Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
semennyi esélyt nem látok. Bartel jól játszott a cserékkel és cserék ellen. semmit nem jelent
több mint 14 éve
A kedvenc könyvem a Dűne 😊Sziasztok!Csak nem olvastad a Dűnét? 😀
Most regisztráltam a fórumra, eddig csak olvastam az infokat/hsz-ket. Nem olyan túl régóta követem az NFL-t a 2009-es SB volt az első meccsem azóta Cards szurkolónak mondom magam. Remélem idén sikerül egy pozitív mérleget összehoznia a fiuknak. Nem tudom láttátok-e de a sport tv fb oldalán lehet szavazni, hogy melyik meccset adják Redskins-Giants vagy Cards-Panthers. Aki még nem tette meg szavazzon!fremen
És hogy ontopic maradjak: Kolb for president!tenorx
A cut-ról én nem nagyon tudok nyilatkozni annyira nem ismerem még játékosokat, viszont az utolsó meccset elnézve szerintetek mennyi esélye van egy újabb olyan esetnek mint amikor Warnert idehoztuk, hogy az "öreg" tanítómester kiszorítja az eredetileg első számú QB-t? Persze tudom egy pre-season meccs nem sokat jelent de azért Bartel nem volt rossz sőt.
több mint 14 éve
cut-okról vélemény:- Graham kicsit meglepő, de sajnos várható volt amikor leszerződtették Zastudil-t. Csongi: Graham tavaly már nem volt annyira fasza, rövidebbek voltak a rúgások és kevés volt a hang time is. Az volt a szerencséje, hogy félpályát átlépve megállt a támadás (még FG távolság előtt) így könnyebb volt 10 yard körélre rúgnia a labdát.
- Matt Ware is meglepő, de ez azt jelenti, hogy Wilson gyógyulása nagyon jól alakul. És az is lehet, hogy valakit behúzunk a kidobottak közül.
- Will Davis sajnos távozik, de a tavaly előtti térdsérülése után nem tudott visszatérni.
- Spach-ot azért tartották meg, mert Dray sérülése nem tudni milyen komoly. Ha gyorsan felépül Spach repül.
- meglep Sturdivant maradása, de lehet nem akarták PS-re rakni mert valaki elvitte volna.
- kevés a CB és a S jelenleg, ide jonni fog ember, ahogyan RB-be is.
az is érdekes, hogy Ben Claxton elküldésével nincs igazi backup C. Hadnot tud centert játszani, ezért merték ezt meghúzni.
több mint 14 éve
Úgy tűnik a schedule szereti a fiatal/újonc QB-kat ellenünk játszatni az első meccsen, ugyanis most Cam Newton fog bemutatkozni, tavaly meg Bradford volt így 😊 Remélem most is szereznek a védőink 3 INT-t 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Zastudil (vagy ki) tényleg jobb lenne mint Graham, aki tavaly is pl. a top5 punter között volt? nem értem...csongiEddig, ahogy nézem az olyan dolgok jöttek be,amit nem értettünk. hátha ezis 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Matt Ware is meglep kissé...Főleg, hogy soknak érzem a TE frontot. Jövőre Spach tuti repül...
több mint 14 éve
Azért mondhatni papírforma szerint alakult a cut. Graham a meglepő, a többire számíthattunk. Én mondjuk Powellnek adtam volna még esélyt.
több mint 14 éve
Zastudil (vagy ki) tényleg jobb lenne mint Graham, aki tavaly is pl. a top5 punter között volt? nem értem...
több mint 14 éve
Itt vannak a cutok: http://www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/A-Cut-To-53/81c35f5e-ca27-4165-b439-420c409296e4Grahamet sajnálom (mint ex-hurricanes punter 😀), szerintem elég jó volt. Maui’a-t is bírtam; az meg nem szar, hogy 5 TE + 9 LB van a keretben 😀

Don't blink!
több mint 14 éve
azé az uccsó meccsen leginkább a zs csapat játszott, szóval nem hinném Kolbnak ennyi ideje lesz. Mondjuk karolájna tuti W lesz, ebben egyetértünk
több mint 14 éve
Nem láttam a meccset csak az összefoglalót néztem meg.A D-Line pass rush-ával eddig sem volt gond, mert a Dockett-Campbell páros elég jók ebben, csak az OLB-k hatékonysága a nem megfelelő.
Bartel tényleg jónak tűnik, én sem gondoltam volna hogy megragad a csapatnál és tessék 😊
Holnap magyar idő szerint este/éjjel lesz az 53-ra szűkítés valószínűleg, kíváncsian várom
több mint 14 éve
Láttam a meccset.Hát mit mondjak, Bartel iszonyat magabiztosan és precizen irányította a csapatot. Számomra az év meglepetésembere.
Már csak azért kell imádkoznunk hogy Kolbi minimum ilyen jó legyen, mert ha ismét Warner effektus lesz a csapatnál akkor Kolbi Matty sorsára jut.
Ja és ne legyen szükségünk Brody ra mert iszonyat gáz volt amit művelt a pályán.
Fucu nem tudom láttad-e már, de mintha megjelentek volna a Passrush jelei a d-line on... persze nem vitték tulzásba de már ez is bíztató.
Powelt megkövetem a multkori fb után... nagyon jókat futott.
A másik meglepetés Stuckey volt a wr-ek közül... nagyon stabil és magabiztos volt egész meccsen. Lehet hogy nem jól írtam a nevét... előre is bocs.
A hajnali 4-es kelés után kicsit fáradt vagyok 😊
több mint 14 éve
Jaja, Bartel jól tolta 😀 LSH is remélhetőleg tartja a formáját, és nem nagyon akar majd lesérülni 😊

Don't blink!
több mint 14 éve
zsíííír!!! nyertünk 😀 így azért több önbizalommal kezdhetik a srácok a szezont, 50%-os eredményrátával zárva a preszízönt, örülnék, ha ez az 50% kitartana a szezon végéig is... :rolleyes:
több mint 14 éve
Sziasztok!Csak nem olvastad a Dűnét? 😀
Most regisztráltam a fórumra, eddig csak olvastam az infokat/hsz-ket. Nem olyan túl régóta követem az NFL-t a 2009-es SB volt az első meccsem azóta Cards szurkolónak mondom magam. Remélem idén sikerül egy pozitív mérleget összehoznia a fiuknak. Nem tudom láttátok-e de a sport tv fb oldalán lehet szavazni, hogy melyik meccset adják Redskins-Giants vagy Cards-Panthers. Aki még nem tette meg szavazzon!fremen
És hogy ontopic maradjak: Kolb for president!
több mint 14 éve
Sziasztok! Beköszönök, végigolvastam többször amiket írtatok, de nem szóltam mert ennyire azért nem vagyok tájékozott."fremen"-t én is köszöntöm közöttünk, én vagyok az öreg tyúk a fedélzeten, szerintem a Bowl.hu korelnöke is kb én vagyok - az öregebbek kihaltak😊😊😊
Remélem Larryt köszöntöttétek szülinapján én remekül elszórakoztam egész nyáron olvasva a twitteren írt dolgait meg a rajongói oldalán is. Még Kurt Warnert is olvasom már csak a gyerkőcei miatt is.
Fél szívem sajnos Viking lett Ponder miatt, ha Cards-Vikes meccs lesz mindkét kezemen rágom a körmöm.
Jó szórakozást mindenkinek az idényben, amit nem bírok nézni azt a ti beszámolóitok alapján követem!

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Üdv fremen!remélem aktív tagja leszel családias közösségünknek
kijött a 2011-es Cardinals Media Guide hát nem kevés, 438 oldal azt hiszem, viszont rohadt sok minden benne van, akinek van ideje és tud angolul annak ajánlom
Nem mellesleg, ma Game Day! 😊
Whiz szerint a kezdők kicsit többet fognak a pályán tölteni a kezdők, mint az megszokott. Ez 1-2 drive lesz. Hiába a félelem a sérülésektől, de muszáj együtt lenniük éles helyzetben is.
Viszont pár roster hely ezen a meccsen fog eldőlni.
- FB: nagyon szoros a versen Richard Sherman és Reagen Maui'a között. Mind a ketten jól teljesítettek a TC-ben és az előszezon meccseken is. Azonban Sherman-re egy ötödik koros draft cetlit "pazaroltak" el szóval ő az esélyes az 53-ba kerülésre.
- ILB: Reggie Walker és Quint Sturdivant. Walker van szerintem előnyben ,mert több ideje van a Cards-nál. De, mivel új a védekező koordinátor ezért neki is tanulnia kell. Ez a hátránya Sturdivant-nak. Újonc és nem volt meg a teljes offseason. esélyes, hogy Practice Squad-ra rakja a csapat, de félő, hogy valaki elviszi onnan.
- CB: Fred Bennett és Marshay Green. Green szerencsétlen módon nagyon benne volt a Chargers győztes TD-jában, meg az előtte lévő valamelyik hosszú passzban is. Bennett viszont csak a héten írt alá a csapathoz. Nem meghatározó játékosok, de akkor is érdekes ez a párharc is.
- DE: A kezdő hármas megvan és a cserék is valószínűleg. a nagy kérdés befér-e az 53-ba Kenny Iwebema, aki térdműtét után próbál meg visszatérni. Előnye, hogy nagyon hasznos a special team-ben.
azt hiszem ennyi, ha kihagytam valamit akkor egészítsetek ki 😊
több mint 14 éve
Hűha de nagy a csend.Hali!
Fucu!
Köszi az infót, de sajna nem lehet regisztrálni csak ha valaki kihal az oldalról 😊silent7939
Ment PM 😊
több mint 14 éve
Mindenki mozgósítsa az ismerőseit a facebookon. Cardinals meccset akarok nézni vasárnap este 😊Leon78Mozgósítás megvolt, de sajnos Csonginak igaza van "picit" több Giants és Skins szurkoló van ki hazánkban...
több mint 14 éve
Mindenki mozgósítsa az ismerőseit a facebookon. Cardinals meccset akarok nézni vasárnap este 😊
több mint 14 éve
Üdv köztünk...Én bevállalok egy morci madarat ha playoff lesz idén
több mint 14 éve
Sziasztok!Szintén SB óta Cards szurker 😊
Toler sérülése nagyon kellett, fasza lesz megint a D, érzem... Fucu: azért a 10 győzelemtől szerintem messze leszünk, mondjuk megnéznélek egy cardsos tetkóban 😀 Ha viszont 16-0-val megyünk a playoffba, akkor egész alakos Kolb tetkót a hátra 😉

Don't blink!
több mint 14 éve
Az a helyzet, hogy sokkal több otthon a Giants meg talán a Skins szurkoló is, mint Cards, Panthers, szóval kár reménykedni...Sziasztok!Welcome on board! 😊
Köszi, hogy szóltál, egyelőre úgy tűnik, marad a stream 😕 Persze péntek délig még van idő...Spory
Pláne ha egy Patriots meccs lenne a szavazás másik opciója 😀