NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2020
27 feliratkozó
több mint 4 éve
Ingyenes nfl gamepass-el másnap visszanézhető szokott lenni a draft? Vagy a mostaniról már tudható konkrétan, hogy visszanézhető lesz egyből másnap? 😊Mi az hogy INGYENES gamepass?
newll
nagir
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Az NFL Network-ös közvetítések általában felkerülnek a hivatalos youtube csatornára is, most is ott megy minden mock, minden draft prospect elemzés és értékelő műsorok. Remélem a draft is látható lesz majd.
több mint 4 éve
ilyen feltételezésekbe már ne bocsátkozzunk az előző kommentekben olvasható hírek után... ha az európai szolgáltatóknak a jelet nem képesek továbbítani, akkor itt már bármi megtörténhet, az 1/1-es picknél történő kék halál képernyő is valós eshetőségIngyenes nfl gamepass-el másnap visszanézhető szokott lenni a draft? Vagy a mostaniról már tudható konkrétan, hogy visszanézhető lesz egyből másnap? 😊Eddig általában a draft után a legtöbb sporttal foglalkozó torrent oldalra fel szokták rakni. Gondolom most is így lesz
newll
kapitnono
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ingyenes nfl gamepass-el másnap visszanézhető szokott lenni a draft? Vagy a mostaniról már tudható konkrétan, hogy visszanézhető lesz egyből másnap? 😊Mi az hogy INGYENES gamepass?
newll
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Ingyenes nfl gamepass-el másnap visszanézhető szokott lenni a draft? Vagy a mostaniról már tudható konkrétan, hogy visszanézhető lesz egyből másnap? 😊Eddig általában a draft után a legtöbb sporttal foglalkozó torrent oldalra fel szokták rakni. Gondolom most is így lesz
newll
több mint 4 éve
newll
13
Ingyenes nfl gamepass-el másnap visszanézhető szokott lenni a draft? Vagy a mostaniról már tudható konkrétan, hogy visszanézhető lesz egyből másnap? 😊
több mint 4 éve
Borzasztóan az, konkrétan hihetetlen mit balfaszkodnak."A lehetséges technikai problémák és a várhatóan bonyolult közvetítés miatt az NFL úgy döntött, hogy a 2020-as Draftról nem készít nemzetközi jelet, nem adja át nemzetközi partnereinek az eseményt. Így sajnos idén nem tudjuk megmutatni nektek a játékosbörzét." -Trash TalkBalfasz banda 😕
Matthew99
warr_b
A legjobb tweet amit erről olvastam az az, hogy egy sima családban megy egyszerre a netflix, youtube, vmi online játék, plusz munka mellette, és nincsenek gondok, az NFL GM-ek meg panaszkodnak, hogy bandwidth issue van.
De úgy bazdmeg, hogy olvastam, hogy kaptak enterprise szintá Cisco eszközöket, amik ilyen 7000-8000 usert tudnak kiszolgáni, és jönnek, hogy bandwidth issue 😀
Komolyan röhej, ezek legszívesebben faxon intéznék az egészet.
több mint 4 éve
"A lehetséges technikai problémák és a várhatóan bonyolult közvetítés miatt az NFL úgy döntött, hogy a 2020-as Draftról nem készít nemzetközi jelet, nem adja át nemzetközi partnereinek az eseményt. Így sajnos idén nem tudjuk megmutatni nektek a játékosbörzét." -Trash TalkBalfasz banda 😕
Matthew99
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
"A lehetséges technikai problémák és a várhatóan bonyolult közvetítés miatt az NFL úgy döntött, hogy a 2020-as Draftról nem készít nemzetközi jelet, nem adja át nemzetközi partnereinek az eseményt. Így sajnos idén nem tudjuk megmutatni nektek a játékosbörzét." -Trash Talk
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Huzd ki a Coltsot a listarol, es ne is irj ilyen szornyusegeket. Love pfuj, pfuj. Hess hess, arto gondolatok, nem szabad bevonzani oket. Csikot kerulni messze el, Love. 😶Szerelemnek melyik csapat lenne jó?Szerintem Pats/Colts/NO/Steelers.
steelwolf
Benne nem látom, hogy egy rosszabb kultúrával rendelkező csapatot a vállára vegyen, de ha rendesen kap lehetőséget tanulni, meg winning cultureba megy, ott lehet esélye.
tenorx
több mint 4 éve
Legyen majd draft követő... Pláne, ha nem lesz róla közvetítés.mindenképp, annyira várom már az espn/sport tv bejelentkezését élőben a draftról
Chargers LT
---
több mint 4 éve
Legyen majd draft követő... Pláne, ha nem lesz róla közvetítés.Lesz.
Chargers LT
több mint 4 éve
Szerelemnek melyik csapat lenne jó?Szerintem Pats/Colts/NO/Steelers.
steelwolf
Benne nem látom, hogy egy rosszabb kultúrával rendelkező csapatot a vállára vegyen, de ha rendesen kap lehetőséget tanulni, meg winning cultureba megy, ott lehet esélye.
több mint 4 éve
Szerelemnek melyik csapat lenne jó?
több mint 4 éve
Legyen majd draft követő... Pláne, ha nem lesz róla közvetítés.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Jo, en azt hittem, ez a sajat draftjuk volt, nem pedig az eredetinek nyomtak foprobat. A mockbol legalabbis ez jott le. De akkor en ertettem felre, igy nyilvan mar tobb ertelme van. 😀
több mint 4 éve
Nem draftolást gyakoroltak - azt tudnak 😀 -, hanem a technikát próbálták (volna?) le. Ahhoz mindegy milyen nevet mondanak a mikrofonba.Annak mi ertelme lenne amugy? Az elso kort mindig IRL alapjan szoktak a szakik lenyomni, ami jo poen, de igy, ha teljesen atmegy fantaziaba, akkor en nem latom ertelmet egyaltalan.Eleve arról volt szó, hogy random sorrend lesz előre megadott nevekkel. Én úgy emlékszem, hogy a Cowboys lett volna az 1/1.twitter.com/AdamSchefter/status/1252287112147349505Tuát vitték és lefagyott a rendszer
erős kezdés 😀
Beki
r.baggio
Szóval most ezt nem értem.
Bazzani
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Annak mi ertelme lenne amugy? Az elso kort mindig IRL alapjan szoktak a szakik lenyomni, ami jo poen, de igy, ha teljesen atmegy fantaziaba, akkor en nem latom ertelmet egyaltalan.Eleve arról volt szó, hogy random sorrend lesz előre megadott nevekkel. Én úgy emlékszem, hogy a Cowboys lett volna az 1/1.twitter.com/AdamSchefter/status/1252287112147349505Tuát vitték és lefagyott a rendszer
erős kezdés 😀
Beki
r.baggio
Bazzani
több mint 4 éve
Eleve arról volt szó, hogy random sorrend lesz előre megadott nevekkel. Én úgy emlékszem, hogy a Cowboys lett volna az 1/1.twitter.com/AdamSchefter/status/1252287112147349505Tuát vitték és lefagyott a rendszer
erős kezdés 😀
Beki
r.baggio
több mint 4 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1252287112147349505Tuát vitték és lefagyott a rendszer
erős kezdés 😀
Beki
---
több mint 4 éve
deyell
11 702
twitter.com/MoveTheSticks/status/1252250540618035200legalább lehet majd nevetni a drafton.
Cruyffista
choose life
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/AdamSchefter/status/1252287112147349505erős kezdés 😀
több mint 4 éve
Goodell-i intelmek a draftra:Az egyszeri szurkoló meg így fogja megélni a draftot:
youtu.be/HbVKmSQqELY
youtu.be/Rn1AyMSmBns
youtu.be/mfXkOkd4pxY
youtu.be/cHA4vqHfbIg
youtu.be/VkkAxyAOj5k
youtu.be/t1stR6i7jSY
Fast Willie
www.youtube.com/watch?v=gOEHefkds2w
Majd következhet a vezetőség számon kérése:
www.youtube.com/watch?v=5rAOyh7YmEc
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Dejooo! <3Draft aláírások:Goodell pincejerol megneznek egy siget.
| Jön majd még Burrow/Young/Tua. Ha van még ötlet, akkor várom. |
Matthew99
Stez
Matthew99
Rozser immar az enyem!