Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Ki, mit remel meg a szezontol?

Az utolso 6 meccsbol 5-ot megnyertunk, egyre hanyatlo O# teljesitmeny es javulo D# teljesitmeny mellett.

Mondjuk hogy a contendersegtol bucsuztunk, ahogy a SB run-tol is?
RedFive
tavaly nem ugyanígy 8-4 volt, amikor lj lesérült? én annyit várok, hogy nyerjünk 2-3-at az ötből.
gedam
A Steelerstől kiszoptunk 8-4 LJ-vel.
A Brown ellen lesérült azzal lett 8-5.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam 6 266

Az utolso 6 meccsbol 5-ot megnyertunk, egyre hanyatlo O# teljesitmeny es javulo D# teljesitmeny mellett.

RedFive
tavaly nem ugyanígy 8-4 volt, amikor lj lesérült? én annyit várok, hogy nyerjünk 2-3-at az ötből.
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069

RedFive
A legutóbbi okfejtésem miatt én nem sok mindent, amíg coaching oldalon nem lesz valami szemlélet váltás.
Sajnos erre nemhogy még a szezon hátralévő részében, de még az offseasonban sem számítok. Ha véletlen sikerülne annyit szerencsétlenkedni, hogy még a PO-ról is lemaradunk, akkor is meg lenne magyarázva a bizonyítvány a sérülésekkel takarózva.
Nekem a Flacco éra végnapjait idézi a jelen állapot, akkor volt ennyire szenvedés meccset nézni utoljára.

konkrétabban:
Csoportelső a Bengals lesz (így, rendesen kiírva, hogy ne tiporjak a mimóza lelkű Cinci rajongók lelkébe 😛 )
A gyenge sorsolás miatt egy WC hely a miénk lesz (szerinte az utolsó), de a PO-ban lassan szokásos nagy pofonnal fog minket búcsúztatni egy random csapat. (vagy ha stílszerűek leszünk, akkor egy 4. negyedes leolvadássa búcsúzunk).
Meglepetést (értsd PO győzelmet) maximum akkor várok, ha Ojabo-ról kiderül, hogy future HOF vadállat, és Williams ill. az ő pályára lépésével a védelmünk kilő a sztartoszférába.
Ez utóbbira mondjuk egy marék szotyit se tennék fel, inkább csak azért írtam mert a keret alapján és mekdönci rookie szezonja miatt itt még látok egy ilyen 1 a millióhoz esélyt a fejlődésre. Az O -ben viszont sajnos nem.

(LJ pedig szerintem nem nálunk fog játszani jövőre, és nem azért mert nem akarja majd a FO megfizetni, hanem Jackson fog más vizekre evezni. Amit sajnálnék, mert nem tökéletes, de azért ilyen szintű QB-t sem künnyű kifogni, ráadásul '18ban a drafton megvettük a srácot kilóra, mikor senki nem hitt benne és feljöttünk érte az elsőkörbe. Andrews-on kívül nem sok "társat" kapott sajnos, akit meg mégis - JK és Bateman - azok meg porcelán testű, fél szezonos emberek.)
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 301
Szerdan lesz idom es megnezem a KC-Cica meccset. Kulon a route-k csodasagat. Kivancsi leszek
no
Cica mi.... Mondjuk nálunk nem szokás tiszteletlenül beszélni az ellenfelekröl. A csapatnál sem hála istennek. Reid is megbánta 😁
laoce
és van a Steelers

😄
Szerdan lesz idom es megnezem a KC-Cica meccset. Kulon a route-k csodasagat. Kivancsi leszek
no
Cica mi.... Mondjuk nálunk nem szokás tiszteletlenül beszélni az ellenfelekröl. A csapatnál sem hála istennek. Reid is megbánta 😁
laoce
Willie Parker
Van koztuk aki meg el?
több mint 3 éve
no
laoce
jo reg ota igy hivlak bennetek, semmi tiszteletlenseg nincs benne, egyszeruen rovidebb es meg a kedvedert sem fogom mindig kiirni hogy a bengali tigrisek.

Remelem nagy banataban azert marad az edzoskodesnel, kapott mar ki hiaba zseni.
több mint 3 éve
no
laoce
Nem tiszteletlenségből írta, én sem vagyok megsértődve a varjakon és biztos találnék odaát ilyet. 😊

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
no
laoce
Vannak a Varjak

a Cicák

a Kutyák

és van a Steelers

😄
no
laoce
több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
no

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
Számomra egyre inkább úgy tűnik coaching gondok húznak vissza minket leginkább.
Várjuk, hogy a hibák javításra kerülnek és a szezon második felére összeáll a csapat, ahogy az elvárható lenne.

Viszont mikor már Haribo is inkább kezd hasonlítani egy magyar politikusra, aki megmagyarázza, hogy a szar is csokoládé, akkor azért az egyértelmű üzenet, hogy nincs se felelősségvállalás, se önkritika.
Anno a második SB érában is ebbe az irányba tendáltunk, csak 1) ott volt egy olyan D a pályán akik bárkit megettek volna reggelire a vezérükért, 2) és ez inkább a fontos: az öltözőben volt még annyi szenvedély, hogy felálljanak és kiköveteljék a változást amiről úgy gondolták, hogy visszahúzza őket.
Ilyen idén nem lesz mert nincs tűz ebben a csapatban, sőt igazán a csapat kohéziót sem érzem.
A védelmünk papíron jól kéne, hogy kinézzen, ezen belül is a DB sor elit nevekből áll, mégis őket égetik meg a legtöbbször. Mekdonálc konkrétan nem tud 2minute drill-t kivédekezni.
Az offens-t persze be lehet védeni a gyenge állománnyal takarózva, de azért itt is több, józan paraszti ésszel fel nem fogható elvárás nem teljesül: ha GR akkora futó zseni, hogyhogy a futás is szarakodik? Megnéznék egy olyan statisztikát mennyi futott yardunk lenne, ha az ilyen "összeomlott a zseb, fussunk az életünkért" improvizatív megiramodásokat levennénk belőle (tehát azt ami nem Roman playbookjából jött, hanem LJ oldotta meg, vagy tegnap Huntley).
Szintén nem értem, hogy Huntley-val tudtunk gyors 1-2 mp-es rövidpasszokkal haladni. Jacksonnál ezt miért nem látni? Nála vagy hosszúpassz van, ha épp van ideje, vagy valami rögtönzött mikor 3-4 mp után összeomlik a zseb és az elkapók nem tudtak magukkal mit kezdeni.
Továbbra is azt hiányolom, hogy lássunk valami evolúciót, hogy reagálunk a kialakult helyzetre, de ehelyett ugyanazt próbáljuk hétrtől hétre. Mintha nem is értenék coaching oldalon, hogy probléma lenne.
Inkább szaladjunk bele nagy pofonokba, mint nyerjünk ilyen Broncos féle meccset, ami után konstatáljuk, hogy minden a legnagyobb rendben, aztán a playoffban meg kipicsáznak minket, Haribóék meg vághatják a "suprised Pikachu" arcot...

Lehet mondani, hogy szoros és szívfacsaró vereség volt a Jax ellen, és legközelebb majd jobbak leszünk, de meglehet nézni, hogy mi lett azzal a Jax-szel a Detroit ellen... Nem a Jaguars fanokat akarom bántani, de sajnos vastagon a mi inkompetenciánk volt abban a comebackben (pedig én szurkolok a Szöszinek, remélem egy kis önbizalmat nyert belőle legalább).

ps: érdekes, hogy a Denver védőket mennyit ajnározták - annak idején mikor a Ravens D játszott ilyen "vehemensen" (khm) akkor rögtön jött, hogy dirty bird-ök vagyunk... sokat változott a világ, mostmár menő lett egy kemény D? 😀 😛
Snagal
Én egyre jobban tartok a Bengals elleni zarófordulotól. Nagyon erős felszálló ágban vannak mi meg lefelé tartunk. Remélem nem az fogja eldönteni a csoport elsőséget, mert akkor megint 600 yard felett passzol Burrow.
Ami az O-t illeti mindent leirtatok. Egysikú és kiismerhető. Tavaly emlékszem hogy mikor nem volt Lamar no huddle-l próbálkoztunk sokat. Pl Bengals ellen. Es.meglepoen jol.mukodott. Idén nem is tudom lattam-e uptempo támadást tőlünk. Néztem a Frisco meccset és 3. számú irányítónak olyan játékok voltak felrajzolva amik segítettèk ès egy stabil kezdő irányítónak tűnt.
több mint 3 éve
2 dolog

Huntley-ba nem tudom mit lattok bele. O tet nelkul jatszik es vele az egesz csapat is. Bejon-bejon. Nem-nem. LJ fele es akkor a Ravens fele oriasi elvaras van. Elengednenk LJ-t es valamelyik hulye ( EDC-JH ) azt gondolna hogy Huntley megoldja jovore akkor erosen versenyben lennenk a csapatokkal a fos kategoriaban. Persze mas gondolhatja igy.

GR a futozseni es miert nem tudunk futni? Inkabb mar csak egy peldat irok BB utolso eve a Vasasban. BB oreg volt es lassu es mar tavolra sem volt pontos de a fal miatt mindent gyorsan el kell dobnia. Mikor a D-ek mar nem tiszteltek a mar kozeptavoliakat sem es egy 5 m savban vedekeztek akkor halott lett az ugy, futni meg egy centit nem tudtak. Semmifele kreativitas, fejlodesi gorbe varasa es hasonlo baromsagok nem segithettek rajtuk. Kockaztatas es a jobban kivitelezett de tudott jatekok maradtak. Ahol legalabb egy mely tehetseges elkapogarda segitette.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Szintén nem értem, hogy Huntley-val tudtunk gyors 1-2 mp-es rövidpasszokkal haladni. Jacksonnál ezt miért nem látni? Nála vagy hosszúpassz van, ha épp van ideje, vagy valami rögtönzött mikor 3-4 mp után összeomlik a zseb és az elkapók nem tudtak magukkal mit kezdeni.
Snagal
Mert a Láma alkalmatlan rá. Mert nem képes az ütemjátékra, mert nem olvas hozzá elég gyorsan, mert a snap előtti olvasása is kifejezetten gyenge.

A kérdés inkább az, hogy ezt próbálták-e egyáltalán megtanítani neki vagy sem.
több mint 3 éve
Ravens’ HC John Harbaugh told reporters that QB Lamar Jackson will be “week to week” with his knee injury, with this week “being less likely.”

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Dec 17. Saturday 22:30 Ravens-Browns

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
Számomra egyre inkább úgy tűnik coaching gondok húznak vissza minket leginkább.
Várjuk, hogy a hibák javításra kerülnek és a szezon második felére összeáll a csapat, ahogy az elvárható lenne.

Viszont mikor már Haribo is inkább kezd hasonlítani egy magyar politikusra, aki megmagyarázza, hogy a szar is csokoládé, akkor azért az egyértelmű üzenet, hogy nincs se felelősségvállalás, se önkritika.
Anno a második SB érában is ebbe az irányba tendáltunk, csak 1) ott volt egy olyan D a pályán akik bárkit megettek volna reggelire a vezérükért, 2) és ez inkább a fontos: az öltözőben volt még annyi szenvedély, hogy felálljanak és kiköveteljék a változást amiről úgy gondolták, hogy visszahúzza őket.
Ilyen idén nem lesz mert nincs tűz ebben a csapatban, sőt igazán a csapat kohéziót sem érzem.
A védelmünk papíron jól kéne, hogy kinézzen, ezen belül is a DB sor elit nevekből áll, mégis őket égetik meg a legtöbbször. Mekdonálc konkrétan nem tud 2minute drill-t kivédekezni.
Az offens-t persze be lehet védeni a gyenge állománnyal takarózva, de azért itt is több, józan paraszti ésszel fel nem fogható elvárás nem teljesül: ha GR akkora futó zseni, hogyhogy a futás is szarakodik? Megnéznék egy olyan statisztikát mennyi futott yardunk lenne, ha az ilyen "összeomlott a zseb, fussunk az életünkért" improvizatív megiramodásokat levennénk belőle (tehát azt ami nem Roman playbookjából jött, hanem LJ oldotta meg, vagy tegnap Huntley).
Továbbra is azt hiányolom, hogy lássunk valami evolúciót, hogy reagálunk a kialakult helyzetre, de ehelyett ugyanazt próbáljuk hétrtől hétre. Mintha nem is értenék coaching oldalon, hogy probléma lenne.
Inkább szaladjunk bele nagy pofonokba, mint nyerjünk ilyen Broncos féle meccset, ami után konstatáljuk, hogy minden a legnagyobb rendben, aztán a playoffban meg kipicsáznak minket, Haribóék meg vághatják a "suprised Pikachu" arcot...

Lehet mondani, hogy szoros és szívfacsaró vereség volt a Jax ellen, és legközelebb majd jobbak leszünk, de meglehet nézni, hogy mi lett azzal a Jax-szel a Detroit ellen... Nem a Jaguars fanokat akarom bántani, de sajnos vastagon a mi inkompetenciánk volt abban a comebackben (pedig én szurkolok a Szöszinek, remélem egy kis önbizalmat nyert belőle legalább).

ps: érdekes, hogy a Denver védőket mennyit ajnározták - annak idején mikor a Ravens D játszott ilyen "vehemensen" (khm) akkor rögtön jött, hogy dirty bird-ök vagyunk... sokat változott a világ, mostmár menő lett egy kemény D? 😀 😛
több mint 3 éve
Annyira unalmas a folyamatosa O-fal gyengeségét olvasni, őszintén Roman O-ja alatt egyszer volt jó az O fal amikor 3 Pro Bowler volt benne a 14-2 idénybe.
Máshol sincs 3 pro bowler mégis van fal.
Roman egy run guru, meccsek óta nem tudunk futni, kivéve az irányító futások amit bárki megtud csinálni, hogy beküldi a falemberek közé a qbt.
Roman max egy olyan O coach lehetne/lenne egy normális csapatban ahol van felette valaki az O hierarchiában.
Vagy mehet egyetemre edzősködni, mint Chip Kelly.
Roman O-ja csak akkor működik ha mindenhol Pro Bowl szintű játékosok vannak, megsúgom így mindenki alatt jó O lenne.
Roman nem a megfelelő ember az emberek fejlesztésére amit ideje lenne belátni és elengedni, mint Winket.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719
Ket dolog
A falrol kaptunk valaszokat egy jo D ellen ( nem csak Falele )
A D-re epiteni ennyire egy faszsag ( EDC-nek szol nehogy a veletlenul eltevedt Broncos magara vegye ). Ket impotens O es az egyik sokkal jobb D-e nem tudta meg egy ilyen meccsen sem eldonteni. Ez egy nagyon fontos emlekezteto volt. Ami talan a terv hogy lelassitjuk majd az O-ket, na nalunk az megy a legrosszabbul, ahogy fontos szitu van rogton szopunk.
no
Igen Ez egy nagyon fontos emlekezteto volt, hogy Greg Roman egy kalap szar, nem elég hogy a paszjàtek egy nagy nulla, de még a futás is ,egy normális edző tavaly kibaszta volna , de hogy még idén is itt van az egy vicc. Valaki találjon már neki valami munkát , ha már a kutyának nem kell. Azért lamarnak is jár a taps, hogy egy ilyen szerencsétlenel tudott 7 győzelmet öszehozni, ahelyett hogy segítené az irányitoját, inkább hátráltasa a szar hivásaival. Most a legrosszabb OC a ligában,
több mint 3 éve
gedam 6 266
Ket dolog
A D-re epiteni ennyire egy faszsag ( EDC-nek szol nehogy a veletlenul eltevedt Broncos magara vegye ). Ket impotens O es az egyik sokkal jobb D-e nem tudta meg egy ilyen meccsen sem eldonteni. Ez egy nagyon fontos emlekezteto volt. Ami talan a terv hogy lelassitjuk majd az O-ket, na nalunk az megy a legrosszabbul, ahogy fontos szitu van rogton szopunk.
no
két kulcs, amikor működik a d-nk és amikor nem:
az lb sor és a qb nyomasztás és ezen belül a pass rush.
sajnos oweh teljesen beleszürkült a mezőnybe, ott van, 6-7 meccsenként csinál egy fél sacket, de elég gyenge a repertoárja, értsd kb. mindig körbe akarja futni az emberét, az meg sok idő. így mindig odaér a qb-hez 4-5 sec alatt, de addigra a labda már nincs ott.
a döntő szitukban pedig egyszerűen gyáva preventeket hív meki. kiélezett szituban nagyobb esélye van, hogy egy jó qb ellen megoldunk egy 4.és 1-et, mint egy 4. és 11-et, ami vicc.
több mint 3 éve
Ket dolog
több mint 3 éve
gedam 6 266
A mai meccsről (és a felmerült témákról):
- Én bírom Lamart, tudok együtt élni a hiányosságaival, szeretem az erényeit. Utóbbiak, amit legalábbis tudunk, máshol tán nem jöttek volna elő, de tán, ha már kiderült, hogy jó qb,másol több erény kiderült volna róla (vagy egy teljesebb kép lenne róla). Emberileg: a futó irányítók általában irritálják az ellent, ahogy látom, vele le-lepacsiznak, nem az a "nagy arc". És sem anyagilag nem érdeke, sem emberileg nem látom olyannak, hogy pl. egy sérülést eltúlozzon.
- Ma: tök jó, hogy szembe jött ez a Broncos D, mert látszott, egy potens D ellen mennyire nem haladunk. Mondjuk az O fal foghíjas lett - tán ez, de nekem ez sem magyarázza, miért nem futottunk többet egy run D-ben gyengébb csapat ellen. Hacsak az nem, hogy a PO-ra gyakoroltuk a passzjátékot... (ezzel együtt is a prosé trükkös játék akkor, ott érthetetlen hívás volt)
- Elfogadhatatlan, hogy a D minden utolsó drive-ban nyeli a yardokat. Vagy felállás, vagy koncepció, akármi, de sem múlt héten, sem most nem tudta lezárni a meccset a D
- Huntley egy OK csere qb. Viszont vele nem látok bele az következő meccsekbe 50%-os mérlegnél többet (=Wild Card)
- Ekézhetjük Harbót, meg a játékosokat, de pszichésen a Ravens egy top csapat. Tavaly a C csapattal majdnem PO, ma meg...aki játszott már, tudja, rohadt szar érzés úgy, hogy nem megy, nem megy, és mégis csináld, teljes hittel. Ma (is) én pl. előbb feladtam, mint a csapat. És: ehhez a keretet azért az edzői stáb adja meg, respect. (Taktika, draft, miegymás: más kérdés).
lucio
én most egy kicsit sajnálom, hogy egészségügyileg megint lejtmenetben vagyunk, mert így minden meccs nehéz lesz. talán ha stanley tud végre játszani akkor tudunk majd futni, bárki is legyen a qb és akkor megoldható az öt meccsből kettő, ami elég lehet a po-hoz. ebből egyik steelers meccset nyerni kell, mert ők most megtalálták magukat, könnyű a sorsolásuk, ha összezuhanunk és ők 5-0-át hoznak bejuthatnak. 10-7 elég lesz és ebből az egyik győzelem a steelers ellen kell, hogy legyen. aztán hátha tényleg egészségesebbek leszünk.
több mint 3 éve
lucio 329
A mai meccsről (és a felmerült témákról):
- Én bírom Lamart, tudok együtt élni a hiányosságaival, szeretem az erényeit. Utóbbiak, amit legalábbis tudunk, máshol tán nem jöttek volna elő, de tán, ha már kiderült, hogy jó qb,másol több erény kiderült volna róla (vagy egy teljesebb kép lenne róla). Emberileg: a futó irányítók általában irritálják az ellent, ahogy látom, vele le-lepacsiznak, nem az a "nagy arc". És sem anyagilag nem érdeke, sem emberileg nem látom olyannak, hogy pl. egy sérülést eltúlozzon.
- Ma: tök jó, hogy szembe jött ez a Broncos D, mert látszott, egy potens D ellen mennyire nem haladunk. Mondjuk az O fal foghíjas lett - tán ez, de nekem ez sem magyarázza, miért nem futottunk többet egy run D-ben gyengébb csapat ellen. Hacsak az nem, hogy a PO-ra gyakoroltuk a passzjátékot... (ezzel együtt is a prosé trükkös játék akkor, ott érthetetlen hívás volt)
- Elfogadhatatlan, hogy a D minden utolsó drive-ban nyeli a yardokat. Vagy felállás, vagy koncepció, akármi, de sem múlt héten, sem most nem tudta lezárni a meccset a D
- Huntley egy OK csere qb. Viszont vele nem látok bele az következő meccsekbe 50%-os mérlegnél többet (=Wild Card)
- Ekézhetjük Harbót, meg a játékosokat, de pszichésen a Ravens egy top csapat. Tavaly a C csapattal majdnem PO, ma meg...aki játszott már, tudja, rohadt szar érzés úgy, hogy nem megy, nem megy, és mégis csináld, teljes hittel. Ma (is) én pl. előbb feladtam, mint a csapat. És: ehhez a keretet azért az edzői stáb adja meg, respect. (Taktika, draft, miegymás: más kérdés).
több mint 3 éve
Most kezdodik a foci.

5 meccs:
2 a csoporton belul, aztan
Atlanta, aztan megint
2 a csoporton belul.
Es vege az alapszakasznak.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Queen fejlodese eleg mutatos:
Evrol evre:

Talan coverage-ben a legfeltunobb

RedFive
Ez PFF előfizus stat?
KeyG
Amugy csak most kezdek ismerkedni vele hogy mi mindenre lehet rakeresni. Aztakurva....

több mint 3 éve
Queen fejlodese eleg mutatos:
Evrol evre:

Talan coverage-ben a legfeltunobb

RedFive
Ez PFF előfizus stat?
KeyG
PFF+ os.

Amugy fingom nincs mikor valtott at az elofizetesem az alaprol a premiumra es miert. A banktol jott ertesites valami 70 dollar utalasrol es akkor lattam higy mizu... 😳