NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2019
32 feliratkozó
több mint 5 éve
katonadani
453
miért nem jöttek be egyébként?sajnálattal hallom hogy nem marad a korábbi koncepció, nem bántásból, olvastam a FK ismertetőit is, de nekem nem nagyon jöttek be /nyilván azok mögött is rengeteg meló van amit értékelek/Prospect ismertetők idén lesznek itt vagy lesz Valmi közös mókolás fk-val?lesznek. Valszleg más koncepcióban, mint korábban itt, tehát inkább kevesebb játékosról, de bővebben
samu09
katonadani
számomra szimpatikus volt, hogy több prospectet lehetett itt megismerni még akkor is ha akadt közöttük néhány hátsó körben választott is
Cuchulain82
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
sajnálattal hallom hogy nem marad a korábbi koncepció, nem bántásból, olvastam a FK ismertetőit is, de nekem nem nagyon jöttek be /nyilván azok mögött is rengeteg meló van amit értékelek/Prospect ismertetők idén lesznek itt vagy lesz Valmi közös mókolás fk-val?lesznek. Valszleg más koncepcióban, mint korábban itt, tehát inkább kevesebb játékosról, de bővebben
samu09
katonadani
számomra szimpatikus volt, hogy több prospectet lehetett itt megismerni még akkor is ha akadt közöttük néhány hátsó körben választott is
több mint 5 éve
katonadani
453
A class QB-rankingja hogy néz ki nálatok perpill?Haskins, Lock, Murray, Jones, Stidham nálam a top5 jelenleg.
Cruyffista
Murray-vel még nehéz mit kezdeni, simán lehet, hogy első helyen lesz végül nálam... ha committol a foci mellett, addig ezt a rizikót figyelembe kell venni
Note: Mindenki a tavalyi top4 QB mögött van nálam.
Szerkesztette: katonadani
több mint 5 éve
katonadani
453
Prospect ismertetők idén lesznek itt vagy lesz Valmi közös mókolás fk-val?lesznek. Valszleg más koncepcióban, mint korábban itt, tehát inkább kevesebb játékosról, de bővebben
samu09
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
A class QB-rankingja hogy néz ki nálatok perpill?
több mint 5 éve
Prospect ismertetők idén lesznek itt vagy lesz Valmi közös mókolás fk-val?
több mint 5 éve
Ok, de azért még szurkolok neki, hàtha 😛Továbbra is tartom, ha Hackenberg megkapta az esélyt TMcnak is meg kell. Ha méretben nem is tehetségben messze felette van. Ma sem volt egészen elveszett.Az esélyt nyilván megkapja, ott lesz valamelyik csapat TC-jében, de ha van olyan átlagon felüli college QB (ennyit azért adjunk meg neki), akiről messziről ordít, hogy nem NFL-kompatibilis, az ő.
dande
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Továbbra is tartom, ha Hackenberg megkapta az esélyt TMcnak is meg kell. Ha méretben nem is tehetségben messze felette van. Ma sem volt egészen elveszett.Az esélyt nyilván megkapja, ott lesz valamelyik csapat TC-jében, de ha van olyan átlagon felüli college QB (ennyit azért adjunk meg neki), akiről messziről ordít, hogy nem NFL-kompatibilis, az ő.
dande
több mint 5 éve
katonadani
453
Grier egy-két passzaval sikerül kijatszania magát az első körből.mikor volt ott?
Klaci79
több mint 5 éve
Gruden viszont jó munkát végzett.Továbbra is tartom, ha Hackenberg megkapta az esélyt TMcnak is meg kell. Ha méretben nem is tehetségben messze felette van. Ma sem volt egészen elveszett.
több mint 5 éve
Klaci79
22 215
Grier egy-két passzaval sikerül kijatszania magát az első körből.
több mint 5 éve
Magyar idő szerint hánykor van a Senior Bowl?20:30
Bazzani
több mint 5 éve
Murray AB-val gyakorol!több mint 5 éve
Spy
2 337
Kösz a választ.Sziasztok. Valami felületet ismertek, ahol a Senior Bowl edzéseit lehet követni? Oldalt, youtube csatornát, stb. Vagy sima ESPNU és NFL Network stream? Ha tudtok ilyent megköszönöm.Az nfl.com-on szerintem lehet majd nézni az nfl networköt ingyen
Spy
r.baggio
több mint 5 éve
Sziasztok. Valami felületet ismertek, ahol a Senior Bowl edzéseit lehet követni? Oldalt, youtube csatornát, stb. Vagy sima ESPNU és NFL Network stream? Ha tudtok ilyent megköszönöm.Az nfl.com-on szerintem lehet majd nézni az nfl networköt ingyen
Spy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Spy
2 337
Sziasztok. Valami felületet ismertek, ahol a Senior Bowl edzéseit lehet követni? Oldalt, youtube csatornát, stb. Vagy sima ESPNU és NFL Network stream? Ha tudtok ilyent megköszönöm.
több mint 5 éve
Itt azért rendesen elgurult a gyógyszer 😀Jeremiás 😊 csak a szokásos.
www.nfl.com/news/story/0ap3000001011490/article/daniel-jeremiah-mock-draft-10-kyler-murray-lands-with-patriots?campaign=tw-cf-sf206227992-sf206227992&sf206227992=1
Klaci79
Idén nem nagyon van, akit fel lehetne hypeolni, de biztos találnak rá embereket 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Klaci79
22 215
Itt azért rendesen elgurult a gyógyszer 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000001011490/article/daniel-jeremiah-mock-draft-10-kyler-murray-lands-with-patriots?campaign=tw-cf-sf206227992-sf206227992&sf206227992=1
több mint 5 éve
Uh ezért az a Manziel Mayfield hasonlat elég erős számomra. Manziel heisman évében annyi td-t meg 1.5szor annyi yardot szerzett futásból, mint Mayfield 4 éves egyetemi pályafutás alatt összesen. Játékukban szerintem ég és föld volt a 2 játékos. Persze a személyiségükben tény, hogy hasonlóak voltak.Nálunk sokmindenki tavaly nagyon fosott Mayfieldtől, és Darnoldot preferálták csupán azért mert mindenki Manziel 2.0át látott benne ("alacsony", jól fut, kihágások)A penzt nyilvan vissza kell fizetnie az Oaklandnek, az nem is volt kerdes. Ez inkabb amolyan JMD-s huzas, hogy szoban igeretet tett, megallapodtak a felek, de feluton rajott, hogy talan megsem megy akkor oda.Dehogy lesz.
A vegen pedig ott kot majd ki, ahol tobb penzt kap. Ha magasan draftoljak az NFL-ben, akkor oda megy, ha nem lesz elso koros, akkor meg majd baseballozik. Szerzodest nem szegett, ahogy JMD sem a tavalyi fesztivalnal.
Ettol fuggetlenul szerintem ez a balhe eleg rendesen kihat majd a draftpoziciojara, mert az NFL scoutoknal baromira fontos a mentalitas es a hozzaallas, a sport iranti szenvedely es elkotelezodes, ebbol a szempontbol pedig Murray oriasi tamadasi feluletet adott, mondhatni, sajat maga adta fel a celtablat. Ez rengeteg scoutnal es GM-nel lesz red flag.
Stez
Felnőtt emberek, tudják mi a különbség egy 20 éves kissrác és egy 42 éves férfi szavai között.
Valamint ha jó irányító lesz, akkor örül neki mindenki, mint majom a farkának.
Ha meg nem lesz jó, ez a red flag lesz a legkevesebb, kutyát nem fog érdekelni.
Sobri Jóska
Szerencsére Dorsey csak kérte h fogjuk meg a sörét, bevállaltuk, és nagyon pozitívan csalódtunk is 😊
zsutu
több mint 5 éve
Nem vagyok teljesen otthon az idei QBkba még, de nekem tavaly Mayfield sem tűnt prospectként szarnak. Darnold meg egyenesen a kedvencen volt. Jobban tetszett mint anno az 1/1-2 Goff Wentz abban az évben.Nálunk sokmindenki tavaly nagyon fosott Mayfieldtől, és Darnoldot preferálták csupán azért mert mindenki Manziel 2.0át látott benne ("alacsony", jól fut, kihágások)A penzt nyilvan vissza kell fizetnie az Oaklandnek, az nem is volt kerdes. Ez inkabb amolyan JMD-s huzas, hogy szoban igeretet tett, megallapodtak a felek, de feluton rajott, hogy talan megsem megy akkor oda.Dehogy lesz.
A vegen pedig ott kot majd ki, ahol tobb penzt kap. Ha magasan draftoljak az NFL-ben, akkor oda megy, ha nem lesz elso koros, akkor meg majd baseballozik. Szerzodest nem szegett, ahogy JMD sem a tavalyi fesztivalnal.
Ettol fuggetlenul szerintem ez a balhe eleg rendesen kihat majd a draftpoziciojara, mert az NFL scoutoknal baromira fontos a mentalitas es a hozzaallas, a sport iranti szenvedely es elkotelezodes, ebbol a szempontbol pedig Murray oriasi tamadasi feluletet adott, mondhatni, sajat maga adta fel a celtablat. Ez rengeteg scoutnal es GM-nel lesz red flag.
Stez
Felnőtt emberek, tudják mi a különbség egy 20 éves kissrác és egy 42 éves férfi szavai között.
Sobri Jóska
Szerencsére Dorsey csak kérte h fogjuk meg a sörét, bevállaltuk, és nagyon pozitívan csalódtunk is 😊
zsutu
Szóval szerintem a tavalyi class nem volt akkor nézve se rossz.
Bár Rosen, Jackson nekem se tetszett az igaz.
Allent meg nem tudtam hova tenni 😀
Liverpool Fc
több mint 5 éve
zsutu
785
Nálunk sokmindenki tavaly nagyon fosott Mayfieldtől, és Darnoldot preferálták csupán azért mert mindenki Manziel 2.0át látott benne ("alacsony", jól fut, kihágások)A penzt nyilvan vissza kell fizetnie az Oaklandnek, az nem is volt kerdes. Ez inkabb amolyan JMD-s huzas, hogy szoban igeretet tett, megallapodtak a felek, de feluton rajott, hogy talan megsem megy akkor oda.Dehogy lesz.
Stez
Sobri Jóska