Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kibaszott szánalmas.
Mindenesetre ha Dalton kezd, akkor sikerül az elején rögtön mentálisan egy komoly ütést bevinni a rookie QB-nak.
tüsi91
Pont ez volt a célja ezzel az egész szarakodással a browns ellen, muszaj volt bebizonyítania hogy nem kell Fields. Kár hogy mindenki látja hogy csak ő nem képes használni... jó lenne már 2022 szeptember közepén lenni, jól elbaszta már az elején ez a fasz a szezont.
davemayer
Neki olyan QB kell, aki ezt a West Coast offenset mozgatni tudja. Mert ez az lenne, csak Nagy nem jó playcaller. Nem mondom, hogy sematizálni jól tud, mert főleg tavaly volt meccsenként legalább 5ször, hogy 2 elkapó is egy négyzetméteren belül volt, de ezt tényleg ne feszegessük. Dalton egyébként szerintem amikor játszott rendben volt.
De ez most komoly ami zajlik?
Ha Fields szerintük kész az NFL startra, akkor ő kezd, ha nem akkor mit keresett fenn a Browns ellen?
Nincs semmi értelme az egésznek, de felülről kellene már beleugatni a dolgokba. Értem én, hogy hagyomány, hogy nem rúgnak ki szezon közben senkit, amivel nem akarnak szakítani, de sajnos a csődtömeg offense miatti középszerűség is hagyomány idestova mondjuk 35 éve, s ezzel a mentalitással ezzel sem szakítanak.
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Kibaszott szánalmas.
Mindenesetre ha Dalton kezd, akkor sikerül az elején rögtön mentálisan egy komoly ütést bevinni a rookie QB-nak.
tüsi91
Pont ez volt a célja ezzel az egész szarakodással a browns ellen, muszaj volt bebizonyítania hogy nem kell Fields. Kár hogy mindenki látja hogy csak ő nem képes használni... jó lenne már 2022 szeptember közepén lenni, jól elbaszta már az elején ez a fasz a szezont.

Esküszöm remélem nyer a lions mert az akkora blama lesz hogy a gb után kibasszák.
davemayer
Viccet félretéve szerintem a Lions nyerni fog, jobb csapat mint a mérleg mutatja.
Aztán jöhet a reménykedés , szia Nagy.
Mert Nagy nagy csalódás, hihetetlen mennyire jó OC volt és mennyire nincs töke HC-ként.
KeyG
Akármelyik irányító kezd lesimáz minket a Bears. Ebben biztos vagyok.
Bazzani
Baszki, ez már a legalja. Köztünk a Lionsszal a trashtalk arról szól, hogy : - Mi vesztünk!
- Nem is, mi!
- Nem, mert mi szarok vagyok!
- Nem, mi szarabbak!

😀

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Kibaszott szánalmas.
tüsi91

Esküszöm remélem nyer a lions mert az akkora blama lesz hogy a gb után kibasszák.
davemayer
Viccet félretéve szerintem a Lions nyerni fog, jobb csapat mint a mérleg mutatja.
Mert Nagy nagy csalódás, hihetetlen mennyire jó OC volt és mennyire nincs töke HC-ként.
KeyG
Akármelyik irányító kezd lesimáz minket a Bears. Ebben biztos vagyok.

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Kibaszott szánalmas.
tüsi91

davemayer

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Kibaszott szánalmas.
tüsi91
Ami ebben a legrosszabb, hogy nem csak egy hanem két első kört is adtak érte.

Ha most nem kezdetik akkor:

- múlt héten Foles-nak kellet volna kezdenie és akkor el lehet adni, hogy még nem állt készen és nem akarták veszélyeztetni

-akár el is cserélhetik már most, mert kb olyan szintre fog süllyedni, mint Rosen és Darnold. Bár a második még kilábalni látszik

Annyira szánalmasak, hogy azt el sem tudom mondani. Hogy nem veszi észre senki, hogy Nagy alkalmatlan a HC állásra. Küldjük el és legyen Lazor az interim HC az év végéig, aztán meg jöhet valaki más.
Toto21
Elcserélni???? Ez komoly?

Jövőre ha jó HC-ot és jó OC-t választanak látni fogod hogy Fields messze nagyobb tehetség annàl hogy Rosen váljon belőle.

Amúgy szvsz még mindig nem láttunk semmi értékelhetőt Fieldsből akár pozitív akár negatív irányba, hiszen eselye nem volt hogy mutasson bármit is. Mondjuk nekem az nagyon pozitív volt hogy nem volt turnovere és hogy végig összeszedett maradt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kibaszott szánalmas.
tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Annyira szánalmasak, hogy azt el sem tudom mondani. Hogy nem veszi észre senki, hogy Nagy alkalmatlan a HC állásra. Küldjük el és legyen Lazor az interim HC az év végéig, aztán meg jöhet valaki más.
Toto21
Az ötlet jó, csakhogy a Bears még soha nem küldött el HC-t év közben, szóval a megoldás az lenne, ha befizetnék Nagyot egy külföldi útra. Nálunk pl. felfedezhetné a gyökereit. Nem is lenne drága, mert befogadnám a szezon végéig. Együtt néznék a meccseket. Elmondaná nekem a progress-es beszédét, amit még soha nem hallottam. Mindenki jól járna.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Kibaszott szánalmas.
tüsi91
Ami ebben a legrosszabb, hogy nem csak egy hanem két első kört is adtak érte.

Ha most nem kezdetik akkor:

- múlt héten Foles-nak kellet volna kezdenie és akkor el lehet adni, hogy még nem állt készen és nem akarták veszélyeztetni

-akár el is cserélhetik már most, mert kb olyan szintre fog süllyedni, mint Rosen és Darnold. Bár a második még kilábalni látszik

több mint 3 éve
Kibaszott szánalmas.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Meccs előtt döntik el melyik QB kezd.
Vicces
Bazzani
Úgyse az fejezi be, aki kezdeni fog -> mind1.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vicces
Bazzani
Kő, papír, ollóval lehetőleg, legalább sikerélménnyel menjen a pályára. 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Vicces

több mint 3 éve
Minél többet nézem és hallgatom Nagyot két dolog motoszkál bennem.
1. Senkit nem utáltam még ennyire, akinek köze van a Bearshez.
2. Hogyan tudja egy ilyen faszi, ilyen teljesítménnyel ennyire egyben tartani az öltözőt éveken át?

Nem mondta ki, hogy ki lesz vasárnap a playcaller, de mivel nem nevezte meg magát ezért kezdem azt gondolni, hogy Lazor. De nem tudom. Viszont ha Dalton kezd, akkor megint ott vagyunk, hogy sehol. Ezt a káoszt, ami itt van. Nem kívánok rosszat Daltonnal, de remélem nem lesz alkalmas a hétvégi játékra.
több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Nem gondolom, hogy a héten bármilyen változás történne, viszont ilyen szintű futballmédia felháborodást nem emlékszem, hogy bármi is kiváltott volna egy személy kapcsán, de mondhatom, hogy bármi kapcsán.

Az, hogy a chicagoi média januárban keményen megszorongatta Georgekat azt zsebre teszik, de abban biztos vagyok, hogy most már nagyon kényelmetlen a helyzet a vezetésnél azzal, hogy gyakorlatilag az összes futballal foglalkozó média ember ki kevésbé, ki jobban, de nagyon keményen kritizálta Nagyot.

Azt kell mondjam jobb lenne, ha most nem a Lions érkezne a városba, hanem a Packers. Mert egy kiadós Packers elleni vereséget már szinte lehetetlen lenne lenyelni.
tüsi91
Ma jelentik be a tervezett új stadion ingatlanjának a megvásárlását, a tulajok elvannak most azzal a projecttel, ezen hírek mellé nem fér bele az edzőváltás
r.baggio
Jelenleg ennyi öröme van az embernek, hogy ilyen old school régi legendás stadionunk van.. erre ezt is elveszik

több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Nem gondolom, hogy a héten bármilyen változás történne, viszont ilyen szintű futballmédia felháborodást nem emlékszem, hogy bármi is kiváltott volna egy személy kapcsán, de mondhatom, hogy bármi kapcsán.

Az, hogy a chicagoi média januárban keményen megszorongatta Georgekat azt zsebre teszik, de abban biztos vagyok, hogy most már nagyon kényelmetlen a helyzet a vezetésnél azzal, hogy gyakorlatilag az összes futballal foglalkozó média ember ki kevésbé, ki jobban, de nagyon keményen kritizálta Nagyot.

Azt kell mondjam jobb lenne, ha most nem a Lions érkezne a városba, hanem a Packers. Mert egy kiadós Packers elleni vereséget már szinte lehetetlen lenne lenyelni.
tüsi91
Olyan játékkal mint a Browns ellen a Lionstól is kiszopunk az meg még nagyobb ok lenne hogy kipenderítsék azt a kókler gyökeret…

több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Nagy amúgy nem normális. Elemi hibákat vét. Amikor Rex Ryan azt mondja hogy én egy buta D coach vagyok, de még én is tudom hogy nem csinálok 30 drop backet úgy hogy abból 24 x 5 man protection van egy olyan D front ellen ahol ott van Garrett és Clowney. A zsebet a 2. negyed közepén mozgatta először. Másnor bele van buzulva a screenekbe most amikor kb all out blitzelnek szinte minden snappnél akkor egy darabot nem hív. Évek óta nincs egy normális counter blitz játékunk. Az ember egy vicc. Amióta ide jött minden O statban a béka segge alatt vagyunk. Remèlem Trubisky majd bizonyíthat valahol egy normális edzővel, most már tényleg kiváncsi vagyok hogy valóban ő volt ennyire homály vagy ez a Nagy okos építette le ennyire…

több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante

tüsi91
Ma jelentik be a tervezett új stadion ingatlanjának a megvásárlását, a tulajok elvannak most azzal a projecttel, ezen hírek mellé nem fér bele az edzőváltás

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Ha esetleg van olyan aki csak a számoknak hisz:

Bears ranks on offense after 3 weeks:

191.7 yards per game (32nd)
3.34 yards per play (32nd)
4.15 yards per rush (14th)
90.7 passing yards per game (32nd)
3.24 yards per pass (32nd)
17.86% sacks allowed per pass (32nd)
32.43% on third down (28th)
13.3 points per game (31st)
mortirolo
Ó, azok a boldog 2000-es évek jutnak eszembe. Pár passzolni kicsit azért jobban tudtunk már már Cutlerrel, de hasonló.....
csi77
Azt gondolom, hogy Cutler összehasonlíthatatlanul magasabb minőséget képviselt, mint bárki azóta QB poszton nálatok. Fields amúgy jó alapanyag, személyes kedvencem.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan

mortirolo
Ó, azok a boldog 2000-es évek jutnak eszembe. Pár passzolni kicsit azért jobban tudtunk már már Cutlerrel, de hasonló.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Kár hogy a Browns megállt 9 sack-nél, Garrett igazán eláshatta volna Nagyot is, de szó szerint. Mondjuk én már azt sem értettem, hogy a Saints elleni offense "teljesítmény" után, amikor már az Ő arcán is látszott, hogy most aztán tuti ki leszek rúgva, hogyan maradhatott HC. Akkor azt montdátok, hogy idénre még szerződése van és 5 vagy 10 milliót keres. Szerintem ez már akkor is gyenge érv volt.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Valamelyik csatornan (talan espn), a volt NFL journeymen QB, Orlovsky mondta a meccs utan ugyanezt. Szerinte az, hogy 149 nappal a draftolsa utan nem volt kepes egyetlen egy jatekot tervezni Fieldsre, es ezt a gameplant tette le az asztalra az 2 dolgot jelenthet:
1) Olyan szintu inkompetencia amit meg sosem latott az NFL-ben
2) Szandekosan szabotalta Fieldset

Teljesen mindegy melyik vegul a megoldas a ketto kozul, mindegyik azt jelenti, hogy a meccs utan azonnal ki kellett volna rugni.
undisputedly
Szerintem egyik sem.
3) Szenttül meg van győződve arról, hogy az ő rendszere a legjobb, s csak egy QB hiányzik belőle, aki végre tudja hajtani.

Tavaly a Vikings elleni bohózat után átadta a játékhívást Lazornak, az offense meg is táltosodott (a gyengébb védelmek ellen). Idénre visszavette a játékhívást.
Ez az ego, ki ha nem ő stílus, ami bizonyos embereknél, akik tehetségesek jól sül el, lásd Cristiano Ronaldo, Lance Armstrong stb. Meg vannak az olyanok, mint Nagy.

Ez a Fields kezd vagy Foles kezd téma. Nem tudja kivenni Fieldset.
tüsi91
Tehat lenyegeben az 1)-es pont 😀
több mint 3 éve

tüsi91
2.5 hét és megvalósul az "álmod".

Ha onnan veszed még jobb is hogy később van, ha addig ilyen kilátástalan játékkal kikapunk a lionstól és a raiderstől is akkor még az a tény sem menti meg Nagyot hogy még nem rúgtak ki HCot Chicagóban év közben. Én sokkal inkább bánom hogy most nem detroitban játszunk, ott szinte tuti kiszopnánk, így csak necces.

A média visszhang teljesen normális, olyan égésre volt képes O-guruként egy nyerő qb-val amire a legendásan gyenge csapatok sem full kutyaütő qbk-kal. Ha innen nézed csoda hogy még nála van a belépőkártyája a Halas Hall-ba...
Viszont ha berakja Folest azzal totál bebizonyítja (ismét..) hogy alkalmatlan a leendő fr qb kinevelésére, ergo azonnal ki kell rúgni tényleg.

Tud valaki 1 jó szakmai indokot mondani Nagy-gyal kapcsolatban ami miatt érdemes várni év végéig? Én nem tudok esküszöm, nem látom mitől lenne rosszabb ez a csapat ha holnaptól BÁRKI más a jelenlegi stábból átvenné a stafétát. Kiderült hogy Nagynak semmi hozzáadott értéke nincs a csapat O-teljesítményéhez, holott azért jött!

Ha meg is verjük a lionst a lions miatt akkor sem látom hogy lesz idén 4 győzelem vagy annál több. Nagy karrierjének vége Chicagoban, valahol ezt már ő is tudja.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

tüsi91
Én csak attól félek, hogy a "hülye" védelmünk visszavisz két pick six-et, mert akkor nekünk reszeltek.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve