NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
Chicago Bears
Hétvégén bejelentik valamikor, hogy Trubisky a kezdő QB. Nincsen nagyon kételyem, hogy nem így lesz. Nem hinném, hogy ez edzői döntés lenne, sokkal inkább egy szervezeti döntés. Eleget láttunk a srácból, hogy tudjuk, hogy alkalmatlan. Foles se jobb, de ő legalább csereként már bizonyított.
Bár Vegas a Bearsnek adta a legjobb oddsokat, hogy claimelitek Fournettet(végül senki se tette), Nagy azt mondta, nem akarjátok őt leigazolni. Pedig még Foles és A-Rob is ismeri.Jó nagy balfasz, de mind1, lehet amúgy is inkább tampába ment volna (meg is értem)
When asked about any potential interest in free agent Leonard Fournette, Bears coach Matt Nagy said the team likes where it’s at with their current group of running backs.
— Jeff Dickerson (@DickersonESPN) September 2, 2020
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
When asked about any potential interest in free agent Leonard Fournette, Bears coach Matt Nagy said the team likes where it’s at with their current group of running backs.
— Jeff Dickerson (@DickersonESPN) September 2, 2020
Közben a Vikings megszerezte Ngakuet. Elég olcsón. Hunter túlsó felére egy legit Speed rusher. Elég vad. S Odenigbo is ott van rotációban. Szép move a Vikingstól.
Nagy dilemma...Várható volt...
Bears coach Matt Nagy tells us he will not publicly name a starting quarterback prior to the opener vs. Detroit. Nagy politely declines to say whether either QB (Trubisky, Foles) has played better than the other thus far in camp.
— Jeff Dickerson (@DickersonESPN) August 29, 2020
iktriad
Bears coach Matt Nagy tells us he will not publicly name a starting quarterback prior to the opener vs. Detroit. Nagy politely declines to say whether either QB (Trubisky, Foles) has played better than the other thus far in camp.
— Jeff Dickerson (@DickersonESPN) August 29, 2020
Freeman elerheto lenne meg. Talan olcson alairna. Nem bannam egy evre.2-4 hétről írnak, bár tippre az ágyék több lesz.Igen tegnap még 4-8 hetet írtak ma már csak 2-4. Reméljük az utóbbi valósul meg...
Mai edzést a játékosok bojkottálják.
Minden politikai állásfoglalás mellőzését kérem. Nekem is megvan a véleményem az egészről.
tüsi91
twitter.com/rapsheet/status/1298998741660205056?s=21
Tomcsik
2-4 hétről írnak, bár tippre az ágyék több lesz.Igen tegnap még 4-8 hetet írtak ma már csak 2-4. Reméljük az utóbbi valósul meg...
Minden politikai állásfoglalás mellőzését kérem. Nekem is megvan a véleményem az egészről.
tüsi91
twitter.com/rapsheet/status/1298998741660205056?s=21
Fasza. Montgomery lesérült. Ágyék sérülés. Várhatóan 4-8 hét kihagyás...Itt a videó az esetről.
Tomcsik
The moment that Bears’ RB David Montgomery suffered a strained groin today, 📹 @ABC7Chicago. pic.twitter.com/LrCs1ZUzJt
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 26, 2020
Milyen feledékeny vagyok. 😊 Ez esetben remélem hasonló emlékei lesznek az ősszel is, ha itt ő lesz a kicker. 😊Dehogynem, a Titans színeiben 2019.09.19-én egy 20-7-es vereséggel távozott is az Everbank Fieldről. 😊Cairo Santos sose volt a jagsnél. 😉Cairo Santos a fedélzeten.A siker kulcsa: Minél több ex jax játékost a fedélzetre!
Bears are expected to sign former Chiefs’ kicker Cairo Santos after he clears Covid testing protocol Sunday, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 22, 2020
iktriad
hpeter93
iktriad
empty taxi
Dehogynem, a Titans színeiben 2019.09.19-én egy 20-7-es vereséggel távozott is az Everbank Fieldről. 😊Cairo Santos sose volt a jagsnél. 😉Cairo Santos a fedélzeten.A siker kulcsa: Minél több ex jax játékost a fedélzetre!
Bears are expected to sign former Chiefs’ kicker Cairo Santos after he clears Covid testing protocol Sunday, per source.
iktriad
hpeter93
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Cairo Santos sose volt a jagsnél. 😉Cairo Santos a fedélzeten.A siker kulcsa: Minél több ex jax játékost a fedélzetre!
iktriad
hpeter93
Cairo Santos a fedélzeten.A siker kulcsa: Minél több ex jax játékost a fedélzetre!
iktriad
To my kinda-trained eye, Mitch Trubisky looked better than Nick Foles today. Which continues a trend. https://t.co/dFLlpdZ5Yk
— Patrick Finley (@patrickfinley) August 21, 2020
Azt mondta a DB edző, hogy Skrine a szélén is bevethető a pályának, ha a szükség úgy hozza. Vagy előre tolt ékként is.
Ha Trubisky pályára kerül kezdőként, akkor futunk őrült módon, gondolom abban már senki sem bízik, hogy eltalál egy tőle 5 yardra lévő embert, aki ugyanolyan színű mezben van.....
A csoport is érdekes. Sajtéknál nem túl jó most a hangulat, de Rodgers-szel én nem írnám le őket így sem, Detroitban is hinta van az edző segge alatt, a Vikings szerintem a legerősebb, de ők is inkonzisztensek.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Ergo ha Nagy Trubit kezdeti nem jöhet ki jól a szituációból, míg ha Folest akkor legalább arra megadja az esélyt hogy valami változás legyen az O játékában.
De sajnos ez az egész találgatás meg magyarázás felesleges mert ebből a szezonból ha lesz akkor sem lehet majd túl sokat levonni. Legalábbis nekem nézők nélkül nem adja be az élményt + mindenki elfelejti hogy azért ebben a játékban komoly hatása is lehet a játékra a nézőknek, pl a vendég csapat kommunikációjára a pályán.
Idén azért ha reáliaan végig nézünk a schedule-n a 8-8 is kemény meló lesz, brutális.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ti is izgultok a QB verseny miatt?Igazából teljesen hidegen hagy, hogy melyik két balkkezű kezd majd. Engem ebben az évben inkább az érdekel, hogy kik lesznek azok a játékosok, akikre érdemes lesz építeni jövőre, mikoris leváltják majd a GM-et. Szerintem nincs rendes RB sem a csapatban. Az egyedüli csapatrész amire azt mondom, hogy nem kapok agyfaszt, ha ránézek az a DL.
Állítólag Trubisky teljesen új játékosként tért vissza Patterson szerint. Amikor ilyeneket nyilatkoznak, akkor az általában biztos jele annak, hogy pont olyan szar, mint eddig. De vajon tényleg így van? Mennyivel kell megverni Trubiskyt, hogy Foles kezdjen? Trubisky vagy Foles? Foles vagy Trubisky? Mint valami rossz valóság show.
Patterson RB lesz. Ééés állítólag sokkal több outside zone lesz, mert az jobban fekszik a falnak, meg Pattersonnak is jobban fekszik (mondjuk mint KR ebben lehet valami) mint az inside zone. Igen? Akkor Howardot nagyon megérte elküldeni. Olyan atletikus a fal, hogy helyből megnyernek egy 500 vegyes váltót, de talán tényleg ez jobban feküdhet.
Mindenesetre cél a bajnoki cím, de az első 14-gyel is megelégszünk.
tüsi91
Egyszerűen hiányzik a mélység mindenhol és sajnos a minőség is. Ez ugye abból adódik, amit te is sokszor ecseteltél már, egyszerűen nincs elég választási jogunk a draftokon, mert mindent elherdált a vezetőség.
Kicsit úgy érzem a csapatot, mint amikor próbálnak életet lehelni egy olyasvalamibe, amit már rég el kellett volna engedni. Ismerjék be, hogy nem jött össze a dolog és kell egy új koncepció ( aka egy új QB,GM és szerintem edző is). Nem nagyon fejlődtek semmit a játékosok Nagy ténykedése alatt.
Állítólag Trubisky teljesen új játékosként tért vissza Patterson szerint. Amikor ilyeneket nyilatkoznak, akkor az általában biztos jele annak, hogy pont olyan szar, mint eddig. De vajon tényleg így van? Mennyivel kell megverni Trubiskyt, hogy Foles kezdjen? Trubisky vagy Foles? Foles vagy Trubisky? Mint valami rossz valóság show.
Patterson RB lesz. Ééés állítólag sokkal több outside zone lesz, mert az jobban fekszik a falnak, meg Pattersonnak is jobban fekszik (mondjuk mint KR ebben lehet valami) mint az inside zone. Igen? Akkor Howardot nagyon megérte elküldeni. Olyan atletikus a fal, hogy helyből megnyernek egy 500 vegyes váltót, de talán tényleg ez jobban feküdhet.
Mindenesetre cél a bajnoki cím, de az első 14-gyel is megelégszünk.
Volt jó (jobb) éve. Amióta Tim Jennings karrierje puskacsőből lőtt ki nálunk azóta minden ilyen cornerba bele lehet látni ezt. Csak úgy mint a 6. körös QB-k esetén.Sajnálom Burnst.Te láttál benne valamit? Hogy a valamikori elsőkörös nálunk végre mutat valamit?
Viszont így Johnson közelebb lépett a kezdőhöz. Marad a szélére Toliver és Jaylon. Feltéve ha Vildort belülre szánjuk. Jöhet ide depth igazolás.
tüsi91
csi77
A lényeg, hogy eddig azt mondtad, hogy a szélén van Fuller, Johnson, Toliver, Burns. Slotba Skrine, Vildor. Most Shelley esélyei ezzel jöttek, de ő is akkora mint a kutya ülve. Lehet körbenéznek a piacon valami veteránért. Depth nem árt.
Sajnálom Burnst.Te láttál benne valamit? Hogy a valamikori elsőkörös nálunk végre mutat valamit?
Viszont így Johnson közelebb lépett a kezdőhöz. Marad a szélére Toliver és Jaylon. Feltéve ha Vildort belülre szánjuk. Jöhet ide depth igazolás.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png