Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
 www.pff.com/news/nfl-baltimore-ravens-defensive-variance-super-bowl-contenders-2022

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
A Barnak ellen Huntley iranyit, Ojabo debutal. Vegre. Futas ellen kevesebb, ezert alighanem 3.&hosszu szitukban kezdodik majd a palyafutasa, boven rotalva Bowsert, Houstont es JPP-t.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem igazan ezekre hegyeztem ki a kerdest. A maxi many se erdekel. Elkonyveltem hogy nalunk nem lesz 100% garis. Alair vagy Fr.Tag lesz. Nemcsak azert mert mostansag nem tud egeszsegesen befejezni egy idenyt se serulesek miatt. Es mibe serul bele? Nem, nem a megkomponalt futasai egyikebe, sot nem is a menekuleseinek egyikebe serul meg, ahogy azt evek ota szajkoztak a valosi haterek es/vagy akiknek savanyu a szolo, henem 2x is sackbe. A sackek zomerol a qb tehet. Teny. Tulgondol es keso.

De lat e valaki ebbe a mostani szituba mast? Strategiat? Hmmmm? Elobb himihumi bokaserules (senki se latta) de amig kiheveri mar messze a PO, johetne vissza de mar minek? Tavaly az alapszakasz vege utan 3 nappal mar egeszseges. Muhaha. Most egy himihumi terdserules (senki se latta), johetne mar vissza de a PO igy is ugy is karnyujtasnyira, uccso 7 meccs 6 W 1 L, miert ne pihentessuk, (Ojabo-t detto), a schedule light, megengedhetjuk?!?!?! Talan. Pakoljunk meg a D vallara, teher alatt nol a palma, PO elott ugy is illik sebesseget valtani, igazi boost ha visszaternek a hianyzok, a wunderwaffek, new hope. Szandekosan tulzok. Most maximalizaljuk a minimalizmust, de ha visszeterunk a plafon kozelebe, akkor majd mi harapunk. (by harag utja). Lamar az elmult 2 szezont ugy kezdte hogy MVP forma, majd leeresztes. Generalunk neki szezon kozben szezon ujrakezdest? Letezhet?

Mert a B oldalon csupa unalmas szam van. Kurva alacsony nivoju orvosi teammunka? alacsony fajdalomkuszob? (egy BigBen labat leteptek egy ket snap, vagy a kovi meccsen utan ujra a palyan volt, de oke, ne vele hasonlitsam ezeket ossze). Vmi adekvat valasz kene, mert fogcsikorgatoan duhito hogy van egy top qb-d es egy UDFA Huntley agyonvereti magat majd egy UDFA Brown birkozik mint malac a jegen, de az FO rezzenestelen arccal egy Hundleyt szegodtet a semmire, mintha nem lenne eleg naluk kompetensebb qb meg a piacon ha a mi emberunk 5 meccsen at hato zuzodast aztan x meccsre hato ficamot hord ki epp labon az oldalvonal menten. Itt mindenki hulye vagy csak en? Nem banom azt se ha ugy van, de inkabb elobb jojjon vissza Lamar mint keson.

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 301
Lamar tavalyi es idei idenyzaro (?) serulesei nem igazan tamogatjak a 100% garis szerzodtetesenek kampanyat.

En kezem labam tornem a csoportellenfelektol hemzsego idenyvegi alapszakaszmeccsekre visszaterni.

-3 as spread a Barnaknak Lamarral -3 lenne ide.
RedFive
Ez ket kulon dolog, a teljes garis papir elvi kerdes lesz. Ha osszezar a liga akkor ennyi en mar irtam erre is megoldast a cap 10%-t nem adjak ki es a teljes garisok potlasara lehetne felhasznalni. A tobbiek ennyivel kevesebbet kapnak. Egy ilyen javaslat utan tobbseg hirtelen kiszallna a kisebbseg mogul akik ennek a haszonelvezoi lennenek igazan.

Nalunk amikor arrol beszelunk hogy 4 evre elassuk magunkat ha nem jon be vagy 4.5 ha teljes garis lenne az szerintem mindegy. Ha ugy gondoljak hogy megeri 4 evre akkor 4.5-re is. Nem latom hogy +30-40m garantalt a problema.
több mint 3 éve

Engedjetek meg hogy szetszedjem ezt a "meg egy GR fele undormany" jatekot es utoljara par dologra felhivni a figyelmet es utana mindenkit beken hagyok a faszsagaimmal.

Kezdem ott a jatek elott hogy az OL pocsek, ertekelhetetlen osztalyzat jar nekik. Ezek a szituk ahol tartani kell ( megforditva itt kell elerni nyomast es mi meg blitzel sem tudjuk elerni ) es a behivott motion feltart mindent a falnak olvasas szempontjabol. Az osszes erintett fel a snap elott tudta hogy 4 emberes nyomas jon. Ennek ellenere erobol es minden trukk nelkul osszenyomtak a zsebet ido elott es Linderbaum kikapott meg G segitseggel is. Az RT-t lehet dicserni de kozben Watt-ot szidni mert o is osszenyomta a zsebet de nem contain-elt es megadta a futosavot. LJ ellen nem igy jatszott volna es ellene fegyelmnezetten jatszanak igaz cserebe a falat sem tudna olyan jol osszenyomni a reszerol Watt es LJ tudna hatra es jobbra csoszogni, de ugye ez a rossz irany es a fal tobbi resze is csak egy leheletnyivel tobb idot adna es hogy ez eleg lett volna vagy sem az kerdes marad, de az oriasi baj hogy tudnak eltolni minket ennyire.
Innentol a falat kihagyom, es kezdem nullarol a snap elotti felallastol. Ha jol latom a 41 vedo ILB poszton lejott a LOS-ra ezert jott a motion bar valoszinuleg anelkul is jott volna de kellett a feltaro jellege miatt, a lenyeg a futo mindenkeppen a flat-et tamadja. Errol sokat irtam mar nalunk a futo mint "elkapo" nem er semmit es pluszt nem ad azon kivul hogy egy LB megy vele, de egy jo RB-vel ez akar kedvezo match-up is lehetne es jatszhatnank ra. A jobb oldalrol indulo elkapo szerepe csali egyszeruen uriti a palyat a futasopcionak.

A maradek 3 route adja a megoldast ha a D cov1-2-3 jatszik. Egy jo OC ugye a statisztikabol kiindulva es a ko-papir-ollo jellegebol a sakkjatszmanak megadja az olvasasi sorrendet is a QB-nak. Cov1-t var es akkor Andrews az elso olvasas, cov3-t es akkor a WR2 stb. Ha nem is talalja el akkor is ott a megoldas csak a QB-nak kell feldolgoznia az olvasasokat gyorsabban. Egy passzolo gardanal ezek az utem, ritmus, egyszerre mozgas, sebesseg a vegtelensegig vannak gyakorolva de nalunk sem a keret sem/es az akarat nincs meg erre. Ezert mi csavarunk rajta egy kicsit ami tunhet kezdetlegesnek de mi mindig szinte egy vedore es ket opciora jatszunk vagy egy elkapora epul fel minden. Nalunk ebbe sok hiba kerulhet hisz meglephet a D, az a vedo akire jatszunk, valamiert nem jon ossze az egy emberre irt jatek, ami nem egyszeru foleg ha szivunk szerint ez az egy ember mindig Andrews lenne.
Akkor folytatom a konkret jatekkal, es a vasas D-rol. A motion pillanataban a ketto ILB (poszton jatszo ) vedo gyonyoruen adtak at egymasnak az embereket hisz 41 lemaradt volna a futorol es tobb eselye volt odaerni Andrews-ra. De tole is le van maradva es ha ez egy 1and10 jatek akkor kapja a labdat rogton es ugyan a S miatt nincs Yac de 8-10 yard, kivalo eredmeny, de itt az messze a 1st down-tol. A jatek lenyege a vedok konfliktusba kerulnek, ahogy kikapott 41 a motion miatt huzta magaval hogy a S-nek jonnie kell Andrewsra (ami konnyen jon mert o a legveszelyesebb es a tobbiek nem azok, de ) ott kellett segiteni mert ott voltak kikapva . A S konfliktusa hogy igy 1vs1 volt ket elkapo is. Kepzeljuk el ha itt van egy elit jatekosunk. Ez a konflitus nem lenne faek egyszeru a D reszerol. Sajnos nalunk nincs aki Andrews-on kivul 1vs1 nyerjen de legyek igazsagos a passzok sem olyan pontosak a fal is beszarhat altalanossagban. Visszaterve a D-re a ket elkapon kivaloan jatszanak es nem tudnak mogejuk kerulni, nalunk ez problema aminek tobb oka van de azt hagyom. Andrews-rol egy kicsit mert o aki a jatek miatt elveri az emberet es ahogy zarul az ablak rogton lep tovabb es nyer megint. Innentol hogy ez volt behivva vagy a vedok mar a futast neztek mar kerdes marad, de ugy nez ki hogy a felso elkapo es Andrews kozepen adott volna egy also-felso opciot es figyelembe veve az elsodleges feleloseget igy jott volna Andrews-nak. Ez tippelve kezdesnek Go route-t nezve de olvasas 1 curl Andrews-olvasas 2 hook Andrews vagy felso elkapo de inkabb ot fogjak ertelemszeruen es olvasas 3 futas. Mindig egyolvasasos kulcsokkal. Persze ugye ennek egy resze akar hallucinacio is lehetne mert a fal fel uton meghalt igy a kenyszer es az adott lehetoseg konnyen adta a megoldast.

Ideirom ezt LJ-vel.
2 lehetoseg van a D reszerol, az egyik a D jatsza ugyanezt es nyilt terepen S vs LJ csataban LJ-re tennek. Ezert jonne a masodik valoszinuleg 41 vedo szepen becsucsulne a LOS moge 3 yardra es vedene LJ futasat, de akkor a masik oldalon nem lenne letszamfolenyben a D es mindenki 1vs1 jatszana es mar magaban Andrews ezeket megoldja eleg jo szazalekban. Es ha lenne meg egy!! elkaponk aki szinten zenesz akkor szinte kizart hogy sok csapat jonne szembe akinek a D-e ezt folyamatosan meg tudna fogni 1vs1 ketto elit jatekost es folyamatosan. Es nem lenne ember blitzelni a D reszerol csak oriasi kockaztatas reven, es a 4 emberes nyomas ellen mar mi is jobbak vagyunk meg akkor is ha itt nem sikerult.

A problema a passzjatekunknal
- hol egy passznal jo futo?
- hol a betonbiztos fal 4ember ellen ( sokat javultunk, de 3evrol beszelve meg mindig tragedia az egyseg )
- hol van legalabb egy elkapo aki elit, es az altalanos minosege a gardanak szinten orult gyenge meg ravens all-time szinten is. Mindig volt jo TE-unk es Mason, Q, SSS es allandoan probalt veteranok akik osszevissza eredmennyel voltak itt, de Proche-Duve-fiatalok all time low minoseg.
- hol a passzguru OC
- akar a vadabbaknal hol a "Burrow-nk".

Ezek megoldasai kulonbozo eroforrasokat igenyel es kulonbozo nehezseguek. Nalam magaban az OC lecserelese egy jora sem egyszeru de foleg nem oldana meg OSSZESEGEBEN semmit. A keret meg el lett menedzselve amit iden meg sem probaltunk kijavitani, tavaly es elotte meg konkretan tragikomediaba fulladt.

Biztos sokan emlekeztek ra mert unalomig hajtogattam a legolcsobb megoldasomat a bomba falat aki erobol eltol mindenkit es a futasunkat nem kellene semabol jatszani es gyakorolhatnank a passzt es jobban is nezne ki, erre epitve az egyre jobb elkapokat ....stb...ha LJ engedi.

En nem latom hogy ZTaylor legyozne ezzel a gardaval a cicakat, vagy AR a KC-t. Shany egy fantasztikusan kiegeszito O-D-t vezet ahol az O egyeni elitsegen mulik a kremszint, azok nelkul is jo lenne de nem elit.
több mint 3 éve
Lamar tavalyi es idei idenyzaro (?) serulesei nem igazan tamogatjak a 100% garis szerzodtetesenek kampanyat.

En kezem labam tornem a csoportellenfelektol hemzsego idenyvegi alapszakaszmeccsekre visszaterni.

-3 as spread a Barnaknak Lamarral -3 lenne ide.

több mint 3 éve
En ezekre irom hogy nem szexi de az allomanybol kihozza a maximumot GR.

Ez Huntley-val is hatekony volt, LJ-vel igy feltetelezve a vedoket inkabb megvan mint sem es ha a vedo marad ahogy szerintem igen akkor viszont rogton minden elkapo 1 vs 1 lett volna. Ahol sajnos van egy db Andrews aki er valamit es itt lenne oriasi segitseg egy elit elkapo.

A masik siramom a futo, mert kepzeljetek el itt Kamarat-CMC-t de ha mar a coltsot neztem akkor Hinest es akkor a liga fele izzadhatna hogy kit kuld fel a palyara aki passz es futas ellen is hatekony.

A tragedia ebben viszont a fal sajnos, mert egyszeruen ezek a szituk ahol KELLENE tartani es nem megy pedig ennel egyszerubb szimplabb nyomas nem johetett volna es csak 4 emberes volt.
no
szerintem ezt qb futásnak hívta be roman és az is lett.
gedam
Igaz is meg nem is.

Az elso es masodik"olvasasa" az dobas, de a futas is elore betervezett olvasas volt neki. A fal munkaja ami itt megbukott egyes itt es egyszeruen ugrott rogton a 3. olvasasra abban a pillanatban.

Ez az NFL egyik alapjateka es minden csapatnal minden meccsen megtalalni. A mobilis QB-val rendelkezok belerakjak a QB futas opciot is, a pQB-nal dobas kb mindharom olvasas, de ott latod ( kellene latni ) a pontos preciz vegrehajtast hisz a 3 elkaponak a szerepe elhelyezkedese utemre erkezese a kulcs. Itt is ezert vettek ki ezt mert ezt ha ugy nezed akkor tenyleg borzaszto, de azert ilyen mert mi nem ebbe oljuk az idot. Viszont mi mivel nem igy gyakoroljuk ezert rakjuk bele a gyakorlatilag egy emberes csavart es nem is ugy fejezik be a jatekot ahogy a tobbi csapatnal a route-t futo elkapok.

Egyszeruen erre a nem "gyakorlasbol" jovo hibainkat bemutatni sok peldabol be lehetne, de mivel mi mindig csavarunk rajta es kb egy elkapo vagy egy vedo kore irjuk a jatekot igy nehezebb "hitelesen" bemutatni. Ez a pelda alapbol jo lenne csak ez nem 1 and 10 szoval rogton nem egy nullarol indult jatekrol beszelunk, ketto a jatek nem futott vegig. Egyszeruen itt is arrol beszelnek hogy GR passzjateka szar ( nem vita targya ) de a pelda ocska mert itt a fal rontott el mindent ami a passzjatekrol szolna. Egy mesterszakacs (es GR nem az ) beallitja a timert 6 percre hogy szerinte akkor sul tokeletesre a kaja de kiveszik 3 percnel es elkezdik fikazni hogy nem jo. Itt szoktam irni hogy GR valoszinuleg akkor sem lenne jo ha mindent megadnank neki, legalabbis nem annyira mint a legjobbak, de azert igazsagtalanul bantjuk sokszor.

Amugy annyira alap ez a jatek hogy a Seahawks-nal raktam be ezt igaz megforditva hogy erre a jatekra az osszes alapD hogy dolgozna ellene es mik a felelosegek a vedoknek ( ezek amikre irom az egyszeru 1x1 mondokaikat hasznaljak ) es miert mukodik mi ellen. Mivel RW mobilis ezert pont a QB futas opcio is benne volt a "hivasban".
több mint 3 éve
gedam 6 266

Ez Huntley-val is hatekony volt, LJ-vel igy feltetelezve a vedoket inkabb megvan mint sem es ha a vedo marad ahogy szerintem igen akkor viszont rogton minden elkapo 1 vs 1 lett volna. Ahol sajnos van egy db Andrews aki er valamit es itt lenne oriasi segitseg egy elit elkapo.

A masik siramom a futo, mert kepzeljetek el itt Kamarat-CMC-t de ha mar a coltsot neztem akkor Hinest es akkor a liga fele izzadhatna hogy kit kuld fel a palyara aki passz es futas ellen is hatekony.

A tragedia ebben viszont a fal sajnos, mert egyszeruen ezek a szituk ahol KELLENE tartani es nem megy pedig ennel egyszerubb szimplabb nyomas nem johetett volna es csak 4 emberes volt.
no
szerintem ezt qb futásnak hívta be roman és az is lett.
több mint 3 éve

no
Dehogy hozza ki a maximumot, inkább hátráltatja a csapatott ez a félkegyelmü idióta, ha idén sem rúgják ki akkor Harbaugh haverja megmenti a picsáját ennek a szerencsétlennek. Komolyan beirom a naptáramba ünnepnapnak amikor ezt a balfaszt kirugják, botrány ez a pali.
Norbi180
En megertem ha nem tetszik a jatekunk vagy barmi mast is, de jobb lenne ugy beszelgetni ha hozol is valamit amirol lehet, mert ezek a hsz nem azok. Persze engem nem zavar csak nehez igy.

A ravens eleteben nem volt sok OC akirol el lehet mondani hogy a D eroltetese mellett erdemben volt szerepe. O a kevesek egyike. Persze most lehet szalka akar gerenda is sokak szemeben, de par ev elteltevel a legsikeresebbek koze fog tartozni.
Remeljuk ezek kozott lesz az uj is.
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719

no
Dehogy hozza ki a maximumot, inkább hátráltatja a csapatott ez a félkegyelmü idióta, ha idén sem rúgják ki akkor Harbaugh haverja megmenti a picsáját ennek a szerencsétlennek. Komolyan beirom a naptáramba ünnepnapnak amikor ezt a balfaszt kirugják, botrány ez a pali.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
ezek azok a szituációk, amit a pff passzjátéknak ír be és megnézi, hogy hogyan blokkolt a fal
ezt szakérti meg orlovsky, hogy milyen hülye a román, egy helyen van 3 wr. de hát ez egy futójáték és annak is vót behívva héé

monyuk az a jó fake pass game, amit még 3 nap múlva, a videózás után is annak gondolnak
gedam
Irtam egy hosszabbat de kitoroltem.

Kezdem azzal hogy alapvetoen egyetertek vele de ez egyszeruen a gyakorlas hianya. Nem tudom elegszer es jobban hangsulyozni hogy mivel nem ezt gyakoroljuk ez ilyen is lesz. Miert nem gyakoroljuk mert eredmenykenyszer van. Es sajnos nalam nincs senki olyan szinten meg AR clon sem aki a mi allomanyunkkal elveri AR KC-jet vagy Burrow es a szuper5-t.

Viszont a jatekrol.
Ez nem futasnak lett hivva de a 3.olvasas volt az. Amugy ez egy tipikus ravens hivas mert a QB-nak ad egyolvasasos dobas lehetoseget itt also-felso elkapokkal. Ugy tunt az also elkapo nyert de tegyuk hozza hogy nem jelentheto ki mert lehet mar a futast olvastak a vedok. A futo es a harmadik elkapo Go route siman csak "csali" es uritik a palyat a 3. olvasashoz ami a futas. Na most ezt kepzeljetek LJ-vel 1vs1 nyilt terepen, izzad a vedo vagy izzad. Itt hozza is teszem hogy LJ ellen nem is igy vedekeztek volna valoszinuleg de akkor az elkapokon eggyel kevesebb vedo lett volna mert egy a LOS mogott 2-3 yarddal figyelt volna, ami akar eleg is lehetne. A futot kiemelhetem hogy mint "elkapo" nem hiteles ez max cdown lehetne. Ezen remelem full eros JK segit.

Ettol lehet szidni GR-t hogy nem jo es meg igaz is, de a lehetoseget adja meg ha nem is mindig jon ossze.

Viszont amit itt muvelnek az nem elegans a pelda miatt. Ahogy irom egyetertek altalanossagban csak leirtam miert van igy es el tudom fogadni hiaba nem tetszik. Hoznak egy 16-17 yardos jatekot ami ok hogy Mahomes ilyeneket reggelizik de azert ligaszinten ezek nem a legegyszerubb feladatok. Es szidhatjuk GR-t de csinalt belole egy 3 and 5 ami szerintem nem rossz foleg ugy hogy:

Tessek itt van egy egyertelmu passz*szitu es sima erobol tolo 4 emberes nyomas osszenyomta a zsebet es az elkapok egyike sem erte meg el addigra a 1st down vonalat, pedig az egyik egy go route es full speeden szaguld.

Barki szerint is az a legnagyobb baj hogy a route-ok nem befejezett resznel nem mutat jol vagy hogy a fal nem engedi odaig oket?

Ki fogjak rugni GR-t es szerintem es a kovetkezo OC fog kapni fegyvert mert EDC nem engedheti meg hogy ne GR legyen a hibas es akkor remenykedhetunk hogy JH-nak van egy passzjatekban is legalabb olyan tehetseges haverja mint futasban GR. Es akkor az eredmenyek is tarthatoak lesznek. Win-Win | Sajnos ebben legalabb annyi a hibalehetoseg faktor mint most a passzjatekunkban
|
több mint 3 éve
gedam 6 266
ezek azok a szituációk, amit a pff passzjátéknak ír be és megnézi, hogy hogyan blokkolt a fal
ezt szakérti meg orlovsky, hogy milyen hülye a román, egy helyen van 3 wr. de hát ez egy futójáték és annak is vót behívva héé

monyuk az a jó fake pass game, amit még 3 nap múlva, a videózás után is annak gondolnak

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Amugy majd rakeresek hogy hany %-ban jatszunk cover2-t, mert a mely passzok levedekezesenek filozasa nalunk a 'hagyjuk elkapni, de ne hagyjunk YAC ot termelni' es a 'ne hagyjuk elkapni, hatha nem tud lefutni es meg labdara is vadaszhatunk' kozt orlodes soran Marlo oldalan az elsoben, Marcus oldalan az utobbiban nyilvanulna meg. Lehet hogy tevedek...
RedFive
Ezt mondjuk en nem is ertem. Mindegy milyen cov vagy man olyan nincs hogy hagyjuk elkapni. A Yac nem engedese megint alap. Mi sikerul egy mas kerdes. Vannak WR-ek akiknek barmilyen tulajdonsagat extran "tisztelik" es adnak maguknak elonyt a vedok. Ilyenkor jon elo hogy inkabb a YAC ne legyen foleg emberezesnel de poszttol fuggoen cov-ben sem. Ez egy oriasi elony es ezert irtam le a KC-Cica meccset hogy nem fantasztikus jatekok sora volt felrajzolva ami mukodne barkivel. Ezert emeltem ki hogy mennyire kellene nekunk is ilyen, es tettem be DJax jatekat ami konkretan errol szol, a vedo hagy 10-12 yard elonyt maganak mert kulonben sebessegbol megegeti de igy a gyors passz megfoghatatlan neki ha par yard utan megfordul, de nincs is Yac sem.

Peters amit csinal ha vegletekig leegyszerusitem akkor kockaztat. PL jatszik cov3-t es kockaztat es otthagyja a feleloseget hogy beugorjon a cov3 vero route-ra. Eredmenye semleges mert nem fele megy a labda vagy nagy jatek vagy nagy coki.

Jelen pillanatban viszont ketto problema van a CB-kel, az egyik hogy siman kikapnak 1vs1 es nem feltetlenul hiv jokat mert ennyit nem lattam jatekosokat "ellenkezni" hogy nem ertenek egyet. Kisegiteni sokfelekeppen lehetne oket. Azt hagyom, de elol a nyomas az gyalazatos amit mi "egzotikus" nyomaskent eloadunk, mert ha nem erunk oda es altalaban ez van mint sem akkor feladjuk a letszamot a semmire es jonnek az Oweh van WR-en ami eselytelen. Amugy csinaltuk ezt sokat es sosincs jo eredmenye HA NEM ERNEK ODA. Ez Meki, ezt meg tudna oldani, mert a segitseg tobbi megoldasahoz mar aldozatot kell hozni amit nem szeret senki. De a nyomas 5-6 emberrel nulla eredmennyel az tragikus es az siman az o hibaja.

De nem akarok irni a D-rol mert eredetileg a 4 meccs utan akartam de sok jo nem lett volna belole es ahhoz kepest sokat javult akkor meg a cov siman elrontottak. Es most is sok ki nem jott potencial van bennuk. A nyomas, egyenileg felkemenyedhetunk, serultek miatt keveset jatszottak egyutt es a prevent playbookjat el is hagyhatja a metron.
több mint 3 éve
Amugy majd rakeresek hogy hany %-ban jatszunk cover2-t, mert a mely passzok levedekezesenek filozasa nalunk a 'hagyjuk elkapni, de ne hagyjunk YAC ot termelni' es a 'ne hagyjuk elkapni, hatha nem tud lefutni es meg labdara is vadaszhatunk' kozt orlodes soran Marlo oldalan az elsoben, Marcus oldalan az utobbiban nyilvanulna meg. Lehet hogy tevedek...

több mint 3 éve
Amugy az 'elit' cornerback-jeink egethetoseget jelento formajat legalabb tukrozi a tablazat, ahogy a LB sor megszilardulasat is. Mekinek a feladat adott.

több mint 3 éve
Offense grades a meccsrol:

Defense grades a meccsrol:

RedFive
Thanks Uram, érdekes én szemre Stanley miatt mondtam volna a futás feljavulását Linderbaum és Powers volt még nagyon jó és erre Stanley max. közepes volt.
Nekem Robinson játéka nagyon tetszik, Dobbinsba meg több van mint a futóinkba, nem véletlen a statja láthatóan nem formában.

Köszi Ötös!
KeyG
Nem csal feltetlenul a szemed. Ezeknel a sajat ertekrendszeruk szerinti pontkiosztas utan kijott szamok nem az igazsag. A szemed viszont detto ugyanilyen 😊

Arra jo hogy a sokat jatekban levoket kalapokba tudjak helyezni.

Egy par pelda. A nagy jatekok naluk sokat ernek es ez jogos vagy sem az a sajat egyeni dolga mindenkinek, ezert pl. Linderbaum extra jol dolgozott a nagy futasnal ezert ott kapott egy nagy szamot.
DJax es Andrews szamai mindent leir. Andrews csak nem lett megdobva. 2 kalap minimum a kulonbseg koztuk.

Jok ezek a statok kiindulasnak de fenttartassal kell kezelni. Ezek altalaban a kialakult jatekrol es azon belul hogy vegezte a dolgat a jatekos kapjak a pontokat. Ezzel csak azt emelem ki hogy itt a "csalirol" nincs megemlekeZve mint a horgaszatnal, az be van tudva az OC-nak de egyenileg kapjak valoszinuleg a semlegest. Az altalam emlitett DJax jateknal ahol Drake szar volt. Valoszinuleg kapott egy semlegest, nalam oriasi negativ.

Nalam amugy a legjobb faljatekos Powers volt tegnap. A szembejovo ellenfelet belekalkulalva meg TCC ( ez mar ugye teljes elfogultsaggal, tulteljesitette az osszes varakozasomat 😊)
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956

RedFive
Thanks Uram, érdekes én szemre Stanley miatt mondtam volna a futás feljavulását Linderbaum és Powers volt még nagyon jó és erre Stanley max. közepes volt.
Nekem Robinson játéka nagyon tetszik, Dobbinsba meg több van mint a futóinkba, nem véletlen a statja láthatóan nem formában.

Köszi Ötös!

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Azt hiszem az O -t nem nagyon lehet most értékelni egy csere QB -val és uknown playerrel.
A fal és JK szépen hozták a yardokat + én ezeket a rövid, gyors passzokat Lámánál hiányolom, hogy hanyagoljuk. Huntleynak meg szólni kéne, hogy nem LB poszton játszik; nem kell izomból leütközni a védőt, főleg ha te már eleve a második számú QB vagy, akkor pláne nem hiányzik, hogy egy yardért megölesd magad.

A védelem viszont botrány.
a front 7 még csak csak okés, bár a folyamatosan elhibázott szerelésektől sírva tudnék már fakadni. Viszont az "all star" válogatott sec egy rossz vicc. És úgy, hogy mostmár Williams is a pályán volt.
És gondolom ezért sem lesz senki elszámoltatva, hogy hogy lehet egy ilyen állományból olyan teljesítményt összehozni, ahol egy Turbisky is potens irányítónak tűnt majdnem (azért csak majdnem, mert az öreg Mitch mindent megtett azért, hogy végül legy 3 int)
Snagal
A rovid passzokat meg direkt irtam a meccs elott hogy jonni fog es akar jobbnak is tunhet miatta. Azt is irtam LJ amikor visszajon nem ezt fogjuk jatszani. Egyszeruen taktikailag nekunk a hosszabbakat kell eroltetni mert mar igy is eleg tomott a box es a rovid passzoknal csak rovidre johet es ott sok mar eleve a vedo es egyszerre fogjak igy a futast es a passzt is. Remelem igy ertheto lettem 😊 Az O-unk legnagyobb baja es lemaradasa a ligatol iden a hosszabb jatekok hianya es ezert vagyunk levedekezhetobbek. Ezek meg LJ pontatlansaga, a fal ilyenkor a leggyengebb az amugy jo produkciojukban es az elkapok hiteltelensege. Ha Duve elkapna ketto meccsen 4-t akkor mar feljavulnank de ugye sok a hiba lehetoseg a kepletben.

MWilliams volt az egyetlen aki jol jatszott es senki nem jatszotta tul, ott volt es csinalta a dolgat. Nincs mit szepiteni itt Hamilton ( de o S es nem fog tudni allandoan 1vs1 magas szinten, kulonben CB lenne mert ott tobb a love csak rosszat kertek tole es foleg amikor mar nem megy es mar jatszanak rad akkor bele kellene nyulni ) De a legnagyobb baj es vetkes tegnap Humphrey volt. Nala viszont van esely hogy csak kisiklas/rossz nap es nem lesz ilyen tobbet. Egetve volt es ha sztar ha nem ha jol keres ha nem ki kell segiteni ha mar beleszaladt egy ilyen napba.
több mint 3 éve
A meccsen felirtam ketto jatekot az O-tol.

Az elso az elso negyed utolso jateka. Egy kivenhedt letropazott de sztar elkapo mit jelent. DJax ellen a vedonek tisztelnie kell a sebesseget es ennyi. GR amit hozzatett az a motion-el nem jott az ember es igy az emberezes ellen benne az option jatek, ha jon vedo a motion-el akkor rogton kapja DJax.

Tudom hogy nem SP szintu jatekok, de oszinten elvezem ahogy GR a szarbol probal sutit varazsolni. Persze tobbet nem sikerul mint igen, de egy gyongyszem az elejetol a vegeig ( kiveve egy dolog ami nem az ove ) 2. negyed 4:08 Egy olvasasos 2 opcios dontes. A futo nalunk passznal egyszeruen direkt nem tudna rosszabb lenni ( Drake volt ) az egyetlen hiba de latszik hogy fingja nincs mi a szerepe es osztonbol sem erzi mit kellene csinalni. Itt nagyon remelem JK mikor full eroben lesz hogy tenyleg kijon belole amit var mindenki a tavalyi tabor ota.
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
Azt hiszem az O -t nem nagyon lehet most értékelni egy csere QB -val és uknown playerrel.
A fal és JK szépen hozták a yardokat + én ezeket a rövid, gyors passzokat Lámánál hiányolom, hogy hanyagoljuk. Huntleynak meg szólni kéne, hogy nem LB poszton játszik; nem kell izomból leütközni a védőt, főleg ha te már eleve a második számú QB vagy, akkor pláne nem hiányzik, hogy egy yardért megölesd magad.

A védelem viszont botrány.
a front 7 még csak csak okés, bár a folyamatosan elhibázott szerelésektől sírva tudnék már fakadni. Viszont az "all star" válogatott sec egy rossz vicc. És úgy, hogy mostmár Williams is a pályán volt.
És gondolom ezért sem lesz senki elszámoltatva, hogy hogy lehet egy ilyen állományból olyan teljesítményt összehozni, ahol egy Turbisky is potens irányítónak tűnt majdnem (azért csak majdnem, mert az öreg Mitch mindent megtett azért, hogy végül legy 3 int)
több mint 3 éve
Az ACL szakadt, majd "gyogyult" futoink 8as es 5.1es atlaggal futottak 186 yardot ketten. JK lehet hogy mar csak fejben orzi a serules emleket mert a vegere egesz jol belejott (120yard). A Busz 66 yardja is szep.
RedFive

nem csak fejben őrzi
rkstzz
Mit fog futni, ha mar onmaga lesz? 😉
RedFive
amit a fal nyit neki 😊

A futas nem kerdes nala, a passzjatekban kellene hogy vegre fellepjen mert akkor hirtelen megduplaznank az opcioinkat.

Amugy jobb volt az elso ket futoval jatszani es a fal nagyon szepen dolgozott, de azert senki ne vegyen merget ra hogy ezt meg tudjuk ismetelni mert ehhez nagyon kellett a vasas D is. Passz nelkul irto nehez lesz de itt nem tudtak a QB-k kezebe adni a labdat. Hiaba futottuk szet az agyukat igy is egy agyon nyert meccset buktak el a Vasasnal.

ennel jobb pelda nem kell hogy passz nelkul sehova nem jut senki. Ok itt a QB volt alkalmatlan es volt par bantoan uresere jatszott play amit meg neki is meg kellett volna dobni, JK remeljuk mig formaba kerul nem serul le es mar passznal is kijon belole amit mindenki var tole.
több mint 3 éve
gedam 6 266
Ki tenne ra lovet, hogy Lamar nem birja kihagyni a tv meccset? Nem tom hogy ez un.Primetime-e, de tuti vonzo egy csop.ellenfel elleneben, ahol Mr.100% jatszik. Gondolnam a helyeben, hogy eloszor Mr.100%-ot kell elverni, hogy a penztar ajtoba betehesd a stoplist.
RedFive

szerintem az unknown playa kezd, addig felrajzolja neki roman, hogy merre fusson.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Ki tenne ra lovet, hogy Lamar nem birja kihagyni a tv meccset? Nem tom hogy ez un.Primetime-e, de tuti vonzo egy csop.ellenfel elleneben, ahol Mr.100% jatszik. Gondolnam a helyeben, hogy eloszor Mr.100%-ot kell elverni, hogy a penztar ajtoba betehesd a stoplist.