NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Szerintem ha trade/cut akkor is ő lesz a hibás, mert elment a süllyedő hajóról.rgaby_
De a szurkolók happyk lesznek, hogy eltűnt és nem üldözik tovább 😊 . Amúgy szarkavarás ez az egész. Cutler is our QB, hacsak nem esik le 7- re Winston vagy Mariota nem fogunk tradelgetni. Pace megmondta hogy draftról akar csapatot építeni, van jónéhány hiányposzt és Pace nem azzal fogja kezdeni hogy eldobálja a pickeket...A Skins 3 első kört adott hogy 6-ról 2. -ra feljöjjön RG3 -ért...Nállam sem Winston se Mariota nem ér ennyit és remélem Pacenak sem...

több mint 9 éve
rgaby_ Chicago Bears 47
Szerintem ha trade/cut akkor is ő lesz a hibás, mert elment a süllyedő hajóról.
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Sosem ér véget Cutler üldözése. Mint Britney Spears esete a South Parkban... biztos a jó Illinoisi kukorica van a háttérben.balazs799
Cutler üldöztetése Chicagoban csak 2 esetben fog véget érni... Trade/cut vagy ha superbowlt nyerünk vele...

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sosem ér véget Cutler üldözése. Mint Britney Spears esete a South Parkban... biztos a jó Illinoisi kukorica van a háttérben.


Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
"As for the rumor that the Titans are passing on Mariota and trading for Jay Cutler."
Twitter

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Tüsi Mock Draft v1

1/7 Amari Cooper WR, Alabama

Lehet kimegy már korábban, de a kedvenc WR-em a classból. Tökéletes WR trió állhatna, így össze Jeffrey-vel és Royallal. Gyors, robbanékony, remek irányváltások, remek kezek. Mi kell még. Még akkor is őt húznám, ha jómagam jobban szeretném, ha erős futójáték alapozná meg az offenset, amihez támadófalunk sincs. Legalábbis kérdőjeles. Jövőre ilyenkor senki sem emlékszik majd Marshallra.

2/7 (39) TJ Clemmings OT, Pittsburgh

Pace meghúzza a váratlant és beruház Clemmingsre. 1. körös tehetség, de nincs meg benne az LT potenciál szvsz, ezért csúszik. Évekig stabilizálná a fal jobb oldalát Longgal. Sokat kell még fejleszteni a játék minden elemében, de már futásblokkolásban már most is sokat tud hozzá tenni. Mills és Ola pedig megfelelő csereanyag.

3/7 (71) PJ Williams CB, Florida State

A hülyéje piásan vezetett. Na bumm. Ettől nem lett rosszabb játékos, s itt már igencsak steal BPA alapján, még ha a CB poszt Ball érkezésével talán nem tűnik olyan rossznak. Remek méretek, kellően fizikális press-man CB, talán a sebessége nem olyan kimagasló. Akár a vonal mellett, akár nickelbe azonnal kezdhet.

4/7 (106) Marcus Hardison DE, Arizona State

Aki azt hitte, hogy nem húzok a védőfalba az nagyot tévedett. Sutton lelépett Chicagoba, Hardison pedig berobbant a helyére. Impresszív méretek, gyors első lépés. Egy picit nagyobb Henry Melton, ami azt jelenti, hogy futás ellen van mit fejlődnie. Első évében McDonald, Jenkins, Ego mögött egy jobb fajta nickel rusher szerepet betölthet.

5/6 (142) Clayton Geathers SS, UCF

Fantasztikus méretek, megfelelő sebesség. Kemény, fizikális, nagyot ütő safety. Nem robbanékony, nem jó emberező. Szeretnék Chicagoban, ST-ben zúzna, rookiként Mundy mögött backup.

6/7 (183) Andy Gallik C, Boston College

A mi Corey Linsley-nk. Okos, intelligens játékos átlagos méretekkel és sebességgel. Sohasem lesz belőle elit center, de talán jó képzéssel hosszú évekig lehet egy közepes kezdő.
több mint 9 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
NBA gyűlölők ..szemeket becsukni!
A Bucks ellen fog nyomulni a Bulls a rájátszásban a hétvégén!  www.nba.com/playoffs/2015/eastseries3/index.html?ls=pot
Unaloműzőnek tökéletes!
Go Bulls!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 936 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ESPN.com's Adam Schefter first reported the FSU quarterback would fly to Chicago for the meeting Wednesday, 15 days before he is expected to be the first player drafted in the 2015 NFL Draft.

Chicago previously met with Oregon quarterback Marcus Mariota.

És egy meglepő felvetés: If Winston is somehow on the board third or fourth overall, the Bears could open trade talks with the Jacksonville Jaguars with running back Matt Forte and the seventh overall pick. Forte is skipping offseason workouts and hopeful of a new deal. The Jaguars need a bell-cow back after kicking the tires on DeMarco Murray in free agency. Chicago could attempt to replace Forte in one of the deepest running back draft pools in at least a decade.geyco
Inkább pickkel(=a 2. körösötök, esetleg 3. + valami 3. napi pickr) lehetne összehozni ezt a boltot ebben a (szerintem igencsak valószínűtlen) esetben, semmint játékossal, főleg nem egy drága RBvel. Futót majd inkább a draftról viszünk.
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Bázz mit kihoznak ebből, hogy Winstonnal is csevegünk. Meg korábban Mariotával is. 7. helyen választunk, hát még jó, hogy legalább egy pörköltre meghívjuk azokat, akik mondjuk a 10-be várhatóak...
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Chicago could attempt to replace Forte in one of the deepest running back draft pools in at least a decade.geyco
Ugyanez a Jacksonville-re nem igaz. Persze kell a sok wweapon, mert testközelből látják Bortles potenciálját, volt olyan meccs, hogy zsinórban 3 jó passza is volt. Úgyhogy nem kéne lecserélni. Főleg úgy, hogy simán adnának érte egy jövő évi elsőkörös picket.

Jennings sztem eddig volt sémaidegen. Colts is játszotta a Tampon kettőt, szar is volt benne, itt akkor kezdett magára találni, amikor Big Love elkezdett több embert, cover1-t, meg mindenféle kilecvenes évekbeli furmányokat játszatni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
geyco Chicago Bears 27
ESPN.com's Adam Schefter first reported the FSU quarterback would fly to Chicago for the meeting Wednesday, 15 days before he is expected to be the first player drafted in the 2015 NFL Draft.

Chicago previously met with Oregon quarterback Marcus Mariota.

És egy meglepő felvetés: If Winston is somehow on the board third or fourth overall, the Bears could open trade talks with the Jacksonville Jaguars with running back Matt Forte and the seventh overall pick. Forte is skipping offseason workouts and hopeful of a new deal. The Jaguars need a bell-cow back after kicking the tires on DeMarco Murray in free agency. Chicago could attempt to replace Forte in one of the deepest running back draft pools in at least a decade.
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
BPA lesz és baromi sok forgatókönyv elképzelhető, mert rengeteg helyen lehetne minőségileg komolyan javítani a kereten.

WR 1/2. Jeffrey ok, Royal ideális slot WR, aki tud a számokon kívülről is indulni, de nem 2. elkapó. Én Whitetól annyira nem vagyok elájulva, de Marshallhoz képest főleg sebességben óriási előrelépés lenne. Cooper viszont maga lenne a tökély. Hozzáteszem én valami olyan offenset szeretnék látni, amit Martz csinált, s legfőképpen ne akarjanak Cutlerre megint ráerőltetni olyat, ami nem igen megy.

OT: Jobb oldal megoldott? Nem. Bushrod? Nyilván utóbbit nem rakod padra, de Millst lecserélhetjük.

C: Garzat kirúgtuk, így 2015 áprilisa a klub aranyoldalaira méltán kerülhetne, de Montgomery azért... Igazán találhatnánk mi is egy Stork-Linsley kaliberű csávót 4-5. körben.

DE: Elég mély a class, 39. picknél bőven lesznek benn jó prospectek. Talán még hátrább is, szóval a Vassadi mockjában lévő tradet IRL is eltudnám képzelni. Ahogyan azt is, hogy két DL ember jön. Egy 5tech az elejéről, egy NT kaliber 5-6. körből. Fangio 7 DL emberrel szokott neki menni a szezonnak: Ratliff, Sutton, Ego, McDonald, Jenkins, draft, draft.

ILB: Bostic és Greene totális nagy buktások, Jones legalább UDFA volt, játék alapján nálam ő a kezdő Foster mellett eddig. Jó lenne upgrade, de ez idén ki fog maradni.

NCB: Jennings szar és most már séma idegen is. Jövőre már ki tudjuk rúgni.

S: Igazából ez annyira nem érdekel. Mundy-Rolle kezd, Vereen csere, de ő talán nem is passzol annyira a sémába. A legjobb valaki olyan lenne, aki S/CB vegyes felvágott.

Ha ezekből 3-at sikerülne megoldani, akkor 2004 óta kimagaslóan a legjobb draftot zárnánk. Tervezek egy mockot írni, de elöljáróban annyit, hogy nálam
1. WR
2. DE
3. CB/S
4. OT
5. C
6. DT
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 326 — "Grammar maci"
0% az esély rá h ilyen legyen a draft mint amit összehoztatok de ha bent lenne 7.-re Winston és nem húzzuk be az a világ legnagyobb hülyesége lenne.davemayer
Mindenképpen QB-ra lőnéd el az 1/7-et, ha bent lenne az egyik (JW, MM)?Vrijbloed
igen, mert ha nekünk nem is kell azonnal vagy őt vagy Cutlert eltradelhetjük jövő évi pickekért.
Az egyik legnagyobb baj most a drafton a mi pozíciónknál van ugyanis alig van olyan aki kellene is a csapatunkba de nem reach 1/7-re. Nagy valószínűséggel BPA-t fogunk játszani ill. nem véletlen az hogy mindenhol wr-draftot írnak hozzánk pedig jelenleg szinte arra van legkevésbé szükségünk. Ha lenne értékelhető D-ember még 7.-re akkor behúzzuk de amúgy a 2 wr valamelyike a reális.

De az egész kérdés nem számít mert Winstonra 0% az esély, Mariotára adok 1%-ot max.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
0% az esély rá h ilyen legyen a draft mint amit összehoztatok de ha bent lenne 7.-re Winston és nem húzzuk be az a világ legnagyobb hülyesége lenne.davemayer
Mindenképpen QB-ra lőnéd el az 1/7-et, ha bent lenne az egyik (JW, MM)?
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 326 — "Grammar maci"
0% az esély rá h ilyen legyen a draft mint amit összehoztatok de ha bent lenne 7.-re Winston és nem húzzuk be az a világ legnagyobb hülyesége lenne.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 048 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Idén én vittem a Bearst Mock Draft Game-ben, ezt sikerült összehozni:

1/7 Brandon Scherff, OT (Iowa)
Bears szempontból a lehető legrosszabbul alakult az első 6 pick, ugyanis kiment a 2 TOP WR (Cooper, White), a 2 TOP pass rusher (Beasley, Fowler) és Leonard Williams is. Bent volt viszont még Winston, rajta el is gondolkodtam egy picit, de igazából nem hinném, hogy Cutler játéka az offense legnagyobb problémája. Valószínűleg ő is jobb teljesítményre lenne képes, ha nem kellene meccsenként majd' 40x passzolnia, ezért inkább a draft legjobb támadófal játékosa mellett döntöttem, aki elit futásblokkolásban és azonnal kezdhet akár LG, akár RT poszton (majd Slauson és Mills lemeccselik, hogy melyikük a gyengébb).

2/7 Jordan Phillips, DT (Oklahoma)
Kell a vérfrissítés a védőfalba ugyanis jelenleg mindössze 6 ilyen játékos van a csapat rosterén. Közülük is Ratliff már 34 éves lesz a szezon kezdetére, McDonaldot lehet, hogy eltiltják és ő is már 30. Phillips akár azonnal kezdhet a fal közepén.

3/7 Phillip Dorsett, WR (Miami)
Brandon Marshall távozása után szükség van egy új elkapóra. A rövid útvonalakra Marshall nélkül is van pár célpontja Cutlernek (Jeffery, Royal Bennett), azonban most érkezik egy mélységi célpont is Dorsett személyében. Ő egy igazi speedster WR, akinél minden snapben benne van a big play lehetősége, valamint visszahordásoknál is hasznélható.

4/7 Derron Smith, FS (Fresno State)
Jelenleg 3 safety van a Bears rosterén, így mindenképpen kellett ide is ember. Smith egy remek playmaker képességekkel rendelkező játékos, aki nem utolsó sorban nickelbacknént is használható.

5/6 Reese Dismukes, C (Auburn)
Nagy az öröm, hogy végre sikerült Garzát lecserélni C poszton, azonban Montgomery nem egy hosszútávú megoldás, Dismukes tanulhat mögötte egy évig, aztán átveheti a helyét a támadófal közepén.

6/7 Quandre Diggs, CB (Texas)
A CB depthbe sem árt a friss erő, Diggs 4 évig volt kezdő (36 meccs) a Longhornsnál, nagy tapasztalata van a szélen és nickelben is.

Amint látható nem érkezett passrusher. Nálam csak Beasley és Fowler érte volna meg 1/7-re és mivel ők már kimentek korábban, így inkább nem erőltettem a posztot. Az egyik kezdőnek jött McPhee, a túloldalra pedig úgyis van rengeteg jelentkező. Ha egyikük sem válik be, akkor jövőre lehet húzni magasan valakit. A teljes tracker itt érhető el:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Mock Draft Game tracker 2015 - Egyéb játékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tillman aláírt 1 évre a Panthershez.
In 12 seasons, Tillman has 42 FF (11 FR, 1 TD), 36 INTs (8 TDs), 134 PD. A franchiste történetének egyik legjobb CB-je.

---
#Bears preseason schedule: Home vs. Dolphins Aug. 13-17, at Colts Aug. 20-24, at Bengals Aug. 27-30, and home vs. Browns Sept. 3-4.tüsi91
Cserébe jött Alan Ball. Ha meg kellene kockáztatnom, hogy jövőre ki fog jobban játszani - pláne ennyi pénzért - a PFF titkos szupersztár mellé tenném le a voksomat én is.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 483 — Bears & Illinois fan
Sajnálom, kíváncsi vagyok, hogy tud-e még magas szinten játszani...... 😕

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Tillman aláírt 1 évre a Panthershez.
In 12 seasons, Tillman has 42 FF (11 FR, 1 TD), 36 INTs (8 TDs), 134 PD. A franchiste történetének egyik legjobb CB-je.

---
#Bears preseason schedule: Home vs. Dolphins Aug. 13-17, at Colts Aug. 20-24, at Bengals Aug. 27-30, and home vs. Browns Sept. 3-4.
több mint 9 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Nem tudom láttátok e,de Vassadi írt egy nagyon jó kis mockot az NFL Draft 2015 topicban. Gondoltam kiemelem a ránk vonatkozó részt, íme:

1/7. Chicago Bears: Amari Cooper, WR (Alabama)
A Bearsnek egyértelműen a védelem renoválására kell nagyobb hangsúlyt fektetnie a drafton, szemben az offense megerősítésével – akkor miért húznának mégis támadójátékost top 10-ben? Az edge rushert szerintem már nem tartják számon a prioritások között ennél a picknél, azok után, hogy szerződtették McPhee-t, és tavaly is komoly összegeket áldoztak erre a posztra (egészen pontosan akkor még 4-3-as defensive endekre), védő oldalon pedig máshova nem lehet igazán jó értéket húzni ebben a draftpozícióban. Így inkább egy BPA jellegű, de nem luxuspick jön a támadósorba, elvégre Marshall távozása után ugyan adott egy potenciális go-to-guy Jeffery személyében, de rajta kívül csak a slot receiver Eddie Royal és a reménységnél egyelőre nem több Marquess Wilson tekinthető komoly tényezőnek a WR-sorban.

2/7. TRADE – Baltimore Ravens (Chicago Bearstől – 2/26. + 3/26. + 2016 / 3. kör):

2/26. Chicago Bears (Baltimore Ravenstől): Mario Edwards Jr., DE (Florida State)
Edwards az idei draft egyik, ha nem a legnagyobb talánya: elit recruitként érkezett Tallahassee-be, vagyis a tehetsége elvileg megvan, az FSU bajnoki menetelése során jól is játszott, tavaly viszont váratlanul visszaesett a teljesítménye, de nem csak a draftértékét illetően oszlanak meg a vélemények, hanem azzal kapcsolatban is, hogy egyáltalán milyen poszt és szerepkör lenne számára a legoptimálisabb az NFL-ben. Ő maga a combine-on azt mondta, 285-288 font körül akar maradni tartósan, és így játszana 4-3-as védőfal belsejében vagy 5-tech poszton – még felszed magára pár kilót, és mehet is Fangio rendszerébe defensive endnek. Nagyon erős a felsőteste, kellően atletikus, és az ösztönei is jók, ezeket run defense-ben már jól használja ki, passzsiettetésben viszont a power rush-on kívül egyelőre nem sokat tud. Idő kell ahhoz, hogy komplett játékost faragjanak belőle, de a Bears igazolt olyan veteránokat (McDonald, Jenkins), akik rövidtávon segíthetnek stabilizálni a védőfalat, így nem is lenne rá szükség, hogy Edwardsot egyből bedobják a mélyvízbe.

3/7. Chicago Bears: Doran Grant, CB (Ohio State)
Lehet, hogy a magassága miatt nem tudja majd konstans felvenni a versenyt a szélső elkapókkal, de a harmadik körben már a jó nickel backeket is meg kell becsülni, Grant pedig megfelelő alapanyag ahhoz, hogy ideális slot cornert kreáljanak belőle. Legnagyobb erősségei, hogy intelligens játékos, jól olvassa a kialakuló playeket, valamint playmaker képességek terén és run supportban is bőven átlagon felüli szintet képvisel. Nem nagyon emlegetik vele kapcsolatban, de szerintem free safety-ként is megállná a helyét, lényegében Jimmie Ward gyengébb kivitelű változatát kapná Fangio a draftolásával.

3/26. Chicago Bears (Baltimore Ravenstől): Andy Gallik, C (Boston College)
Montgomery-vel csak egyéves szerződést kötöttek, ami egyértelműen mutatja, hogy az új stáb nem feltétlenül őt képzeli el tartósan a csapat centereként. Gallik ellenben hosszú évekre stabilizálhatná a fal közepét Chicagóban. Nem a legatletikusabb játékos a posztján, de ez a hiányosság abszolút nem nyomja rá a bélyegét sem a futás-, sem a passzblokkolására. Komplett, NFL-kész center, a Bearsnél speciel nem kellene azonnal a mélyvízbe dobni, de nem látom akadályát annak, hogy már újoncként is alapemberré váljon.

Szerintem nagyon ütős lett az egész úgy ahogy van. Ami a csapatunkra vonatkozó részt illeti én adnám is rá a jobbost. Bárcsak így lenne! : )

Gratula Vassadi a munkádhoz! Minden elismerésem! Nem lehetett egyszerű összehozni. 😊

A teljes mock itt elérhető:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NFL Draft 2015 - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Az angol nők mind ilyenek, olyan lábuk van mintha 2 betonoszlopon állnának, jórészüknek a tömege is meglenne a NT posztra 😀 . Én is nagyon remélem, hogy nem S-t húzunk első körben. Az biztos hogy fogunk hozni falembert, az közel sem hogy 1/7-en.

több mint 9 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Van egy ismerősöm ennél durvább vádlijai vannak. Szólok neki, hogy csomagoljon...

DL jönni fog, mert Fangio 7 falemberrel szokott neki menni a szezonnak. Ego, Ratliff, McDonald, Jenkins, Sutton. Ők a fixek. Szituációs játékoknál Houston, McPhee, de basehez jön még valaki és prototípus NT-t sohasem használt.

Mivel elég mély a DL class, így szerintem 2. körben is simán akad majd olyan, akire megérni befektetni. Nicks, Armstead, Preston Smith, Henry Anderson, Mario Edwards, Goldman. Csak pár név. De én Malcom Brownt is hamarabb vinném, mint Sheltont 1/7-re. Nyilván az is reach.

Tegnap írtad Süsü, hogy letrade és Collins. Hát ettől mentem a falnak mennék. Én értem, meg látom, hogy a Mike Brown-Chris HArris duó óta állandóan csak a próbálgatás megy, több-kevesebb sikerrel. De biztos, hogy egy safety megoldás a gondjainkra? Szerintem nagyon nem. 3-4. körben jön majd valaki szvsz, de a Rolle, Mundy, Vereen hármasból 2 kezd, hacsak Goldsont be nem újítjuk még.tüsi91
Minden reggel mikor felkelek másik gatya van rajtam. Ez természetes és nem meglepő, legalábbis számomra nem. Mikor MRI felkelt az elmúlt két évben mindig ugyan abban a sz@ros gatyában kelhetett semmi másban. Pace-en azt látom,hogy szerintem ő is minden nap másik gatyával ébred. Nem lehet rajta kiigazodni...és ez szerintem fontos a kiszámíthatatlanság miatt is. Akkor abban a pillanatban fog kiderülni!

A vádlira visszatérve...jó..lehet erős volt kicsit,de valamit kellett írnom. Jut eszembe nekem is van hasonló vádlival megáldott ismerősöm,csak az lány. Az baj?
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 021
Van egy ismerősöm ennél durvább vádlijai vannak. Szólok neki, hogy csomagoljon...

DL jönni fog, mert Fangio 7 falemberrel szokott neki menni a szezonnak. Ego, Ratliff, McDonald, Jenkins, Sutton. Ők a fixek. Szituációs játékoknál Houston, McPhee, de basehez jön még valaki és prototípus NT-t sohasem használt.

Mivel elég mély a DL class, így szerintem 2. körben is simán akad majd olyan, akire megérni befektetni. Nicks, Armstead, Preston Smith, Henry Anderson, Mario Edwards, Goldman. Csak pár név. De én Malcom Brownt is hamarabb vinném, mint Sheltont 1/7-re. Nyilván az is reach.

Tegnap írtad Süsü, hogy letrade és Collins. Hát ettől mentem a falnak mennék. Én értem, meg látom, hogy a Mike Brown-Chris HArris duó óta állandóan csak a próbálgatás megy, több-kevesebb sikerrel. De biztos, hogy egy safety megoldás a gondjainkra? Szerintem nagyon nem. 3-4. körben jön majd valaki szvsz, de a Rolle, Mundy, Vereen hármasból 2 kezd, hacsak Goldsont be nem újítjuk még.
több mint 9 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Az első körre várt NT, tradícionális polinéz viseletben vett részt a Washington Pro Day-en. Elég vicces ez a kendő a derekán...de azok a vaskos vádlik mindent elárulnak. Bárcsak az ország állna ilyen lábakon! Pace polinéz mivoltja megkérdőjelezhetetlen anyai ágon..ebből adódóan --->

The seventh overall pick in 2015 NFL draft, Chicago Bears select:

Danny Shelton
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
 m.bleacherreport.com/articles/2416675-upgrade-or-downgrade-making-the-call-on-the-chicago-bears-offseason-additions
Egy kis értékelés az igazolásokról. Nagyjából egyet értek vele. Eddig tetszik amit Pace összehozott. Csomó fiatal játékos prove it dealel. Kis rizikó vállalás, ha nem jönnek be könnyen kitehetőek, nem úgy mint MRI elkúrt szerződései.Ha csak az egyik fiatal bejön a Jenkins, McPhee, Acho hármasból már jók vagyunk...Az is tetszik hogy nagyjából megteremtette a lehetőséget, hogy BPA lehessen a drafton, egész sok irányba mehetünk a 7. Picknél és ez is jó. Remélem végre hosszú évek után elkezdünk jól draftolni...( a tavalyi so-so volt, de remélem idén sikerül legalább 2-3 impact playert húzni...)