NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
Chicago Bears
Ergo ha Nagy Trubit kezdeti nem jöhet ki jól a szituációból, míg ha Folest akkor legalább arra megadja az esélyt hogy valami változás legyen az O játékában.
De sajnos ez az egész találgatás meg magyarázás felesleges mert ebből a szezonból ha lesz akkor sem lehet majd túl sokat levonni. Legalábbis nekem nézők nélkül nem adja be az élményt + mindenki elfelejti hogy azért ebben a játékban komoly hatása is lehet a játékra a nézőknek, pl a vendég csapat kommunikációjára a pályán.
Idén azért ha reáliaan végig nézünk a schedule-n a 8-8 is kemény meló lesz, brutális.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ti is izgultok a QB verseny miatt?Igazából teljesen hidegen hagy, hogy melyik két balkkezű kezd majd. Engem ebben az évben inkább az érdekel, hogy kik lesznek azok a játékosok, akikre érdemes lesz építeni jövőre, mikoris leváltják majd a GM-et. Szerintem nincs rendes RB sem a csapatban. Az egyedüli csapatrész amire azt mondom, hogy nem kapok agyfaszt, ha ránézek az a DL.
Állítólag Trubisky teljesen új játékosként tért vissza Patterson szerint. Amikor ilyeneket nyilatkoznak, akkor az általában biztos jele annak, hogy pont olyan szar, mint eddig. De vajon tényleg így van? Mennyivel kell megverni Trubiskyt, hogy Foles kezdjen? Trubisky vagy Foles? Foles vagy Trubisky? Mint valami rossz valóság show.
Patterson RB lesz. Ééés állítólag sokkal több outside zone lesz, mert az jobban fekszik a falnak, meg Pattersonnak is jobban fekszik (mondjuk mint KR ebben lehet valami) mint az inside zone. Igen? Akkor Howardot nagyon megérte elküldeni. Olyan atletikus a fal, hogy helyből megnyernek egy 500 vegyes váltót, de talán tényleg ez jobban feküdhet.
Mindenesetre cél a bajnoki cím, de az első 14-gyel is megelégszünk.
tüsi91
Egyszerűen hiányzik a mélység mindenhol és sajnos a minőség is. Ez ugye abból adódik, amit te is sokszor ecseteltél már, egyszerűen nincs elég választási jogunk a draftokon, mert mindent elherdált a vezetőség.
Kicsit úgy érzem a csapatot, mint amikor próbálnak életet lehelni egy olyasvalamibe, amit már rég el kellett volna engedni. Ismerjék be, hogy nem jött össze a dolog és kell egy új koncepció ( aka egy új QB,GM és szerintem edző is). Nem nagyon fejlődtek semmit a játékosok Nagy ténykedése alatt.
Állítólag Trubisky teljesen új játékosként tért vissza Patterson szerint. Amikor ilyeneket nyilatkoznak, akkor az általában biztos jele annak, hogy pont olyan szar, mint eddig. De vajon tényleg így van? Mennyivel kell megverni Trubiskyt, hogy Foles kezdjen? Trubisky vagy Foles? Foles vagy Trubisky? Mint valami rossz valóság show.
Patterson RB lesz. Ééés állítólag sokkal több outside zone lesz, mert az jobban fekszik a falnak, meg Pattersonnak is jobban fekszik (mondjuk mint KR ebben lehet valami) mint az inside zone. Igen? Akkor Howardot nagyon megérte elküldeni. Olyan atletikus a fal, hogy helyből megnyernek egy 500 vegyes váltót, de talán tényleg ez jobban feküdhet.
Mindenesetre cél a bajnoki cím, de az első 14-gyel is megelégszünk.
Volt jó (jobb) éve. Amióta Tim Jennings karrierje puskacsőből lőtt ki nálunk azóta minden ilyen cornerba bele lehet látni ezt. Csak úgy mint a 6. körös QB-k esetén.Sajnálom Burnst.Te láttál benne valamit? Hogy a valamikori elsőkörös nálunk végre mutat valamit?
Viszont így Johnson közelebb lépett a kezdőhöz. Marad a szélére Toliver és Jaylon. Feltéve ha Vildort belülre szánjuk. Jöhet ide depth igazolás.
tüsi91
csi77
A lényeg, hogy eddig azt mondtad, hogy a szélén van Fuller, Johnson, Toliver, Burns. Slotba Skrine, Vildor. Most Shelley esélyei ezzel jöttek, de ő is akkora mint a kutya ülve. Lehet körbenéznek a piacon valami veteránért. Depth nem árt.
Sajnálom Burnst.Te láttál benne valamit? Hogy a valamikori elsőkörös nálunk végre mutat valamit?
Viszont így Johnson közelebb lépett a kezdőhöz. Marad a szélére Toliver és Jaylon. Feltéve ha Vildort belülre szánjuk. Jöhet ide depth igazolás.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Burns megsérült ma, bal térd, egyelőre határozott nem tudják a helyzet.Elvileg Acl szakadás.
Természetesen mindenki és minden nagyon fasza, aki / ami nem az még a szezonra lesz az.
tüsi91
Természetesen mindenki és minden nagyon fasza, aki / ami nem az még a szezonra lesz az.
Ok, az a rész kihúzva.Volt pár ember itt workouton, köztükNe mondj ilyet hogy itt modt nem túl népszerű, nekem nem változott a véleményem vele kapcsolatban csak amit a csapatról mondott az nem egészen úgy van szvsz.a most itt nem túl népszerűHöri nagy kedvence a tavalyi előszezonból, Kyle Sloter és az egykori 3. körös Seahawks RB, CJ Prosise
Some workouts:
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 17, 2020
— The #Bears are working out QBs Kevin Hogan and Kyle Sloter, along with RB CJ Prosise and WR Rodney Adams.
— The #Vikings are working out LB Hardy Nickerson Jr.
— The #Titans are working out TE Geoff Swaim, RB D’Onta Foreman and QB Trevor Siemian.
iktriad
davemayer
Volt pár ember itt workouton, köztük a most itt nem túl népszerű Höri nagy kedvence a tavalyi előszezonból, Kyle Sloter és az egykori 3. körös Seahawks RB, CJ ProsiseNe mondj ilyet hogy itt modt nem túl népszerű, nekem nem változott a véleményem vele kapcsolatban csak amit a csapatról mondott az nem egészen úgy van szvsz.
Some workouts:
— The #Bears are working out QBs Kevin Hogan and Kyle Sloter, along with RB CJ Prosise and WR Rodney Adams.
— The #Titans are working out TE Geoff Swaim, RB D’Onta Foreman and QB Trevor Siemian.
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Some workouts:
Szerkesztette: iktriad
Nem azt mondtam hogy mondjon le, csak azt amit te is, hogy ez félrement. Ettől amit írtál róla még igaz, senki sem vonja kétségbe.Csak az első év annyiban volt más, hogy a védelem elit volt. A támadók picit jobbak voltak, de hasonló kalapszar volt az egész szerintem úgy összessegeben. A védelem esett vissza de cefetül, ami annyit jelent hogy nem szereztek ipari mennyiségű labdát és átlagban engedték 19 pontot se.
Amire én szerettem volna neki rávilágítani hogy úgy tette le ezt az elemzést az asztalra mintha a Nagy első évét teljesen zárójelbe tette volna.
davemayer
Jön Kyle Sloter workoutra. Minden idők legjobb preseason QB-ja. Több jó meccse volt, mint Trubiskynek.
Amire én szerettem volna neki rávilágítani hogy úgy tette le ezt az elemzést az asztalra mintha a Nagy első évét teljesen zárójelbe tette volna.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Csak voltak ebben olyan dolgok, amik egyszerűen nem igazak. Lásd Virginia.
Az hogy pl. Höri nem tette volna ki Amukamarat, az egy vélemény, lehet vele vitatkozni. Tavaly szar volt az biztos és nem adtak neki 9 milliót. A 2019-es Amukamarát nem fogjuk visszasírni. A 2018-as Amukamarat nem lett volna kérdés, hogy marad.
A legnagyobb tisztelettel. Sajnos nem lehet mind a 32 csapattal tisztában lenni. S picit Hörin is ezt érzem, hogy felkészült, tud rengeteget, de azért akik egy-egy csapattal nagyon képben vannak azok vonhatják a szemöldököt. Egyszerűen annyi a történés hogy 32 csapattal nem tudsz lépést tartani. Lásd Artie Burns, aki lehet hogy a rotációba jött, de akkor megemlítettem volna Tolivert is, aki amikor beszállt nem volt vállalhatatlan. S az ilyen perememberekkel kezdők mögötti emberekkel szinte lehetetlen minden csapatnál tisztában lenni. Viszont így néhány esetben kialakulhat egy nem teljesen valós kép. Szóval Höri munkája előtt maximálisan le a kalappal, mert én tuti nem csinálnám, már csak azért sem, mert ebben elképesztő munka kell. S az amerikai kommentátorok sem olyan felkészültek, mint Höri. S sajnos kritizálni könnyebb, mint cselekedni.
5 perc után írom ezt. Majd tovább nézem.Normalis hangon de kommentbe én be is irtam neki. Nézd vegig amúgy, érdekes hogy szidja Pacet mint az állat msjd a végén benyögi hogy amúgy a draft igen jó lett. Meg hogy lehet jó is ez a roster. Meg Foles is lehet jó.
Sugárzik a Bears iránt a gyűlölet, amivel gond nincs egyébként, az öreglány bekavarasa nettó nevetség.
Egy dolgot szögezzünk le. Aki Trubisky seggét védi, az Pace. Mert ő védi magát. Nagynak a fasza kívan Trubiskyvel, s szerintem tavalyi meccseken ez jól kivehető volt. Azt persze nem mondatja ki Nagy, hogy legszívesebben kibaszná a kezdőből.
tüsi91
Szóval kicsit nekem az volt az erzésem hogy lövése nem volt mire húzza fel a történetet aztán kitalálta ezt az egészet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Sugárzik a Bears iránt a gyűlölet, amivel gond nincs egyébként, az öreglány bekavarasa nettó nevetség.
Egy dolgot szögezzünk le. Aki Trubisky seggét védi, az Pace. Mert ő védi magát. Nagynak a fasza kívan Trubiskyvel, s szerintem tavalyi meccseken ez jól kivehető volt. Azt persze nem mondatja ki Nagy, hogy legszívesebben kibaszná a kezdőből.
Leigazoltuk Marqui Christiant. Spec team playa lesz kb. Jordan Lucas pótlása...
Szerkesztette: Tomcsik
Á. megvan, hol. 😊
We have activated DT John Jenkins and TE Eric Saubert off the reserve/COVID-19 list. Safety Jordan Lucas has opted out of the 2020 season.
— Chicago Bears (@ChicagoBears) August 3, 2020
Szerkesztette: iktriad
Goldman kiüli a szezont...Állítólag van valami baja ami miatt a veszélyeztetett kategóriába tartozik.
tüsi91
twitter.com/JClarkNBCS/status/1288232721790230528
Még csak fontolgatja. A felesége meg a most született gyerek miatt megérteném.Goldman kiüli a szezont...Foles is
tüsi91
Borbinho
Goldman kiüli a szezont...Foles is
tüsi91
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Elnézve a névsort kik ülnék ki a szezont lehet az lenne a legjobb ha nem lenne idényGoldman kiüli a szezont...Ennek a szezonnak így semmi értelme nem lesz hogy a "szokásos" sérüléseken túl a fél csapat otthonról nézi majd a meccseket mert covidos.
tüsi91
davemayer