Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 5 éve
És mit érsz vele. El van baszva a cap túlságosan ahhoz, hogy jövőre legyen valami. Maradjanak jövőre is és szarjanak sünt azzal a rosterrel, ami van nekik. Csak pace-t basszuk ki, hogy értelmes játékosok jöjjenek draft-on.Amikor már örülsz hogy futàst hívott ez a kretén mert tudod hogy kikaptatok 🤣🤣🤣Tartsák meg a végéig. Kellenek a zakók.
Most már biztos hogy kirúgják Nagyot is, ezt már nem lehet semmivel magyarázni.
davemayer
tüsi91
több mint 5 éve
Amikor már örülsz hogy futàst hívott ez a kretén mert tudod hogy kikaptatok 🤣🤣🤣Tartsák meg a végéig. Kellenek a zakók.
Most már biztos hogy kirúgják Nagyot is, ezt már nem lehet semmivel magyarázni.
davemayer
több mint 5 éve
Amikor már örülsz hogy futàst hívott ez a kretén mert tudod hogy kikaptatok 🤣🤣🤣Most már biztos hogy kirúgják Nagyot is, ezt már nem lehet semmivel magyarázni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mivel a mi csapatunk mindig is remek volt egy szar szezon végén érdektelen meccsek megnyerésében így a mait nyerni fogjuk, hogy ezzel bebetonozzuk magunkat a reménytelen 12-16. csapatok között a drafton. Nagy majd elmondhatja, hogy a csapat egyben van harcolunk a playoffért stb. Alacsony színvonalú meccsen fogunk nyerni. Mindenki aktív a lényeges játékosok közül, a Lionsnál Golladay ma sincs.
több mint 5 éve
Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul. Most megnyugodtam. 😊Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul.idézem a Michigannél éppen csúnyán leégő, évi uszkve 9 millió dollárt kereső Jim Harbaugh-t:
mortirolo
I thought this was an interesting exchange w Harbaugh. I had asked if he can detect what’s missing with the team — confidence? Energy? His comment about “disdain for the process” by people outside the program intrigued me ⬇️⬇️⬇️⬇️ pic.twitter.com/gyFViv6YNE
— angelique (@chengelis) November 30, 2020
r.baggio
Azt hiszem valami ilyesmi edző kellene nekünk:
www.youtube.com/watch?v=tknXRyUEJtU
több mint 5 éve
Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul.idézem a Michigannél éppen csúnyán leégő, évi uszkve 9 millió dollárt kereső Jim Harbaugh-t:
mortirolo
I thought this was an interesting exchange w Harbaugh. I had asked if he can detect what’s missing with the team — confidence? Energy? His comment about “disdain for the process” by people outside the program intrigued me ⬇️⬇️⬇️⬇️ pic.twitter.com/gyFViv6YNE
— angelique (@chengelis) November 30, 2020

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Patriciával szemben (aki Naggyal egy időben lett kinevezve HC-nak) Nagynak némi hitelességet még kölcsönöz a 2018-as divízió elsőség. Most inkább mondanám azt, hogy 1 évet még kap.2018-ban azért estél ki, mert az offense szart sem tudott. De a védelem bevitte a csapatot.
Az mondjuk nála is probléma, hogy elsősorban az ő csapatrésze a sáros.
Kampman
2019-ben azért lett 8-8 (mert a Lionsban egyszer Driskel egyszer még Blough irányított, a Vikingsban meg Mannion), mert az offense szart sem tudott, de még annyit sem mint 2018-ban. De legalább a védelem visszaesett.
2020-ban az offense szart sem tud, még annyit sem mint 2019-ben, de legalább már a saját iranyítóját is játszathatta. A legjobb elkapója alig várja hogy elhúzhassa innen a belét.
Ez Matt Nagy offense.
Totálisan szétesett a faszi, úgy néz ki elveszti az öltözőt is.
több mint 5 éve
Patriciával szemben (aki Naggyal egy időben lett kinevezve HC-nak) Nagynak némi hitelességet még kölcsönöz a 2018-as divízió elsőség. Most inkább mondanám azt, hogy 1 évet még kap.Az mondjuk nála is probléma, hogy elsősorban az ő csapatrésze a sáros.
több mint 5 éve
Amit Nagy lenyilatkozott az remélem nagyon sokaknál nyitja a bicskát. Az oké hogy a védelem tegnap minősíthetetlen volt, de pont ő az első ilyen meccs után tulajdonképpen beleáll a védelembe? Pont ő? Akinek az offense 3 éven át semmire nem való és csak egyre rosszabb? Minden amit elért itt csak és kizárólag a védelemnek köszönheti. Akiknek a legjobb éveit baszta el az ő munkájával, amit az offensezel vegzett. Okádék.
Hpeter: szerintem lesznek változások. A csapat totálisan szétesett. S ha a védelem tényleg szkippeli a szezont innentől, akkor nagyon súlyos vereségek elé nézünk.
több mint 5 éve
Az a baj nem látom, hogy itt kirugások lennének, Nagyot megmenti az egy jó szezonja, ha a számokat nézzük még mindig jóval több a nyert, mint vesztes meccse. Pagano egész évben ugyanazt erőlteti, a játékokat nem tudom kihívja de teljesen mindegy is. Nincs QB nincs OL, nincs elképzelés és még Cap se lesz jövőre.
több mint 5 éve
Pagano szerepe nem kérdés.Kiragadtad a szar tengerből a lehető legkisebb problémát ha nevezhető ez egyáltalán annak, hogy Pagano egy analfabétaEddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...Hát utálni fogtok ezért a kommentért, pedig eskü nem geciskedésből írom, de pont ez volt a bajunk Mack-kel. HoF szintű, ha van kedve futballozni és sehol semmi, ha nincs.
Tomcsik
Kár érte, mert Fangio alatt egy korszakos védelem vezére lehetett volna.
Amadeus
ricsiii83
több mint 5 éve
Kiragadtad a szar tengerből a lehető legkisebb problémát ha nevezhető ez egyáltalán annak, hogy Pagano egy analfabétaEddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...Hát utálni fogtok ezért a kommentért, pedig eskü nem geciskedésből írom, de pont ez volt a bajunk Mack-kel. HoF szintű, ha van kedve futballozni és sehol semmi, ha nincs.
Tomcsik
Amadeus
több mint 5 éve
Eddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...Hát utálni fogtok ezért a kommentért, pedig eskü nem geciskedésből írom, de pont ez volt a bajunk Mack-kel. HoF szintű, ha van kedve futballozni és sehol semmi, ha nincs.
Tomcsik
több mint 5 éve
Szimplán van egy eshetőség, ami nem sportemberhez méltó.Feladták, leszarják. Vagy csak tudták, hogy ha kurva jól játszanak, akkor kikapunk 10-zel. S őszintén. Ha most kaparnak és nyeretnek 2 meccset a szintén romokban lévő Lions és mondjuk a Jaguars ellen, akkor aztán nagyon előrébb lennénk.
Én így ennek nem adnék még 1 évet. Nem az edzőknek, hanem az egésznek. Ha új GM/HC jön, akkor legyen egy full reset. Kell egy QB. Aki mozdítható, azt mégha fájó is, de akár egy 4. körért is eladni (pl. Fuller, Hicks, Mack(?)). Leno, Massie, Graham, Skrine cut. S ebbe nálam az is egyértelmű, hogy Robinson megy. Nem is akar itt maradni. Aki nem mozdítható az Quinn és Trevathan. Rajtuk max jövőre tudunk túllépni. Good job Mr. Pace.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 5 éve
Eddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...
több mint 5 éve
Hát ezt már én sem bírtam végignézni. Az előtte lévő meccsen, mikor Mahomes 3x egymás után dobta ki ugyanoda a jobb sarokba "ember felé" a labdát, hogy ne legyen sack és mínusz yard, akkor elgondolkoztam, hogy vajon Trubi meg tudná-e ezt az alapvető dolgot tenni, csak 1x? Amint láttuk a GB meccsen, a válasz NEM. Mint korábban írtam, nekem mindegy, hogy mi történik a további meccseken csak Rodgerst gyaluljuk a földbe. Ehhez képest egész meccsen hozzá sem értünk... Nem lehetne a meccs elején egy 11 emberes pass rusht vezényelni és eltávolítani a pályáról? 😊
több mint 5 éve
Hát nem volt még ilyen én még a 54:14 -es rémálmot is végig néztem. Nem szoktam kikapcsolni meccseket főleg nem a Packers ellenit... Tegnap a 3. negyed első drive után elmentem aludni...Nem éri meg ezért a szarért fáradtnak lenni. Remélem George megmondja hogy felesleges innentől meccset nyernetek mert év végén repültök... Kell QB ahhoz pedig innentől nem lehet meccset nyerni...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 5 éve
Jó reggelt! Mindenkit kirúgni!csi77Ez jo volt! 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Szerintem legalább 35-40 perc.Lions meglépte azt, amit nekünk is meg kellene legkésőbb szezon végén.Jó reggelt! Mindenkit kirúgni! Ja és nem kell várni a szezon végéig.
Érdekes lesz ők hogy mennek tovább. Mindenesetre ha Stafford nélkül akarnak, akkor egy újabb QB needes csapat.
Jövő vasárnap Bevell vezetésével jönnek a Soldierra. Nagy csörte lesz.
tüsi91
A hajnali meccs gyakorlatilag egy teljes félidős garbage time volt.......
csi77
Pats 5-6
49ers 5-6
Bears 5-6
Vikings 5-6 (kikaptunk és lesz még 1 meccs)
Panthers 4-7 (vertük)
Lions 4-7 (vertük, jönnek vasárnap)
Falcons 4-7 (vertük)
Broncos 4-7
Texans 4-7 (játszunk velük)
Redskins 4-7
Giants 4-7 (vertük)
Eagles 3-6-1
Cowboys 3-8
Chargers 3-8
Bengals, Jags, Jets
Ha nyerünk egyet nem leszünk top 10ben sem.
több mint 5 éve
Lions meglépte azt, amit nekünk is meg kellene legkésőbb szezon végén.Jó reggelt! Mindenkit kirúgni! Ja és nem kell várni a szezon végéig.
Érdekes lesz ők hogy mennek tovább. Mindenesetre ha Stafford nélkül akarnak, akkor egy újabb QB needes csapat.
Jövő vasárnap Bevell vezetésével jönnek a Soldierra. Nagy csörte lesz.
tüsi91
A hajnali meccs gyakorlatilag egy teljes félidős garbage time volt.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Davenek igaza volt Trubisky rosszabb. Ha nem is sokkal. Vagy inkább máshogy. De inkább máshogy. Rosszak. 5-6. Nehéz meccsek jönnek.
Újabb megalázó vereség.
több mint 5 éve
Fasza. Nincs Hicks...Alapjában véve a Bears még mindig az egészséges csapatok közé tartozik.
Tomcsik
Nyilván a DL Goldman, Hicks és Robertson-Harris nélkül ma, ha azt nézzük a 4 legjobbjából 3.
De amúgy kiesett Daniels, Massie, Cohen, Goldman és egy rotációs DL játékos eddig hosszútávon. Nem mondható elképesztő sérülés hullámnak.