Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Nagynak mennie kell mielőtt tönkre teszi a jövőt. Ez nevetséges amit műveltek. Szarrá sackelik, szarrá blitzelik szerencsétlent, de se egy roll out, se egy bootleg, és ilyenkor amikor lenne is értelme sehol egy screen. Esetleg kicsit mozgatni a zsebet? Ugyan minek azt. TE-az ugyan minek van a csapatban ha feléjük se néznek? Garrett csinál valami 6 sacket, de se egy chipelés, duplázás se semmi. A védelem amúgy jó volt, de nem lehet úgy végig bírni hogy 1 percet nem tudnak pihenni és mehetnek vissza. Szerintem le se vették a sisakot az oldalvonal mellett…Nagy egy vicc, egy öntelt buta barom. Jövő héten majd vissza teszi Daltont az meg kurva jó lesz Fields önbizalmának meg fejlődésének. Az O line valami iszonyat volt. Főleg a 2 tackle meg Mustipher. Az is nagy húzás volt Pacetól hogy mindenféle konkurencia nélkül oda adták neki a kezdő posztot…És akkor most komolyan feltehetjük a kérdést. Trubisky volt a baj? Annak a szerencsétlennek is tönkre baszta a karrierjét és Filedsét is szét fogja ha nem takarítják el innen…
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
A rebuild hajó már elment. Legkésőbb tavasszal volt rá esély vagy inkább 2-3 éve. Szétkergethetnénk a csapatot, de mi lenne ha először megpróbálnánk edzőt cserélni. Észszerűbb lenne, mint akkor kiárulni a játékosakat, amikor éppen padlót fogott az értékük. Szerintem a védelem még most is SB képes. A rams-tampa meccset nézve azt hiszem ez világos. A problémánk az, hogy van akinek McVay jut vagy Sean Payton, nekünk meg Nagy. Ha Pace ezt nem látja, akkor húzzon el ő is.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ezt kellett volna csinálni idén tavasszal. Csak McCaskey és Phillips hagyta Pacet a székénél. A védelem egyébként a legkisebb gond. Jól dolgoztak ma, bedarálták őket a végére.
Quinn kiváló idén, tőle ezért kell majd megválni, mert egy jó szezonját egy rossz követi. A rossz volt tavaly. A jó idén.
Nem gondolom egyébként hogy az offense emberanyag annyira rossz lenne.
Matt Nagy a probléma.
több mint 3 éve
Toto21
5 961
El kell trade-lni Mack-et, Hicks-et, Robinson-t és ha van vevő Eddie Jacksont. Jövőre nincs első körös pick-ünk. Kellenek a friss emberek. Kell egy olyan évet tolni, mint a Lions és ki kell takarítani a sok DM-et.Ja és ne PACE kezdjen bele az új építkezésbe, mert akkor csak szar emberekre fog sok pénzt költeni.
Ha valaki vinné Foles-t és Quinn-t is ( esélytelen), akkor az lenne az év húzása.
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Mégis kit lehet megverni ezzel az idióta játékkal? Nagy már annyira nyilvánvalóan szar, hogy itt már csak egyetlen lehetőség maradt. PACE, mentsd magad! Nem tudom meddig bírja Fields ezt a kiképzést? Mikor megy végleg tönkre?
több mint 3 éve
2019 szezon után írtam, hogy 2021/22re ennek a csapatnak vége, nem örülök, hogy nem tévedtem.Sok mindent gondoltam én is, de ezt én sem. Ez annyira amatőr hogy nincsenek rá szavak tényleg.
Lazor tavaly 1 hét alatt installálta a sok Play action passzra, rolloutra stb épülő játékát...
Matt Nagy. Komolyan nem hiszem el, hogy nulla változást nem hozott a gameplanjében a Dalton-Fields csere. Egészen hihetetlen.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
8-9 sem lesz így, az 100%. A ma látott fundamentális hibák alapján meséljétek már el hol lesz még 7 győzelem? 1-2 ok, de 7? Totál esélytelen.A legrosszabb, hogy idén is van esély 8-8 ra akkor pedig a maradására is.17 meccs van, erre gondolt a költő.......
hpeter93
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
2019 szezon után írtam, hogy 2021/22re ennek a csapatnak vége, nem örülök, hogy nem tévedtem. Lazor tavaly 1 hét alatt installálta a sok Play action passzra, rolloutra stb épülő játékát...
Matt Nagy. Komolyan nem hiszem el, hogy nulla változást nem hozott a gameplanjében a Dalton-Fields csere. Egészen hihetetlen.
több mint 3 éve
A legrosszabb, hogy idén is van esély 8-8 ra akkor pedig a maradására is.17 meccs van, erre gondolt a költő.......
hpeter93
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Az teljesen egyértelmű volt múlt héten is, hogy Fields rookie, hibákkal, és nem NFL szint gyorsaságú játékolvasással.Nem is szabad erre sok szót pazarolni, a teljes FO-t el kell tüntetni az év végén. Akkora playbook csere kellene hogy ez egy normál nfl O-nek tűnjön hogy azt ez a Kicsi nem képes megoldani.
De ez... Szavak nincsenek arra, ami ma történt.
tüsi91
És ami a legszebb hogy teljes rebuild kell majd a Dbe is, Mack és Hicks is ki fog fújni addigra.
Most szólok hogy jövő héten kikapunk a lionstól.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
De vannak:Ma megtudtuk miért félt egész offseason alatt Nagy a saját árnyékától - ő már akkor tudta amire mi most jöttünk rá...Egyetértek, hozzátéve, hogy már ki is égette a bőrülést....
Mint az egyszeri gazdag csemete aki örököl egy ferrarit de azt sem tudja melyik a gáz meg a fék, a barátnője meg már nyaggatja hogy menjenek egy kört.
davemayer
csi77
KineknagyobbafaszaNeggi megmutatta.
Ja nem-
Alapvetően, egy vélelmezhetően PO csapattól kaptunk ki, másik konfból, elvileg nem tragédia. De, ha az össz-, vagy még inkább a jövőképet nézzük, hááát........
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Az teljesen egyértelmű volt múlt héten is, hogy Fields rookie, hibákkal, és nem NFL szint gyorsaságú játékolvasással.De ez... Szavak nincsenek arra, ami ma történt.
több mint 3 éve
Ma megtudtuk miért félt egész offseason alatt Nagy a saját árnyékától - ő már akkor tudta amire mi most jöttünk rá...Egyetértek, hozzátéve, hogy már ki is égette a bőrülést....
Mint az egyszeri gazdag csemete aki örököl egy ferrarit de azt sem tudja melyik a gáz meg a fék, a barátnője meg már nyaggatja hogy menjenek egy kört.
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Ma megtudtuk miért félt egész offseason alatt Nagy a saját árnyékától - ő már akkor tudta amire mi most jöttünk rá...Mint az egyszeri gazdag csemete aki örököl egy ferrarit de azt sem tudja melyik a gáz meg a fék, a barátnője meg már nyaggatja hogy menjenek egy kört.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igen, Nagy pont ezt a szituációt akarta elkerülni amikor egész évre a padra akarta ültetni Fieldset,hiszen ahogy irtad nagyon hamar kiderülhet hogy a király (haha) meztelen, és ő ezt mindenáron el akarta kerülni.Mert szurkoló vagy. Mert mind hiszünk abban, hogy Fieldsből lesz valaki.Lassan barátkozzunk meg a gondolattal, hogy szezon végén Goldmant ki kell rúgni.Kb, használhatatlan játékost nem szabad rosteren tartani.
tüsi91
Miért, miért érzem azt hogy holnap nyerhetünk?! Miért?!
davemayer
De a mai az első meccse lesz, idegenben, egy jó csapat ellen.
Egy olyan csapat ellen, ahol nem fér bele, hogy Fields ne játszon jobban, mint Mayfield. Ezt azért nehéz belelátni.
Főleg úgy, hogy a Browns offense playcaller egészen kiváló, a Bears offense playcaller nem az.
Ez egy jobb csapat, a vereség a realitás.
Én azt várom, hogy Fields a tehetségét megmutatja, de összeségében hátrányból nagy kabát lesz neki a Browns.
Amellett, hogy ez Fields bemutatkozása lesz, szerintem jóval nagyobb, de háttérbe szoruló kérdés, hogy Nagy milyen gameplannel áll elő. Neki ez a meccs karrierje legfontosabb meccse.
Ha beleakarja tuszkolni Fieldset a saját elképzelésébe, akkor totálisan véglegesen elbukott. Ha hátrateszi az egoját és a teljes gameplant Fields erősségeire rakja össze, a kivitelezéstől függetlenül, akkor kissé rendbe tudja rakni a reputációjat.
tüsi91
Nagyon kiváncsi leszek erre a meccsre, a realitás az amit leírtál de most megmutathatja az egész csapat hogy milyen potenciál van bennük.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Mert szurkoló vagy. Mert mind hiszünk abban, hogy Fieldsből lesz valaki.Lassan barátkozzunk meg a gondolattal, hogy szezon végén Goldmant ki kell rúgni.Kb, használhatatlan játékost nem szabad rosteren tartani.
tüsi91
davemayer
De a mai az első meccse lesz, idegenben, egy jó csapat ellen.
Egy olyan csapat ellen, ahol nem fér bele, hogy Fields ne játszon jobban, mint Mayfield. Ezt azért nehéz belelátni.
Főleg úgy, hogy a Browns offense playcaller egészen kiváló, a Bears offense playcaller nem az.
Ez egy jobb csapat, a vereség a realitás.
Én azt várom, hogy Fields a tehetségét megmutatja, de összeségében hátrányból nagy kabát lesz neki a Browns.
Amellett, hogy ez Fields bemutatkozása lesz, szerintem jóval nagyobb, de háttérbe szoruló kérdés, hogy Nagy milyen gameplannel áll elő. Neki ez a meccs karrierje legfontosabb meccse.
Ha beleakarja tuszkolni Fieldset a saját elképzelésébe, akkor totálisan véglegesen elbukott. Ha hátrateszi az egoját és a teljes gameplant Fields erősségeire rakja össze, a kivitelezéstől függetlenül, akkor kissé rendbe tudja rakni a reputációjat.
több mint 3 éve
Mert 4 éve is söpörtük a csoportot. Igaz azokon kívül nem sok győzelmünk volt.Lassan barátkozzunk meg a gondolattal, hogy szezon végén Goldmant ki kell rúgni.Kb, használhatatlan játékost nem szabad rosteren tartani.
tüsi91
Aztán meg jön a pofára esés. Remélem Fields azért nem lesz bűnrossz, és sokat várok tőle. Mondjuk Nagytól még többet...
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Lassan barátkozzunk meg a gondolattal, hogy szezon végén Goldmant ki kell rúgni.Kb, használhatatlan játékost nem szabad rosteren tartani.
tüsi91
Aztán meg jön a pofára esés. Remélem Fields azért nem lesz bűnrossz, és sokat várok tőle. Mondjuk Nagytól még többet...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Lassan barátkozzunk meg a gondolattal, hogy szezon végén Goldmant ki kell rúgni.
több mint 3 éve
Ma is lesz meccs a Soldier Fieldenyoutu.be/4mXDZuysbl4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Nem lesz mindenféle option játék. Több RPO lesz, s remélem sok play action passz, sok rollout, bootleg stb, előre tervezett QB run. Legalábbis egy jó edző így csinálná.Az hogy egy jó edző mit csinálna, az nálunk nem játszik, mivel nekünk nincs olyanunk. Én Fields-et egy Lamar Jacksonba oltott Aaron Rodgers-nek látom, de attól tartok, hogy Nagy képes lesz összetörni a srácot minden értelemben. Nyugodtan lehetne futtatni Őt és közben dobáltatni vele az 50 yardosokat, de ehelyett egy büntetés és egy futójáték után harmadik és sokra jön majd egy halálra ítélt screen...
tüsi91
több mint 3 éve
Jaylon Johnson - PFF Defensive Player of Week 2
— Cris Collinsworth (@CollinsworthPFF) September 23, 2021
92.2 PFF Grade
7 Targets
2 Receptions
9 Yards
1 INT 🔒
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hester bejuthat a HOF-be idén? Sajnos elkapóként nem tudott maradandót alkotni nálunk, de ST-ben megkérdőjelezhetetlen, szerintem.Pont a ST rekord miatt, tuti hogy be fog, sokan azt mondják már jövőre.
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal