Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Amugy most nézem a tabellát, hogy a Panthers a tő utolsó mi meg elöttük vagyunk, hát nem.megkérdőjelezhetetlen a fejlődés
ricsiii83
Sőt PFF alapján a Vikes is nögöttünk van 😀

több mint 7 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
John Fox ezt találta mondani a Bears jelenlegi irányító-helyzetéről, tehát hogy ki fog kezdeni, ha Cutler egészséges lesz: "Nincs tervünk"...
Valaki hallott erről vagy látott erről valamit? Ez tényleg igaz? Hát elmegy a qva édes anyukájába! 😡
Egyáltalán miért van még a csapatnál egy ilyen kijelentés után?
több mint 7 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 323
Amugy most nézem a tabellát, hogy a Panthers a tő utolsó mi meg elöttük vagyunk, hát nem.megkérdőjelezhetetlen a fejlődés

Szerkesztette: ricsiii83

több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Whiteot műtik a héten...

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 510 — Így remélem megfelelek nektek.....
Trestmant kivágta a Ravens 😀
Tomcsik
Ti meg kivágjátok Loggit s jöhet ide 😉
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Trestmant kivágta a Ravens 😀

több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szóval fura ez, de szerintem Cutlerrel ez nem lett volna jobb, mert ő meg mindenki mást felejt el, és számára csak Jeffery létezik, ilyen körülmények között meg annak nincs értelme.
Stez
Ez bullshit. Ha így lenne, akkor nem lett volna karrier éve itt olyanoknak, mint az áldott emlékű Devin Hester, Zach Miler, a zseniális Kellen Davis, hogy a Narancs Dinóról ne is beszéljünk, Jeffery úgy kapott 80-90 labdát, és került fel a térképre, hogy mellette Marshall hozott 100-at, miközben ott volt Forte, aki szintén ki volt tömve. Mellette megtalálja még a Langford, és Márkus Wilzon kaliberű fosokat is (khm, kevinvájt, khm), mintahogy Royal is megkapja a meccsenkénti 4 labdát. A chekdown passz, meg a 7 yardos out route 3&9-nél csak akkor ball distribution, ha baszik a védelem szerelni.

A másik, a safety kiválthatott volna Jeffriesre, de már Meredith felé csalta a pályát, Hoyer röpke négy ember közé baszta be.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Két másodpercig én is agyaltam, kire gondol Jimmy, de ismerve az észjárását, gyorsan le is esett. 8D
Luck meg Luck, tudja mindenki, mire képes. Nem mondom, hogy a Bears pariban volt tegnap, mert szerintem még jobb is volt. A védelemből hiányzott az az átütőerő. Hiába a pass rush, amikor kellett, engedtek egy-egy nagy játékot. Turnovert meg ugye nem szereztek.

Két-három egyéni hiba döntött, ezek közül az egyik Barth. Pechetekre meg a másik oldalon a liga legjobb rúgója flangál, aki 86 évesen is röhögve vagdossa be 53 yardokról a mezőnygólokat. De megértem egyébként, egy ilyen L nehezebben is emészthető, hiszen a számok alapján fasza volt az offense, a pass rush is ütött, mi kell még?

Mondjuk Hoyert sem lehet elővenni, mert ez a meccs nektek szerintem Cutlerral is így alakult volna. Luck egyszerűen más, akkora playmaker, amilyet nehéz találni. Viszont Foxnál is az az érzésem, mintha nem is létezne. Nem ad pluszt a csapatának, nem kér jókor időket, nem tud belenyúlni a meccsekbe, nem tudja meglepni az ellenfeleket egy-egy jó húzással, gameplannel. Emberünk olyan, mint Pagano: színtelen-szagtalan.
Stez
Szerintem Cutlerrel többet használtuk volna Jefferyt, igaz biztos lett volna legalább egy felpattanós INT, de kevesebbet kellett volna rúgatni a fogalmatlannal. Hogy ez ez elég lett volna-e, az kétséges, de a ti secondary-tok tegnapi teljesítménye mellett termelhettünk volna több pontot. Mondom ezt úgy, hogy Hoyer jó volt.
csi77
Sokan elmentek amellett a tény mellett, hogy Davis ligaszinten top10-es cornerback, az utóbbi két és fél szezonban szinte minden elkapót leszedett a pályáról, aki vele szemben volt. Másfél negyedik ő védekezett Jefferyn, és ott szerintem azért sem dobott arra Hoyer, mert Davis leszedte a pályáról Jefferyt. Amikor én néztem, akkor nem az, hogy ott volt rajta, hanem rendre lépéselőnyben is volt.

A harmadik negyedben aztán volt egy Davis-kihagyás, meg a negyedikben egy kihagyás, illetve egy olyan védekezése, ahol Jefferyn rajta volt, de nem volt jobb pozícióba, így meglett az elkapás. De összességében szerintem tegnap Jeffery nem is tett annyit, hogy megkapja azt a labdamennyiséget, amit valószínűleg akart. Nem segítette annyira jól Hoyert, nem tudta magát szabadra játszani. Mondjuk amikor néztem, nem is volt comeback route-ra küldve például, rendre hosszabb útvonalat kellett futnia, ott meg végképp esélye sem volt leszakadni, mert Adams remekül segített be a cornernek és váltott oda Jefferyre.

Így meg kurva nehéz. Tegnap én a harmadik negyedtől kifejezetten csodálkoztam Hoyernél, mert eleresztette ám a medium, deep lasztikat, nem szarozott, csak nem Jeffery felé dobta ezeket a legtöbbször. De amikor két, esetenként három védő kolbászol ott (köztük egy top10-es cornerback és a liga egyik legjobb cover safetyje), akkor azért az ember nem dobálja szét azt a passzsávot.

Az is téves, hogy Jeffery az utolsó játéknál megverte Davist és üresen volt. Nem volt üresen, csak a kamerában nem látszott a safety, aki egyébként kiváltott Jefferyre. Azért látszott úgy, hogy Davis lemaradt, mert ő meg elindult abba az irányba, amelyikbe Hoyer közben eldobta a labdát, az meg ugye a pálya másik oldalán volt.

Szóval fura ez, de szerintem Cutlerrel ez nem lett volna jobb, mert ő meg mindenki mást felejt el, és számára csak Jeffery létezik, ilyen körülmények között meg annak nincs értelme. A tegnapi helyzetben ment volna 20 laszti Jeffery felé, abból meglett volna négy elkapás 70 yardért, meg két pick – de nem hinném, hogy TD-t engedtünk volna azt nézve, hogy a védelmünk fele Jefferyre figyelt. Balfasz a banda, de a DB-sorban két tényleg jó játékosunk van, ők megoldották volna, mint ahogy meg is oldották tulajdonképpen tegnap.

Ez a meccs nem Jeffery hanyagolásán ment el, hanem azon kívül, úgy a totális Bears-gameplanen, ami Fox sara. Mert hogy elképzelést nem véltem felfedezni a tegnapi Chicagóban, az is tuti. Ez az „adjátok a futónak, hátha megoldja, meg csináljátok meg valahogy, kit izgat, hogy” szintű felfogás jutott eszembe, akárhányszor néztem a Bearset, ez meg nem Hoyer hibája, ez feljebbről jön.

Az megint más tészta, hogy a mi térfelünkön a Bearsnél megállt a tudomány, a playcalling semmi másból sem állt, mint checkdown passzokból, azt meg azért benyeltük sokszor, de a vörös zóna környékén már meg is fogtuk. Közel sem úgy, mint kellene, de kulcstámadásokat védekeztünk ki FG-re, ami mint utólag kiderült, győzelmet is ért, mivel nektek falábú rúgótok van.

Viszont ha már itt tartunk, akkor Fox megint átaludta azt a részt, ahol tököt is növeszthetett volna. A Colts például úgy indított TD-vel ugyebár, hogy nekiment egy negyedik és rövidnek az EZ környékén. Foxnak eszébe sem jutott nem konzervatívnak és kiszámíthatónak lenni. Ha valakinek, neki alszik meg a tej a szájában, hajlamos átaludni teljes meccseket. Mintha egy teljesen más világban lenne, igazából kurvára mindegy, hogy ő ott van-e vagy sem, mert nem érzékelsz belőle semmit sem.

Játékosként pedig ez engem azért kiábrándítana picit. Tegnap pont megkaptam a választ arra, melyik edzői stábot kell kivágni a szezon végén. Mindkét csapatét. Alibis banda ez is, az is (tisztelet a kivételnek).

több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
7 yardos átlaggal futottunk 120 yardot, elkapás után jött még röpke 170 yard (mondják azok, akik ráértek megszámolni). Namost ha te ball controlling offense vagy, akkor nem 30 percet kell a pályán lenni ilyen D ellen. Ha nem vagy az, akkor ne rúgj FG-t a 18 yardsoról, meg az 5 yardosról (2/9 mutató a 3. kísérleteknél). A Colts D általában megkapja a maga 30-34 pontját, a saját részéről a szezonjuk legjobb (második legjobb) meccsét hozták le. Lehet ezt hatféleképpen csűrni, aztán kicsit csavarni, nem volt nálunk eleget a labda, szar taktikával mentünk neki, a szokásos kerékkötők kurva sokat voltak a pályán, a legjobbakat nem hoztuk eleget játékba, fegyelmezetlenek és ötlettelenek voltunk a red zone-ban, ezt fűszerezd meg a szokásos ST hibákkal, és így lehet 23 pontot szerezni egy erősebb Big10 védelem ellen. Hoyer nem nyert neked meccset, de megcsinálta azt, amiért idehozták. Hála istennek nem egy Jason Campbell, pláne nem Jimmy Clausen. Nem hülyeség Fox részéről Hoyer versus Cutler vitát gerjeszteni, mert így legalább a migránsoktól lehet félni, miközben a nyugdíjad elveszíti a közpénz jellegét.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Visszanézve a meccset rettentően dühítő hogy egy ilyen mérkőzésen ment el a szezon, mert ez bizony már elment. Szerintem jobban játszottunk, mint a Colts. Először is sok idióta szabálytalanság a lehető legrosszabb időben és helyen... Ha nincs Howard face maskja tuti TD-vel kezdjük a meccset. A végén a Massie holding. Howard TD-T is visszahoztuk baromság miatt( más kérdés hogy a következő játékból meg lett a TD). A másik dolog a kicker... Elküldöd Gouldot ok elfogadom. Öregszik, hibázott is az utóbbi időkben, de hogy senkit nem hozok a TC-be majd a szezon rajt előtt 5 nappal leigazolok egy Barthot....Olyan stabil rugó mint a magyar forint...2x próbálkozhat egymás után ráadásul 5 yarddal közelebbről pppfff... Ezen a meccsen most nem lehet annyira szídni Loggainst, mert megint volt egy game plan szerű dolog, haladtunk is, azt meg valszeg nem volt benne a gameplanben hogy rángassuk meg a védő sisakrácsát 1 és gólnál vagy hogy hagyjuk már el a labdát egy szép drive végén...Viszont Fangiot és a 10 overall D már jobban elővehető.A 4.-re bekapott TD kiverte a biztosítékot, nem csak nállam hanem a védőknél is. Nem goal line szitu volt, amúgy sem fut túl jól a Colts, ergo tuti volt hogy Luck passzol, Allent meg olyan árván hagyták, hogy azt hihette ő az utolsó élő ember a földön...A sack szám csalóka, mert bár levittük Luckot vagy 5x konzisztens nyomásról nem beszélhettünk. Ha odaértünk akkor nagyon odaértünk, ha nem akkor viszont nagyon nem... Luck van olyan game maker hogy lehet hogy bezsákolod, de ha a következő játékban hagysz neki 3-4 mp-t akkor meg fogja csinálni a nagy játékot. Szóval volt nyonás, de nem konzisztens. Az hihetetlen hogy Hiltont ennyire nem tudtuk tartani kb ő volt az egyetlen akire figyelnünk kelett volna... Mást se hallottál az ordibátorból egész este csak TTTTTTIIIIIVVVVVVÁÁÁÁÁJJJJJJ HILTON...A legrosszabb az egészben hogy azok az emberek akik a legjobbak voltak a meccsen, azok követtek el olyan hibákat amik a meccsbe kerültek. Lehet-e kritizálni Hoyert aki 120-as passer ratinget hozott össze 360 passzolt yardal 0 Int-el 3 TD-el, de a végén mikor megnyerhettük volna a meccset nem látta hogy AJ megverte az emberét? Lehet-e haragudni Howardra aki megint 100 yard fölé jutott viszont a buta face mask büntije kivett egy TD-T a zsebünkből?Haragudhatunk-e Meredithre aki 100 yard felett zárt, TD-t csinált viszont döntő szituban fumblizott...Haragszunk-e Barthra aki hozta amit tud 😀 ??? Nagyon bosszantó veresség volt egy símán nyerhető meccsen...

több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 483 — Bears & Illinois fan
Két másodpercig én is agyaltam, kire gondol Jimmy, de ismerve az észjárását, gyorsan le is esett. 8D
Luck meg Luck, tudja mindenki, mire képes. Nem mondom, hogy a Bears pariban volt tegnap, mert szerintem még jobb is volt. A védelemből hiányzott az az átütőerő. Hiába a pass rush, amikor kellett, engedtek egy-egy nagy játékot. Turnovert meg ugye nem szereztek.

Két-három egyéni hiba döntött, ezek közül az egyik Barth. Pechetekre meg a másik oldalon a liga legjobb rúgója flangál, aki 86 évesen is röhögve vagdossa be 53 yardokról a mezőnygólokat. De megértem egyébként, egy ilyen L nehezebben is emészthető, hiszen a számok alapján fasza volt az offense, a pass rush is ütött, mi kell még?

Mondjuk Hoyert sem lehet elővenni, mert ez a meccs nektek szerintem Cutlerral is így alakult volna. Luck egyszerűen más, akkora playmaker, amilyet nehéz találni. Viszont Foxnál is az az érzésem, mintha nem is létezne. Nem ad pluszt a csapatának, nem kér jókor időket, nem tud belenyúlni a meccsekbe, nem tudja meglepni az ellenfeleket egy-egy jó húzással, gameplannel. Emberünk olyan, mint Pagano: színtelen-szagtalan.
Stez
Szerintem Cutlerrel többet használtuk volna Jefferyt, igaz biztos lett volna legalább egy felpattanós INT, de kevesebbet kellett volna rúgatni a fogalmatlannal. Hogy ez ez elég lett volna-e, az kétséges, de a ti secondary-tok tegnapi teljesítménye mellett termelhettünk volna több pontot. Mondom ezt úgy, hogy Hoyer jó volt.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Fox on Barth: "I think the kicker missed one kick. It was plus-50. I don’t know that that was his forte coming in to begin with.”

Én is olyan kickert alkalmaznék, aki nem tudja berúgni az ötveneseket.
füligjimmy
Nincs olyan sok belőlük.
Jakehomer
Azért 5 meccsenként egyet illene, dehát nem szakmám. Főlegm ha a franchise edzőnk filozófiája, hogy a QB ne adja el a labdát, és rúgjunk field gólokat. 3&15-re 4 yardos dig, oké bajnok, majd elkapás után meglesz a többi.

Azért bosszant ez a vereség kurvára, mert akárhogy gondolkodok, ebből a Colts keretből 4 jáétkost tudnék bekiabálni hozzánk a kezdőbe: Bandi, Paris offense, Anderson, meg Vontae. Jah, Vinatieri. Akkor 5.
füligjimmy
 en.wikipedia.org/wiki/Bubba_Paris ??

Én Amost elfogadnám hozzánk (bár nem tuti h kezdőbe), bár Geathers és Green is elég biztató. Trevathan segíthetne nálunk a passz def-en (nickel v dime-ban is). Az, hogy szedtetek sok sacket elég becsapós, mert kalap fos az OL-ünk, szóval a pass rushotóktól nem estem hasra.

Viszont amikor Paganoról Foxra váltott a kamera, és ugyan azt a tanácstalanságot láttad a két edzőn, az elég priceless volt...
A mi csoportunkban simán utolsó fordulókig harcban lennétek a PO-ért, itt viszont a top 10-es draftcetli lehet a legjobb, ami jöhetne a szezon után (nem lenézve titeket, de Vikes-GB elég gyanús, hogy előttetetek zár, a maradék WC helyre meg elég nagy a sor).
A szomorú az, hogy amióta nézek NFL-t, a GB valahogy mindig jó, a Pats valahogy mindig jó, az Indy meg a Bears meg soha sem kiemelkedő. Sőt, megkockáztatom, Luckon és előtte PM-en kívül alig van/volt különbség a keretek közt...

Jöhetnének még szerencsétlenebb franchise-ok szurkolói is hasonló szöveggel, de tényleg eléggé felbaszós/szánalmas, hogy éveken át nem tud előrébb lépni egy-egy csapat, sőt.
Aztán jön egy újabb rebuild, és majd jobb lesz.


A tegnapi meccsről meg: két ekkora balfasz társaságot ritkán látni egymás ellen. Amikor esetleg nem droppolt az elkapó, akkor visszafújták holdingra, tök8, melyik oldalon.
Szomorú, hogy az Urlacher/Tommie Harries/Briggs/Peanut féle játékosokhoz még csak hasonló kaliber sem futkos most a Soldier fielden...Nekem az volt az első olyan def, ami rettegett volt és láttam is játszani.

Sorry picit hosszú lett.
Borbinho
Semmi gond nincs ezzel. Egyáltalán nem lett hosszú. Köszönöm ezt a hsz-t!
Hidd el,hogy nem én vagyok az egyedüli Bears drukker akinek ezek a nevek hiányoznak. Én speciál miattuk lettem Bears drukker. Alig várom,hogy hasonló kaliberű "plalyák" játszanak ebben a csapatban. Ez a franchise nem ezt a szintet érdemli. Az elitbe kellene tartoznunk a múltunk alapján. 😕 Na...de...azért vagyunk mi szurkolók,hogy jóban rosszban a csapat mellett legyünk. Itt vagyunk,de nagyon nehéz idők ezek. 😕((
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Két másodpercig én is agyaltam, kire gondol Jimmy, de ismerve az észjárását, gyorsan le is esett. 8D
Luck meg Luck, tudja mindenki, mire képes. Nem mondom, hogy a Bears pariban volt tegnap, mert szerintem még jobb is volt. A védelemből hiányzott az az átütőerő. Hiába a pass rush, amikor kellett, engedtek egy-egy nagy játékot. Turnovert meg ugye nem szereztek.

Két-három egyéni hiba döntött, ezek közül az egyik Barth. Pechetekre meg a másik oldalon a liga legjobb rúgója flangál, aki 86 évesen is röhögve vagdossa be 53 yardokról a mezőnygólokat. De megértem egyébként, egy ilyen L nehezebben is emészthető, hiszen a számok alapján fasza volt az offense, a pass rush is ütött, mi kell még?

Mondjuk Hoyert sem lehet elővenni, mert ez a meccs nektek szerintem Cutlerral is így alakult volna. Luck egyszerűen más, akkora playmaker, amilyet nehéz találni. Viszont Foxnál is az az érzésem, mintha nem is létezne. Nem ad pluszt a csapatának, nem kér jókor időket, nem tud belenyúlni a meccsekbe, nem tudja meglepni az ellenfeleket egy-egy jó húzással, gameplannel. Emberünk olyan, mint Pagano: színtelen-szagtalan.

több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Fox on Barth: "I think the kicker missed one kick. It was plus-50. I don’t know that that was his forte coming in to begin with.”

Én is olyan kickert alkalmaznék, aki nem tudja berúgni az ötveneseket.
füligjimmy
Nincs olyan sok belőlük.
Jakehomer
Azért 5 meccsenként egyet illene, dehát nem szakmám. Főlegm ha a franchise edzőnk filozófiája, hogy a QB ne adja el a labdát, és rúgjunk field gólokat. 3&15-re 4 yardos dig, oké bajnok, majd elkapás után meglesz a többi.

Azért bosszant ez a vereség kurvára, mert akárhogy gondolkodok, ebből a Colts keretből 4 jáétkost tudnék bekiabálni hozzánk a kezdőbe: Bandi, Paris offense, Anderson, meg Vontae. Jah, Vinatieri. Akkor 5.
füligjimmy
 en.wikipedia.org/wiki/Bubba_Paris ??
Borbinho
Hilton


I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Fox on Barth: "I think the kicker missed one kick. It was plus-50. I don’t know that that was his forte coming in to begin with.”

Én is olyan kickert alkalmaznék, aki nem tudja berúgni az ötveneseket.
füligjimmy
Nincs olyan sok belőlük.
Jakehomer
Azért 5 meccsenként egyet illene, dehát nem szakmám. Főlegm ha a franchise edzőnk filozófiája, hogy a QB ne adja el a labdát, és rúgjunk field gólokat. 3&15-re 4 yardos dig, oké bajnok, majd elkapás után meglesz a többi.

Azért bosszant ez a vereség kurvára, mert akárhogy gondolkodok, ebből a Colts keretből 4 jáétkost tudnék bekiabálni hozzánk a kezdőbe: Bandi, Paris offense, Anderson, meg Vontae. Jah, Vinatieri. Akkor 5.
füligjimmy
 en.wikipedia.org/wiki/Bubba_Paris ??

Én Amost elfogadnám hozzánk (bár nem tuti h kezdőbe), bár Geathers és Green is elég biztató. Trevathan segíthetne nálunk a passz def-en (nickel v dime-ban is). Az, hogy szedtetek sok sacket elég becsapós, mert kalap fos az OL-ünk, szóval a pass rushotóktól nem estem hasra.

Viszont amikor Paganoról Foxra váltott a kamera, és ugyan azt a tanácstalanságot láttad a két edzőn, az elég priceless volt...
A mi csoportunkban simán utolsó fordulókig harcban lennétek a PO-ért, itt viszont a top 10-es draftcetli lehet a legjobb, ami jöhetne a szezon után (nem lenézve titeket, de Vikes-GB elég gyanús, hogy előttetetek zár, a maradék WC helyre meg elég nagy a sor).
A szomorú az, hogy amióta nézek NFL-t, a GB valahogy mindig jó, a Pats valahogy mindig jó, az Indy meg a Bears meg soha sem kiemelkedő. Sőt, megkockáztatom, Luckon és előtte PM-en kívül alig van/volt különbség a keretek közt...

Jöhetnének még szerencsétlenebb franchise-ok szurkolói is hasonló szöveggel, de tényleg eléggé felbaszós/szánalmas, hogy éveken át nem tud előrébb lépni egy-egy csapat, sőt.
Aztán jön egy újabb rebuild, és majd jobb lesz.


A tegnapi meccsről meg: két ekkora balfasz társaságot ritkán látni egymás ellen. Amikor esetleg nem droppolt az elkapó, akkor visszafújták holdingra, tök8, melyik oldalon.
Szomorú, hogy az Urlacher/Tommie Harries/Briggs/Peanut féle játékosokhoz még csak hasonló kaliber sem futkos most a Soldier fielden...Nekem az volt az első olyan def, ami rettegett volt és láttam is játszani.

Sorry picit hosszú lett.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 446 — Panthers fan
Fox on Barth: "I think the kicker missed one kick. It was plus-50. I don’t know that that was his forte coming in to begin with.”

Én is olyan kickert alkalmaznék, aki nem tudja berúgni az ötveneseket.
füligjimmy
Nincs olyan sok belőlük.
Jakehomer
Azért 5 meccsenként egyet illene, dehát nem szakmám. Főlegm ha a franchise edzőnk filozófiája, hogy a QB ne adja el a labdát, és rúgjunk field gólokat. 3&15-re 4 yardos dig, oké bajnok, majd elkapás után meglesz a többi.
füligjimmy
Jogos kritika, hogy miért rúgat vele 50 körülit, amikor tudja, hogy nem megy neki (igaz, tegnap kivételesen nem a távolság hiányzott, egyszerűen melléganózta). Meg az is, hogy akkor miért Barthot igazolták le, csak nehéz értelmes rúgót találni, ide talán jobb lenne egy boom or bust erős lábú gyerek.

Bosszantó vereség volt...

Perception is reality.
több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Fox on Barth: "I think the kicker missed one kick. It was plus-50. I don’t know that that was his forte coming in to begin with.”

Én is olyan kickert alkalmaznék, aki nem tudja berúgni az ötveneseket.
füligjimmy
Nincs olyan sok belőlük.
Jakehomer
Azért 5 meccsenként egyet illene, dehát nem szakmám. Főlegm ha a franchise edzőnk filozófiája, hogy a QB ne adja el a labdát, és rúgjunk field gólokat. 3&15-re 4 yardos dig, oké bajnok, majd elkapás után meglesz a többi.

Azért bosszant ez a vereség kurvára, mert akárhogy gondolkodok, ebből a Colts keretből 4 jáétkost tudnék bekiabálni hozzánk a kezdőbe: Bandi, Paris offense, Anderson, meg Vontae. Jah, Vinatieri. Akkor 5.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 446 — Panthers fan
Fox on Barth: "I think the kicker missed one kick. It was plus-50. I don’t know that that was his forte coming in to begin with.”

Én is olyan kickert alkalmaznék, aki nem tudja berúgni az ötveneseket.
füligjimmy
Nincs olyan sok belőlük.

Perception is reality.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 936 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
füligjimmy
Ez eddig 50%
hpeter93
Szerintem szoros meccsen nyer a Bears vasárnap, tök mindegy ki lesz a QBtok és ezáltal Fox marad továbbra is a HC. Én kérek előre is elnézést. De nézzétek a dolog jó oldalát, legalább lehet a W után berakni cicis gifet. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Pedig még egy ilyet is beszereztem...
 www.facebook.com/photo.php?fbid=1130510023696072&set=a.242592135821203.60374.100002112559135&type=3&theater

több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Fox on Barth: "I think the kicker missed one kick. It was plus-50. I don’t know that that was his forte coming in to begin with.”

Én is olyan kickert alkalmaznék, aki nem tudja berúgni az ötveneseket.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 7 965
Basszus most végeztem a melóba... Néztem kikaptunk majd nézem a statokat és nem értem hogy hogy ...??? Visszanézem a meccset amint tudom...

több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Amellett ne menjünk el szó nélkül, hogy Jeffery, akinek egyébként megalszik a tej a szájában, szétbaszta a kispadot sisakjával (túlzok, mert ilyen a természetem).

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 7 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 402 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
füligjimmy
Ez eddig 50%
hpeter93
Csak ~33,3%. Ezután a meccs után kétlem, hogy 6 visszakerül a kezdőbe, de fene tudja.
füligjimmy
Én biztos nem raknám vissza. Hoyer tett annyit, hogy maradjon, Cutler meg nem.tett annyit az elején, hogy visszarakják. De erről majd hosszabban később. Ezt az utolsó playt azért nehéz megemészteni, azt hittem AJ megver valakit.
tüsi91
7 yardos átlaggal futottunk, nyomás sehol, elkapók route-ot futottak, meg 5 yardos játékból csináltak 15 yardosat. Hoyert a Dallas D, ami szintén elég kalap szamóva, megette elevenen. A mérlegünk meg 1-2 Hoyerral, de a statok tényleg kurva jók. Csak eredmény nincs. Én a csúcson hagynám ezt abba. Dehát mindenki abba bukik bele, ami neki jólesik. Egyébként egyikőjük se lesz itt 2018-ban, szóval tökmindegy.
füligjimmy
A legszebb az volt, amikor ott álltál, az ellenfél 20 yardosán 2 minute warning meg volt, és hívsz 4 passz kísérletet, ahol az elsőnél kifut az elkapód, hát gyönyörű de tényleg, nem értem mit akartak még most sem. A többi pedig szart sem érő rövid passz vagy incomplite. Persze a harmadiknál Massie nyom egy holdingot, 3& 15 Nyomatsz egy 4 yardos check down passzt, amiből Royal nagy nehezen kihoz 8 yardot. 4&7 rá dobod az UDFA elkapodra aki a pálya közepén van 2 emberrel a nyakán és még a passz is elég nehéz volt, hát köszi. Így kell elkúrni az egészet.

Ui: Persze arról beszél mindenki, hogy QB- kell első körben, holott kurvára nem ez a legnagyobb problémád, de bánom is én, húzzunk qb-t, aztán majd elpadozik valaki mögött egy évet, hogy kiderüljön 2 év múlva hogy mégsem akkora talentum mint hitte mindenki, de legalább lesz újabb 7 éved szétveretni a fos fal mögött, hogy kereshess másik qb-kat 2024-re.
Ja és Jax-et tuti megverjük és hozunk egy 6-10 szezont, hogy majd tradelgessünk a 2. helyért a csoda qb-ért akivel szárnyakat kapunk.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 7 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hát nem láttad a Cowboys ellenit, amikor 20 pontos hátrányból visszajött 14 pontra, aztán 21 pontról megint 14-re? Az smafu? 300 yard 2 TD 0 INT! Pro Bowl, bébi. Hoyer kezd a Colts ellen, leszopunk, Jax ellen Cutler, kiszopunk hazai pályán, Foxot kirúgják. Remélem.
füligjimmy
Ez eddig 50%
hpeter93
Csak ~33,3%. Ezután a meccs után kétlem, hogy 6 visszakerül a kezdőbe, de fene tudja.
füligjimmy
Én biztos nem raknám vissza. Hoyer tett annyit, hogy maradjon, Cutler meg nem.tett annyit az elején, hogy visszarakják. De erről majd hosszabban később. Ezt az utolsó playt azért nehéz megemészteni, azt hittem AJ megver valakit.
tüsi91
7 yardos átlaggal futottunk, nyomás sehol, elkapók route-ot futottak, meg 5 yardos játékból csináltak 15 yardosat. Hoyert a Dallas D, ami szintén elég kalap szamóva, megette elevenen. A mérlegünk meg 1-2 Hoyerral, de a statok tényleg kurva jók. Csak eredmény nincs. Én a csúcson hagynám ezt abba. Dehát mindenki abba bukik bele, ami neki jólesik. Egyébként egyikőjük se lesz itt 2018-ban, szóval tökmindegy.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson