NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 16
75
9
19:00
Buffalo Bills - New England Patriots
37
11
22:25
Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
27
10
22:05
Miami Dolphins - San Francisco 49ers
25
6
Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
4
3
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Az összes bowl egy helyen: Remélem mindegyikről tudunk majd írni előzetest, viszont a két új bowl annyira nevetséges párosítás (a Cure és az Arizona Bowl), hogy azokat alapból ignorálom
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ha már kiesett a szimpi Iowa, akkor remélem az Oklahoma nyer idénCsak ne nyerjenek semmit! 😀
Chargers LT
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Klaci79
22 366
Oklahoma State vs. Ole Miss in the Sugar Bowl....hmmm, jaj de jó lesz ez is 😀Az Ohio St pedig fiesztázik:
Notre Dame vs. Ohio State in the Fiesta Bowl.
Houston vs. Florida State in the Peach Bowl.
Stanford vs. Iowa in the Rose Bowl.
MilitaryBowl Dec. 28. Pitt-Navy
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Ha már kiesett a szimpi Iowa, akkor remélem az Oklahoma nyer idénde legalább a Rose Bowl összejött az Iowának, jól van (amint megvan az összes bowl-párosítás, felteszem egy cikkbe)
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Klaci79
22 366
15 lettem?! Pedig vagy 3-szor elfelejtettem tippelni 😀twitter.com/MichaelDavSmith/status/673500366038667265remélem ez annyira jön be, mint az idei tippjeid :p gratulálok magamnak!
felőlem lehetne 128 csapatos playoff is, az első fordulóban mondjuk egy Clemson - North Texasszal 😀
Löfli
kepfeltoltes.hu/151206/Screenshot__61__www.kepfeltoltes.hu_.png
baggio
több mint 9 éve
Ha már kiesett a szimpi Iowa, akkor remélem az Oklahoma nyer idén
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
vassadi
15 620
Ha már tippek:twitter.com/vassadi/status/505106760475373568
Az ACC megvolt, csak épp a másik csapat lett a befutó, meg az év se stimmel, de mondhatjuk, hogy close enough.
több mint 9 éve
twitter.com/MichaelDavSmith/status/673500366038667265remélem ez annyira jön be, mint az idei tippjeid :p gratulálok magamnak!
felőlem lehetne 128 csapatos playoff is, az első fordulóban mondjuk egy Clemson - North Texasszal 😀
Löfli
kepfeltoltes.hu/151206/Screenshot__61__www.kepfeltoltes.hu_.png
---
több mint 9 éve
twitter.com/MichaelDavSmith/status/673500366038667265felőlem lehetne 128 csapatos playoff is, az első fordulóban mondjuk egy Clemson - North Texasszal 😀
több mint 9 éve
Tehát akkor Clemson, Alabama, Oklahoma, Michigan State a két elődöntőben, a párosítások 18:30-kor kerülnek nyilvánosságra, a többi Access Bowlt 21-kor hirdetik ki, az összes nem kiemelt bowlt megelőzve.Úgy tűnik a nagy izgalmak most a jövő szombati Heisman-díjátadón lesznek, a Derrick Henry, Deshaun Watson, Christian McCaffrey trióból bárki elviheti a trófeát.
---
több mint 9 éve
bowl.hu/college-football-elozetes-tizennegyedik-hetBowl-fronton nincs újdonság, az edzőknél viszont pörögnek az események
Edzőváltások: bowl.hu/forum/ncaa-altalanos-temak/ncaa-csevego/1405517
Bowl-figyelő: bowl.hu/forum/ncaa-altalanos-temak/ncaa-csevego/1405741
baggio
---
több mint 9 éve
előzetesben az MSU-nál Cook RB-ként van feltüntetve, csak gondoltam szólok 😊Ez már hagyomány lesz, de kösz, javítva
ZERO_L
esti meccseken nyer a Florida, USC és North Carolina, akkor milyen top4 lesz? B1G bajnok, Oklahoma, NCU és ??? Clemson? 😀Ohio State
braxa88
---
több mint 9 éve
braxa88
12 534
esti meccseken nyer a Florida, USC és North Carolina, akkor milyen top4 lesz? B1G bajnok, Oklahoma, NCU és ??? Clemson? 😀
több mint 9 éve
balentin
281
előzetesben az MSU-nál Cook RB-ként van feltüntetve, csak gondoltam szólok 😊Ez a Dantonio-féle spártai vezércsel 😉
ZERO_L
több mint 9 éve
előzetesben az MSU-nál Cook RB-ként van feltüntetve, csak gondoltam szólok 😊
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Vasárnap derül ki ugye a két elődöntő és a többi 38 bowl párosítása, de egy bowl-figyelőt előtte azért megnyitok itt (ezek biztosak már):Bahamas Bowl: Middle Tennessee vs Western Michigan
Military Bowl: Navy vs ?
New Orleans Bowl: Arkansas State vs ?
Miami Beach Bowl: South Florida vs ?
Las Vegas Bowl: BYU vs ?
GoDaddy Bowl: Georgia Southern vs Bowling Green
Camellia Bowl: Appalachian State vs ?
Hawai'i Bowl: Cincinnati vs ?
A két playoff semifinalt (Cotton Bowl és Orange Bowl) december 31-én rendezik, a döntőt január 11-én.
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 9 éve
edzőváltások idén az FBS-ben:Ball State -> Mike Neu (Saints QB coach)
Bowling Green -> Mike Jinks (Texas Tech AHC)
BYU -> Kalani Sitake (Oregon State DC)
Central Florida -> Scott Frost (Oregon OC)
East Carolina -> Scottie Montgomery (Duke OC)
Georgia -> Kirby Smart (Alabama DC)
Georgia Southern -> Tyson Summers (Colorado State DC)
Hawaii -> Nick Rolovich (Nevada OC)
Iowa State -> Matt Campbell (Toledo HC)
Illinois -> Lovie Smith (Buccaneers HC)
Louisiana-Monroe -> Matt Viator (McNeese State HC)
Maryland -> DJ Durkin (Michigan DC)
Memphis -> Mike Norvell (Arizona State OC)
Missouri -> Barry Odom (Missouri DC)
North Texas -> Seth Littrell (North Carolina OC)
Miami -> Mark Richt (Georgia HC)
Rutgers -> Chris Ash (Ohio State DC)
South Carolina -> Will Muschamp (Auburn DC)
Southern Miss -> Jay Hopson (Alcorn State HC)
Syracuse -> Dino Babers (Bowling Green HC)
Texas State -> Everett Withers (James Madison HC)
Toledo -> Jason Candle (Toledo OC)
Tulane -> Willie Fritz (Georgia Southern HC)
USC -> Clay Helton (eddigi megbízott HC)
UTSA -> Frank Wilson (LSU RB coach)
Virginia -> Bronco Mendenhall (BYU HC)
Virginia Tech -> Justin Fuente (Memphis HC)
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 9 éve
egy elvetemült fan garantáltan van amúgy itthon, hiszen Hetthéssy Zoltán, a Sportklub kommentátora nagy Vikings és Gophers szurkoló, el is töltött pár szemesztert kint a minnesotai egyetemenCsisztu is oda járt.
baggio
több mint 9 éve
átmásoltam inkább ide:előbb-utóbb biztos, hogy lesz ilyen funkció is, de erre még várni kell
Csak úgy kíváncsiságból - lesz olyan statisztika a bowl.hu-n, mint az NFL-nél, hogy mennyien állították be kedvenc csapataikat az NCAA-ből? Tudom, hogy volt róla szó, és senkit nem is akarok siettetni, csupán kíváncsiságból kérdem. Csak akad rajtam kívül még egy elvetemült Golden Gophers fan ebben az országban. 😀
Ha van egy ilyen lista, akkor szívesen megnézném.
Előre is köszi a választ.
KmetyG
egy elvetemült fan garantáltan van amúgy itthon, hiszen Hetthéssy Zoltán, a Sportklub kommentátora nagy Vikings és Gophers szurkoló, el is töltött pár szemesztert kint a minnesotai egyetemen
---
több mint 9 éve
átmásoltam inkább ide:Csak úgy kíváncsiságból - lesz olyan statisztika a bowl.hu-n, mint az NFL-nél, hogy mennyien állították be kedvenc csapataikat az NCAA-ből? Tudom, hogy volt róla szó, és senkit nem is akarok siettetni, csupán kíváncsiságból kérdem. Csak akad rajtam kívül még egy elvetemült Golden Gophers fan ebben az országban. 😀
Ha van egy ilyen lista, akkor szívesen megnézném.
Előre is köszi a választ.
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
a Navy játékosai az Army elleni meccsen hét különböző, kézi festésű sisakot fognak viselniwww.navysports.com/sports/m-footbl/spec-rel/113015aaa.html
---
több mint 9 éve
A Minnesotáé pár hete történt, még írtam is róla az összefoglalóban, az interim HC Tracy Claeys lett véglegesítve Kill utódjaként. De már én is meg vagyok keveredve a pontos számokkal, mert pár perces hír, hogy a Rutgers is kirúgta Kyle Floodot, az Illinois meg tegnap este már bejelentette, hogy az ideiglenes főedző, Bill Cubit marad a helyén.Minden idők legdurvább edzőkeringője lehet az idei FBS szinten. 18 helyen történt eddig váltás (4 esetben - Minnesota, Virginia Tech, Iowa State, Hawai'i - már megvan az utód) és még hol a vége.Na a Minnesota és Iowa State kinevezésekről már le is maradtam.
baggio
Shawn84
---