékos egyik évben a 10%, másik évben a 20%-os sávba esik?somoskoviggondolom az egyiket 0,1-el a másikat 0,2-vel szorozzuk meg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ja, meg egy kérdés, hogy van a cut olyan esetben, ha a játékos egyik évben a 10%, másik évben a 20%-os sávba esik?
több mint 12 éve
Illetve a hosszabbítások kapcsán beszéltünk arról, hogy az első offernél lejjebb engedjük azt a határt, aminél meghallgat még egy ajánlatot a játékos.
több mint 12 éve
Az FA marad így? Mert lenne rá ötletem.Hozd elő és összevetjük az eddigivel.
Illetve a cap penalty-val mi lesz?fetomy
A cutra is jöhetnek ötletek, ki mit látna szívesen.
Sztem a mérték jó, én annyit változtatnék, hogy a cut szezonjában jönne egy összegben a bünti, így ha vkit kikúrunk egy 3 éves szerződéssel az lehet többet kerül, mint a fizetése lett volna.
Ha jól emlékszem a trade utáni bünti el lett vetve.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Az FA marad így? Mert lenne rá ötletem.Illetve a cap penalty-val mi lesz?
több mint 12 éve
Mindenki nézze meg Igor ötletét, véleményezzük, találjunk ki jobbat, stb...Az RFA tender és a vetmin sztem jó, ha százalékos arányban lesz, ezen nem kell sokat agyalni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
na most akkor mi lett a savazás eredménye, mire kell kidolgozni új ötleteket?fetomyIlletve akkor a többi javaslattal lesz valami? Gabo reagált már rá, de asszem Höri még nem
több mint 12 éve
na most akkor mi lett a savazás eredménye, mire kell kidolgozni új ötleteket?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
üdv beki, ha olcsón kell fasza playa nálam mindig akad 1-2.eaglesmcnabbOlcsón? 😀
Gondolom ez mit jelenthet. 😀
Amúgy ha vkinek szüksége lenne az 1/10-re hajlanék a letrade gondolatára is, várom az offereket! 😀
több mint 12 éve
azok mind all-pro-k 😊 és akinek én sok pénzt adok, azok biza maradnak!üdv beki, ha olcsón kell fasza playa nálam mindig akad 1-2.eaglesmcnabbDe ha drága, fasz kell, abból több is!Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
üdv beki, ha olcsón kell fasza playa nálam mindig akad 1-2.eaglesmcnabbDe ha drága, fasz kell, abból több is!
több mint 12 éve
üdv beki, ha olcsón kell fasza playa nálam mindig akad 1-2.
több mint 12 éve
Köszi.Lehetséges olyan játékosért tradelni aki a 2012-es idény végén RFA lesz?empty taxiIgen, és majd te adhatod neki a tendert, vagy hosszabbíthatsz veleWyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Lehetséges olyan játékosért tradelni aki a 2012-es idény végén RFA lesz?empty taxiIgen, és majd te adhatod neki a tendert, vagy hosszabbíthatsz vele
több mint 12 éve
Lehetséges olyan játékosért tradelni aki a 2012-es idény végén RFA lesz?
Madden hates me.
több mint 12 éve
Üdv Beki!😂
Én is X-es vagyok és szintén kivétel 😊RataxesSzintén X, szintén kivétel.
tenorx
Madden hates me.
több mint 12 éve
Csak azért lett bajnok, mert Döme félt Höritől, mint commishtól hogy kibassza most már, ha ebben az évben nem nyer.Höri a segítőkész commish, azt lehet ő ránt le elsőnek 😀StezMég nem keresett meg, de mit is akarna a bajnok csapat tőlem...😀Beki