NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Basszus emberek hát most jöttem rá hogy Nagy mekkora zseni valójában, hiszen Foles akkor nyert SBt amikor szezon közben sérülés miatt váltotta a korábbi elsőkörös QBt 😁Már csak azt kell megnézni meddig húzta abban az évben Wentz, szegény Trubi... 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tomcsik
8 014
Annyiban nem hülyeség, hogy rush DE-nek elférhet. Jenkins, Nichols és Urban sem az.Szerintem ő remek lesz itt rotációban. 6 éve van a ligában és még mindig csak 26 éves. Szerintem ezt a Saints elkurta. Valszeg azért tették ki mert nagyon nyomultak Clowneyre és kellett a lóvé mivel ők mindig a sapi tetején vannak... Aztán a bohóc az utolsó pillanatban a Titans választotta. Amúgy valaki érti ezt a nagy Clowney hypeot? Egy jó playa, de nem kiemelkedő klasszis...
tüsi91
több mint 4 éve
www.cbssports.com/nfl/news/bears-matt-nagy-explains-why-he-named-mitchell-trubisky-starting-quarterback-over-nick-foles/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Annyiban nem hülyeség, hogy rush DE-nek elférhet. Jenkins, Nichols és Urban sem az.
több mint 4 éve
The #Bears have agreed to terms with veteran DE Mario Edwards, source says. Former second-round pick was released by the #Saints yesterday.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) September 6, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Toliver csak olyan szempontból furcsa, hogy a szélére nem maradt ember jelenleg, max Skrine.Toliver helyett Shelley, kb ennyi a váratlan. De ha jön valaki szabadügynök lesz kit kivagni. Hogy Toliver túl éli-e a waivert az jó kérdés.
több mint 4 éve
Tomcsik
8 014
Ami még meglepő hogy Tolivert se marasztalták...Pedig nem volt olyan tré mikor pályára került. A kezdő ok, de a mélység annyira nem. Nem lepődnék meg ha pl Amukamara vissza jönne occsoért miután a Raiders kivágta.
több mint 4 éve
Na Pace csak nem hagyja az üdvöskéjét...
twitter.com/adamschefter/status/1302026779503276032?s=21
Tomcsik
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Tomcsik
8 014
Végül is értem már miért Ifedi volt a legnagyobb erősítés az O falba... Trubynak tök mindegy higy nyomás alatt van-e vagy tiszta zsebben 😊twitter.com/pff/status/1302037039500713986?s=21
több mint 4 éve
Amikor van egy GM nyomás, hogy ki legyen a kezdő, akkor felesleges bármiről beszélni. Ezért tart itt ez a franchise.Ha ez igaz hogy Pace nyomására került be akkor takarodjon el mindenki télen de komolyan. Nagy meg elmehet a francba milyen edző az ilyen hogy engedi hogy beleszóljon "külsős" a munkájába. Végre hozhatott magának egy qbt erre nem kezdeti? Ki ez a f...?!
Nem vártam mást egyébként. Nincsenek tavaszi programok, preseason meccsek, van egy TC, amiről szűrődnek ki ugyan információk, hogy Foles talán picivel jobb, de amúgy sok különbség nincs. Papírforma döntés született. Ennyi esélyt ilyen szar irányító, mint Trubisky ritkán kap, de ha esetleg egy top 20 körüli teljesítményre képes lenne.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Amikor van egy GM nyomás, hogy ki legyen a kezdő, akkor felesleges bármiről beszélni. Ezért tart itt ez a franchise.Nem vártam mást egyébként. Nincsenek tavaszi programok, preseason meccsek, van egy TC, amiről szűrődnek ki ugyan információk, hogy Foles talán picivel jobb, de amúgy sok különbség nincs. Papírforma döntés született. Ennyi esélyt ilyen szar irányító, mint Trubisky ritkán kap, de ha esetleg egy top 20 körüli teljesítményre képes lenne.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
Ja majd ugyanez megtörtént visszafelé Londonban...Hát szezon közepén a padról szállt be tavaly. 2 meccs után a Jags drukkerek könyörögtek neki, hogy vonuljon vissza... A következő meccsen Marrone vissza/lecserélte a félidőben Minshewra.Adok Trubynak 2-3 meccset, aztán úgy is jön Foles. Padról beszállva sokkal jobb 😊Na Pace csak nem hagyja az üdvöskéjét...De legalább nem kellett sokat adni Folesért és nem keres sokat. ja nem ide. Őszinte részvétem.
Tomcsik
iktriad
media2.giphy.com/media/ZC0ATzzJnKqn2SNDHR/giphy.gif?cid=6c09b95245u7z605vkiacfg34p0ospqz6q8fksi1oj52ttbi&rid=giphy.gif
Tomcsik
Avagy
Listen to Jags fans when we say a player is bad. Trust us, we know. https://t.co/iWDUzYZYui
— The System (@tealtalk) September 4, 2020
iktriad
És Foles nem került sokba és az új szerződésével nem is keres nfl szinten sokat.
Ja és Nagy nagy balfasz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Hát szezon közepén a padról szállt be tavaly. 2 meccs után a Jags drukkerek könyörögtek neki, hogy vonuljon vissza... A következő meccsen Marrone vissza/lecserélte a félidőben Minshewra.Adok Trubynak 2-3 meccset, aztán úgy is jön Foles. Padról beszállva sokkal jobb 😊Na Pace csak nem hagyja az üdvöskéjét...De legalább nem kellett sokat adni Folesért és nem keres sokat. ja nem ide. Őszinte részvétem.
Tomcsik
iktriad
media2.giphy.com/media/ZC0ATzzJnKqn2SNDHR/giphy.gif?cid=6c09b95245u7z605vkiacfg34p0ospqz6q8fksi1oj52ttbi&rid=giphy.gif
Tomcsik
Avagy
Listen to Jags fans when we say a player is bad. Trust us, we know. https://t.co/iWDUzYZYui
— The System (@tealtalk) September 4, 2020
több mint 4 éve
Tomcsik
8 014
Adok Trubynak 2-3 meccset, aztán úgy is jön Foles. Padról beszállva sokkal jobb 😊Na Pace csak nem hagyja az üdvöskéjét...De legalább nem kellett sokat adni Folesért és nem keres sokat. ja nem ide. Őszinte részvétem.
Tomcsik
iktriad
több mint 4 éve
Na Pace csak nem hagyja az üdvöskéjét...De legalább nem kellett sokat adni Folesért és nem keres sokat. ja nem ide. Őszinte részvétem.
Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 014
Na Pace csak nem hagyja az üdvöskéjét...twitter.com/adamschefter/status/1302026779503276032?s=21
több mint 4 éve
Ha a D jó lesz és Foles kezd nyerünk. Ha a D jó lesz és Trubi kezd lehet hogy nyerünk.
Ha a D szar lesz mindegy ki kezd kikapunk.
Ha a D jó lesz és tüsi kezd 100% hogy nyerünk 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tomcsik
8 014
Én mint örök optimista azt mondom nyerünk. A Lions D nem túl jó és nem nagyon erősödtek. Lehet hogy Stafforddal jók voltak, de vele se nyernek sokat. A D nállunk szerintem rendben lesz. Kérdés Goldman hiányát mennyire érezzük majd. Amiben én a legjobban bízok az Patricia aki szerintem teljesen alkalmatlan vezető edzőnek. Ha akarunk valamit ebben az évben akkor a Lionst verni kell. Szerintem Foles lesz a kezdő amúgy...Kevés pontot várok a meccstől, mivel nálunk szar az offense, cserébe a D képes lesz megállítani Stafford-ot párszor. Szerintem egy 10-17-es vereség néz ki. Bár nem tudom, hogyan fogunk 10 pontot szerezni Trubisky-vel.sajnos én is így érzem. Egyedül a Lions legendás "lábon lövöm magam" attitűdjében bízom valamennyire...😊Tipp az évadnyitó meccsünkre?Nem tudunk semmit magunkról. Annyi bizonyos, hogy azon az 5 meccsen, amikor tavaly Stafford játszott a Lions jó volt. Nálunk Trubisky a QB. Továbbra is erős a hendikepp, s tényleg lövésünk sincs mit tudunk. Szóval én azt mondom, hogy L-nek veszem a vasárnapit.
csi77
tüsi91
Egyébiránt, ha Trubisky megelőzte Folest, meg is érdemeljük.
csi77
Toto21
több mint 4 éve
Toto21
5 966
Kevés pontot várok a meccstől, mivel nálunk szar az offense, cserébe a D képes lesz megállítani Stafford-ot párszor. Szerintem egy 10-17-es vereség néz ki. Bár nem tudom, hogyan fogunk 10 pontot szerezni Trubisky-vel.sajnos én is így érzem. Egyedül a Lions legendás "lábon lövöm magam" attitűdjében bízom valamennyire...😊Tipp az évadnyitó meccsünkre?Nem tudunk semmit magunkról. Annyi bizonyos, hogy azon az 5 meccsen, amikor tavaly Stafford játszott a Lions jó volt. Nálunk Trubisky a QB. Továbbra is erős a hendikepp, s tényleg lövésünk sincs mit tudunk. Szóval én azt mondom, hogy L-nek veszem a vasárnapit.
csi77
tüsi91
csi77
több mint 4 éve
sajnos én is így érzem. Egyedül a Lions legendás "lábon lövöm magam" attitűdjében bízom valamennyire...😊Tipp az évadnyitó meccsünkre?Nem tudunk semmit magunkról. Annyi bizonyos, hogy azon az 5 meccsen, amikor tavaly Stafford játszott a Lions jó volt. Nálunk Trubisky a QB. Továbbra is erős a hendikepp, s tényleg lövésünk sincs mit tudunk. Szóval én azt mondom, hogy L-nek veszem a vasárnapit.
csi77
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Tipp az évadnyitó meccsünkre?Nem tudunk semmit magunkról. Annyi bizonyos, hogy azon az 5 meccsen, amikor tavaly Stafford játszott a Lions jó volt. Nálunk Trubisky a QB. Továbbra is erős a hendikepp, s tényleg lövésünk sincs mit tudunk. Szóval én azt mondom, hogy L-nek veszem a vasárnapit.
csi77
több mint 4 éve
Tipp az évadnyitó meccsünkre?
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
ricsiii83
1 339
Fournette egy túlértékelt egyenes vonalú futó. Nem látom miért lett volna rá szükség.De most úgy fognak állni a csillagok éa a szél is úgyfog fújni, illetve a nap is teljesen máshogy fogja szórni a uv sugarakat. Ergo Trubisky idén 5000 passzolt yardot tol 41 TDt éa 1 INTt dob. MVP lesz és idén bekerülünk a superbowlba, de sajnos nem nyerünk. Ez a szezon vízválasztó lesz kap egy orrnehéz szerződést és a kövi szezon első 5 meccsén 2000 yard 23 td eladott labda nélkül összeszed a Viks ellen egy karrier ending sérülést ésnígy ér véget a Trubisky éra. Úgy fogunk emlékezni rá, hogy " Aki legyőzte a Cutlerságát" szobrot emelnek neki a Halas Hallba George bácsi mellé. Legenda lesz.!!! 4!!!44 persze egy párhuzamos univerzumba, nemitt.
Hétvégén bejelentik valamikor, hogy Trubisky a kezdő QB. Nincsen nagyon kételyem, hogy nem így lesz. Nem hinném, hogy ez edzői döntés lenne, sokkal inkább egy szervezeti döntés. Eleget láttunk a srácból, hogy tudjuk, hogy alkalmatlan. Foles se jobb, de ő legalább csereként már bizonyított.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Fournette egy túlértékelt egyenes vonalú futó. Nem látom miért lett volna rá szükség.Hétvégén bejelentik valamikor, hogy Trubisky a kezdő QB. Nincsen nagyon kételyem, hogy nem így lesz. Nem hinném, hogy ez edzői döntés lenne, sokkal inkább egy szervezeti döntés. Eleget láttunk a srácból, hogy tudjuk, hogy alkalmatlan. Foles se jobb, de ő legalább csereként már bizonyított.