Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Es mindekozben valahol messze messze delen: Latavious Murray is freeeeee. 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Paradox modon most meg jobban fazom tole. Ha vetminert vagy akorul... De mindegy is. Az szamomra eleg egyertelmu hogy innentol Gus a No1, a mi papunk aki majd celebralja a miset, Williams lesz a sekrestyes es Bell -nana- a harangozo. Es meg egy ministrans rookie is elferne ps-ben. Engem Bell mar egy vicikvacak 3-400 yarddal is meggyozne, de persze legyen tobb. Aldassek a PO run. 🙏☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Bell-nel en is a max 1.5 korulre emlekszem, de a base a vet min volt. Hill 800k.nem is értem. már tavaly vmi 1 millióért írt alá a kc-hez? (akkor értetlenkedtem is, hogy miért oda, mert az neki temető) nem gondolnám, hogy ennél több lenne az ára.Miert mi az ara-aruk?Nagy duzzogva Bellt még itt is elnézném! 😄Kockazatosnak itelem, nem mas, mint az ara miatt.
steelwolf
...
Nnaszoval nekem a futasai, a turelme hogy kivarta hol nyilik res, tetszettek. Tetszett a brusztolasa. Tetszett, hogy elkapasokban is hasznalhato volt. Az nem tetszik hogy rozsdasnak sejtem. Meg hogy relative tul sokba kerulne. Todd Gurleynel vagy Davonte Freemannel persze mind futasban mind scrimmage yardokban messze jobb, de kell e nekunk veteran "premium" vagy boven megtenne az a Giorgiai kvazi ujonc kvazi gombokert. Az nalam nem faktor hogy egy ex-steelert oltoztessunk be lila-feketebe. ☺
RedFive
Ha barmelyik gondolkodik hogy van jovoje a ligaban akkor alairnak vetminert es egy jo helyre kerulhetnek ehhez, ha rogton akarnak zsebelni az mas teszta.
no
gedam
Pont ezert kerdeztem hogy mit halott az ararol hogy fazik tole
több mint 4 éve
gedam
6 478
nem is értem. már tavaly vmi 1 millióért írt alá a kc-hez? (akkor értetlenkedtem is, hogy miért oda, mert az neki temető) nem gondolnám, hogy ennél több lenne az ára.Miert mi az ara-aruk?Nagy duzzogva Bellt még itt is elnézném! 😄Kockazatosnak itelem, nem mas, mint az ara miatt.
steelwolf
...
Nnaszoval nekem a futasai, a turelme hogy kivarta hol nyilik res, tetszettek. Tetszett a brusztolasa. Tetszett, hogy elkapasokban is hasznalhato volt. Az nem tetszik hogy rozsdasnak sejtem. Meg hogy relative tul sokba kerulne. Todd Gurleynel vagy Davonte Freemannel persze mind futasban mind scrimmage yardokban messze jobb, de kell e nekunk veteran "premium" vagy boven megtenne az a Giorgiai kvazi ujonc kvazi gombokert. Az nalam nem faktor hogy egy ex-steelert oltoztessunk be lila-feketebe. ☺
RedFive
Ha barmelyik gondolkodik hogy van jovoje a ligaban akkor alairnak vetminert es egy jo helyre kerulhetnek ehhez, ha rogton akarnak zsebelni az mas teszta.
no
több mint 4 éve
Having lost RBs J.K. Dobbins and Justice Hall to season-ending injuries, the Ravens are signing veteran RB Le’Veon Bell to their practice squad, per source. He soon is likely to be added to the 53-man roster when ready.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 7, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Miert mi az ara-aruk?Nagy duzzogva Bellt még itt is elnézném! 😄Kockazatosnak itelem, nem mas, mint az ara miatt.
steelwolf
...
RedFive
több mint 4 éve
Nagy duzzogva Bellt még itt is elnézném! 😄Kockazatosnak itelem, nem mas, mint az ara miatt.
steelwolf
Pont ma beszelgettem egy jo fel oran at egy NFL -hajlektalan- rajongoval. (Ertsd: Otthona az van, csapata nincs)
Mondja nekem Bell-re: "
- ajve az bolond. Folyamatosan gyogyszert kell szednie.
- ne bomolj, azt AB-rol mondtak nem Bell-rol.
- mindkettonek.
- Bell csak azon hisztizett be hogy nem kapta meg a nagy zsetont, el is ment a Jetshez, de nem kattant. Pusztan azert mert elment a Jetsbe nem bolond, hat C.J.Mosley is odament for big money.
- dehogynem!
- lonak a faszat!"
több mint 4 éve
Nagy duzzogva Bellt még itt is elnézném! 😄
több mint 4 éve
Mikor szoktak sajtotajekoztatot tartani? Ahogy az okor hugyoz? Csak mert a Ravensnel allitolag hetfon kiprobaltak Bellt, Freemant és Holyfieldet, de azota semmi nesz a benyomasokrol? Azt se bannam ha szerzodest jelentenenek be vagy legalabb vmi csapaton tuli benfenntes infomorzsakat hintene rola hogy vmik megfelelt es mar csak a bunos anyagiak... 7 nap mulva meccs. 😬
több mint 4 éve
Van valasztek.Teljesen vakon van az egész, nem tudom, melyik a legelborultabb része, de már az elején a Colts>Chiefs után felesleges olvasni is igazábólAz ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
Erre azt tudom, mondani , hogy Joke.
De lehet elfogult vagyok. 😀
KeyG
Az eleg rideg hogy a Cincinel is csak 1 meccsel lennenk beljebb egy polcon a Lions-szal. 😳😣 de a Hawks fanok akkor mit szoljanak? 🙊😅
RedFive
Wyatt
A Lions NEM bottom 10.
A SeaHawks bottom 5 egy polcon a Texans-szal.
több mint 4 éve
Teljesen vakon van az egész, nem tudom, melyik a legelborultabb része, de már az elején a Colts>Chiefs után felesleges olvasni is igazábólAz ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG
Az eleg rideg hogy a Cincinel is csak 1 meccsel lennenk beljebb egy polcon a Lions-szal. 😳😣 de a Hawks fanok akkor mit szoljanak? 🙊😅
RedFive

több mint 4 éve
Engem mindennel jobban erdekel most (meg a leendo RB-eknel is) hogy az uj Lamar mennyire fog atesni a lo tuloldalara. Harbough-ek szuperlativuszokban beszelnek a TCben mutatott passzjatekarol ugy pontossag, mint ero tekinteteben, es arrol meselnek, hogy olyan helyzetekben is a zsebben marad es a passz lehetoseget keresi, a routokat futokat furkeszi, amibol regen mar 10-bol 9x first downt, sot, big play-t futott volna. Erosen remelem hogy azert nem tolja majd ezt tul es csak gyakorlaskepp jattszuk/jatszottuk ezt. (Lasd Huntley ordas nagy elbaszott passzat amikor elotte 30 yard befuthato volt tisztan) Lamar kapott 1 drive-ot a 3.meccsen es 2x bezsakoltak mert vart es vart es vart a skill playak utvonalait sasolva.Szoval, az hibatlan, ha upgrade-eljuk ezzel az offense-t de az tragikomikus lenne ha a delphoi josok altal vizionalt: "futkos, hat majd megserul" helyett a klasszik zsebiranyito kiserletbe serul majd bele amikor osszecsukjak a zsebben az ILB-k mint a bugylibicskat...
www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-qb-lamar-jackson-ready-for-opponents-who-figured-him-out
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
hát ettől a jóslattól nem félek mert szerintem van benne pár elég vad elképzelés így akár mi is lehetünk még ennél sokkal jobbak (rosszabbak is, de szeptember van, úgyhogy ezt elengedem 😀 )Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG
RedFive
Seahawks 5 győzelemig jutna??
Texans hogy szed össze 5 győzelmet?? (ha mindenki be van oltva és az ellenfél kibukik covid miatt 5x akkor talán)
Lions, Eagles 7 ill. 8 W?
több mint 4 éve
2 masik dolog.LJ le fogja szakitani a nadragot a Ravensrol vagy masrol. A dontes EDC-JH kezeben hogy nalunk vagy mashol.
Hill-t potolni kb egy akarmilyen RB-vel tudjuk. Legalabb tudunk donteni az uj RB karakterisztikajarol. De potolni az eddig lerakott teljesitmenyet nem lesz nehez. A ST meg fontos de...
Hill egy remek drafthuzas volt, neki annyi nalunk.
több mint 4 éve
Szerintem egyébként alá van becsülve a WR Corps nálunk , azért Brown Watkins Bateman Duvernay Wallace Proche nálam annyira nem rossz mint amennyire beállítják.Haaat azert karcos nevsor es TB nem minket valasztana csorgo nyallal hogy hol szeretne legkozelebb jatszani. A fiatalok itt arra jo hogy ha jok lennenek akkor sokaig a ligaban lesznek. Watkins akiben bizhatunk de azert latni kell hogy kezelte ot is a liga, HBrown gyors, Bateman meg rogton serult. A tobbiek 0 tapasztalat. Ha leveszem a neverteket akkor mind 0 gyakorlassal LJ-vel.
Fiatalok Watkins-ot leszámítva, de potenciál van bennük, persze egyik sem Calvin Johnson.
Liga átlag az szerintem teljesen védhető.
KeyG
Bejohetnek es remeljuk, de ugye meglepo lenne ha mi passzjatekkal inditanank be a futast foleg ha kepesek lennenk ra. Elvileg mi a SB fele szeretnenk tartani, a ligaatlag keves azt peldaul a tavalyi fallal bebizonyitottuk.
több mint 4 éve
Boldog szuletesnapot, Mark Andrews! Andrews 26. szuletesnapjan, hetfon, o es a Ravens megegyeztek egy negyeves hosszabbitasban 56 M-ert aminek a 63%-a garantalt es ebbol jovo marciusig 26.6 M kap kezhez.Add meg a cimed es a legkisebb gyerek garantaltan 2-3 nap alatt szinez-vag-hajtogat neked 56 M-t. Bohokasan kulonbozo nagysaguakat vagy egyforma meretueket kersz a szulinapodra?
Mark Andrews' new $56-million deal with the Ravens includes $37.6 million in guaranteed money for 63 percent of the deal, per source. He will be paid $26.6 million by March 2022.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) September 6, 2021
Irnam fonokomnek, hogy effele szulinapi ajandekban gondolkodjon de nem olvasgat errefele.
RedFive
több mint 4 éve
Ez eléggé hímsoviniszta álláspont a mai világban a részükről.Jo de a PETA -t elegge osszezavartak a nagymacskak pozitiv diszkriminaciojaval ugyhogy csend van. (Kiveve a nosteny parducokat akiket Karolinanak hivnak)Az illető vagy gép aki ezt leszimulálta az eléggé madárellenes , nem csodálkoznék ha holnapra a PETA BLM-hez hasonló , hatalmas balhét robbantana ki az ügyben.Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Jo de a PETA -t elegge osszezavartak a nagymacskak pozitiv diszkriminaciojaval ugyhogy csend van. (Kiveve a nosteny parducokat akiket Karolinanak hivnak)Az illető vagy gép aki ezt leszimulálta az eléggé madárellenes , nem csodálkoznék ha holnapra a PETA BLM-hez hasonló , hatalmas balhét robbantana ki az ügyben.Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG
RedFive
KeyG
több mint 4 éve
Az illető vagy gép aki ezt leszimulálta az eléggé madárellenes , nem csodálkoznék ha holnapra a PETA BLM-hez hasonló , hatalmas balhét robbantana ki az ügyben.Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Az ESPN leszimulálta a szezont, 7-10-re hozott ki minket AFC 12. helyen.
KeyG

több mint 4 éve
Szerintem egyébként alá van becsülve a WR Corps nálunk , azért Brown Watkins Bateman Duvernay Wallace Proche nálam annyira nem rossz mint amennyire beállítják. Fiatalok Watkins-ot leszámítva, de potenciál van bennük, persze egyik sem Calvin Johnson.
Liga átlag az szerintem teljesen védhető.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ronnie, Marlon, Mark mind magas garantaltat de nem kasszarobbanto No.1 csucsfizut kaptak a posztjukon. Top3-5 os penzekrol beszelunk. Nnna kivancsi vagyok Top8 Lamar mit ir majd ala. Meglehet hogy ugy veli feccolt bele annyit a nyari gyaksziba az elkapoival, hogy top1-3-5be robbanhat... Vicces hogy sztem egy top3as szerzodest mar alairtak volna neki eddig is. Csak nehogy aztan a sokat akar a szarka de nem birja a