Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Mi nyerünk 😀 😛
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
catattack
3 520
GAME DAY!!! 😊Már várom a két OLB kiváltását. Vagy legalábbis remélem, hogy egyre több lehetőséget kapnak. Schofield simán kezdhetne, Achot pedig megnézném élesben! 😀
- pass rush. Porter és Haggans nem biztos, hogy sokat oda fog érni Cam-hez ezért a fiatalokra kell figyelni. plusz Washingtonra és Bradley-re (én szóltam 😊), mert szerintem ők is blitzelni fognak sokat.
Fucu
több mint 14 éve
Győzzön a jobb! Vagy inkább mi 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
GAME DAY!!! 😊Panthers, hazai pályán
Amire érdemes figyelni:
- támadófal munkája. mennyi időt hagynak Kolbnak és milyen futósavókat nyitnak Beanie-nek
- Kolbász játéka. Nem lepődnék meg ha már korán bepróbálna egy hosszú passzt Larry-nek
- pass rush. Porter és Haggans nem biztos, hogy sokat oda fog érni Cam-hez ezért a fiatalokra kell figyelni. plusz Washingtonra és Bradley-re (én szóltam 😊), mert szerintem ők is blitzelni fognak sokat.
- futás elleni védelem. tavaly, amikor a fél kezdő O-Line sérült volt 177 yardot futottak ellenünk. most mindenki egészséges, kulcs lesz DeWill és Stewart megállítása
- Paterson és Jefferson, mint kezdők. nagyon kérdéses páros, de bízok Cam Newton pontosságában 😊
Egyértelműen győzelmet várok, de nem lesz ez olyan egyszerű
Go Cards!
több mint 14 éve
agyára megy a sok "gyógyszer"... 😊bomlottak?braxa88
Fitz meg Heap, Phil Mickelsonnal bomlottak az ASU meccsen. 😊szaba
|
több mint 14 éve
bomlottak?
Fitz meg Heap, Phil Mickelsonnal bomlottak az ASU meccsen. 😊szaba
több mint 14 éve
Hát sok sikert nektek vasárnapra! A blitz dömpingre én is kíváncsi leszek... A falakon fog múlni mindkét csapatnál minden szerintem...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
Hehe pont most olvastam el Urban cikkeit én is 😊Valószínűleg Bartel lesz a backu ezen a héten (ami nem azt jelenti, hogy végig a szezonban)
Jim Dray biztosan nem fog játszani, Adams és Skelton kérdéses. Előbbi nagyobb gond lenne, ha inaktív lenne vasárnap
Blitz meg lesz dögivel, csak érjenek is oda OgliCam-hez és ismertessék meg párszor a rendkívül jól gondozott pázsittal 😊
több mint 14 éve
Wilson játszani fog! Fasza.Még egy érdekesség, hogy a Panthers új HC-jét (Ron Rivera) annak idején a Cards is interjúztatta 2007-ben, amikor új HC kellett, de aztán végül Whiz kapta az állást.
több mint 14 éve
lenne ez a meccs is olyan jó mint a tegnapi Saints- Packers. hú de hiányzott már ez a szervezetemnek. vasárnap folytatás. Go Cards. Kolb the Man!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Arról nem is beszélve, hogy vasárnap Derek Anderson ismét köztünk lesz. Legalábbis ugyanabban a stadionban, merthogy ő Newton backupja 😀csongi-Ha játszik, akkor megoldja nekünk a meccset!
-Arra a blitz dömpingre én is kíváncsi leszek! 😂
több mint 14 éve
Arról nem is beszélve, hogy vasárnap Derek Anderson ismét köztünk lesz. Legalábbis ugyanabban a stadionban, merthogy ő Newton backupja 😀
több mint 14 éve
Carolina oké hogy Cam Newton, meg rookie meg pontatlan, de fut mint a nyúl. Plusz a múltban azért a 2 RB(Williams, Stewart) lealázta a védelmeteket. Porter és Haggans mint 2 villámgyors passrusher? A Panthers OL azért nem ANNYIRA rossz 😊Na hogy kicsit felébresszem a topikot. Kinek mi a tippje az első meccsre? Szoros vagy sima meccsre számítotok?nem írok semmit, mert akkor mit írok majd a harmadsorban 😊
Én egy sima győzelmet szeretnék látni az első meccsen. Remélem nem fogok csalódni 😊fremen
Horton védelmére leszek kíváncsi meg a playhívásaira. Azt ígérte a bemutatkozó sajtótájékoztatóján, hogy az első play-ben már ordas nagy blitzet fog küldeni az ellenre 😊Fucu
Ott van Shockey és Olsen is Newtonnak, Stephanie Smith is elég ha megvillan egyszer a meccsen. HÁt Horton ezt nem tudom minek mondta, legfeljebb fel tudnak készülni ellene. Lesz egy rookie DB, Newtonnak meg MArshall felé kell dobni egy ingyen PI-ért 😉 , Wilson meg valszeg out lesz(bár nem biztos)
És egy jó elemzés: http://www.youtube.com/watch?v=O3R4ob_jffw
Amiért tietek az előny az Kolb, és az Offense. Carolina D nem fogja tudni tartani lépést Fitz/Heap/Beanievel ha az OL jó napot fog ki. Szerintem egy szoros, talán csúnya meccsen Cards győzelem +7 ponttal.
/Bár tavaly is szenvedtetek Bradford ellen, ő is rookie volt/
több mint 14 éve
Na hogy kicsit felébresszem a topikot. Kinek mi a tippje az első meccsre? Szoros vagy sima meccsre számítotok?nem írok semmit, mert akkor mit írok majd a harmadsorban 😊
Én egy sima győzelmet szeretnék látni az első meccsen. Remélem nem fogok csalódni 😊fremen
Horton védelmére leszek kíváncsi meg a playhívásaira. Azt ígérte a bemutatkozó sajtótájékoztatóján, hogy az első play-ben már ordas nagy blitzet fog küldeni az ellenre 😊
több mint 14 éve
Hmm... Sturdivantnak nagyobb jövőt jósoltam, gondolom próbáljátok PSbe rakni?tenorxnem, mivel már ott is van 😛
Neki hatványozottan nem tett jót a lockout, de remélem jövőre alkotni fog valamit
több mint 14 éve
Hmm... Sturdivantnak nagyobb jövőt jósoltam, gondolom próbáljátok PSbe rakni?
több mint 14 éve
Na hogy kicsit felébresszem a topikot. Kinek mi a tippje az első meccsre? Szoros vagy sima meccsre számítotok?Én egy sima győzelmet szeretnék látni az első meccsen. Remélem nem fogok csalódni 😊
több mint 14 éve
Ronald Talley, Quan Sturdivant, Stephen Spach cut. Chester Taylor, Butler and Lindsey meg jön.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Najó, a 12-4 megaLOL. Szvsz is bárki odaérhet csoportból, de optimistább vagyok, mint a draft után 😊Egyértelmű. Tavaly is a PS alapján hogy hypolta mindenki a Ninerst, aztán mi lett a vége...Tartom (hogy fair legyen 3:1-hez 😉 )Háh, figyelek ám :cool:
Alapszakasz után PM-ben lerendezzük (ugye forint? 😀 )diverdoc
a hivatalos Cards forumon már elkönyvelt mindenki egy 12-4-es szezont Kolb miatt, meg hogy Beanie ProBowl preseason alapján. Na arra az oldalra sose menjetek. Max röhögni.
A vicc az hogy innen bárki lehet első/tökutolsó, nincs recept. 😊petey
De azért legalább egy 8-8-ban most már én is bízom 😊csongi
diverdoc: a 3:1-hez korrekt😊 (ööö... ez ugye nem minősül tiltott szerencsejátéknak 😉 😊 )
Kemény magyar konvertibilis forintban értendő. Legkésőbb 2012. január 2-án térjünk rá vissza PM-ben 😀
több mint 14 éve
Egyértelmű. Tavaly is a PS alapján hogy hypolta mindenki a Ninerst, aztán mi lett a vége...Háh, figyelek ám :cool:Azért egy ezrest felteszek a Cards NFC West csempiön-re 😉 "SporyTartom (hogy fair legyen 3:1-hez 😉 )
a hivatalos Cards forumon már elkönyvelt mindenki egy 12-4-es szezont Kolb miatt, meg hogy Beanie ProBowl preseason alapján. Na arra az oldalra sose menjetek. Max röhögni.
A vicc az hogy innen bárki lehet első/tökutolsó, nincs recept. 😊petey
De azért legalább egy 8-8-ban most már én is bízom 😊
több mint 14 éve
Háh, figyelek ám :cool:Azért egy ezrest felteszek a Cards NFC West csempiön-re 😉 "SporyTartom (hogy fair legyen 3:1-hez 😉 )
A vicc az hogy innen bárki lehet első/tökutolsó, nincs recept. 😊
több mint 14 éve
Chester Taylor is Cardinals-játékos lesz.
több mint 14 éve
A Cards claimelte Korey Lindsey, CB-t.
több mint 14 éve
Azért egy ezrest felteszek a Cards NFC West csempiön-re 😉 "SporyTartom (hogy fair legyen 3:1-hez 😉 )
Alapszakasz után PM-ben lerendezzük (ugye forint? 😀 )

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P