Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Nagy csak rájön arra amit tüsi is írt, hogy ha nem építi fel idén Fieldset akkor őnem lesz itt HC jövőre.Fields kezd a Raiders ellen.Nyugi.
Proki_
Beindítottuk a csapat szekerét.
Lásd Packers.
A Lions meccs óta szárnyalnak.
Lehet húzni a Bears W-t.
Bazzani
Amúgy komolyan meglepne ha nyerni tudnánk vegasban, a mi O-ünk nem tud úgy dominálni mint ahogy a chargers tette, jó kis bounce back meccs lesz ez Chucky-nak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Fields kezd a Raiders ellen.Nyugi.
Proki_
Beindítottuk a csapat szekerét.
Lásd Packers.
A Lions meccs óta szárnyalnak.
Lehet húzni a Bears W-t.
több mint 3 éve
Proki_
98
Fields kezd a Raiders ellen.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Én őszintén azt gondolom, hogy a mi csapatunknak jelenlegi állapotában nincsen szüksége rá. Egyrészt pénze sem lenne, másrészt idén derüljön ki, hogy kikre lehet számítani hosszútávon a Fields érában. Gilmore most aláír valaki olyanhoz, aki contender. Mi nem vagyunk azok. Aztán tavasszal újra tárgyal.Nekünk arra van szükségünk, hogy tudjuk azt, hogy ha maradunk a corner sornál, akkor Vildorra, Shelleyre, Thomas Grahamre lehet-e hosszútávon számítani vagy sem. Jaylonra nagyon úgy tűnik lehet.
Jelenleg a védelem úgy áll, hogy 30 felett van Hicks, Mack, Quinn, Ogletree, Trevathan, Gipson. Jackson a nagylóvésok közül nem játszik jól, Goldmannek továbbra is kifelé áll a szénája szerintem. És ez csak a védelem, ahol átfogunk menni hamarosan, de biztosan egy generáció váltáson.
több mint 3 éve
Na akkor mindent bele Gilmore-ért, finoman szólva is szükségünk lenne rá. Mondjuk úgyis mindegy, ugysem jönne ide.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ja, Daltonnak...Egész eddig azt hangoztatta Nagy, hogy Dalton a kezdő.És akkor itt jön elő az hogy ez a madár nem engedte edzeni Fieldset az első sorral. Szerintem Lazor jól csinálta. Úgy volt vele hogy kezdjük az alapokkal. Segítsünk a futójátékkal aztán play action amiben Fields kiemelkedő volt collageba. Szerintem még több edzéssel az első csapattal meg egy kis önbizalom növelés után a Raiders ellen már jobban kinyitja Lazor a playbookot….
Egy jobb, és közel sem hibátlan meccs után mit mondjon?
Abban a "kényelmes" helyzetben van, hogy ha bármilyen kintről, bentről érkező nyomásra is Fieldset kell kezdetnie, akkor elég annyit mondania, hogy Dalton térde nem megfelelő a játékra. Bár a kérdés, hogy mikor realizálja, hogy az egyetlen talán reális esélye, hogy ne rúgják ki, hogy Fieldsből kipréselnek egy jó szezont.
Ahogy kijött a csapat a Lions elleni első drivera rögtön under center játékkal már lehetett tudni, hogy Lazor a playcaller. NEkem még mindig kevés a Fieldsre szabott játék. Egyrészt a zsebből nem igen forgattuk ki továbbra sem, másrészt a előrerajzolt irányító futásból játékot szinte nem is játszottunk és option játékok sem voltak. Amiből jöttek a nagy játékok azok a play action passzok. Nem véletlen, hogy kapásból úgy nyitottunk, hogy az első két futás center alól.
Szóval vannak itt még lehetőségek, hogy Fields életét egyszerűbbé tegyük. Többet kaptam, mint vártam Lazortól 1 hét felkészüléssel, de az irány ez kell legyen. Az mindenesetre örömteli, hogy Fields ezen a meccsen zsebirányítóként működött. Továbbra is fejben lassú a ligához, ami teljesen normális. Hagyott benn játékokat, s továbbra is probléma, hogy nem bízik abban, hogy az elkapó ott lesz majd az útvonalán, hanem megvárja, míg tényleg ott van, viszont azzal már késő. Ehhez is kell idő.
Ami a védelmet illeti a secondaryben elsősorban a safety játék nagyon rossz. Melléje jön, hogy zónázásban nagyon sok hibát vét szinte mindenki. Amikor emberezünk nem látom, hogy gond lenne különösebben. De ha van egy cover 2 ott biztosan vagy a safety hibázik, vagy a szélső corner lép fel hamar és mögötte és a safety közt hatalmas hely van, de valami mindig van. Pálya közepén szokás szerint könnyű yardokat engedünk. Az biztos, hogy ha a mi védelmünk áll szemben 2&34-gyel, akkor engedünk legalább két down alatt 20 yardot. Mi most hétvégén hívtunk egy szokásos draw futást a szokásos 2 yardért, meg egy RB srceent 7 yardért. Pozíciós játékban nem mindegy, hogy honnan puntolsz.
Néhány személycserét eszközölnék pl. amíg nincs Gipson, addig inkább játszatnám Houston-Carsont Bush helyett. Trevis Gipson rászolgált arra, hogy ne Attaochu játszon 40%-ban, hanem ő.
tüsi91
Tomcsik
Hihetetlen hogy nem látják hogy elveszik ettől a sráctól a fejlődési lehetőséget azzal ha most leültetik. Nagyon sokat érne ez a tapasztalat (edzés és meccs) a jövőre nézve, ha most leültetik akkor ezeket mind jövőre kell tanulnia amire rámehet a kövi szezon is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Egész eddig azt hangoztatta Nagy, hogy Dalton a kezdő.És akkor itt jön elő az hogy ez a madár nem engedte edzeni Fieldset az első sorral. Szerintem Lazor jól csinálta. Úgy volt vele hogy kezdjük az alapokkal. Segítsünk a futójátékkal aztán play action amiben Fields kiemelkedő volt collageba. Szerintem még több edzéssel az első csapattal meg egy kis önbizalom növelés után a Raiders ellen már jobban kinyitja Lazor a playbookot….
Egy jobb, és közel sem hibátlan meccs után mit mondjon?
Abban a "kényelmes" helyzetben van, hogy ha bármilyen kintről, bentről érkező nyomásra is Fieldset kell kezdetnie, akkor elég annyit mondania, hogy Dalton térde nem megfelelő a játékra. Bár a kérdés, hogy mikor realizálja, hogy az egyetlen talán reális esélye, hogy ne rúgják ki, hogy Fieldsből kipréselnek egy jó szezont.
Ahogy kijött a csapat a Lions elleni első drivera rögtön under center játékkal már lehetett tudni, hogy Lazor a playcaller. NEkem még mindig kevés a Fieldsre szabott játék. Egyrészt a zsebből nem igen forgattuk ki továbbra sem, másrészt a előrerajzolt irányító futásból játékot szinte nem is játszottunk és option játékok sem voltak. Amiből jöttek a nagy játékok azok a play action passzok. Nem véletlen, hogy kapásból úgy nyitottunk, hogy az első két futás center alól.
Szóval vannak itt még lehetőségek, hogy Fields életét egyszerűbbé tegyük. Többet kaptam, mint vártam Lazortól 1 hét felkészüléssel, de az irány ez kell legyen. Az mindenesetre örömteli, hogy Fields ezen a meccsen zsebirányítóként működött. Továbbra is fejben lassú a ligához, ami teljesen normális. Hagyott benn játékokat, s továbbra is probléma, hogy nem bízik abban, hogy az elkapó ott lesz majd az útvonalán, hanem megvárja, míg tényleg ott van, viszont azzal már késő. Ehhez is kell idő.
Ami a védelmet illeti a secondaryben elsősorban a safety játék nagyon rossz. Melléje jön, hogy zónázásban nagyon sok hibát vét szinte mindenki. Amikor emberezünk nem látom, hogy gond lenne különösebben. De ha van egy cover 2 ott biztosan vagy a safety hibázik, vagy a szélső corner lép fel hamar és mögötte és a safety közt hatalmas hely van, de valami mindig van. Pálya közepén szokás szerint könnyű yardokat engedünk. Az biztos, hogy ha a mi védelmünk áll szemben 2&34-gyel, akkor engedünk legalább két down alatt 20 yardot. Mi most hétvégén hívtunk egy szokásos draw futást a szokásos 2 yardért, meg egy RB srceent 7 yardért. Pozíciós játékban nem mindegy, hogy honnan puntolsz.
Néhány személycserét eszközölnék pl. amíg nincs Gipson, addig inkább játszatnám Houston-Carsont Bush helyett. Trevis Gipson rászolgált arra, hogy ne Attaochu játszon 40%-ban, hanem ő.
tüsi91
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Érkezett Jakeem Grant a Dolphinstól egy 2023/6. körös pickért. Elsősorban returner. Ez a Webster srác nem igen vált be, mint PR, Herbert meg Monyt (és Williams) sérülése miatt komolyabb játékidőre számíthat.Webster mintha félne labdához érni. Múltkor fumblizott is egyet szóval valamilyen szinten érthető. 6. kör 2 év múlva annyira talán nem mellbe verő. Montynak tavaly is volt egy hasonló hyper extension esete ott talán már a következő héten játszott is, nem emlékszek pontosan. Szerencsére úgy néz ki jól van összerakva …
Montgomery 4-5 hét múlva játszhat, én tippre azt mondom a bye annak környékén van, tehát utána. Amilyen fájdalmak közt jött le, ahhoz képest ez a 4-5 hét nagyon jó hír. Jobb, mint egy szalagszakadás.
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Érkezett Jakeem Grant a Dolphinstól egy 2023/6. körös pickért. Elsősorban returner. Ez a Webster srác nem igen vált be, mint PR, Herbert meg Monyt (és Williams) sérülése miatt komolyabb játékidőre számíthat.Montgomery 4-5 hét múlva játszhat, én tippre azt mondom a bye annak környékén van, tehát utána. Amilyen fájdalmak közt jött le, ahhoz képest ez a 4-5 hét nagyon jó hír. Jobb, mint egy szalagszakadás.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Egész eddig azt hangoztatta Nagy, hogy Dalton a kezdő. Egy jobb, és közel sem hibátlan meccs után mit mondjon?
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Én most egyetértek Naggyal. Ha Ő hívja a játékokat, akkor kezdjen Dalton. Nem hiányzik Fields-nek még egyszer az egyhelyben toporgó Mooney-val súlyosbított 9 sack.
több mint 3 éve
Nagynak teljesen elgurult a gyógyszere. Ha Dalton egészséges ő a kezdő. Na pont ezek azok a lépések amibe az edzők belebuknak. Ha ezt megteszi hogy vissza teszi Daltont abból olyan közönség és média felháborodás lesz amilyet Chicago eddig még nem látott.Plusz szakmailag sem indokolt, Fields játéka nem rosszabb Daltonénál, azt hiszem ezt azért kijelenthetjük...
Tomcsik
De nem baj, tegye csak vissza, égjen le aztán takarodjon egy high school csapathoz menősködni.
Montgomerynek nem szakadt semmije szerencsére de így is heteket ki fog hagyni. Itt az esély Herbert előtt hogy villantson.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Nagynak teljesen elgurult a gyógyszere. Ha Dalton egészséges ő a kezdő. Na pont ezek azok a lépések amibe az edzők belebuknak. Ha ezt megteszi hogy vissza teszi Daltont abból olyan közönség és média felháborodás lesz amilyet Chicago eddig még nem látott.
több mint 3 éve
Szóltam, hogy könnyű lesz.Mernék fogadni rá hogy ez nem így lesz
Ez a Lions legközelebb jövő év közepén nyer meccset.
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szóltam, hogy könnyű lesz.Ez a Lions legközelebb jövő év közepén nyer meccset.
több mint 3 éve
Azt írják nincs nagy sérülése Montgomerynek...huhFutójáték nélkül még ennél is szarabbak lennénk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ilyen játékkal én be merem mondani hogy egyiket sem. Ha Montgomery season ending és az OL marad ilyen szar + a D sem keményedik fel akkor ennek a csapatnak annyi.Egyre biztosan emlékszem, az incomplete lett,de valóban nem nagyon erőltették.A védelem nem játszott jól az edge rushereken kívül, nagyon nem.Ha egy kicsit szerencsésebbek ezt behúzzák, a védelmünk valami hihetetlen gyenge volt. Sem a futást nem fogtuk meg, a secondaryt meg nagyon megetették szinte állandóan. Aztán 6 rz látogatásukból 1 tdt hoztak össze, ilyet sem látsz minden nap... egyértelműen emiatt tudtunk nyerni.
Az offense lépett előre Lazorral, még akkor is ha a Lions defense nem acélos.
Fields lépett előre, látjuk mi az, amit már most tud, de továbbra is nagyon sokat kell fejlődnie, s még mindig nagyon projekt és gyors neki az NFL.
Hicks ágyéksérülés, Montgomery minden bizonnyal keresztszalag szakadás, s ez kurva nagy baj. Mack is állandóan küzd valamivel.
Nem volt ez egy lenyűgöző győzelem, s sokat köszönhetünk a Lionsnak.
tüsi91
Fieldsen látszott hogy pontosan dob és nagyon messzire is megy neki, de kell legalább egy közepes OL neki mert ez így nem fog menni. Mondjuk nekem szégyen volt hogy nem is dobattak vele tdre egyáltalán, ok persze nem is kellett mert Montgomery bevitte de akkor is.
Ami még látszik hogy ezt a meccset sem a coaching miatt nyertük meg, és ez még Montgomery valószínű season ending sérülésénél is aggasztóbb. Nem látom hogy ezzel az edzői brigáddal nagy változás lenne a játékunkban sajnos, és most már a védelem is tré.
davemayer
A védelemről annyit, hogy ez a Lions O messze nem olyan fos, mint gonduljuk. Csak a szokásos balfaszkodás ment. Ettől még én sem vagyok elájulva a teljesítményüktől.
Most jön a Raiders, GB, Bucs, 49-ers, Steelers, Ravens hatos. Hány meccset nyerünk? Talán a Steelerst?
csi77
Ha az OL feljönne egy közepes szintre + a D is karcolna akkor lenne esély ebből a 6ból 3at hozni (raiders, 9ers, gb, steelers ellen lehetne esély), de azokon is csak jó playcallal lenne esély.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egyre biztosan emlékszem, az incomplete lett,de valóban nem nagyon erőltették.A védelem nem játszott jól az edge rushereken kívül, nagyon nem.Ha egy kicsit szerencsésebbek ezt behúzzák, a védelmünk valami hihetetlen gyenge volt. Sem a futást nem fogtuk meg, a secondaryt meg nagyon megetették szinte állandóan. Aztán 6 rz látogatásukból 1 tdt hoztak össze, ilyet sem látsz minden nap... egyértelműen emiatt tudtunk nyerni.
Fields lépett előre, látjuk mi az, amit már most tud, de továbbra is nagyon sokat kell fejlődnie, s még mindig nagyon projekt és gyors neki az NFL.
Hicks ágyéksérülés, Montgomery minden bizonnyal keresztszalag szakadás, s ez kurva nagy baj. Mack is állandóan küzd valamivel.
tüsi91
Fieldsen látszott hogy pontosan dob és nagyon messzire is megy neki, de kell legalább egy közepes OL neki mert ez így nem fog menni. Mondjuk nekem szégyen volt hogy nem is dobattak vele tdre egyáltalán, ok persze nem is kellett mert Montgomery bevitte de akkor is.
Ami még látszik hogy ezt a meccset sem a coaching miatt nyertük meg, és ez még Montgomery valószínű season ending sérülésénél is aggasztóbb. Nem látom hogy ezzel az edzői brigáddal nagy változás lenne a játékunkban sajnos, és most már a védelem is tré.
davemayer
A védelemről annyit, hogy ez a Lions O messze nem olyan fos, mint gonduljuk. Csak a szokásos balfaszkodás ment. Ettől még én sem vagyok elájulva a teljesítményüktől.
Most jön a Raiders, GB, Bucs, 49-ers, Steelers, Ravens hatos. Hány meccset nyerünk? Talán a Steelerst?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
A védelem nem játszott jól az edge rushereken kívül, nagyon nem.Ha egy kicsit szerencsésebbek ezt behúzzák, a védelmünk valami hihetetlen gyenge volt. Sem a futást nem fogtuk meg, a secondaryt meg nagyon megetették szinte állandóan. Aztán 6 rz látogatásukból 1 tdt hoztak össze, ilyet sem látsz minden nap... egyértelműen emiatt tudtunk nyerni.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
A védelem nem játszott jól az edge rushereken kívül, nagyon nem. Az offense lépett előre Lazorral, még akkor is ha a Lions defense nem acélos.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha most előállnak azzal a gameplannel, amivel kellett volna múltkor is, akkor ez megint egy ok arra, hogy kirúgják Nagyot.A legjobb dolog ami történhet velünk, hogy ugyanaz lesz a gameplan, mint múlt héten, Fieldset ütik gazdagon, de a gyengébb védelem miatt a Lionsnál pár playt Fields tehetségből megold és hoz ki belőle zseniális játékot.
De itt vagyunk a vasárnapi húsleves, rántott hús kombó előtt nem sokkal és azt se tudjuk ki lesz a playcaller.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Igen, plusz munkára akarták késztetni a Lions stábját, nem mintha nem lenne persze mindegy. Aztán lehet, hogy most jön a vezércsel, és csináltak valami felkészülést is mellette a támadásokra, hogy Fieldset ne nyírják ki. Vagy ez már túl utópisztikus?
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
"Game-time decision".Bears’ QB Justin Fields will start Sunday vs. the Lions.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 2, 2021
steelwolf
Fel nem tudom fogni miért nem lehetett kimondani legalább pénteken, hogy Fields fog kezdeni. Kinek jó ez a színjáték?
Mert ha ott tartunk, hogy nagyon akarták, hogy Dalton visszatérjen, akkor egyrészt sokat elmond arról, hogy Nagy mit gondol Fieldsről, másrészt remekül haladnak az irányba, hogy Fieldset megroppantsák. Szerencsére Fields nem tűnik mentálisan annyira nullának, mint Trubisky, aki párszor majdnem elsírta magát sajtótájékoztatón. Harmadrészt megakarták téveszteni a Lionst? Mekkora taktikus. De gondoljon bárki bármit a Lionsról, bárki eltudja elképzelni, hogy nem készültek mindegyik eshetőségre? Nem mintha külön séma lett volna Fieldsre.
Amit még akartam írni. Azt mondja ez a géniusz, mindenkinél nagyobb taktikus, hogy a Browns fel volt készülve arra, hogy Fieldset kiforgatják a zsebből. Tényleg? S melyik csapat nem fog erre figyelni?
S azt sem tudjuk ki lesz a playcaller.
Szánalmas ez a franchise.
több mint 3 éve
Bears’ QB Justin Fields will start Sunday vs. the Lions.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 2, 2021
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Emlékszel a Chifs Titans PO meccsre?? Na ott a 2. félidős wtf szerinted kinek a lelkén szárad??? valszeg nem Reid vált teljesen analfabétává.Viccet félretéve szerintem a Lions nyerni fog, jobb csapat mint a mérleg mutatja.Kibaszott szánalmas.Pont ez volt a célja ezzel az egész szarakodással a browns ellen, muszaj volt bebizonyítania hogy nem kell Fields. Kár hogy mindenki látja hogy csak ő nem képes használni... jó lenne már 2022 szeptember közepén lenni, jól elbaszta már az elején ez a fasz a szezont.
Mindenesetre ha Dalton kezd, akkor sikerül az elején rögtön mentálisan egy komoly ütést bevinni a rookie QB-nak.
tüsi91
Esküszöm remélem nyer a lions mert az akkora blama lesz hogy a gb után kibasszák.
davemayer
Aztán jöhet a reménykedés , szia Nagy.
Mert Nagy nagy csalódás, hihetetlen mennyire jó OC volt és mennyire nincs töke HC-ként.
KeyG