NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Nàlam 2 jàtékos van, aki bottal se piszkàlnék meg.Gerod Holliman: sokszor kezébe akadt a labda, de a gametape többi része borzalmas. Safety, aki nem szeret ūtközni. Sok sikert vele.
A màsik meg Funchess, ròla màr volt szò.
Tuti bustot én nem làtok 1. körben.
több mint 9 éve
Winston alap, ha őt még ide lehet sorolni, Gregory hájpolását már az NCAA szezon közben sem értettem, Leonard Williams meg kurvajó lesz. Ki az amúgy, aki utóbbin kívül ilyen prospect? Cooper? Ő túl jó srác ahhoz, hogy ellene fogadjak. Maximum Peat és Fowler adja még magát, de náluk azért eddig is akadtak kérdőjelek.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szerintetek idén ki lesz a sure-pick prospect, aki kurva nagy bust lesz utána? (Pl. Aaron Curry)Én Leonard Williamsre tippelek.
több mint 9 éve
Wester és Gabó is besegít, szóval megint vannak új ismertetőkJaquiski Tartt, Samford S
Danielle Hunter, LSU DE
Nelson Agholor, USC WR
meg holnap is lesz pár elvileg
több mint 9 éve
Mert még szívni is rosszkor/rosszul tudunk. Elátkozott franchise a mienk. Szerintem Dan Marino és Derrick Harvey magátkozott/megvoodoozott minket.Akkor ti mit küzdötök mindig az 1/3-as helyért? AmatőrségHöriNe viccelj, manapság minden 1/1esnek reális sansza van az alapszakasz legvégén is playoffba jutni (és a többség be is jut) a következő évben. 😀😀iktriadHát ott a draft elején aránylag kevés a stabil a playoff csapat.HöriJoe Thomas top3-asként horgászni ment a draft napján.HöriJól ki is fogta a Brownsszal. 😀iktriad
több mint 9 éve
Akkor ti mit küzdötök mindig az 1/3-as helyért? AmatőrségNe viccelj, manapság minden 1/1esnek reális sansza van az alapszakasz legvégén is playoffba jutni (és a többség be is jut) a következő évben. 😀😀iktriadHát ott a draft elején aránylag kevés a stabil a playoff csapat.HöriJoe Thomas top3-asként horgászni ment a draft napján.HöriJól ki is fogta a Brownsszal. 😀iktriad
több mint 9 éve
Ne viccelj, manapság minden 1/1esnek reális sansza van az alapszakasz legvégén is playoffba jutni (és a többség be is jut) a következő évben. 😀😀Hát ott a draft elején aránylag kevés a stabil a playoff csapat.HöriJoe Thomas top3-asként horgászni ment a draft napján.HöriJól ki is fogta a Brownsszal. 😀iktriad
több mint 9 éve
Hát ott a draft elején aránylag kevés a stabil a playoff csapat.Joe Thomas top3-asként horgászni ment a draft napján.HöriJól ki is fogta a Brownsszal. 😀iktriad
több mint 9 éve
Jól ki is fogta a Brownsszal. 😀Nem tom, de tuti rádumálják, hogy menjen.Winston nem lesz ott személyesen a drafton, inkább otthonról várja a híreketKlaci79mikor volt utoljára olyan 1/1 aki nem volt jelen?braxa88
Joe Thomas top3-asként horgászni ment a draft napján.Höri
több mint 9 éve
If Winston does stay at home for the draft and he's the #1 pick, would be the 1st time in 21 years that the 1st pick isn't at the draft.Winston nem lesz ott személyesen a drafton, inkább otthonról várja a híreketKlaci79mikor volt utoljára olyan 1/1 aki nem volt jelen?braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nem tom, de tuti rádumálják, hogy menjen.Winston nem lesz ott személyesen a drafton, inkább otthonról várja a híreketKlaci79mikor volt utoljára olyan 1/1 aki nem volt jelen?braxa88
Joe Thomas top3-asként horgászni ment a draft napján.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Winston nem lesz ott személyesen a drafton, inkább otthonról várja a híreketKlaci79mikor volt utoljára olyan 1/1 aki nem volt jelen?
több mint 9 éve
Winston nem lesz ott személyesen a drafton, inkább otthonról várja a híreketKlaci79Becseszett neki a Ródliburger hosszabítás, megértem......................
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
Winston nem lesz ott személyesen a drafton, inkább otthonról várja a híreket
több mint 9 éve
majdnem pont 24 órával később itt van még 3Damarious Randall, a második legjobb safety
Cedric Ogbuehi OT, aki sérülése előtt pár mockban még 1. pick is volt
és Kevin White, aki CB és elég jól játszott Kevin White ellen, aki WR
több mint 9 éve
Lecseng a free agency, jöhetnek az újoncok továbbelkészült DJ Humphries Florida OT, Gabe Wright Auburn DT és Bryce Petty Baylor QB ismertetője
több mint 9 éve
Szerintem biathlonozni kezdj el, ott kisebb gáz , hogy nem tudsz sielni.Sixo67Másnem lelövöd az ellenfeleket.
több mint 9 éve
Szerintem biathlonozni kezdj el, ott kisebb gáz , hogy nem tudsz sielni.
több mint 9 éve
PatRobot 2010 óta az tartja a ligában, hogy úgy néz ki, mint egy CB, lehet hogy érdemes belevágnod a profi síkarrierbeÉn meg úgy nézek ki mint egy vàlogatott sìfutò.baggioGil Brandt: Sean Mannion had a great workout at Oregon State's pro day. He looks like an NFL quarterback.
😊vassadi
Viszont sìelni nem tudok.Höri
---
több mint 9 éve
Én meg úgy nézek ki mint egy vàlogatott sìfutò.baggioGil Brandt: Sean Mannion had a great workout at Oregon State's pro day. He looks like an NFL quarterback.
😊vassadi
Viszont sìelni nem tudok.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
baggioGil Brandt: Sean Mannion had a great workout at Oregon State's pro day. He looks like an NFL quarterback.
😊
több mint 9 éve
És akkor ki lett a világbajnok? Amari Cooper hivatalos 40 yardos ideje nem stimmel. a pontos idő:
www.mediafire.com/watch/byrdhgl62adf71v/Amari_Cooper_4.35-4.37_40.mp4deyell
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
deyell
11 702
Amari Cooper hivatalos 40 yardos ideje nem stimmel. a pontos idő:www.mediafire.com/watch/byrdhgl62adf71v/Amari_Cooper_4.35-4.37_40.mp4
choose life
több mint 9 éve
Mariota did well but guy who really made lots of $$ today was OT Jake Fisher. Ultra-athletic. Moves around like pt guard. Possible 1st round
---
több mint 9 éve
Nah végre egy normális prospect ismertetőt is csináltatok !