NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2020
27 feliratkozó
több mint 4 éve
braxa88
12 534
CB scoutingolásra a legjobb csatorna:www.youtube.com/channel/UCl2ASAaXwyxZzvnmwWMur_w/videos
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Goodell-i intelmek a draftra:Draft aláírások:Goodell pincejerol megneznek egy siget.
| Jön majd még Burrow/Young/Tua. Ha van még ötlet, akkor várom. |
Matthew99
Stez
Matthew99
youtu.be/HbVKmSQqELY
youtu.be/Rn1AyMSmBns
youtu.be/mfXkOkd4pxY
youtu.be/cHA4vqHfbIg
youtu.be/VkkAxyAOj5k
youtu.be/t1stR6i7jSY
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Draft aláírások:Goodell pincejerol megneznek egy siget.
| Jön majd még Burrow/Young/Tua. Ha van még ötlet, akkor várom. |
Matthew99
Stez
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Hogy fog egyébként kinézni?1.nap 1.kör
1. kört láthatjuk élőben, itteni idő szerint hajnalban majd?
Aztán a 2-3. kör lesz következő nap hajnalban? Arról is kapunk élő streamet mondjuk?
Másik:
Primitív a kérdés szintén, de az egyetemi csapatok közül Minnesotából miért csak 1 játékost láttam eddig (Winfield Jr-unk)? 🙄
Mint top safety a classban.
Való igaz, hogy az egyes posztok top10 várományosát néztem "csak" végig..
De hát az sem 20-30 játékos... 😮
PatrickSKOL
2.nap 2.-3. kör
3.nap 4.-7. kör
Az 1. napról szokott lenni közvetítés, de most ...
twitter.com/galuskahulud/status/1251433158433804289?s=20
több mint 4 éve
Bizony, ha Jeffery nem engedi át kezei között Foles passzát a NO ellen, lehet már 2xs SB MVP a srác, Wentz meg 2 első körért máshol sérül meg 😛 😉 Ilyen ez a popszakma 😀 (előtte a Bears ellen másképp pattan a labda, de erről ne szóljunk senkinek 😊)Meg Rosennel meg Trubiskyvel meg ki tudja hány kúbéval interjúztak. A Chiefs tudta hogy Mahomes telitalálat lesz? Nem. Ha végül Watsont választják megnyerték volna a SB-t? Simán. Ha Mahomes BoB alá kerül Reid helyett ugyanúgy járt volna mint Watson. Sajnos nekünk azt kell néznünk hogyan pazarolja el BoB Watson tehetségét és irigykedhetünk Reid hogyan használja Mahomest.Ezen gondolkoztam magam is. Marmint, hogy ha kicsereljuk a ket QBt, akkor mi lett volna? A fene tudja.
samu09
Az egeszet annyiban tartom erdekesnek, miszerint sok legenda kering, hogy X csapat mekkora nagy tudassal epitett fel valami csodacsapatot. Es igazabol a szinfalak mogott, es a palyan is, neha egy-egy latszolag lenyegtelen alku, labda jobbra nem balra pattanasa utan, ha adott csapat sikeres, hajlamosak vagyunk zsenit kialltani. Pedig sok aprosag lehetett volna maskepp ugy, hogy semmi rahatasa nem lett volna senkinek.
ulpianus
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Meg Rosennel meg Trubiskyvel meg ki tudja hány kúbéval interjúztak. A Chiefs tudta hogy Mahomes telitalálat lesz? Nem. Ha végül Watsont választják megnyerték volna a SB-t? Simán. Ha Mahomes BoB alá kerül Reid helyett ugyanúgy járt volna mint Watson. Sajnos nekünk azt kell néznünk hogyan pazarolja el BoB Watson tehetségét és irigykedhetünk Reid hogyan használja Mahomest.Ezen gondolkoztam magam is. Marmint, hogy ha kicsereljuk a ket QBt, akkor mi lett volna? A fene tudja.
samu09
Az egeszet annyiban tartom erdekesnek, miszerint sok legenda kering, hogy X csapat mekkora nagy tudassal epitett fel valami csodacsapatot. Es igazabol a szinfalak mogott, es a palyan is, neha egy-egy latszolag lenyegtelen alku, labda jobbra nem balra pattanasa utan, ha adott csapat sikeres, hajlamosak vagyunk zsenit kialltani. Pedig sok aprosag lehetett volna maskepp ugy, hogy semmi rahatasa nem lett volna senkinek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Meg Rosennel meg Trubiskyvel meg ki tudja hány kúbéval interjúztak. A Chiefs tudta hogy Mahomes telitalálat lesz? Nem. Ha végül Watsont választják megnyerték volna a SB-t? Simán. Ha Mahomes BoB alá kerül Reid helyett ugyanúgy járt volna mint Watson. Sajnos nekünk azt kell néznünk hogyan pazarolja el BoB Watson tehetségét és irigykedhetünk Reid hogyan használja Mahomest.Nyilvan pletyka.Urbán legendák. Azt a draftot még nem BoB intézte hanem Smith.O Brien behackeli magát az 1/1 re ahol húz egy puntert 😁BoB egyszer fel akart mozogni, mert érezte, hogy a kiszemelt irányítóját elvihetik. El is vitte a Chiefs, eléjük mozogva, a kiszemelt Pat Mahomest. Maradt neki a kettes opció, Watson, nem aggódta túl.
kapitnono
Más kérdés, ha elfogadják az ajánlatát, mire megy Mahomesszal? Számomra az a vicces még ebben, úgy látszik életében egyszer nem ajánlott eleget, pont akkor, mikor megérhette volna.
ulpianus
Watson volt a célpont.
samu09
Megis. Mahomes meg a draft elott mondta, hogy BOBal volt egy megbeszelese. Ugy fogalmazott, hogy 6-7 csapattal beszelt, es a Houston volt az egyik legkomolyabb erdeklodo. Illetve akkoriban irtak, hogy BoBnak tetszett Mahomes agyukarja, es hozzaallasa. Azt sem hiszem, hogy semmi beleszolasa ne lett volna, hogy ki legyen a QB, mikor mar tobb eve HC volt. Barmi lehet, de nekem nem eletszeru.
Es most Matt Miller irta a napokban, ugy tudja, Mahomes volt az elsodleges celpont. Vagy igy van nem. De allitja, hogy felajanlottak felcseret, hogy biztosabban elhozhassak, de az uzlet nem jott ossze. Ez mar nem bizonyithato, szoval lehet BS.
ulpianus
több mint 4 éve
Mint ő?Urbán legendák.O Brien behackeli magát az 1/1 re ahol húz egy puntert 😁BoB egyszer fel akart mozogni, mert érezte, hogy a kiszemelt irányítóját elvihetik. El is vitte a Chiefs, eléjük mozogva, a kiszemelt Pat Mahomest. Maradt neki a kettes opció, Watson, nem aggódta túl.
kapitnono
Más kérdés, ha elfogadják az ajánlatát, mire megy Mahomesszal? Számomra az a vicces még ebben, úgy látszik életében egyszer nem ajánlott eleget, pont akkor, mikor megérhette volna.
ulpianus
samu09
több mint 4 éve
Nyilvan pletyka.Urbán legendák. Azt a draftot még nem BoB intézte hanem Smith.O Brien behackeli magát az 1/1 re ahol húz egy puntert 😁BoB egyszer fel akart mozogni, mert érezte, hogy a kiszemelt irányítóját elvihetik. El is vitte a Chiefs, eléjük mozogva, a kiszemelt Pat Mahomest. Maradt neki a kettes opció, Watson, nem aggódta túl.
kapitnono
ulpianus
Watson volt a célpont.
samu09
Megis. Mahomes meg a draft elott mondta, hogy BOBal volt egy megbeszelese. Ugy fogalmazott, hogy 6-7 csapattal beszelt, es a Houston volt az egyik legkomolyabb erdeklodo. Illetve akkoriban irtak, hogy BoBnak tetszett Mahomes agyukarja, es hozzaallasa. Azt sem hiszem, hogy semmi beleszolasa ne lett volna, hogy ki legyen a QB, mikor mar tobb eve HC volt. Barmi lehet, de nekem nem eletszeru.
Es most Matt Miller irta a napokban, ugy tudja, Mahomes volt az elsodleges celpont. Vagy igy van nem. De allitja, hogy felajanlottak felcseret, hogy biztosabban elhozhassak, de az uzlet nem jott ossze. Ez mar nem bizonyithato, szoval lehet BS.
több mint 4 éve
Urbán legendák. Azt a draftot még nem BoB intézte hanem Smith.O Brien behackeli magát az 1/1 re ahol húz egy puntert 😁BoB egyszer fel akart mozogni, mert érezte, hogy a kiszemelt irányítóját elvihetik. El is vitte a Chiefs, eléjük mozogva, a kiszemelt Pat Mahomest. Maradt neki a kettes opció, Watson, nem aggódta túl.
kapitnono
ulpianus
Watson volt a célpont.
több mint 4 éve
PFF trade értékelése is igen vicces:szóval szerintük Burrowért 66%-ban megéri kapni két első és egy második körös picket, már táviratozom is Billéknek 😀
ettől függetlenül én ajánlom, sokkal realisztikusabb mint a firstpick
www.pff.com/draft/nfl-mock-draft-simulator
(Mondjuk az értékelést még nem sikerült megfejtenem. Volt olyan, hogy első körben hátra tradeltem 4-et egy extra második körért és ugyan azt a játékost húzva 78,1 helyett kaptam egy 37,5-ös gradet-e)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
O Brien behackeli magát az 1/1 re ahol húz egy puntert 😁BoB egyszer fel akart mozogni, mert érezte, hogy a kiszemelt irányítóját elvihetik. El is vitte a Chiefs, eléjük mozogva, a kiszemelt Pat Mahomest. Maradt neki a kettes opció, Watson, nem aggódta túl.
kapitnono
több mint 4 éve
O Brien behackeli magát az 1/1 re ahol húz egy puntert 😁Majd az elso hacker tamadasnal, illetve egyeb technikai bizbasz utan szerintem sejteni fogod, miert nem kell elhuzni a szokasosnal jobban.reményteli, én csak azt sajnálom, hogy a három napról nem húzzák szét jobbanNa jó, akkor nem csak bennem vetődött fel, hogy 1-2-3. kör 1-1 nap, aztán 4-5, 6-7. Az már minnyá öt nap lenne...
r.baggio
nagir
Stez
Szerkesztette: kapitnono
több mint 4 éve
Majd az elso hacker tamadasnal, illetve egyeb technikai bizbasz utan szerintem sejteni fogod, miert nem kell elhuzni a szokasosnal jobban.reményteli, én csak azt sajnálom, hogy a három napról nem húzzák szét jobbanNa jó, akkor nem csak bennem vetődött fel, hogy 1-2-3. kör 1-1 nap, aztán 4-5, 6-7. Az már minnyá öt nap lenne...
r.baggio
nagir
több mint 4 éve
PatrickSKOL
395
Hogy fog egyébként kinézni?1. kört láthatjuk élőben, itteni idő szerint hajnalban majd?
Aztán a 2-3. kör lesz következő nap hajnalban? Arról is kapunk élő streamet mondjuk?
Másik:
Primitív a kérdés szintén, de az egyetemi csapatok közül Minnesotából miért csak 1 játékost láttam eddig (Winfield Jr-unk)? 🙄
Mint top safety a classban.
Való igaz, hogy az egyes posztok top10 várományosát néztem "csak" végig..
De hát az sem 20-30 játékos... 😮
több mint 4 éve
reményteli, én csak azt sajnálom, hogy a három napról nem húzzák szét jobbanNa jó, akkor nem csak bennem vetődött fel, hogy 1-2-3. kör 1-1 nap, aztán 4-5, 6-7. Az már minnyá öt nap lenne...
r.baggio
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
reményteli, én csak azt sajnálom, hogy a három napról nem húzzák szét jobban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A valós big boardok a jelek szerint teljesen máshogy néznek ki, mint a mock draftokban.twitter.com/RapSheet/status/1251100172228218880
Uche-t egyre többen mondják ELSŐ körbe!Michigan Wolverines #D jön vki draftra? Tavaly elég jó prospectek jöttek!Josh Uche talán a legmagasabbra értékelt, 2-3. kör.
Bush, Wino, Gary..
steelwolf
tenorx
twitter.com/LanceZierlein/status/1251538773147619329
több mint 4 éve
Michigan Wolverines #D jön vki draftra? Tavaly elég jó prospectek jöttek!Josh Uche talán a legmagasabbra értékelt, 2-3. kör.
Bush, Wino, Gary..
steelwolf
több mint 4 éve
Michigan Wolverines #D jön vki draftra? Tavaly elég jó prospectek jöttek!Bush, Wino, Gary..
több mint 4 éve
Palilova teszt miatt csúszhat?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Jó akkor crack pipázott 😀Hát azért őőő 😊)A talán legnagyobb Top 10-15-ös boom or bust project még nagyobb kockázattá vált.Szerintem így simán lecsúszhat az első kör végére, vagy akár a másodikba is. Anno Tunsil is mekkorát esett vissza mikor csak annyit híreszteltek róla, hogy elszívott egy füves cigit. Top 3 pickből 13. lett.
twitter.com/RapSheet/status/1251315257097596928
iktriad
kapitnono
www.miamiherald.com/sports/nfl/miami-dolphins/article74628317.html/video-embed
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hát azért őőő 😊)A talán legnagyobb Top 10-15-ös boom or bust project még nagyobb kockázattá vált.Szerintem így simán lecsúszhat az első kör végére, vagy akár a másodikba is. Anno Tunsil is mekkorát esett vissza mikor csak annyit híreszteltek róla, hogy elszívott egy füves cigit. Top 3 pickből 13. lett.
twitter.com/RapSheet/status/1251315257097596928
iktriad
kapitnono
www.miamiherald.com/sports/nfl/miami-dolphins/article74628317.html/video-embed