NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
219
25
22:30, Netflix
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez s blitz valami hatalmas, sose láttam még ilyet. A G feje is tök vicces, csak nézett hogy mi van 😀mobile.twitter.com/bn_bears/status/1176690785246437376
több mint 6 éve
Nem terveztem. Ki se lesz mosva. 😀 Csak mostantol hanyagoljuk a hétfö esti meccseket, nagyon KO vagyok ma munkában. Az offense-el valamit viszont rohadt gyorsan kezdeni kéne. Trubisky-töl nem várok többet, viszont idén hiányoznak a trükkös játékok Cohen-el ( vagy csak Trubisky nem találja el).Most szolok Mack pusztitani fog ebben a forduloban. Ma kaptam kezhez a 100 eves feher Mack mezemet. Tiszteletere viselni fogom meccsnapon. 😁 Rettegj WashingtonLe ne vedd azt a mezt! 😂
Toto21
Süsü
több mint 6 éve
Most szolok Mack pusztitani fog ebben a forduloban. Ma kaptam kezhez a 100 eves feher Mack mezemet. Tiszteletere viselni fogom meccsnapon. 😁 Rettegj WashingtonLe ne vedd azt a mezt! 😂
Toto21
több mint 6 éve
Fasza Massie nem játszik na. Coward vagy Lucas lesz a swing T... Nem vagyok boldog...
több mint 6 éve
Na most ezért lesz Trubiskynek 400 passzolt yardja és 5TD passza 138 passwd ratinggel 😀 😀 😀Ott van ARob vagy Miller vagy tök mindegy de ezt fáj látni 😀Majd akkor ha lesz uj offense star a csapatban. 😂 Remelem Montgomery tud robbantaniMost szolok Mack pusztitani fog ebben a forduloban. Ma kaptam kezhez a 100 eves feher Mack mezemet. Tiszteletere viselni fogom meccsnapon. 😁 Rettegj WashingtonCsak ezt az aláírás képet szednéd már ki 😀
Toto21
Tomcsik
Toto21
Tomcsik
Wyatt
több mint 6 éve
Ott van ARob vagy Miller vagy tök mindegy de ezt fáj látni 😀Majd akkor ha lesz uj offense star a csapatban. 😂 Remelem Montgomery tud robbantaniMost szolok Mack pusztitani fog ebben a forduloban. Ma kaptam kezhez a 100 eves feher Mack mezemet. Tiszteletere viselni fogom meccsnapon. 😁 Rettegj WashingtonCsak ezt az aláírás képet szednéd már ki 😀
Toto21
Tomcsik
Toto21
Tomcsik

több mint 6 éve
Ott van ARob vagy Miller vagy tök mindegy de ezt fáj látni 😀Majd akkor ha lesz uj offense star a csapatban. 😂 Remelem Montgomery tud robbantaniMost szolok Mack pusztitani fog ebben a forduloban. Ma kaptam kezhez a 100 eves feher Mack mezemet. Tiszteletere viselni fogom meccsnapon. 😁 Rettegj WashingtonCsak ezt az aláírás képet szednéd már ki 😀
Toto21
Tomcsik
Toto21
több mint 6 éve
Majd akkor ha lesz uj offense star a csapatban. 😂 Remelem Montgomery tud robbantaniMost szolok Mack pusztitani fog ebben a forduloban. Ma kaptam kezhez a 100 eves feher Mack mezemet. Tiszteletere viselni fogom meccsnapon. 😁 Rettegj WashingtonCsak ezt az aláírás képet szednéd már ki 😀
Toto21
Tomcsik
több mint 6 éve
Most szolok Mack pusztitani fog ebben a forduloban. Ma kaptam kezhez a 100 eves feher Mack mezemet. Tiszteletere viselni fogom meccsnapon. 😁 Rettegj WashingtonCsak ezt az aláírás képet szednéd már ki 😀
Toto21
több mint 6 éve
Most szolok Mack pusztitani fog ebben a forduloban. Ma kaptam kezhez a 100 eves feher Mack mezemet. Tiszteletere viselni fogom meccsnapon. 😁 Rettegj Washington
több mint 6 éve
Még nyaralok így nem mennék bele annyira mélyen mint a múlt 7-en, de azért néhány szót ejtenék a tegnapi meccsről. Akárhogy is a W az W és ez a lényeg. Idegenben nyertünk egy olyan csapat ellen aki 19-1 volt otthon az első 2 hétben hazai meccseken. Az a Denver D azért ugyancsak nem tartozik a gyenge egységek közé így azért ez egy komoly W. Fangio ismeri a játékosainkat mint a saját tenyerét így nem volt ez könnyű feladat. Tudta hogy Mitchnek kell a futás és hogy a múltkori meccs után amúgy is többet futunk majd, így próbálta ezt elvenni. A legjobb CB-t ( Chris Harris) ráállította Robinsonra, aki mint az árnyék követte őt egész meccsen és azt mondta gyerünk Mitch nyerd meg a meccset ha tudod. Ne szépítsük Mitch nem volt jó, megint nem talált el üres célpontokat, megint nem mindig olvasta jól a játékot, de Nagy ismét nem volt jó barátja. Most átesett a ló túloldalára, mintha nem bízott volna Trubiskyben. Most akkor is erőltette a futást amikor nem kellett volna. Lehetett volna sokkal kreatívabb is, sok volt a középső futás... Amikor kicsit fel keverte a paklit és behívta a jet sweepet egyből jött is belőle a nagy játék. Sokkal több play actiont, bootleget stb. kellett volna tolni. twitter.com/joeo670/status/1173650568600064001
Trubisky így néz ki 2 hét után. Ez sajnos nem sokáig lesz ellensúlyozható még egy ilyen elit D-vel sem. Mondjuk azt se vegyük el tőle hogy az ő nagy játéka is kellett ehhez a W-hez és ez nem az első alkalom amikor szorult helyzetből megadta az esélyt hogy nyerjen a csapat, csak eddig a kickerek kibasztak vele... Tegnap Pineiro beverte...Érdekes hogy Trubisky akkor játszik a legjobban amikor hatalmas nyomás van rajta és nem kell gondolkodnia, mondhatni ösztönből játszik. Nem nagyon takálok erre magyarázatot, de álltalában ez pont ellenkezője működik...Ez a meccs kísértetiesen emlékeztet a tavalyi Cards ellenire. Remélem a fokytatás is olyasmi lesz. Én már semmit nem várok Trubiskytől, ha mégis fejlődik és pozitívan meglep nem bánom, de eljutottam arra a pontra hogy nem várom hogy jól játszon. A D megint hozta a meccset kb. mondjuk a végén a 4&10-et meg a 2 pontost benézték. Mentségükre szóljon hogy 10 perce voltak fennt a pályán a dög melegben a hegytetőn. Jackson tőle szokatlan módon eldobott egy intet... Összességében azonban ez a D még mindig elit és Pagano nem tűnik visszalépésnek, sőt... Nem akarom elkiabálni de úgy néz ki megint van kickere a csapatnak. Ha rondán is de megvan a W azonban Trubisky és az O nem hessegette el a kételyeiket az biztos.
több mint 6 éve
Ilyen végjátékot is ritkán látni... Megvan kínkeservesen, de nem lettem derűlátóbb ezután a meccs után se. Trubisky szar volt megint, de aztán a végén ő és Pineiro visszahozták a sírból...
több mint 6 éve
Akinek nem lett volna elég az én kis elemzésem annak itt van egy igazi profi videója. Remélem ezzel egész szezonra lezártuk a szarságokat...
több mint 6 éve
Josh Rosen beállt és az első passzából int lett. Gondoljátok meg ezt a cserét. : )Nemérted. Jó ő, csak ő is trade-et akar.
Süsü

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Paráztam mert nekem nem sikerült múltkor pedig asszony meg még egy cimbi meg én is ott ültünk időben a gép előtt. De most legalább sikerült... Mondjuk a kicsit drágábbikból, de legalább jó hely. Amúgy össze kéne majd dobni egy Bearses talit, meg mehetnénk együtt a meccsre.Yeee sikerült jegyet venni a mai árusításon 😊 Ráadásul nagyon jó helyre 😀miénk már megvan rég 😊
Tomcsik
davemayer
több mint 6 éve
Yeee sikerült jegyet venni a mai árusításon 😊 Ráadásul nagyon jó helyre 😀miénk már megvan rég 😊
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Yeee sikerült jegyet venni a mai árusításon 😊 Ráadásul nagyon jó helyre 😀
több mint 6 éve
Azért a fal teljesítménye is megsüvegelendő 5 sacket bekapni a Packers nem túl veretes D line-ja ellen szerintem elég tré teljesítmény. A denver-t szerintem kb 10 ponttal verjük hétvégén.Mint írtam csak az O fal blokkolása megért volna egy külön elemzést, gondoltam összedobok eggyet, de aztán úgy gondoltam hogy elég volt 2x átélni ezt a rémálmot, meg nyaralni vagyok így letettem róla...Röviden annyit megjegyeznék hogy az interior OL Whitehairral és Longgal az élen különősen szar volt. Mivel Daniels új centerben ezért a Packers sok stuntot és blitzet hívott amivel leginkább az A gapet támadták. Meglepő mód Daniels nem hibázott nem úgy a 2 G. Whitehairnek vissza kell rázódnia G-ba úgy látszik. Ami érdekes hogy első ránézésre Trubisky is benne volt vastagon a sackekben. Elôször is azzal hogy nem jól olvasta a játékot és az RPO-nál szinte mindig passzolni akart. Egy idő után a Packers szinte nem is védekezte a futást. Ahogy mondani szokták just pin back their ears... Magyarán csak pakolták a nyomást Trubikyre, mentek a stuntok meg a blitzek. Szerencsére van olyan aki elemzett helyettem legalábbis a sackeket.
hpeter93
mobile.twitter.com/wiltfongjr/status/1171816499583037447
Ahogy korábban is mondtam már megéri követni a tagot. Minden héten kielemzi a bekapott sackeket. Néha nagyon érdekes mert első ránézésre leszedjük a keresztvizet valakiről, aztán az elemzésekből kiderül hogy nem is az adott egyén hibázott. Az 5 sacből 3at Trubiskynek adott. Lesz egy elemzése ahol látszik hogy egy kamionnyi hely van a Packers D közepén, Trubiskynek át kellett volna hívni a játékot futásra csak emberünk nem lát...(sack 3, akàr maga is megfuthatta volna)...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 6 éve
Azért a fal teljesítménye is megsüvegelendő 5 sacket bekapni a Packers nem túl veretes D line-ja ellen szerintem elég tré teljesítmény. A denver-t szerintem kb 10 ponttal verjük hétvégén.De ki szerez tőletek tíz pontot 😉 😛? Na jó Mack és a D talán 😊
hpeter93
több mint 6 éve
Azért a fal teljesítménye is megsüvegelendő 5 sacket bekapni a Packers nem túl veretes D line-ja ellen szerintem elég tré teljesítmény. A denver-t szerintem kb 10 ponttal verjük hétvégén.
több mint 6 éve
Hajnali Broncos meccsen Callahan szokásos inaktív státuszba kezdte meg a szezont. nem bánom, hogy elment, csak egy a Skrine gyerek ne lenne xdEddig nem volt tré várjuk ki a végét...
ricsiii83
több mint 6 éve
Hajnali Broncos meccsen Callahan szokásos inaktív státuszba kezdte meg a szezont. nem bánom, hogy elment, csak egy a Skrine gyerek ne lenne xd
több mint 6 éve
Akkor is van csere QB. 😀Megnézve a meccsek összefoglalóját tán csak a Miami QB-k voltak fogalmatlanabbak Trubiskynél. Lehet tradelni kéne a Jags csere QB-ért...Érted a JAGS csere QB... Ha Trubisky nem hoz valami nagy meccset a Broncos ellen akkor ez egy kemény szezon lesz ...Foles eltörte a kulcscsontját, szal ott a backupból kezdő lett.
Tomcsik
empty taxi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Megnézve a meccsek összefoglalóját tán csak a Miami QB-k voltak fogalmatlanabbak Trubiskynél. Lehet tradelni kéne a Jags csere QB-ért...Érted a JAGS csere QB... Ha Trubisky nem hoz valami nagy meccset a Broncos ellen akkor ez egy kemény szezon lesz ...Foles eltörte a kulcscsontját, szal ott a backupból kezdő lett.
Tomcsik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...