Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Tokeletesen egyetertek. Ezt abban az esetben kell megtennunk ha a kiszemelt ordas nagy steel meg bent van es feltjuk, es /vagy nem szeretnenk a draft harmadik napjat vegiggurizni. 😁En meg abban bizom, hogy a rahedli 4.koros cetlibol meg az egy 6.korosbol mondjuk egy 4.es a 6.cetlibol felcserevel csinalunk meg egy 3.kort es utana a sallangokat elfelejtjuk max UDFA halaszunk a zavarosban.Ez max úgy lehetséges h a 4. kör elejéből felmész a 3. kör végébe.
RedFive
Tfh 2022-ben is a 27. drafthely a tietek ha mondjuk a 4/1 mellé teszed a 6/27-et azzal kb. előrejöhetsz 3/28-ig.
empty taxi
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
En meg abban bizom, hogy a rahedli 4.koros cetlibol meg az egy 6.korosbol mondjuk egy 4.es a 6.cetlibol felcserevel csinalunk meg egy 3.kort es utana a sallangokat elfelejtjuk max UDFA halaszunk a zavarosban.Ez max úgy lehetséges h a 4. kör elejéből felmész a 3. kör végébe.
RedFive
Tfh 2022-ben is a 27. drafthely a tietek ha mondjuk a 4/1 mellé teszed a 6/27-et azzal kb. előrejöhetsz 3/28-ig.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
En meg abban bizom, hogy a rahedli 4.koros cetlibol meg az egy 6.korosbol mondjuk egy 4.es a 6.cetlibol felcserevel csinalunk meg egy 3.kort es utana a sallangokat elfelejtjuk max UDFA halaszunk a zavarosban. Ott szep talalataink is szoktak lenni. Patrick Onwuasor, Morgan Cox, Michael Perce, Justin Tucker, Gus Edwards, Ar'Darius Washington, Ty'Son Williams (aka Baby Ricky Williams, ez komoly, ez a beceneve! 😄)A FB Ben Mason-t felszedte a Pats.Ez korbeert es teljesen erthetetlen minek hoztuk eleve. Azt hittem Ricard-ot akarjak jovore lapatra tenni es sporolni rajta. Eselytelen volt legyozni Ricardot iden es TE-kent is keretbe kerulni a ket szakasz TE ellen. Nem baj szereztunk meg ilyen pick-eket jovore is.
RedFive
no
Bar ahogy ismerem a filozofiankat, mi minden 7.korert is lehajolunk es nem is karhoztatom erte Ozzie EDC-t ☺ Voltakepp szerintem nem is tevedsz Mason/Rickard-ot illetoen, csak ragyogo tervunk itt nem jott be. De FB-et vagy svajci bicskat 5.kor elott huzni meg eszement hulyeseg a mai vilagban, mert attol svajci bicskak hogy "mindenre is jok, mert semmire se jok igazan csak agyutolteleknek".
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
A FB Ben Mason-t felszedte a Pats.Ez korbeert es teljesen erthetetlen minek hoztuk eleve. Azt hittem Ricard-ot akarjak jovore lapatra tenni es sporolni rajta. Eselytelen volt legyozni Ricardot iden es TE-kent is keretbe kerulni a ket szakasz TE ellen. Nem baj szereztunk meg ilyen pick-eket jovore is.
RedFive
több mint 4 éve
McCrary elszegodesevel szerintem mar bizonyossa valt, hogy hozunk majd ujabb futot, mert JK Dobbins sincs, az 5-bol maradt 3. Nincs a gyakorlo csapatban mar RB. Ott valik majd erdekesse, hogy veteran (en fanyalgok a felhozataltol) vagy feltorekvo ujonc jon.Nem kell kapkodni ezzel viszont. Egy uj futonak nem kell kopnie a playbook-ot, ok a kommunikacio elsajatitasaval gyakorlatilag tudnak mukodni (No huddle kivetelevel, de az McCrary-nek sem menne ). Az meg konnyu. Persze ha valakitol sokat varnak akkor elmehetnek erte de a keretbe nem egeto a darabszam.
RedFive
több mint 4 éve
McCrary elszegodesevel szerintem mar bizonyossa valt, hogy hozunk majd ujabb futot, mert JK Dobbins sincs, az 5-bol maradt 3. Nincs a gyakorlo csapatban mar RB. Ott valik majd erdekesse, hogy veteran (en fanyalgok a felhozataltol) vagy feltorekvo ujonc jon.
több mint 4 éve
A FB Ben Mason-t felszedte a Pats.
több mint 4 éve
A DB Nigel Warrior-t felszedte a Seahawks.
több mint 4 éve
A RB Nate McCrary-t felszedte a Broncos.
több mint 4 éve
All 13 formally announced to the practice squad by the Ravens https://t.co/DommvWdtSK
— Baltimore Beatdown (@BmoreBeatdown) September 1, 2021
több mint 4 éve
Trace McSorley alairva a PS-be.Miles Boykin a rovidtavu IR-en landolt.
több mint 4 éve
Josh Bynes ujra Raven.42 eves inside linebacker es ugyebar volt mar bajnok a Ravens-szel.
Karriertörténet:
Baltimore Ravens ( 2011 - 2014 )
Detroit Lions ( 2014 - 2016 )
Arizona Cardinals ( 2017 - 2018 )
Baltimore Ravens ( 2019 )
Cincinnati Bengals ( 2020 )
Carolina Panthers ( 2021 )*
Baltimore Ravens ( 2021 -től napjainkig)*
több mint 4 éve
Nalam EDC a tavalyi drafttal voroset hugyozott, de leirtam 1000-szer mar.Adom.
A nem adott skill playakat az betudhatjuk a korulmenyeknek/anyagiagknak/filozofianak es idoszukenek.
De 2 dolog.
1.) a jatekunk alapjara sem adtunk es nalam egy G huzasa a 3. korben ( hiaba jo %-ban jonnek/jottek be tortenelmileg ) az 19-re lapot kerni.
2.) Ez egy jatek inkabb es kivanom Queen HOF karriert tudjon le, de kit akarnatok egy HOF Queen-t vagy egy RWagner ( csak hazai pelda tudassszintre ) szintu OL jatekost. | Nalam a valasz megvolt draft elott utana rogton es azota is es a feltetelezett karrier mellett is |
no
Mi - ha jol emlekszem iden elsosorban OT-ert meg Edge-ert (kevesebben) WR-ert (meg kevesebben) sohajtoztunk. Es meg az elso v.masodik korben huzva se szentiras hogy ott ezek bejonnek. Lasd (eddig) Chase hullamvasutazasa a Cincinel vagy Radunz-e a Titaknal.
több mint 4 éve
youtu.be/zXtathoxvzY
több mint 4 éve
Nalam EDC a tavalyi drafttal voroset hugyozott, de leirtam 1000-szer mar. A nem adott skill playakat az betudhatjuk a korulmenyeknek/anyagiagknak/filozofianak es idoszukenek.
De 2 dolog.
1.) a jatekunk alapjara sem adtunk es nalam egy G huzasa a 3. korben ( hiaba jo %-ban jonnek/jottek be tortenelmileg ) az 19-re lapot kerni.
2.) Ez egy jatek inkabb es kivanom Queen HOF karriert tudjon le, de kit akarnatok egy HOF Queen-t vagy egy RWagner ( csak hazai pelda tudassszintre ) szintu OL jatekost. | Nalam a valasz megvolt draft elott utana rogton es azota is es a feltetelezett karrier mellett is |
több mint 4 éve
Az derek. 👍Koszonom a javitast! Vhol en a 4.kornel huznam meg a hatart a lehet meg szemezgetni es a vak tyuk is talal kozt. Es akkor eleg vastagok vagyunk. A pickgyujtogetes kipipalva. Felcserehez is van zseton.Aktualisan most a jovo evi drafttokenk:amit írtál ahhoz képest még +1 3.körös kompi Culley miatt
1. 2. 3. 4. 4. 4. 4. 4. 6.
RedFive
Arby
több mint 4 éve
Aktualisan most a jovo evi drafttokenk:amit írtál ahhoz képest még +1 3.körös kompi Culley miatt
1. 2. 3. 4. 4. 4. 4. 4. 6.
RedFive
Ravens , Újpest , Atletico , AS Roma,
több mint 4 éve
Amugy amikor Lamarra szoktak a Ravens fanokat fricskazva mondogatni, hogy nem QB hanem RB, es ezt a korust az MVP cime meg a 36 TD-je se hallgattatta el, nekem mindig Csodabogar es Bellamy parbeszede ugrik be:"Bellamy: Te, kölyök, csak nem vittek vissza a gumicellába?
Csodabogár: Hé, Bellamy, annyit kértelek már, hogy hagyd ezt a tetves, rohadt buta viccet, de te mindig elmondod ezt a tetves rohadt buta viccet. Ha nem akarsz benne lenni, ne légy benne, nem is hagyom, hogy légy, nincs szükségem rád. Hatvan láb hidat szerezni igazán nem ügy, ne is haragudj." 😂
Priman at tudnam kolteni ezt amcsifocis parbeszednek, de 1: tisztelem a klasszikust, 2: disznok ele megse szorjak igazgyongyot. 😁
több mint 4 éve
Akkor abban konszenzus van koztunk hogy a tavalyi elso kort nem egy LB-re kellett volna elloni, hanem vmi jo kis skill playara. 👍☺ viszont most mar AKARJUK hogy Queen baszo legyen! 😄félre ne értsd, nem akarom én a büdzsét az o-ra elbaszni, de addig lehetett volna felturbozni skill playakkal, amíg lj 3 milliót keres, nem 50-et. felépítek neki egy fasza falat, hozok 2 top wr-t és ha úgy sem jönnek a passzok, akkor tudom, hogy 2021, 22-ben nem adok neki szerződést. és mi lett volna az o-val? ugyanúgy ott lesznek a skill játékosok, de mondjuk huntley próbálkozik. ha meg bevállik lj, akkor megválok 1-2 wr-től, falembertől, mert tudom, hogy lj plafonja a világűr. de így nem derült ki lj-ről, hogy tudunk-e vele nyerni, mert nem volt megadva neki a lehetőség, zérus a fegyverkészlet.na szóval mégegyszer leírom, amit már tavaly, hogy miért nem tetszik, amit csinálunk, hogy ez edc sara vagy a filozófia, a franchise identitása az oka, nem tudom:Jo de EDC munkassagat kiragadni (ami 2 ev) es abbol hosszu tavu kovetkezteteseket levonni minimum egy csekely minta alapjan torteno sommas verdikt.
csak a védelemre vagyunk hajlandóak költeni, a támadókra láthatóan továbbra sem. az o gondjait a kukából vagy draftról próbáljuk megoldani, persze 60 milliót vagy nem is tudom már mennyit nem sajnáltunk earl thomasért, aki problémás és sérülésből jött vissza. én nem értem. azt sem értettem már, hogy flaccot minek fizetjük meg, ha utána nem hozunk neki elkapókat, de lamar esetében aztán már teljes az értetlenségem. majd elkarcolgatunk idén is az nfl-ből 22-24 csapat ellen pusztán lamar tehetségének okán, aztán 8-10 csapat meg kiszopat minket, no nem azért, mert lamar szar (ez lesz a narratíva), hanem mert lamar nélkül ez az o 25-30. környéke. és évek óta. és már tavaly is leírtam, idén is leírom, ha nem változtatunk a filozófián nem fogunk sb-t játszani és nem kell megfizetnünk lamart.
o legdrágább játékosa nick boyle: 5,8 millió. nick boyle. szerintem az nflben nem sok ilyen csóró o van, nem csak anyagi tekintetben. és évek óta edc rookiekal tölti fel az o-t, a d-t meg bassza teli veteránokkal. biztos kurvaügyes csávó, de hogy rosszul látja, hogy hogyan nyerhetünk sb-t, az tuti. és hát végülis mégiscsak az árazza be a munkáját, hogy tavalyról az idei évre hány százalékkal nagyobb az esélyünk a lombardira, nem a pickek száma.
gedam
Earl Thomashoz nincs hozzafuznivalom, en voltam az egyetlen aki oromtuzeket gyujtott a kib@szas@ hallatan, hozzatennem, eleve fanyalogtam a szerzodtetesetol. Az offense re koltekezes aranykora koszont rad ☺ mert Lamar, Andrews, aztan Brown es a tobbi is kasszat csilingeltet majd. Eros gyanum, hogy Campbell, BW fizujan is sporolunk majd ezert. Tolodik at majd az O fele a cash rendesen. Boyle meg 8 millat is fog keresni ha... Ezek fenyeben tokre megertem a CB es S utanpotlas hajszolasat, halkan josolok egy Marcus Peters nem tolunk fog visszavonulni dolgot, ha majd 15 es 20 M kozott szeretne meg egy szerzodest.
Szoval szerintem nincs nala kobe vesve filozofia (lehet h tevedek) hanem most ilyen mozgastere van, aztan meg olyan lesz.
RedFive
gedam
több mint 4 éve
Ebben meg neked van igazad.na szóval mégegyszer leírom, amit már tavaly, hogy miért nem tetszik, amit csinálunk, hogy ez edc sara vagy a filozófia, a franchise identitása az oka, nem tudom:Egyet értek veled de, most is próbált ide hozni nagy nevü elkapokat de a kutya nem akart Jackson-nal játszani ,ez miért lenne edc hibája, próbálkozik.
csak a védelemre vagyunk hajlandóak költeni, a támadókra láthatóan továbbra sem. az o gondjait a kukából vagy draftról próbáljuk megoldani, persze 60 milliót vagy nem is tudom már mennyit nem sajnáltunk earl thomasért, aki problémás és sérülésből jött vissza. én nem értem. azt sem értettem már, hogy flaccot minek fizetjük meg, ha utána nem hozunk neki elkapókat, de lamar esetében aztán már teljes az értetlenségem. majd elkarcolgatunk idén is az nfl-ből 22-24 csapat ellen pusztán lamar tehetségének okán, aztán 8-10 csapat meg kiszopat minket, no nem azért, mert lamar szar (ez lesz a narratíva), hanem mert lamar nélkül ez az o 25-30. környéke. és évek óta. és már tavaly is leírtam, idén is leírom, ha nem változtatunk a filozófián nem fogunk sb-t játszani és nem kell megfizetnünk lamart.
o legdrágább játékosa nick boyle: 5,8 millió. nick boyle. szerintem az nflben nem sok ilyen csóró o van, nem csak anyagi tekintetben. és évek óta edc rookiekal tölti fel az o-t, a d-t meg bassza teli veteránokkal. biztos kurvaügyes csávó, de hogy rosszul látja, hogy hogyan nyerhetünk sb-t, az tuti. és hát végülis mégiscsak az árazza be a munkáját, hogy tavalyról az idei évre hány százalékkal nagyobb az esélyünk a lombardira, nem a pickek száma.
gedam
Norbi180
De higyjetek a valtozasban. ☺
Ha az edzomeccseken bemutatott filozofia menten tamadunk, akkor eros futojatek mellett megnott a szelre passzok, az utvonalfutasokat lekoveto passzok aranya a kozeprepasszok aranyat csokkentve. Aki latta a harom meccset, latnia kellett ezt is. Ok. Huntley eloadasaban, nem Lamareban, de...
A Ravens QB edzője, James Urban Dishes Lamar Jackson -rol:
"Jackson dobasa erosebb volt az edzotaborban. Ez volt a foszezon a holtszezonban. A labmunkaja is javult.
Osszessegeben Jackson sokkal nyugodtabbnak tunik a negyedik evadba lepve, es ez a kemeny munka eredmenye.
"Nagyon kemenyen dolgoztunk a mechanikajan - labtol egeszen felfele" - mondta Urban. "Sokat beszelgettunk konkretan nehany dobasarol. Kicsit jobban megmutatkozott bizonyos tipusu dobasokkal szemben, mint masokkal. Tehat sokat tettunk, es ez tobbnyire o volt, csak idot szantunk ra es az odajutas kemeny munkat kovetelt. Ezt a kovetkezetesseget hajszoljuk. Sokat fejlodtunk; es meg mindig uldozzuk.”
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
gedam
6 478
hát ha nem tesco gazdaságosba akarja őket, akkor jöttek volna azok. edc rászánt gondolom 3-5 millát, mert a cirka 35 millás d fal mellé csak az fért volna be. ezért mondtam, hogy szemléletváltás kellett volna, ha már rátaláltunk lamarra.na szóval mégegyszer leírom, amit már tavaly, hogy miért nem tetszik, amit csinálunk, hogy ez edc sara vagy a filozófia, a franchise identitása az oka, nem tudom:Egyet értek veled de, most is próbált ide hozni nagy nevü elkapokat de a kutya nem akart Jackson-nal játszani ,ez miért lenne edc hibája, próbálkozik.
gedam
Norbi180
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
gedam
6 478
félre ne értsd, nem akarom én a büdzsét az o-ra elbaszni, de addig lehetett volna felturbozni skill playakkal, amíg lj 3 milliót keres, nem 50-et. felépítek neki egy fasza falat, hozok 2 top wr-t és ha úgy sem jönnek a passzok, akkor tudom, hogy 2021, 22-ben nem adok neki szerződést. és mi lett volna az o-val? ugyanúgy ott lesznek a skill játékosok, de mondjuk huntley próbálkozik. ha meg bevállik lj, akkor megválok 1-2 wr-től, falembertől, mert tudom, hogy lj plafonja a világűr. de így nem derült ki lj-ről, hogy tudunk-e vele nyerni, mert nem volt megadva neki a lehetőség, zérus a fegyverkészlet.na szóval mégegyszer leírom, amit már tavaly, hogy miért nem tetszik, amit csinálunk, hogy ez edc sara vagy a filozófia, a franchise identitása az oka, nem tudom:Jo de EDC munkassagat kiragadni (ami 2 ev) es abbol hosszu tavu kovetkezteteseket levonni minimum egy csekely minta alapjan torteno sommas verdikt.
gedam
Earl Thomashoz nincs hozzafuznivalom, en voltam az egyetlen aki oromtuzeket gyujtott a kib@szas@ hallatan, hozzatennem, eleve fanyalogtam a szerzodtetesetol. Az offense re koltekezes aranykora koszont rad ☺ mert Lamar, Andrews, aztan Brown es a tobbi is kasszat csilingeltet majd. Eros gyanum, hogy Campbell, BW fizujan is sporolunk majd ezert. Tolodik at majd az O fele a cash rendesen. Boyle meg 8 millat is fog keresni ha... Ezek fenyeben tokre megertem a CB es S utanpotlas hajszolasat, halkan josolok egy Marcus Peters nem tolunk fog visszavonulni dolgot, ha majd 15 es 20 M kozott szeretne meg egy szerzodest.
Szoval szerintem nincs nala kobe vesve filozofia (lehet h tevedek) hanem most ilyen mozgastere van, aztan meg olyan lesz.
RedFive
több mint 4 éve
na szóval mégegyszer leírom, amit már tavaly, hogy miért nem tetszik, amit csinálunk, hogy ez edc sara vagy a filozófia, a franchise identitása az oka, nem tudom:Egyet értek veled de, most is próbált ide hozni nagy nevü elkapokat de a kutya nem akart Jackson-nal játszani ,ez miért lenne edc hibája, próbálkozik.
gedam
több mint 4 éve
Aktualisan most a jovo evi drafttokenk:1. 2. 3. 4. 4. 4. 4. 4. 6.
több mint 4 éve
na szóval mégegyszer leírom, amit már tavaly, hogy miért nem tetszik, amit csinálunk, hogy ez edc sara vagy a filozófia, a franchise identitása az oka, nem tudom:Jo de EDC munkassagat kiragadni (ami 2 ev) es abbol hosszu tavu kovetkezteteseket levonni minimum egy csekely minta alapjan torteno sommas verdikt.
gedam