NFL csevegő

82 feliratkozó

13 napja
Nomac New England Patriots 3 139 — balazs.t85@gmail.com

zacknorb
Az a baj hogy nálam majdnem mindnek benne lenne a helye | kivève persze Eli 😉😛 | ès mèg mennyien maradtak/maradnak megint ki....

Bővítès kell a bejutásban 5 fővel.....
dande2
Az én TOP8-as listám:
LB Luke Kuechly
K Adam Vinatieri
DE Jared Allen
LB Terrell Suggs
TE Antonio Gates
WR Reggie Wayne
G/T Marshal Yanda
Nagyon fáj idetenni...de nálam ott a helye.
QB Eli Manning
13 napja
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 534 — no es importante
#recencybias

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 napja
warr_b Washington Commanders 24 304 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Megint kevés lesz a nyolc is...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
13 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 882 — Így remélem megfelelek nektek.....

zacknorb
Az a baj hogy nálam majdnem mindnek benne lenne a helye | kivève persze Eli 😉😛 | ès mèg mennyien maradtak/maradnak megint ki....

Bővítès kell a bejutásban 5 fővel.....
13 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 129 — Kinek mit intézett a kormánya
13 napja
fake.id 37
lesz-e idén rekordszámú edző lapátra téve? 2 már repült, 21ben 2 visszavonulással volt 10
14 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 336 — The Mathematician
Komolyan vki azért panaszkodik, mert nem rakják be hálaadásra a csapatát, így nem kell rövidhetes felkészülés utáni slugfestet bámulnia?
empty taxi
Komolyan, 8-9 évente nem férne bele, és miért kellene rövid héttel slugfestnek lennie, normális beosztással ez még jól is kijöhet, illetve utána meg van egy mini bye (lásd most egyébként pont a mi esetünkben, egyúttal ha így is úgyis van egy TNFünk minden évben, az lehet éppen hálaadás napi egyszer-egyszer)....ennyi időnként szerintem belefér...de ez csak nyilván megint az én agymenésem.....
dande2
mivel a másnapot hagyományosan kiveszem így nem bánnám ha akkor letudnám a broncos meccset és nem kéne a hajnal 2ig fent lenni vasárnap

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
14 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 882 — Így remélem megfelelek nektek.....
Komolyan vki azért panaszkodik, mert nem rakják be hálaadásra a csapatát, így nem kell rövidhetes felkészülés utáni slugfestet bámulnia?
empty taxi
Komolyan, 8-9 évente nem férne bele, és miért kellene rövid héttel slugfestnek lennie, normális beosztással ez még jól is kijöhet, illetve utána meg van egy mini bye (lásd most egyébként pont a mi esetünkben, egyúttal ha így is úgyis van egy TNFünk minden évben, az lehet éppen hálaadás napi egyszer-egyszer)....ennyi időnként szerintem belefér...de ez csak nyilván megint az én agymenésem.....
14 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 129 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/the-simpsons-nfl-game-espn-disney-plus-altcast-1236046927/

awfulannouncing.com/espn/flex-bengals-cowboys-simpsons-themed-alt-cast.html
14 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 411 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
14 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 336 — Saturday Night Lights

zacknorb
Majd hálát adnak annak, ha vége lesz a meccsnek! 😉😁🤣
nagir
Talán az első Hálaadás lesz, amikor a SB esélyes Lions meccse nagyobb nézettséget generálhat.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
15 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla

zacknorb
Majd hálát adnak annak, ha vége lesz a meccsnek! 😉😁🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
15 napja

zacknorb
Minket hosszú èvek óta nem raknak be pl hálaadás napra, meg is èrdemlik.......(lehet persze a csapat nem szeretnè tőlünk, de azért időnkèt belefèrne 😏) megnèztem az utolsó a legendás, havas Detroit elleni volt 2015-ben...

Szerkesztette: dande2
15 napja
15 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 445 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Karácsonyi meccsen is lesz HT show.
Már előre félek a Tyson-Paulról hallottak után, hogy mi lesz

zacknorb
Marad a cseh2 😁
15 napja
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 091 — Big Penix Energy
Ha Tuckernek innen lefele megy a karrierje, akkor is marad goat kicker?
ZERO_L
Szerintem nem, főleg, hogy Vinatierinek ott van az két Super Bowlt eldöntő rúgása.
Kampman
Nekem is egyből ő ugrott be, főleg, hogy nem volt hullámzó a teljesítménye idősebb korára sem és bőven 40 év fölött is nyomta. De Tucker közel 90%-os pontossága Vinatieri 84-éhez képest azért jelentős különbség és Tucker is volt bőven clutch helyzetben. Nyilván nincs SB winning kísérlete, de nyert SB-t és ott hibátlan volt újoncként.
Ahhoz viszont fiatal, hogy ilyen hanyatlása legyen.

15 napja
Karácsonyi meccsen is lesz HT show.
Már előre félek a Tyson-Paulról hallottak után, hogy mi lesz
15 napja
no Baltimore Ravens 7 328
Átkapcsoltam Red Zone-ra. Azt mondják ott nem adhatják a BUF-KC-t az USA-ban. Ne már 😀
Heisman nádor
Minden "spoertcsatornan" az volt kiirva hogy azt adjak, bar nem neztem, de max tortent valami, a "nem adhatjak a biztos BS"
15 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 383
ZERO_L
Szerintem nem, főleg, hogy Vinatierinek ott van az két Super Bowlt eldöntő rúgása.
15 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 716 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Átkapcsoltam Red Zone-ra. Azt mondják ott nem adhatják a BUF-KC-t az USA-ban. Ne már 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
15 napja
ZERO_L New England Patriots 4 566 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
15 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 883 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
SCORIGAMI!!!!

A Lionsnál figyelnek a hagyományokra is.
20 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 336 — Saturday Night Lights

zacknorb
Kovboj fanoknak Aubrey mezt kéne venniük, korszakos zseni a posztján.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
21 napja
21 napja
A végletek fordulója: