Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
En is sajnalom de amikor olyasmiket olvasok, hogy "megrendito csapas erte a Ravens futasat" egyszeruen nem ertem mit latnak bele a JK-vel vs. JK nelkul szituacioba...Az MRI vizsgalat megerositette: ACL szakadas. Viszont nem szenvedett MCL- vagy PCL -karosodast. WiiiiWilllSeee 2022.Kiderül most majd mennyit ér nálunk az a bizonyos RB poszt. Sajnálom JK-t.
RedFive
KeyG
En meg uj kulsos RB szerzodteteseert se kapkodnek.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Jonnek a kivagasok.Nekunk meg mindig 80 pacink van. A hataron tancolok kozul ki(ke)t tartanatok bent az 53ban?
QB 2 vagy 3? McSorley-t a PSbe?
WR 6 vagy 7? (Ha amugy kulon visszahordot nem tartunk fenn ez legitim kerdes.)
CB es S posztok. Itt lesz kihullas, amit majd szorgalmasan felcsipegetnek mas csapatok.
Falak. Smith bevedheto? Colon-Castillo megtarthato?
Passzrohamozok, itt mindenki marad? Elemzesek szerint Ferguson nak sem kell aggodnia, jol teljesitett a TCben.
Verity meg trade-elheto?
(2 rugasa fail volt a WFT ellen)
Most van 10 cetlink 2022re.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ezt nem ertem. A futasunk sikeressege nem a RB-ken mult eddig sem a legnagyobb %-ban, sot masodikban sem. Ingram volt a legjobb futonk LJ alatt egyenileg. JK-nek volt egy semmilyen inkabb rossz elso feleve es egy jo masodik feleve mint futo-futo. Blokkolni nem igazan jol tudott, egy jo kozepes automata, elkapasban sulytalan volt, osztonbol a passzjatekban egyenesen pocsek. Lehet oriasit fejlodott idenre amit mindenki szeretett volna es el is vart. De ettol a szezonunk semmit nem fog valtozni.Az MRI vizsgalat megerositette: ACL szakadas. Viszont nem szenvedett MCL- vagy PCL -karosodast. WiiiiWilllSeee 2022.Kiderül most majd mennyit ér nálunk az a bizonyos RB poszt. Sajnálom JK-t.
RedFive
KeyG
Egy uber RB lenditene a csapaton nem is kicsit es nalunk kulonosen kijohetne a kulonbseg.
Persze ilyenkor kepzelhetjuk hogy Kamara lett belole idenre, de orulhetunk is hogy legalabb -3. jateknal serult meg nem pedig az elso het 3. jatekanal.
Sajnalom en is, de JK-n nalunk semmi nem fog mulni. Persze az elet ugy hozta hogy le kellett cserelni Ingramot es jo eros erteket adtunk erte es azt nem szolgalta meg eddig es nehezebb lesz neki ezzel a kuka evvel, de tole a Kamarat vartuk, mert szituacioskent orult jo udfakat penderitettunk ide. Hurst-ot ide se hozom, mert akkor egyenesen tragedianak hivnam JK projektet, de tenyleg nem fugg ossze csak optikailag es a lehetosegek hianya miatt volt.
több mint 4 éve
Az MRI vizsgalat megerositette: ACL szakadas. Viszont nem szenvedett MCL- vagy PCL -karosodast. WiiiiWilllSeee 2022.Kiderül most majd mennyit ér nálunk az a bizonyos RB poszt. Sajnálom JK-t.
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Szerintem pedig például el kell távolítani a vizet és a vért a térdből , mivel akkor nem kapnak pontos képet az MRI vizsgálaton sem.Ha viccen kivul, akkor egy MRI miert nincs keznel az orvosi stabnak a csapat fohadiszallasokon? Milliardos tulajok az eg szerelmere. Ne legyen fullos klinikajuk, ne legyen hajbeultetesre felszerelesuk erted mit vakerok, pl ez a sport megcsak nem is szemserules specifikus, ez a sport az izuleti serulesek mekkaja. De jo, ne legyen nekik csak ducktape meg reumakenocsuk, jo. Akkor meg nem a CBA kellene hogy legyen a legleglegmagasabb szinvonalon uberalles garancia az ellatasukra?Viccen kívül ehhez sztem köze van a magánbiztosítós amerikai egészségügynek.Ertem en, es a lelombozo tortenes kapcsan igazat is adok neked ebben a magam csuggedt-pesszimista hangulatba kerult ravensfan modjan. De hat nem azt kerdem hogy miert nem vitte romammento egy surgossegire, hogy kisrutin, nagyrutin, kaliumszint, szaturacio, vegbeltukrozes, meg minden felesleges vizsgalatra, de a terdet egy MRI ben megnezni ne legyen mar ennyire raeros. Ez ugy hangzik, mintha azt mondtak volna, "priznicet neki meg ket algopirynt, oszt holnap majd rakukkantunk!" Csak ez nem tecc.NFL.com hire: JK Dobbins valoszinuleg ACL szakadast szenvedett de meg var ra egy MRI vizsgalat ennek megerositesere.Ha bármi múlna azon a vizsgálaton, akkor szerintem már meglenne. Azért nem sietnek vele valószínűleg, mert - sajnos - mindegy, hogy 1 órával vagy 1 nappal az eset után csinálják.
Amugy a fasz kivan ezzel. Washingtonban jatszottunk meccset. Alighanem van a fovarosban MRI, de ha nincs (muhaha, marhasag) akkor a 35 merfoldre levo Baltimoreban mi van? Epp csak a Johns Hopkins egyetem, ami a legjobb vizvezetekszerelo kepzest nyujtja az USA-ban? Vagy orvosit? Bingo! Es akkor 12 oraja is csak ott tartunk, hogy lesz neki vizsgalata... 😒
RedFive
peterk2005
RedFive
empty taxi
Szerintem viszont minden adott es Steve Bisciottinak kellett volna ezugyben egyet az asztalra basznia.
RedFive
Szerkesztette: cikesz
több mint 4 éve
Az MRI vizsgalat megerositette: ACL szakadas. Viszont nem szenvedett MCL- vagy PCL -karosodast. WiiiiWilllSeee 2022.
több mint 4 éve
Futot barmikor tudunk hozni. Dobbins biztos jobb lett volna, mint tavaly, de nem mulik rajta semmi kiveve ha Kamara-ra gyurta magat.
több mint 4 éve
Ha rossz hír érkezik Dobbinsról mit gondoltok mit fog lépni a Ravens? Bell, Peterson? Senki? Esetleg egy lejáró nagyobb név egy gyenge csapatból?Szerintem senki. Marmint szerintem nekifutunk a tartalekkal es remelik majd hogy eleg lesz.
KeyG
több mint 4 éve
Ha viccen kivul, akkor egy MRI miert nincs keznel az orvosi stabnak a csapat fohadiszallasokon? Milliardos tulajok az eg szerelmere. Ne legyen fullos klinikajuk, ne legyen hajbeultetesre felszerelesuk erted mit vakerok, pl ez a sport megcsak nem is szemserules specifikus, ez a sport az izuleti serulesek mekkaja. De jo, ne legyen nekik csak ducktape meg reumakenocsuk, jo. Akkor meg nem a CBA kellene hogy legyen a legleglegmagasabb szinvonalon uberalles garancia az ellatasukra?Viccen kívül ehhez sztem köze van a magánbiztosítós amerikai egészségügynek.Ertem en, es a lelombozo tortenes kapcsan igazat is adok neked ebben a magam csuggedt-pesszimista hangulatba kerult ravensfan modjan. De hat nem azt kerdem hogy miert nem vitte romammento egy surgossegire, hogy kisrutin, nagyrutin, kaliumszint, szaturacio, vegbeltukrozes, meg minden felesleges vizsgalatra, de a terdet egy MRI ben megnezni ne legyen mar ennyire raeros. Ez ugy hangzik, mintha azt mondtak volna, "priznicet neki meg ket algopirynt, oszt holnap majd rakukkantunk!" Csak ez nem tecc.NFL.com hire: JK Dobbins valoszinuleg ACL szakadast szenvedett de meg var ra egy MRI vizsgalat ennek megerositesere.Ha bármi múlna azon a vizsgálaton, akkor szerintem már meglenne. Azért nem sietnek vele valószínűleg, mert - sajnos - mindegy, hogy 1 órával vagy 1 nappal az eset után csinálják.
Amugy a fasz kivan ezzel. Washingtonban jatszottunk meccset. Alighanem van a fovarosban MRI, de ha nincs (muhaha, marhasag) akkor a 35 merfoldre levo Baltimoreban mi van? Epp csak a Johns Hopkins egyetem, ami a legjobb vizvezetekszerelo kepzest nyujtja az USA-ban? Vagy orvosit? Bingo! Es akkor 12 oraja is csak ott tartunk, hogy lesz neki vizsgalata... 😒
RedFive
peterk2005
RedFive
empty taxi
Szerintem viszont minden adott es Steve Bisciottinak kellett volna ezugyben egyet az asztalra basznia.
több mint 4 éve
Ha rossz hír érkezik Dobbinsról mit gondoltok mit fog lépni a Ravens? Bell, Peterson? Senki? Esetleg egy lejáró nagyobb név egy gyenge csapatból?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Viccen kívül ehhez sztem köze van a magánbiztosítós amerikai egészségügynek.Ertem en, es a lelombozo tortenes kapcsan igazat is adok neked ebben a magam csuggedt-pesszimista hangulatba kerult ravensfan modjan. De hat nem azt kerdem hogy miert nem vitte romammento egy surgossegire, hogy kisrutin, nagyrutin, kaliumszint, szaturacio, vegbeltukrozes, meg minden felesleges vizsgalatra, de a terdet egy MRI ben megnezni ne legyen mar ennyire raeros. Ez ugy hangzik, mintha azt mondtak volna, "priznicet neki meg ket algopirynt, oszt holnap majd rakukkantunk!" Csak ez nem tecc.NFL.com hire: JK Dobbins valoszinuleg ACL szakadast szenvedett de meg var ra egy MRI vizsgalat ennek megerositesere.Ha bármi múlna azon a vizsgálaton, akkor szerintem már meglenne. Azért nem sietnek vele valószínűleg, mert - sajnos - mindegy, hogy 1 órával vagy 1 nappal az eset után csinálják.
RedFive
peterk2005
RedFive

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ertem en, es a lelombozo tortenes kapcsan igazat is adok neked ebben a magam csuggedt-pesszimista hangulatba kerult ravensfan modjan. De hat nem azt kerdem hogy miert nem vitte romammento egy surgossegire, hogy kisrutin, nagyrutin, kaliumszint, szaturacio, vegbeltukrozes, meg minden felesleges vizsgalatra, de a terdet egy MRI ben megnezni ne legyen mar ennyire raeros. Ez ugy hangzik, mintha azt mondtak volna, "priznicet neki meg ket algopirynt, oszt holnap majd rakukkantunk!" Csak ez nem tecc.NFL.com hire: JK Dobbins valoszinuleg ACL szakadast szenvedett de meg var ra egy MRI vizsgalat ennek megerositesere.Ha bármi múlna azon a vizsgálaton, akkor szerintem már meglenne. Azért nem sietnek vele valószínűleg, mert - sajnos - mindegy, hogy 1 órával vagy 1 nappal az eset után csinálják.
RedFive
peterk2005
több mint 4 éve
NFL.com hire: JK Dobbins valoszinuleg ACL szakadast szenvedett de meg var ra egy MRI vizsgalat ennek megerositesere.Ha bármi múlna azon a vizsgálaton, akkor szerintem már meglenne. Azért nem sietnek vele valószínűleg, mert - sajnos - mindegy, hogy 1 órával vagy 1 nappal az eset után csinálják.
RedFive

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
NFL.com hire: JK Dobbins valoszinuleg ACL szakadast szenvedett de meg var ra egy MRI vizsgalat ennek megerositesere.Amugy a fasz kivan ezzel. Washingtonban jatszottunk meccset. Alighanem van a fovarosban MRI, de ha nincs (muhaha, marhasag) akkor a 35 merfoldre levo Baltimoreban mi van? Epp csak a Johns Hopkins egyetem, ami a legjobb vizvezetekszerelo kepzest nyujtja az USA-ban? Vagy orvosit? Bingo! Es akkor 12 oraja is csak ott tartunk, hogy lesz neki vizsgalata... 😒
több mint 4 éve
gedam
6 478
jó volt ez a nyár. betömtünk egy fél lyukat az o-n és lett 3
több mint 4 éve
A tegnapi nap után be is lehet jelenteni h ki a QB1 😁😂😂😂
steelwolf
Picit elhamarkodott lenne. Van meg ra ido. Ugyan Tyler letette a nevjegyet 👍, de...

Lelkes kezdő, majd belejön.
👎
több mint 4 éve
A tegnapi nap után be is lehet jelenteni h ki a QB1 😁
több mint 4 éve
Nem bantaskent, de azt vágod, hogy a meccseknek van eredmenykoveto topicja?Lelkes kezdő, majd belejön.
Wyatt
több mint 4 éve
Tyler Huntley napja volt: ot (5!) Touchdownnal!— Baltimore Beatdown (@BmoreBeatdown) August 29, 2021
Across the body to the open man! pic.twitter.com/P8f9aEJYse
— Baltimore Beatdown (@BmoreBeatdown) August 29, 2021
Victor gets a step on the corner and Huntley finds his second passing touchdown of the day! pic.twitter.com/AMMIcMrkYu
HAT
TRICK
HUNTLEY
🎯🎯🎯
pic.twitter.com/ViBDhQyEVZ
Hit ‘em with the 4️⃣
pic.twitter.com/y7WYTgemxy
több mint 4 éve
Amugy meg mindig csak ott tartunk, hogy "vasarnap tesztelni fogjak a terdet". Jelentsen ez inkabb vmi teljeskoru orvosi vizsgalatot mint hogy "probalj raalni, nnnna milyen?" 😖
több mint 4 éve
Baltimore Sun:Mike Preston: "a Ravens RB J.K. Dobbinst nehez lesz potolni, kulonosen, ha a tamadovonal nem javul."
több mint 4 éve
Nem bantaskent, de azt vágod, hogy a meccseknek van eredmenykoveto topicja?😄 Kb mint ahogy a romai anyaszentegyhaz fejenek is van himivarszerve? 3.eloszezoni fordulo: lement 10 meccs -> 3 komment. 😒
Wyatt
több mint 4 éve
Nem bantaskent, de azt vágod, hogy a meccseknek van eredmenykoveto topicja?