Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Kwiatnak van esze hozzá, s ütni tudott mindig. Nekem nagyon meglepő volt mennyire jobban nézett ki coverban a szezon végén, mint mondjuk 2018-ban. De emlékezhetünk rá, hogy a Vikings ellen is Pierre-Louis volt fenn 3. downoknál helyette. SZóval a kérdésedre válasz nem tudom. Mivel így fix, hogy nem marad, ezért remélem máshol sok pénzt kap, nagyon sokat. S azt is remélem, hogy nem a Packers lesz az.Eléggé elsiklott a téma, hogy indul a free agency a héten. Mivel du pont ráérek meg a térdem is fáj, ezért írok egy szerintemet.Mit gondolsz, tud ő még szintet lépni és valóban remekül játszani máshol? Mert akkor sajnálnám, mert megbzható cseréből kezdővé nőtte ki magát.
Bears FA 2020:
ILB Nick Kwiatkoski: Szép csendben remek játékossá nőtte ki magát. Coverben is sokat fejlődött, ütni mindig tudott. Trevathan maradt, Kwiat menni fog. 3 év 30 millió az valahol reális egy fiatal ereje teljében lévő srácért.
tüsi91
Ám, a véleményem szerint nem lesz több egy rotációban bevethető közepes LB-nél, akkor pedig fizesse meg jól más.
Kérdés: Draftról is írsz majd? Gondolom megvárod a piacot.
csi77
több mint 4 éve
Eléggé elsiklott a téma, hogy indul a free agency a héten. Mivel du pont ráérek meg a térdem is fáj, ezért írok egy szerintemet.Mit gondolsz, tud ő még szintet lépni és valóban remekül játszani máshol? Mert akkor sajnálnám, mert megbzható cseréből kezdővé nőtte ki magát.
Bears FA 2020:
ILB Nick Kwiatkoski: Szép csendben remek játékossá nőtte ki magát. Coverben is sokat fejlődött, ütni mindig tudott. Trevathan maradt, Kwiat menni fog. 3 év 30 millió az valahol reális egy fiatal ereje teljében lévő srácért.
tüsi91
Ám, a véleményem szerint nem lesz több egy rotációban bevethető közepes LB-nél, akkor pedig fizesse meg jól más.
Kérdés: Draftról is írsz majd? Gondolom megvárod a piacot.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Eléggé elsiklott a téma, hogy indul a free agency a héten. Mivel du pont ráérek meg a térdem is fáj, ezért írok egy szerintemet.Bears FA 2020:
ILB Danny Trevathan: Kihagyott jó pár meccset, de legalább könyöksérülése volt, az egy fokkal jobb, mintha az embernek szétmegy a térde. Igazából nem tudok vele vitatkozni, jó játékos, az impact play talán kevés, de teljesen megbízható és ő fenn az ész. Olcsóbb és 2 évre még megfelelő.
ILB Kevin Pierre-Louis: Ő is futballjátékosnak nézett ki a pályán, s ezért le a kalappal az edzők előtt. Nem hiszem, hogy másnak lenne érték rajtunk kívül, ha nem buta az ügynöke, akkor ez a re-sign mindkét félnek eléggé egyértelmű. Tippre 2 évre 3M/év
S Haha Clinton-Dix: Nem volt rossz, de Jackson nem azt játszotta miatta, amit ő igazán tud. Jobban örülnék, ha Jackson mellett egy inkább Amos stílusú srác játszana. Az értéke valahol 6 millió környékén van, ha ezalatt adja akkor visszahoznám. Tippre aláír valahol másutt 2 évre ezért a 12 millió környékéért, bár akkora piacát nem látom egyébként.
S Deon Bush: Neki sem lesz piaca, kérdés 4 év pad után visszaakar-e jönni? Évi 2 milliónál többe nem kerül, én visszahoznám, és egy rookieval megverekedhetne a kezdőért.
DT: Nick Williams: 30 éves, 1 jó szezon, pontosítva 1 olyan szezon, ahol pályára lépett. Nekünk van értéke, szerintem ezt tudja ő is. 2 évre 6-7 milliót kaphat, tippre nálunk.
DT Brent Urban : 1 évre minimum környékén visszajön, aztán hogy fog-e rostert az jó kérdés.
DB Sherrick McManis: 1 évre visszajön minimumért, aztán meglátjuk. Tippre 8 esztendő után nem lesz rosteren.
OL Cornelius Lucas: 1 évre vissza minimumért
LS Patrick Scales: 1 évre vissza minimumért
S DeAndre Houston-Carson: eredeti körös RFA tender
OL Rashad Coward: eredeti körös RFA tender
OLB Isaiah Irving: eredeti körös RFA tender
TE JP Holtz: ERFA tender
TJ Clemmings OL: Viszlát
Ted Larsen OL: Viszlát.
Chase Daniel QB: Viszlát.
Aaron Lynch OLB: Viszlát.
Bradley Sowell TE/OL: Viszlát
több mint 4 éve
ricsiii83
1 339
Szövegértelmezésből csillagos 5.A Denver SB nyertes védelmének egyik legjobb játékosa volt. Te nem tudom milyen Bears meccseket néztél az elmúlt években de Trevathan amikor egészséges akkor kurva jó volt. Meglátjuk mennyi lesz az ár differencia. Az hogy felejtős túlértékelt karrierje lenne azért kicsit erős nem gondolod? Kwiatkoski faszán szállt be amikor kellett, van aki meg is fogja fizetni ( valszeg a Packers) , de összességében szerintem Trevathan a jobb játékos. KPL- t meg kéne valahogy tartani olcsón hogy rendben legyen a cseresor. Az a gyalázat hogy Iggy eddig ST-n kívül lófaszt nem csinált...Olcsóbbat a drágább helyet.Ka, bár azért kiváncsi leszek arra a 10 akár 10+ contractra... 4 év alatt volt egy jo szezon amugy meg enyhen fejeltős eddigi karrier. Kicsit túlértékelt
tüsi91
ricsiii83
Tomcsik
minden forumon ahol ezt így leírtam értették csak te nem.
Szerkesztette: ricsiii83
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Szerintem itt a kolléga Kwiatra gondolt.A Denver SB nyertes védelmének egyik legjobb játékosa volt. Te nem tudom milyen Bears meccseket néztél az elmúlt években de Trevathan amikor egészséges akkor kurva jó volt. Meglátjuk mennyi lesz az ár differencia. Az hogy felejtős túlértékelt karrierje lenne azért kicsit erős nem gondolod? Kwiatkoski faszán szállt be amikor kellett, van aki meg is fogja fizetni ( valszeg a Packers) , de összességében szerintem Trevathan a jobb játékos. KPL- t meg kéne valahogy tartani olcsón hogy rendben legyen a cseresor. Az a gyalázat hogy Iggy eddig ST-n kívül lófaszt nem csinált...Olcsóbbat a drágább helyet.Ka, bár azért kiváncsi leszek arra a 10 akár 10+ contractra... 4 év alatt volt egy jo szezon amugy meg enyhen fejeltős eddigi karrier. Kicsit túlértékelt
tüsi91
ricsiii83
Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
A Denver SB nyertes védelmének egyik legjobb játékosa volt. Te nem tudom milyen Bears meccseket néztél az elmúlt években de Trevathan amikor egészséges akkor kurva jó volt. Meglátjuk mennyi lesz az ár differencia. Az hogy felejtős túlértékelt karrierje lenne azért kicsit erős nem gondolod? Kwiatkoski faszán szállt be amikor kellett, van aki meg is fogja fizetni ( valszeg a Packers) , de összességében szerintem Trevathan a jobb játékos. KPL- t meg kéne valahogy tartani olcsón hogy rendben legyen a cseresor. Az a gyalázat hogy Iggy eddig ST-n kívül lófaszt nem csinált...Olcsóbbat a drágább helyet.Ka, bár azért kiváncsi leszek arra a 10 akár 10+ contractra... 4 év alatt volt egy jo szezon amugy meg enyhen fejeltős eddigi karrier. Kicsit túlértékelt
tüsi91
ricsiii83
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
Robertson-Harris 2. körös tender. Ahogy körülbelül várható is volt.Ez itt a helyes lépés.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Robertson-Harris 2. körös tender. Ahogy körülbelül várható is volt.
több mint 4 éve
ricsiii83
1 339
Olcsóbbat a drágább helyet.Ka, bár azért kiváncsi leszek arra a 10 akár 10+ contractra... 4 év alatt volt egy jo szezon amugy meg enyhen fejeltős eddigi karrier. Kicsit túlértékelt
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Olcsóbbat a drágább helyet.
több mint 4 éve
ricsiii83
1 339
twitter.com/RapSheet/status/1238282465057406982A rutint választották a fiatalság helyett, így akkor Kwia sajtfejűlesz. Kérdés márcsak, hogy mennyiért maradt illetve majd a másik megy.
Cruyffista
több mint 4 éve
Vajon ha a Titans csereirányítója Chase Daniel lett volna 2019-ben, akkor Vrabel és az offensive stáb még a helyén lenne?Vrabel biztosan, de szerintem a többiek is. Mariota még az előző rezsim alatt jött, ezért Robinson és Vrabel (aki ugye már Robinson embere) is megkapta volna az esélyt, hogy kiválassza a saját irányítóját. Én azért megnézném Mariotát itt, szerintem Nagy többet ki tudna hozni belőle, mint tette azt bármelyik OC nálunk.
tüsi91
Music City Miracle
több mint 4 éve
Szvsz jöjjön vissza Cutler 🙃
több mint 4 éve
Vajon ha a Titans csereirányítója Chase Daniel lett volna 2019-ben, akkor Vrabel és az offensive stáb még a helyén lenne?0 alapszakasz, ha játszik a preseasonben.
Nem vagyok nagy rajongója Daltonnak. Se Folesnak. Mariotanak sem, hihetetlen, hogy ennyire 0 karrierje legyen. Derek Carr már inkább.
Turbó kezdeni fog 2020-ban, mert kezdenie kell. Nem Nagy miatt, szerintem a kopasznak a töke tele van vele és legszívesebben nem szenvedne vele. Viszont hány meccs után kiabálják le a pályáról?
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Vajon ha a Titans csereirányítója Chase Daniel lett volna 2019-ben, akkor Vrabel és az offensive stáb még a helyén lenne?Nem vagyok nagy rajongója Daltonnak. Se Folesnak. Mariotanak sem, hihetetlen, hogy ennyire 0 karrierje legyen. Derek Carr már inkább.
Turbó kezdeni fog 2020-ban, mert kezdenie kell. Nem Nagy miatt, szerintem a kopasznak a töke tele van vele és legszívesebben nem szenvedne vele. Viszont hány meccs után kiabálják le a pályáról?
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
Ennek most örülünk? twitter.com/wcgridiron/status/1233519766121439232?s=21
Szerintem Dalton amúgy is cut lesz, lehet nem kéne picket áldozni rá...
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Harrisre 1 év alatt két csapat nem tartott igényt, abból az egyik Superbowlt nyert. Egy karrier csere játékos. Nem gondolnám, hogy 1 milliónál többet vinne el a capből. (azaz nem kap 1,5-nél többet).Floyd skill setje szerintem valahol a classic 3-4 OLB és a 4-3 SLB /már amennyire beszélhetünk még erről/ (Anthony Barr) körül mozog. De nem lesz ILB 3-4-ben. Most 5. éves opcióval kapna 13 millió felett, Te adnál neki mondjuk mennyit 1 évre 7-8 milliót? Te aláírnál oda egy 1 éves szerződést, ahol azt mondják, hogy az 5. éves szerződésed nem kell, mert sok?
Floyd vagy játszik az opciós évvel itt vagy hosszabbítunk vele több évre vagy elmegy valahova máshova tetszőleges szerződéssel.
Gabriel még csak hiányozni sem fog. Prince csak azért, mert mögötte egyelőre csak azt tudjuk felmutatni, hogy Toliver néha már játszott, meg a CFL-ből jött egy gyerek, aztán azon kívül a pálya szélére nem tudsz embert felmutatni. Nem mintha safety lenne rosteren.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
ricsiii83
1 339
Floydot még 1 éves proveit contracttal megcsapán és kiprobálnám ILBként, bár így akkor elengedném Kwiat és Trevet
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
Most, hogy lett két cut, mekkora a salary cap és a cap space?KB 28 milla jelenleg, de még nincs fenn minden frissen overcapon. Ebben pl. azt hiszem még nincs benne Harris. Persze ez erősen függ attól is hogy milyen lesz az új CBA, mert ott várható némi cap növekedés. Robinsont mindeképp meg kéne hosszabbítani és úgy biztos megoldható hogy alacsonyabb legyen az idei cap hitje. A nagy kérdés Floyd. Több mint 13 millát tudnánk spórolni ha mégse élünk az 5. éves opcióval. 13 misit Floyd nem ér. Van 2 opció vagy cut/trade, vagy kötünk vele egy hosszú távú szerződést, de jóval alacsonyabb fizetéssel. Szerintem senki nem adna érte a marketen 13 millát, de még 10-et se nagyon tehát itt lehet jó tárgyalási pozíciónk. Én amúgy cutolnám idén lesz szépen pass rusher a piacon akit Floyd pénzéből el lehetne hozni és jobb mint ő. Braunecker/ Shaheen cut is 2,5 milla lehetne még. Patterson 4.75 M ha cut, de őt nem bántanám a liga egyik legjobb ST playája és az O- ban is lehetne jobban használni. Kis ügyeskedésekkel kb 40-45 Milla cap megoldható. Érdekes offseason lesz ez...
hpeter93
több mint 4 éve
Trub egy másik kérdéskőr igen. 😊Pattersont én nem bántanám. A liga egyik legjobb ST játékosa. Nem csak visszahordóként, de gunnerként is. Az O- ban is többet és jobban lehetne használni, engem az ő 5 millája annyira nem bánt. Floydot megpróbálnám ILB- be kevesebb lóvét adva. Hasznos játékos, de manapság elvárás egy edge játékostól hogy nyomást helyeztem a QB-ra főleg ha Mack túloldalán játszik...Az hogy jó coverben az csak egy extra. Drafton van 2. körbe 1-2 playa akit csipáznék. Mondjuk ég mind mindegy is amíg Trubisky a QB...Ahogy várható volt...Igen, egy már megírt, de még nem publikált értékelőben nálam is ott voltak. Bár én Pattersont is írtam és Floyd opciojának visszavonását.
mobile.twitter.com/bearspr/status/1230958808970809345
Tomcsik
Sőt ebből a negyesből talán max Gabrielt tartottam volna meg.
alatriste
Tomcsik
De Floyd 13M-ja rengeteg ahhoz képest amit nyújt. Nem a maradása ellen lennék én sem, hanem az ilyen áron való maradása ellen inkább. Sztem opció visszavonás után fele, vagy kicsit több mint fele ennyi pénzért is itt lehetne tartani egy 1-2 éves prove-it szerződéssel.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
én nem látok olyan sok fasza edge-t ebben a classban
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
Pattersont én nem bántanám. A liga egyik legjobb ST játékosa. Nem csak visszahordóként, de gunnerként is. Az O- ban is többet és jobban lehetne használni, engem az ő 5 millája annyira nem bánt. Floydot megpróbálnám ILB- be kevesebb lóvét adva. Hasznos játékos, de manapság elvárás egy edge játékostól hogy nyomást helyeztem a QB-ra főleg ha Mack túloldalán játszik...Az hogy jó coverben az csak egy extra. Drafton van 2. körbe 1-2 playa akit csipáznék. Mondjuk ég mind mindegy is amíg Trubisky a QB...Ahogy várható volt...Igen, egy már megírt, de még nem publikált értékelőben nálam is ott voltak. Bár én Pattersont is írtam és Floyd opciojának visszavonását.
Tomcsik
alatriste
több mint 4 éve
Ahogy várható volt...Igen, egy már megírt, de még nem publikált értékelőben nálam is ott voltak. Bár én Pattersont is írtam és Floyd opciojának visszavonását.
Tomcsik
Liverpool Fc