Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Most is ment elore Cleveland es takaritott a futasnak
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Most Bredesont lattam centerben asszem.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Nagyon sasolom Cleveland-et.Futásoknak szépen nyitották az utakat, pasz proban pedig szépen dolgoztak,ugy hogy a liga legerösebb védöfala van náluk szerintem.Enyit számít ha jól működik a fal.Bar nyugtaval dicserd a napot. Amig a WAS fent tartotta az elsoket, Chase Young-ek 2x sackeltek Lamart. Igaz, en mindkettoben Lamart lattam ludasnak.
Norbi180
RedFive
Norbi180
Asszem meg egyszer meg kell neznem majd a masodik felidot, bar amikor elkaptam akkor ugy lattam helytall.
több mint 4 éve
Futásoknak szépen nyitották az utakat, pasz proban pedig szépen dolgoztak,ugy hogy a liga legerösebb védöfala van náluk szerintem.Enyit számít ha jól működik a fal.Bar nyugtaval dicserd a napot. Amig a WAS fent tartotta az elsoket, Chase Young-ek 2x sackeltek Lamart. Igaz, en mindkettoben Lamart lattam ludasnak.
Norbi180
RedFive
több mint 4 éve
Ott egyátalán nem a fal volt a hibás ,hanem Jackson, ott tötyörg azt se tudta mit akar. De elötte meg szépen tartott a fal,hiába voltak fent náluk a kezdök.Enyit számít ha jól működik a fal.Bar nyugtaval dicserd a napot. Amig a WAS fent tartotta az elsoket, Chase Young-ek 2x sackeltek Lamart. Igaz, en mindkettoben Lamart lattam ludasnak.
Norbi180
RedFive
több mint 4 éve
Eloszezon meccseken:Az elson: 34 passzkiserlet
A masodikon: 34 passzkiserlet
Ma este: a harmadik negyed vegeig: 34 passzkiserlet.
több mint 4 éve
Enyit számít ha jól működik a fal.Bar nyugtaval dicserd a napot. Amig a WAS fent tartotta az elsoket, Chase Young-ek 2x sackeltek Lamart. Igaz, en mindkettoben Lamart lattam ludasnak.
Norbi180
több mint 4 éve
Enyit számít ha jól működik a fal.
több mint 4 éve
450 yardbol 300 passzolt.Amúgy is nagyon szereti
Ujabb TD!
Hori a kovi videojaban el fog elvezni Huntley tol... 😂
RedFive
több mint 4 éve
450 yardbol 300 passzolt.Ujabb TD!
Hori a kovi videojaban el fog elvezni Huntley tol... 😂
több mint 4 éve
Bammeg tulfutottuk a passz-kazant! 😁
több mint 4 éve
Ime!
több mint 4 éve
Tobb a palya szelet tamado passzt lattam ma mint tavaly a bye week-ig 7 vagy 8 meccsen? Kis tulzassal.
több mint 4 éve
...mindjart atlepjuk a 400 yardot tamadasban... Ebbol 250 passzolt... Latni velem a valtozas jelet...
több mint 4 éve
Azért az nem semmi hogy Ty'Son 4 futásbol 42yard,10.5 átlag nálam egyértelmű ha Dobbins szezon ending,akkor ö lesz a második számú futó.Tudod Norbi, szivom a fogam, es utalom is kijelenteni, de ha valahol eleg vastag a pancelunk az a RB poszt... Vesd ossze tavaly Ronnie Stanley kiesesevel... Yanda visszavonulasaval...
Norbi180
több mint 4 éve
Úgy látom Huntley , Mahomes-ra itta magát ,szórja a lézer paszokat.
több mint 4 éve
Azért az nem semmi hogy Ty'Son 4 futásbol 42yard,10.5 átlag nálam egyértelmű ha Dobbins szezon ending,akkor ö lesz a második számú futó.
több mint 4 éve
Eleg jol mutat, de... Tudjatok. 😧
save gambar instagram
több mint 4 éve
Huntley eddig:14/17 passz, 172 yard, 3 TD (1 futott), 148 QBRat
több mint 4 éve
Binjimen Victor 20 yardos elkapasokat atlagol. 👍
több mint 4 éve
Gyunyoru TD!
több mint 4 éve
Huntley eddig:11/14 passz, 128 yard, 2 TD (1 futott), 128.6 QBRat
több mint 4 éve
16-0 de az extra pont kimaradt.Verity bol nem lesz igy pick...
több mint 4 éve
ebonybird.com/2021/08/28/ravens-jk-dobbins-serious-knee-injury/