NCAA csevegő
35 feliratkozó
1 hónapja
Week 5 totó:kedden
Week 4 eredmények:
docs.google.com/spreadsheets/d/1lLcHQnaOASCYM5q5cKE3pu1n7afay0U52d6hTCV_vZk/edit?usp=sharing
Totó éves állása:
docs.google.com/spreadsheets/d/1u9pOLEB58dcuxRDtEQYYrQWZJnLi-NSiF7cmgHGKV58/edit?usp=sharing
Tippjáték eredményei:
docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing
Szerkesztette: zacknorb
3 órája
Vagy tippelj utólag. Gondolom annyira te se követed, hogy ezzel előnyt szereznél.Pedikk kitőtöttem, akkor az 5. Kör duplán számítHát főnök, megnéztem mindent de neked nincsenek válaszaid erre a körre leadva a rendszerbenHát azt nem tudom tesó, de nekem nem jelezte a system, csodálkoztam is.Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
sutianap
Délután utánamegyek.
zacknorb
zacknorb
sutianap
(A leggyengébb kör úgyse számit, neked ez lesz a leggyengébb.)
3 órája
Pedikk kitőtöttem, akkor az 5. Kör duplán számítHát főnök, megnéztem mindent de neked nincsenek válaszaid erre a körre leadva a rendszerbenHát azt nem tudom tesó, de nekem nem jelezte a system, csodálkoztam is.Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
sutianap
Délután utánamegyek.
zacknorb
zacknorb
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 órája
Hát főnök, megnéztem mindent de neked nincsenek válaszaid erre a körre leadva a rendszerbenHát azt nem tudom tesó, de nekem nem jelezte a system, csodálkoztam is.Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
sutianap
Délután utánamegyek.
zacknorb
7 órája
A UMass 4 meccs alatt több pontot szerzett, mint tavaly egész szezonban xdd. A 4 győzelmes legjobb szezonjukat is elérték már.
9 órája
Hát azt nem tudom tesó, de nekem nem jelezte a system, csodálkoztam is.Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
sutianap
Délután utánamegyek.
9 órája
Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
10 órája
Az összetett első nem kaphat ilyet?😛Eredmények kinnWooo, behúztam a hetet
zacknorb
warr_b
Löfli
10 órája
Eredmények kinnWooo, behúztam a hetet
zacknorb
warr_b

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
16 órája
Eredmények kinnWooo, behúztam a hetet
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
COLLEGE. FOOTBALL.| Mississippi State has set a new world record for most cowbells simultaneously rang at 41,819 |
Just retweeting this so it's the first thing you see when you wake up on Sunday. t.co/7xZsvWd5u1
— Ari Wasserman (@AriWasserman) September 27, 2026
+
+
ha a poetic justice egy play lenne
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Néztem a videót, ahogy Mooret kiütötték, nem nézett ki jól. Az USC-s játékos egy paraszt volt ahogy ünnepeltette magát utána, de valami szabályozást erre a QB becsúszásra ki kellene találni. Annyira az utolsó utáni pillanatban kezdenek el becsúszik, hogy sokszor ha akarja sem tudja elkerülni a védő az ütközést. Itt mondjuk nem is akarta... Remélem eltiltják a szezonra.
Nem tudom mi lenne a megoldás, talán az hogy a first down elérésekor be kellene csúsznia a QB-nak, ha ott nem teszi akkor onnantól már szabadon támadható.
2 napja
amúgy a totóban +5,5 van megadva a Texasra, gondolom az elírás 😊Igen, csütörtökön láttam, de direkt nem javítottam
Löfli
2 napja
amúgy a totóban +5,5 van megadva a Texasra, gondolom az elírás 😊az nekem is nagyon fura volt😊
Löfli
2 napja
amúgy a totóban +5,5 van megadva a Texasra, gondolom az elírás 😊

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
Ma még idegenben játszik a Northwestern az Indiana ellen, aztán jövő héten felavatják az új stadiont:A játékosok ma foglalták el az öltözőt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
dsuhornets.com/sports/football/roster/bronseman-davis-jr/8933na menjetek a picsába, új all-decade all-name team elkapónk van
4 napja
Ez így ebben a formában nem igaz. Egyes meccseket vissza lehet nézni 24 óráig. Azt sajnos sehol nem láttam előre jelezve melyek ezek, de a legutóbbi fordulóban 5-6 meccs is ilyen volt.Jól látom, hogy a Disney+ az NHL mellet NCAA College focit is ad??nemcsak focit, hanem minden mást NCAA-t is, de visszanézési lehetőség nincs
nagir
r.baggio
4 napja
Hokira lesz, és én most NCAA foci meccsekre is láttam hétvégén pl. De mlost nem lehet már, szóval lehet csak valameddig nézhetőek esetleg vissza.Jól látom, hogy a Disney+ az NHL mellet NCAA College focit is ad??nemcsak focit, hanem minden mást NCAA-t is, de visszanézési lehetőség nincs
nagir
r.baggio
www.musoron.hu/2026/09/24/a-disney-megerositette-ilyen-lesz-a-magyar-disney-on-az-nhl-2026-2027-es-idenye/?fbclid=IwY2xjawUh7OFleHRuA2FlbQIxMQBwZG9mBXNydGMGYXBwX2lkEDIyMjAzOTE3ODgyMDA4OTIAAR52UsJytBIoNTMACVLabF9uIkpCxrPEdH5TaadQ4-7wXBMKw-_WTAFlNVMCKg_aem_Y2grHDRfM5TtY8xa9ZansQ
Szerkesztette: zavi27
4 napja
Jól látom, hogy a Disney+ az NHL mellet NCAA College focit is ad??nemcsak focit, hanem minden mást NCAA-t is, de visszanézési lehetőség nincs
nagir

---
4 napja
Jól látom, hogy a Disney+ az NHL mellet NCAA College focit is ad??Yep
nagir
4 napja
Jól látom, hogy a Disney+ az NHL mellet NCAA College focit is ad??
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
5 napja
www.espn.com/college-football/story/_/id/50001346/protect-college-sports-act-truths-myths-congress

---
5 napja
My kids when I said no to a snack, but their mom said yes. pic.twitter.com/43qBO1fPpx
— Stache of Strider (@stacheofstrider) September 22, 2026
6 napja
Estevan Esteban!türelem
Kiki, nyugalomba
Fekettén bólogat
A totózók combja(köztatőgye)
sutianap