Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 706 — SuperBowl Champions 2013/2014
 www.baltimoresun.com/sports/ravens/ravens-insider/bal-video-allegedly-shows-ray-rice-punching-fiancee-in-atlantic-city-elevator-tmz-video-20140908,0,2909626.htmlpage

első oldalon nem láttam, ha volt korábban sorry.
Nagyon durva...Rolni
Ez a leggyávább dolog amúgy. Semminemű verbális inzultusra nem ütsz meg egy nőt.
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
1 meccs volt... bar fontos, de nem csak egy meccs a szezon... jobb lesz

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 183
Hát számomra nem indul jól a szezon...A 2. kedvenc csapatom is kikapott...A D sokáig tartotta magát TD-t bem engedtek a 4. negyed végéig...Az O szarakodása miatt rengeteget voktak a pályán...Az O későn ébredt. Rengeteg drop a WR ektől. S.Smith asszem egymaga 5.droppolt...Igaz szerzett egy szép TD-t de akkor se fér bele ennyi hiba...Remélem csak jobb lesz....

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
az izgalmasabb lenne, hogy mi van az audioval, miket beszéltek
biztos nem csak ilyen egyszerű a sztori,
vagy de...
a legdurvább dolog eddig az volt ahogy a menyasszonyát kihúzta a liftből mint a rongyot, az után ez a bal horog már szinte semmi

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
nem volt, de ez se sokat mondd el a tenyleges tortentekrol... na nem mintha egy no megutese nem lenne amugy is gyenge dolog...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 074 — Raiders fan
 www.baltimoresun.com/sports/ravens/ravens-insider/bal-video-allegedly-shows-ray-rice-punching-fiancee-in-atlantic-city-elevator-tmz-video-20140908,0,2909626.htmlpage

első oldalon nem láttam, ha volt korábban sorry.
Nagyon durva...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
nekem a konzervativ játékhivásaival van tele.. ahogy a stat is mutatja zéró sack!!!

Akkor rugjuk ki Suggssot és Dummervillt!!!
(Egyébként jogos)

amugy meg tök mindegy h brown mellett a safetyt is ráküldte ugy is csak diszkiséret volt stewart.

Pont azt mondom,hogy nem küldte.Kurvára nem mindegy,hogy a negyedik számú cornerünk simán vagy safety segítséggel védekezik a liga egyik elit elkapójával szemben.dábül kàveridzs!!!!

igy van kell egy top corner! mert nem muzsikál jól a sec.

Akkor megkérdezném,hogy miből és kit?melyik csapat tradeli el a top cornerét aki nálunk nikkel lesz és azt miből fogjuk kifizetni?
C Brown jól játszott,ahhoz képest meg kurva jól amit vártunk tőle.A passz az Ő hibája de a TD Stewarté és Peesé.

A kétpontos is szerintem.mit keres Asa (5'10) goalline szituációban a pályán?

Go RAVENS!!!!!!

Így van!!!!!

Ravens best defense

több mint 11 éve
Ravens best defense Baltimore Ravens Miami Hurricanes 130
nekem a konzervativ játékhivásaival van tele.. ahogy a stat is mutatja zéró sack!!! amugy meg tök mindegy h brown mellett a safetyt is ráküldte ugy is csak diszkiséret volt stewart. igy van kell egy top corner! mert nem muzsikál jól a sec. persze ha az irányitón nincs nyomás. smith td nem volt egyszerü. látom gerhart berger barátunk nem birt várni a meccs végéig 😀 amugy meg nem volt ez olyan gyenge teljesitmény forsett kellemesen csalodtam, és a fal egy kicsivel több idöt hagy joe-nak nem lesz itt gond! ezt a meccset gyors elkell felejteni. Go RAVENS!!!!!!
több mint 11 éve
kár a meccsért, nincs gáz... hajrá csapoat... később többet...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
A legjobb cornerünk hiánya meglátszott...kár érte 0-1.

Kell egy minőségi 3. corner, mehet a Trade. Van pénz, adhat cetlit, van valag játékos, minden adott.Voice
3,3-al vagyunk sapi alatt és 2-őt 2,5-et félre szoktunk rakni sérülésekre úgyhogy annyira sok pénz nincs.Chykie szerintem jól játszott egyébként,nem ment rá zászló,nem engedett nagy playt stb,Pees hibája hogy ha már neki jutott Green nem tette rá a safetyt is.ami nagy gáz szerintem,hogy nagyon sebezhetőek vagyunk a screenre.eddig sem voltam Pees fan hát ez a meccs sem változtatott ezen.fantáziátlan,sok yardot enged.

több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Mondjuk én ezt a mecset szerettem volna megnyerni... (Nem mintha rajtam múlna) mert idegenben nem valószínű hogy elverjük a cicákat. Otthon nem szokott a kis vörös szerencsétlenkedni. Viszont érdekes hogy a Vasas mennyire szenvedett a végén a barnákkal. Érdekes lesz ez a csoport.
több mint 11 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Ez rendkívül érdekes volt, ugye.
Első félidőt jobb, ha egy életre kitöröljük a fejekből. Kevés meccset kapcsoltam ki életemben, talán néhány éve a Texans elleni blowout L volt az utolsó. Itt közel jártam hozzá.
Második félidővel együtt már érdekesebb összképet kapunk. A védelem nagyrészt okés. Kellenek a Top Cornereink Top formában és akkor rendben lesznek. #O? Hát ezen még vakarom a fejem. Elkapók teljesítménye kezdetben siralmas volt, mindent elejtettek. Aztán ritmusba jött a passzjáték és majdnem meglett az a comeback win.

Nincs totális letargia. Ha megtalálja Flacco a ritmust az elkapókkal, akkor rendben leszünk mindkét oldalon. (Fal összességében közepesnél kicsit gyengébbre vizsgázott. Sok volt a nyomás Flaccon, ütötték, de még így is javulás a tavalyihoz képest)
Végül pedig a stat. adatok:
Flacco: 35/62, 345 yards, TD, INT
Forsett: 11 carries, 70 yards, TD
Ezt a 62-es számot bőven lejjebb fog kelleni vinni, ebben óriási segítség lesz, ha nem kismilliópontos hátrányból kell majd visszahozni a játékot. Kikaptunk, Belefér, Javuljunk.
több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
A legjobb cornerünk hiánya meglátszott...kár érte 0-1.

Kell egy minőségi 3. corner, mehet a Trade. Van pénz, adhat cetlit, van valag játékos, minden adott.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
a második félidőben azért ennél több kell majd a csapattól...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Az mondjuk megér egy misét, hogy 3 ILB-vel köztük egy ST only playával futunk neki a meccsnek miközben van 6 aktív safetynk... smhBlaise
ST only?nézd újra 2011-et szerintem.ennyi safety meg a corner depth-ünk és a ST miatt kellPeter
Zach Orr 2011? Az a baj, hogy cipelünk vagy 6 ST only játékost, akik akkor jók ha nincsenek pályán... Ezek után remélem a St fogja eldönteni a meccset, mert nagyon rákészültünk.

Upd: közben eszembe jutott McClellan. Azt viszont így sem akarom elhinni, hogy Brownnak nincs helye az aktív rotációban.
több mint 11 éve
Az mondjuk megér egy misét, hogy 3 ILB-vel köztük egy ST only playával futunk neki a meccsnek miközben van 6 aktív safetynk... smhBlaise
ST only?nézd újra 2011-et szerintem.ennyi safety meg a corner depth-ünk és a ST miatt kell

több mint 11 éve
Az mondjuk megér egy misét, hogy 3 ILB-vel köztük egy ST only playával futunk neki a meccsnek miközben van 6 aktív safetynk... smh
több mint 11 éve

több mint 11 éve
@RavensInsider: Ravens' scratches: Lardarius Webb, Michael Campanaro, Arthur Brown, John Urschel, Jah Reid, Deonte Thompson, Fitzgerald Toussaint

Brown és Webb más más okból de elgondolkodtatóPeter
Nem igazán tiszta mi is ez, a scratches - nem ismerem és a fordító után sem, szóval mi van ezekkel a játékosokkal ?Voice
Inaktívok. Brown fejvakarós, nagyon nem stimmelhet itt valami. Webb meg... ez van, porcelán.
több mint 11 éve
@RavensInsider: Ravens' scratches: Lardarius Webb, Michael Campanaro, Arthur Brown, John Urschel, Jah Reid, Deonte Thompson, Fitzgerald Toussaint

Nem igazán tiszta mi is ez, a scratches - nem ismerem és a fordító után sem, szóval mi van ezekkel a játékosokkal ?Voice
Nem játszanak maPeter
Azért Webbért nagy kár, a legjobb cornerünk és egyébként is csehül állunk ott...

több mint 11 éve

Nem játszanak ma

több mint 11 éve

Nem igazán tiszta mi is ez, a scratches - nem ismerem és a fordító után sem, szóval mi van ezekkel a játékosokkal ?

több mint 11 éve

Brown és Webb más más okból de elgondolkodtató

több mint 11 éve
Na, ideje megmutatni élesben is, hogy idén az SB győzelem a cél. :cool:

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 817 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "