Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Tenyleg sokszor irtam.h megtartanam es latod h nem habzo szajjal szidom LJt de mit latunk belole ami miatt ilyen megoszto:engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
Álljon ki, mondja el az igazat és menjen. Pont.
KeyG
ja már szerda van
gedam
Neki a pénz nem fontos, nem azért megy. Igazoljon egy ügynököt ha az Anya bolondítja.
Roquan? 45 milliós garantált tartalom a többi ha jönnek az elvárások.
LJ-nek meg garantált kell 250-300 milla. Mire? Hogy minden év decemberétől ne lássuk?
Remélem jövőre már nem fogjuk Ravens mezben látni.
KeyG
gedam
-ev vegen tavaly is most is serult es raadasul az idei tenyleg eleg erdekes(nyilvan ebben benne van szinten az FO / HARBO h nem mondanak annyit sem.h rehab soran rosszabbodott pont)
-szivargott ki egyaltalan nem szar szerzodes ajanlat ami nem kerult megkotesre
- nagyon jo iranyito de sztem lejjebb van Mahomes Burrow Herbert Allen negyesnel
- nem targyal szezon kozben- ez kb ilyen ultimatum szagu mert oke hetkozben mecssre keszul nincs ra kapacitas , anutaja meg epp shoppingol de x het serules alatt vszeg lenne ideje stresszlabdat gyurogetni EDC irodajaban
- milyen jo csapatember rendes srac de nem.volt hajlando beoltatni magat a covid alatt, szart 50x emberre akik megtettek egymasert a csapatert stb
Amit te monndasz a szimpi szomszed gyerek igaz volt kb a 3. Evig, azota sztem nem es ebben nem csak LJ hanem az FO is saros.
Miert ez a tema? Mert nelkule valoban sokkal eselytelenebb a PO es evekre meghatarozza a franchiset akar leszerzodik akar nem. Ha elmegy es lesz jo meccse azerr ha beleall a foldbe azert fog jovore is temat szolgaltatni ebbe a topikban is
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
Hol tudod elképzelni LJ-t konkrétan? Olyan csapatok ahol van akarat (roster állapot) ÉS pénz a szerződtetésére? (pickekrol nem is beszélve). Ez szerintem most az o szerződését legjobban befolyásoló tényező.Egyszeruen RS a penz miatt jott el es itt megkapta.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
Neki a pénz nem fontos, nem azért megy. Igazoljon egy ügynököt ha az Anya bolondítja.
LJ-nek meg garantált kell 250-300 milla. Mire? Hogy minden év decemberétől ne lássuk?
KeyG
LJ pont igy lesz a szerzodese utan.
A penz szamit mindenkinek, de meg fogjak kapni es emiatt konnyebben mondhatja hogy nem az az elso gondolata.
En meg remelem hogy csak akkor nem fogjuk ravens mezben latni ha van jobb megoldas. Bar egesz jol el vagyok ravens meccsek nelkul is mert a ket cseret nem nezem.
no
több mint 3 éve
Nekem a fő problémám az, hogy ő miert nem tud kiállni egy sajtótájékoztatóra már több mint egy hónapja? Simán elmondhatná, hogy rossz a térdem, sajnos nem halad, ugy ahogy vártuk. De amit most csinál pont azzal ad táptalajt a pletykáknak és feltételezéseknek. Szerintem is jó gyerek, de borzasztó bután menedzseli magát és PR-ját.engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
gedam
több mint 3 éve
gedam
6 476
erről is írtam már, hogy ez a hír volt az, ahol tudni lehetett a ravens lemondott lj-ről. ha nem mond le róla, nem szivárogtat ki ilyen félinfot, amivel hangulatot kelt. (számtalan feltétele lehetett a kontrakt tárgyalásnak, ami nem tetszhetett lj-nek, mégis a hír így jött ki, hogy kapzsi az lj). ezzel üzent a szurkolóknak a ravens, hogy ő a hibás, nem mi, miatta nem lett megállapodás. be is jött ez edc-nek, mint látható. szép munka.Neki a 250 millió 140 garantálttal nem volt elég, mert ő ha nem teljesít is a liga legjobban fizetett játékosa akar lenni. De hol van ő ahhoz képest? Tényleg az FO a hibás, hogy nem akar neki 250 millió garantáltat adni.engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
gedam
Nem kell a rossz kapcsolatod kivetíteni erre a dologra, mert Te sem ismersz itt minden tényezőt. De a szerződésajánlat az konkrét volt és az is, hogy nem fogadta el.
KeyG
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
A pénz igen, amit megkapott volna ha elfogadja az ajánlatot és teljesít lásd Roquan Smith. Nem látok különbséget, csak amíg az egyik megdolgozna a pénzéért a másik nem.Egyszeruen RS a penz miatt jott el es itt megkapta.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
A penz szamit mindenkinek, de meg fogjak kapni es emiatt konnyebben mondhatja hogy nem az az elso gondolata.
En meg remelem hogy csak akkor nem fogjuk ravens mezben latni ha van jobb megoldas. Bar egesz jol el vagyok ravens meccsek nelkul is mert a ket cseret nem nezem.
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Neki a 250 millió 140 garantálttal nem volt elég, mert ő ha nem teljesít is a liga legjobban fizetett játékosa akar lenni. De hol van ő ahhoz képest? Tényleg az FO a hibás, hogy nem akar neki 250 millió garantáltat adni.engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
gedam
Nem kell a rossz kapcsolatod kivetíteni erre a dologra, mert Te sem ismersz itt minden tényezőt. De a szerződésajánlat az konkrét volt és az is, hogy nem fogadta el.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 476
engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
lucio
329
Saját dilemmámat írom.Egyrészt szeretném, hogy LJ maradjon. Bírom, ahogy játszik, van egy potens QB-nk, kevés csapat mondhatja ezt el.
Ugyanakkor tavaly sérült volt az idény végén, idén is az. Tavaly emiatt úszott a PO, idén meg egy formalitás PO meccset játszunk.
Megéri-e megfizetni ezt?
Arra gondoltam, hogy kb. egy SB runra volt esély vele, sajnos a Titans ellen kikaptunk. Első évében meg még rettenetes hiányai voltak, a harmadik évében már jöttek az O fal gondok, tavaly meg tavalyelőtt sérült volt. Szóval megéri-e erre nagy pénzt adni? A zsigeri érzésem az, hogy nem - ugyanakkor meg így egyenként megnézve a szituációkat az analitikus válaszom az lenne, hogy igen. Ugyanis amikor nem sérült, vagy elég meccset játszik, PO-ban vagyunk.
Ugyanakkor nem tudom levetkőzni azt az érzést, hogy vele, egy nagy szerződéssel bebetonoznánk magunkat a KC-Bills-Bengals mögé/alá. De jó eséllyel PO-ban lennénk. Ahol jönne az érzés, hogy kb. ennyi van bennünk.De: SB-t az nyer, aki PO-ba jut...
Nem gondolom idiótának a vezetőségünket. Szerintem a dilemmáimról valószínűleg jobb képük van, mint nekem. Szóval bármi lesz, tudok együtt élni vele.
több mint 3 éve
Egyszeruen RS a penz miatt jott el es itt megkapta.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
több mint 3 éve
Az irasban nem ez volt a lenyeg. Ettol fuggetlenul amikor irjatok hogy szar akkor irjatok hogy miert. En leirtam miert nem jo, ebben a hsz-ban is le volt.Szerintem az mar szegyen hogy beall a csereQB es az ellenfel tomeget novel es pokhendien rad nez hogy fuss ha tudsz. Mi meg beszelunk itt hogy GR egy fasz mert nem ert a passzhoz de meg futni se tud akkor minek van itt es a 49 ( mindig valtozik a csapat ) bezzeg tud. Persze itt megint erositi hogy az OC a hibas...Szar a keret, az ellen meg tömeget növel, mert tudja, hogy nem tudjuk lenyomni a torkukon a futást erőből.
no
Majd ezek után Roman megpróbálja csakazértis....
Értem hogy a keret szar, de nem lehet olyan szcenarió, hogy a keret IS szar meg Roman IS egy fasz?
Mert úgy látom nálad csak vagy reláció létezik, és te eldöntötted, ebben a relációban a keret a gond.
(azt továbbra sem értem, neked miért jó, hogy mások kommentjeiből kimazsolázod a GR -es részeket és csak azt veszed észre? De ha én értek félre valamit nyugodtan szólj, csak én nem emlékszem itt olyan kommentre, hogy a keret tökéletes, és Roman a hibás egyszemélyben.)
Snagal
Ebbol te csak a szarkazmust latod meg, ami nem baj. De igazad van kar farasztanom magam GR-al kapcsolatban mert latszik hogy mar a konyokotokon jon ki bar meg mindig ugy tunik hogy azt hiszed hogy GR erdekeben irok.
A baj az orvosi stab. 😊
több mint 3 éve
Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 476
hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
több mint 3 éve
Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
gedam
6 476
durva altatás volna 1,5 hónap edzés nélkül beállni.Vagy csak altattok, hogy nem játszik és hopp vasárnap este ott lesz mégis.Senki sem nez ki jol...bazzani az év ravens szurkereLJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
Bazzani
gedam
youtu.be/kyF8UjHyhjE
RedFive
WhoDey83
több mint 3 éve
gedam
6 476
kezdjen inkább ab, mint huntley
több mint 3 éve
Vagy csak altattok, hogy nem játszik és hopp vasárnap este ott lesz mégis.Senki sem nez ki jol...bazzani az év ravens szurkereLJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
Bazzani
gedam
youtu.be/kyF8UjHyhjE
RedFive
Welcome To The Jungle
több mint 3 éve
Fasznak vettem ki szabit hetfore?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Senki sem nez ki jol...bazzani az év ravens szurkereLJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
Bazzani
gedam
youtu.be/kyF8UjHyhjE
több mint 3 éve
gedam
6 476
bazzani az év ravens szurkereLJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
Bazzani
több mint 3 éve
LJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
több mint 3 éve
Szerintem az mar szegyen hogy beall a csereQB es az ellenfel tomeget novel es pokhendien rad nez hogy fuss ha tudsz. Mi meg beszelunk itt hogy GR egy fasz mert nem ert a passzhoz de meg futni se tud akkor minek van itt es a 49 ( mindig valtozik a csapat ) bezzeg tud. Persze itt megint erositi hogy az OC a hibas...Szar a keret, az ellen meg tömeget növel, mert tudja, hogy nem tudjuk lenyomni a torkukon a futást erőből.
no
Majd ezek után Roman megpróbálja csakazértis....
Értem hogy a keret szar, de nem lehet olyan szcenarió, hogy a keret IS szar meg Roman IS egy fasz?
Mert úgy látom nálad csak vagy reláció létezik, és te eldöntötted, ebben a relációban a keret a gond.
(azt továbbra sem értem, neked miért jó, hogy mások kommentjeiből kimazsolázod a GR -es részeket és csak azt veszed észre? De ha én értek félre valamit nyugodtan szólj, csak én nem emlékszem itt olyan kommentre, hogy a keret tökéletes, és Roman a hibás egyszemélyben.)