Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
pbs.twimg.com/media/CX9Vx6zU0AAmiLz.jpgMit szeretnél ezzel üzenni nekünk? 😊 vagy neki is rooney-s hajbeültetése volt és így néz ki most?
gaben
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Azèrt èn nem èrtem azokat az embereket akik azt mondják nem fejlődött a csapat.. Hát srácok.. 16 meccsből 13 meccsen minimum.. Partyba voltunk az utolsó percekig.. Sosem volt egèszsèges a teljes O#. Már alapból, hogy az èv elejèn kiesett a legjobb centerünk.. Long pro bowler G. Long jobb tackle.. Ducseez. Omameh.. Kèrlek.. Akkor Leno Bal tackle.. Jeffery első 6 meccsen nem játszott.. Royal is meccsenkènt sèrült. White off. Nem tudom mit látnak Gasebe.. Olyan hülyesègeket tudott nèha hívni.. Fangio kihozta a maxot a D#ből Gase nem tudott mit csinálni az O#val annyi sèrült volt.. Jövöre kell egy center.. Montgomery re-sign vagy más kezdő kaliberű center.. Sokkal könnyebb lenne a futás.. Akkor FAról vagy Draftról egy LT RT kötelező.. Na meg persze a D#-be. Pass rusher ILB CB NT .. Ez a szezon előre lèpès volt, de ez várható volt. Mostani off season ès alapszakasz lesz a mèrvadó.
több mint 9 éve
Na elkezdtem nézni a meccset, alig várom, hogy Gase végre vezetőedző legyen valahol. Már az első drive is tele volt a szokásos faszságaival, de még aránylag hatékony volt a futójáték. Aztán a 2.-ban az az option pitch az minden képzeletet felülmúlt. Megy a rinya, hogy nincs elkapó, de semmi heavy personel, semmi play action, Lenonak esetleg valaki besegítene? Nem szabályellenes, csak mondom. A 2-back set erre a hétre hova tűnt? Meguntuk, hogy működik, vagy mi van? Bezzeg a bubble screenek... úgy robbantak rájuk a védők, már vártam mikor lesz még egy pick-6. Söpört a Lions. Arról, hogy ez a csoport milyen erős, volt, talán elárul valamit, hogy, ha jól tudom, a Vikings 1pozitív mérlegű csapatot vert meg idén, tegnap a Packerst. Söpört a Lions.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Drukkerek vagyunk mind, ki azt látja, hogy ez a csapat semmit nem lépett előbbre, ki azt, hogy nem volt ez rossz és adjunk időt. Nincs ezzel az égvilágon semmi gond.A tegnapi meccsről annyit, ha már mindig szoktam értékelni, hogy a csapat véleményem szerint odatette magát, de ez ennyire volt elég. A védelem elfogyott a szezon végére, nagyjából a Packers meccs volt a csúcs, onnantól downhill játékban, múlt héten a Bucs offense nem használta ki ez jelentett győzelmet. Probléma persze, de egyszerűen ez a keret ennyire elég. S a védelemnél hiszem, hogy ha jobb kvalitású csávók lépnek pályára, akkor jobb lesz a mutatott játék, kevesebb lesz a kapott pont. Amiben nem vagyok biztos, hogy több turnover jönne-e, mert valljuk be abból nagyon kevés volt.
Offense oldalon hiszem, ha egészséges lesz a csapat jobban fog kinézni. De... nézzük meg a tegnapi első és második félidőt. Huh. Oké nincs elkapó. Bucs ellen Gase hozott is egy ultrakonzervatív meccset. Tegnapi első fi. dettó. Másodikban jöhetett hátrányban a gunslinger Cutler. Visszajöttél a meccsbe, a második fi. teljesítmény a szezon legjobb félideje volt talán, nyilván Cutler azért Cutler, mert a végén elhajította. Az első kettőnél nem hibázott, de nem a legbölcsebb döntést hozta. Alex Smith az első picknél nem dobta volna fel egy nem draftolt újoncra. A másodiknál lehet fél másodperccel korábban csekkolt volna 3,72 yardért a futónak, de pl sohasem dobta volna el a labdát Bellamynak, amiből a TD lett. Smith ezért Smith, Cutler ezért Cutler. Tudjuk, ismerjük, együtt élünk vele (már amikor tudunk). Ám azért nagyon sok kérdés felmerül a támadósorral kapcsolatban, ami továbbra sem minőségbeli hiba.
Gase vélhetően távozik, jön valaki új, de ameddig ez a támadófalad (s jövőre is kezdenek legalább 3-an), ameddig a 20-22 pontra kalibrált Cutler az irányítód, addig ez lesz. Cutler jó évet zárt, mert többnyire a jó döntéseket hozta meg, de Gase sem szabta rá a playbookot, Gase sem emelte ki Cutler legnagyobb erősségét a play action, boot leg játékokat (jééé ahhoz is kell támadófal).
A talent level valóban elég alacsonyan volt, de a döntések, amiket az FO és a stáb meghozott személyekkel kapcsolatban minimum erőteljesen kérdésesek és a jövőre nézve aggályokra ad okot. Emellett pedig Fox már ebben a szezonban is megmutatta számunkra minden hibáját, s ezeket jövőre is látjuk majd.
Ha élhetek egy iskolai hasonlattal, amit egyébként most találtam ki: a tavalyi bukott félév után, újra felvettük a tárgyat. A cél az volt, hogy a kettes legyen meg. A szemeszter (szezon) végére lehetett volna ez egy gyenge 5-ös is, de be kellett érnünk a 3-assal. Előreléptünk? Igen. Van hiányérzetünk? De még mekkora.
Jövőre szerintem elérünk oda, ahonnan 2013 januárjában elindultunk.
(Érkeznek majd a szokásos év értékelő beszámolók tőlem, csak győzzétek kivárni)
több mint 9 éve
Home opponents (* playoff team): Green Bay*, Minnesota*, Detroit, Jacksonville, Tennessee, Washington*, Philadelphia and San Francisco.Most láttam csak hogy Proki beírta már...
Away opponents: Green Bay*, Minnesota*, Detroit, Indianapolis, Houston*, New York Giants, Dallas and Tampa Bay.
Tomcsik
több mint 9 éve
Home opponents (* playoff team): Green Bay*, Minnesota*, Detroit, Jacksonville, Tennessee, Washington*, Philadelphia and San Francisco.Away opponents: Green Bay*, Minnesota*, Detroit, Indianapolis, Houston*, New York Giants, Dallas and Tampa Bay.
több mint 9 éve
Így szezon végére néhány gondolat. Ugye alapvető kérdés fejlődtünk-e vagy se? Nos én úgy látom fejlődtünk. Persze biztos lesz aki ezt vitatja. Nem azért fejlődtünk, mert eggyel több meccset nyertünk, mint tavaly, hanem azért mert nem voltunk pofozógépek. Az utóbbi szezonban dúrva veréseket kaptunk, jobbára a félidőre ki voltunk ütve és max a garbage timeban kozmetikáztunk egy kicsit, nem volt ritka hogy 10+ al vertek agyon... Idén szinte minden meccsben partyba voltunk, tán a Seahox meccset kivéve sehol sem dőlt el idő előtt a meccs. A derbiken 80% -ban 6 vagy kevesebb pont döntött ezzel a Ravens mögött mi játszottuk a legszorosabb meccseket. Kicsit nagyobb mákkal, kevesebb sérülttel, néha jobb coachinggal ez a mérleg lehetett volna akár 9-7/10-6 körül is... Amiben én még javulást látok az az attitűd... Idén nem adtuk föl a meccseket, sokkal inkább küzdöttek a srácok és látszik hogy Foxot sokkal jobban tisztelik mint Trestmant... A rooster amit Pace és Fox kapott igencsak kevés talentben bővelkedett és persze sorra dőltek ki s jobb játékosaink... Persze mindent nem lehet sérültekre fogni, de szerintem nem volt még egy olyan csapat ahol ennyi kulcskátékos egyszerre dőlt volna ki...Voltak meccsek ahol az első 4 legjobb elkapód nem volt bevethető...Ami ugyancsak bíztató hogy láttam néha mit akarunk játszani, csak ugye nem teljesen volt adott a keret hozzá... Ez azonban idén sokat változhat... És akkor elérkeztünk az FA/Draft kérdéshez... Tavaly nem volt nagy mozgásterük... Pace igazolásai felemásak. Mondhatjuk hogy McPhee remek igazolás volt, azt hiszem nem kérdés hogy a legjobb játékosunk D oldalon... Rolle nagy mellényúlásnak tűnik, sokat volt sérült és amikor játszott akkor sem volt különösebben jó. Ball pénzkidobás volt. Royalnak én nagyon örültem, de hát ki gondolta hogy ennyit lesz sérült, illetve hogy sosem lesz fent a legjobb WR szett a pályán...A többi FA ár-érték arányban nem rosszak, de egy erős csapatban csak remek rotációs játékosok lennének...Az UDFA igazolásaink kellemes meglepetések voltak páran bizonyították hogy lehet számítani rájuk, és minimum jó csere lehet belőlük , de 1-2 akár kezdővé is előléphet... (Timu, HJQ, Anderson, Callahan) . A draftunk szerintem jobb volt mint az elmúlt években...Ugye Whiteról még nem tudjuk beválik -e majd, de azt hiszem egyikünk se volt ellene amikor kihúztuk. 2. Pick Goldman, néhányan szívták a foguk, de én bírom a srácot, sokat fejlődött a szezon elejéhez képest és az utóbbi hetekben kifejezetten jól játszott. Első évében 4,5 sack nem rossz, főleg hogy az egyik red flag vele kapcsolatban az volt, hogy nem 3down DT, mert szar pass rusher... Fiatal is még, ha még tud fejlődni mondhatjuk, hogy egy jó Pick volt, aki évekig szabilizálhatja a fal közepét. 3. Pick Grassu... na azt hiszem ő FAIL... 4.pick Langford... Biztató jeleket mutatott idővel akár helyettesítheti is Fortet, azt hiszem mondhatjuk jó picknek. 5. Pick Amos... Stabil kezdő lett, az egyik lég konzisztensebb játékos a secondaryben, persze van hova fejlődnie, de ötödik körben stabil kezdőt találni nem rossz... 6. Kör Fabuluje... Összességében 3 kezdő játékos került ki a draft klasszumkból 50% ...Ami nem annyira rossz... Pace emellett összehozott egy komolyabb edzői gárdát is. Az is tetszett, hogy Pace kemény volt amikor kellett és kidobott olyan playákat akik keménykedtek, vagy nem voltak séma fittek ( Ratliff, Allen)... Jó persze el akarta tradelni Houstont és Youngot, na de amikor ezt kiagyalta szerintem egyikünk sem gondolta komolyan pl Houstonról hogy ő lesz a D egyik legjobbja...Én Pace első szezonjára adnék egy erős közepest, de az igazi teszt ez az offseason lesz...A draftról és az offseasonról később mert már így is rengeteget írtam 😊
több mint 9 éve
Jövő évi ellenfeleink: Home: JAX, TEN, WAS, PHI, SF, DET, MIN, GB
Away: IND, HOU, NYG, DAL, TB, DET, MIN, GB
Közülük 4 PO-ba jutott idén.
több mint 9 éve
Lovie-t persze, hogy nem sírom vissza! Az egy korszak volt, ami után most sóvárgok. Én csak előrelépést nem látok. Úgy érzem, hogy süllyedünk egy Browns-Titans-Bills-Dolphins-Tampa-Jaguars-szint felé. Sok volt a sérült igen, tudom. De máshol is. Voltak bravúros dolgok, de amikor kellett a győzelem, mindig cumiztunk. (Ennek ellenére én sosem mondtam pl. hogy "mostmár veszítsük el a meccseket, hogy jó legyen a drafthely")érezheted így is az idő lehet hogy téged igazol, de jelenleg ez mind felvetés.
...és jövőre se fogok ilyet írni. Míg akik most kiállnak Fox mellett, szerintem október közepén már ilyeneket fognak írni "Fox cut" "veszítsünk inkább, legyen jó a draft". Ne legyen igazam, jusson velünk is döntőbe, de mint ahogy Lovie mellett is elszaladt az idő, ugyanúgy Fox mellet is. Ami a Tampának Lovie, az nekünk Foxnak. Tudom, hogy a fórumos gárda nagy része jobban érti-érzi ezt a sportot nálam, de én ezt most zsigerből így érzem.
promax
Mindenki maga érzi hogy hogy viszonyul a jelenlegi edzői gárdához, nekem csak annyi volt a kérésem velük szemben hogy 2-3 szezon alatt stabilizálják a rostert és szerezzenek csapatrészenként 3-4 olyan játékost aki a csapat gerince tud lenni a következő 5-10 évben. Valljuk be hogy ez az utóbbi 6-7 évben nem sikerült senkinek sem, köztük ugye Lovie is azért bukott meg mert nem volt képes utánpótlást biztosítani a kiöregedő klasszisok után. Ez nyilvánvalóan nem sikerült Trestmanéknak sem, így sikerült egy olyan keretet átadni Foxéknak amit látva azért normális embert a sírás kerülgetne. Az offseason alatt ezt a keretet jelentősen nem sikerült megerősíteni, sem a FA sem a draft nem nekünk kedvezett. Itt lehet talán először felelősségre vonni őket, de a draft időpontjában nem hiába kapott mindenhol jó értékelést a tavalyi classunk, az hogy hogy váltak be egyelőre más kérdés, de legalább a döntéshozatalt kevésbé lehetett szidni mint az elmúlt években.
Igen, lehet hogy jövő ilyenkor mindenki, köztük én is tapsolni fogunk Fox menesztésének de most, 1 év után igazi mérleget vonni nem célszerű, főleg hogy láthatóan most ebben az offseasonben akarnak robbantani. Ha most sem sikerül és jövőre is így játszanak akkor ki lehet jelenteni hogy Fox itt megbukott. Azért érdekesnek tartom hogy egy jobb kerettel Trestman leégett az utolsó 2 meccsen (csúnyán az Eagles- majd szenvedve, fájdalmasan a GB ellen otthon) úgy hogy bármelyiket hozzuk az PO de akkor valahogy senki sem követelte a menesztését, pedig a vezetésbeli hiányosságait már ott is fényesen bizonyította...
1 év után egy teljesen új FO munkáját, irányának helyességét kellő pontossággal megítélni nem lehet, érdekes hogy mi lett volna ha nem hoz bravúrokat a csapat de a nyerhetőeket ugyanúgy elveszíti és most 3-13 lenne a mérleg, de én akkor sem tenném ki Foxékat, még egy év kell hogy lehessen látni merre tart a csapatépítés.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Lovie-t persze, hogy nem sírom vissza! Az egy korszak volt, ami után most sóvárgok. Én csak előrelépést nem látok. Úgy érzem, hogy süllyedünk egy Browns-Titans-Bills-Dolphins-Tampa-Jaguars-szint felé. Sok volt a sérült igen, tudom. De máshol is. Voltak bravúros dolgok, de amikor kellett a győzelem, mindig cumiztunk. (Ennek ellenére én sosem mondtam pl. hogy "mostmár veszítsük el a meccseket, hogy jó legyen a drafthely")...és jövőre se fogok ilyet írni. Míg akik most kiállnak Fox mellett, szerintem október közepén már ilyeneket fognak írni "Fox cut" "veszítsünk inkább, legyen jó a draft". Ne legyen igazam, jusson velünk is döntőbe, de mint ahogy Lovie mellett is elszaladt az idő, ugyanúgy Fox mellet is. Ami a Tampának Lovie, az nekünk Fox. Tudom, hogy a fórumos gárda nagy része jobban érti-érzi ezt a sportot nálam, de én ezt most zsigerből így érzem.
Szerkesztette: promax
több mint 9 éve
Nem hinném hogy Fox miatt lenne ez a sok sérülés... Se a Phantersnél se a Broncosnál nem volt ekkora sérüléshullám amikor ott volt. Ja a Browns elverte őket(49ers)... Mi meg elvertük a Packerst, akkor most jobbak vagyunk nálluk?
több mint 9 éve
emlékszel még arra a futásra ill. arra a passzra amivel nyertek? szerinted azok edzői hibák voltak?! na ugye. Lehetsz te akármilyen géniusz ha ilyenek futkoznak a pályán mind1 mit csinálsz. Konkrétan az a 9ers meccs megalázta a védelmet, talán ennél a 2 playnél (de főleg a futásnál) látszott mennyire híján is vannak a tehetségnek és a tudásnak is a pályán lévők. Majd ha normálisabb képet mutat a roster és ilyen vereségek lesznek na akkor fog TELJESEN a fejétől bűzleni a hal.Esélyesek voltunk, hazai pályán kikaptunk ellenük. Blaine Gabbert ellen kikaptál. Blaine Gabbert. Ezt próbálom minél inkább hangsúlyozni. A Browns lepofozta őket. Ezen mi a felvetés? Ez tény.és a mi keretünk a 3 kezdő wr nélkül a kezdő TE nélkül jobb mint a 9ers-é? LOL hogy a védelmet ne is említsem ugye... azért jimmy nagyon érdekes felvetéseid vannak.Én se minősítelek, de ha azt nem érted meg, hogy ezért aztán kurvára kár volt váltani, akkor nem érted meg. Kérdésem még, hogy milyen edzésmunka folyik itt? Egy meccs alatt nincs annyi sérülés, mint 2 meccs között. Valaki kiböngészhetné, hoy ez véletlen, vagy a foxizmus egy tipikus tünete.Lehet hülye vagyok, de visszasírom Lovie-t. Utolsó pillanatig rájátszásesély, superbowl Rexyvel, főcsop.döntők... Meg én is fiatalabb voltam. 😊 BÚÉK!Nem minősítelek, de ezután az első gondolatom az volt hogy nem nézek be ide egy darabig... 😊 remélem hogy te sem akarod igazán a 2 szituációt összehasonlítani. Kikaptunk úgy hogy Fortén kívül tényleg csak fogalmatlanokkal volt tele a lista, nem tudom mikyen edzői teljesítmény kellett volna a w-hez. Ha már összehasonlítani szeretnél: a mai pats egy az ő szintükön gyenge OL-lal (értsd:amiért mi már fizetnénk) de gronkkal, lafellel és amendolával 10 pontot csináltak full kilátástalan játékkal egy lionsnál gyengébb ellenfél ellen... érdekes offseason lesz, remélem aktívak leszünk és kisajtolunk belőle mindent. A védelembe kell egy nagy név FA-n + 4 stabil kezdő és akkor lehet beszélni arról hogy talán látni fogjuk mit akar Fangio a pályán látni.
promax
davemayer
Tomsula, aki ide nyerni jött, 5-11 után első szezonjában távozott. Az ő irányítója Blaine Gabbert, futó a fene tudja, WR még kezdő sincs, nemhogy csere, OL szétrobbantva, All-Pro csávók távoztak mindenhonnan. Hja kérem, minden éremnek négy sarka meg három oldala van.
füligjimmy
davemayer
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Esélyesek voltunk, hazai pályán kikaptunk ellenük. Blaine Gabbert ellen kikaptál. Blaine Gabbert. Ezt próbálom minél inkább hangsúlyozni. A Browns lepofozta őket. Ezen mi a felvetés? Ez tény.és a mi keretünk a 3 kezdő wr nélkül a kezdő TE nélkül jobb mint a 9ers-é? LOL hogy a védelmet ne is említsem ugye... azért jimmy nagyon érdekes felvetéseid vannak.Én se minősítelek, de ha azt nem érted meg, hogy ezért aztán kurvára kár volt váltani, akkor nem érted meg. Kérdésem még, hogy milyen edzésmunka folyik itt? Egy meccs alatt nincs annyi sérülés, mint 2 meccs között. Valaki kiböngészhetné, hoy ez véletlen, vagy a foxizmus egy tipikus tünete.Lehet hülye vagyok, de visszasírom Lovie-t. Utolsó pillanatig rájátszásesély, superbowl Rexyvel, főcsop.döntők... Meg én is fiatalabb voltam. 😊 BÚÉK!Nem minősítelek, de ezután az első gondolatom az volt hogy nem nézek be ide egy darabig... 😊 remélem hogy te sem akarod igazán a 2 szituációt összehasonlítani. Kikaptunk úgy hogy Fortén kívül tényleg csak fogalmatlanokkal volt tele a lista, nem tudom mikyen edzői teljesítmény kellett volna a w-hez. Ha már összehasonlítani szeretnél: a mai pats egy az ő szintükön gyenge OL-lal (értsd:amiért mi már fizetnénk) de gronkkal, lafellel és amendolával 10 pontot csináltak full kilátástalan játékkal egy lionsnál gyengébb ellenfél ellen... érdekes offseason lesz, remélem aktívak leszünk és kisajtolunk belőle mindent. A védelembe kell egy nagy név FA-n + 4 stabil kezdő és akkor lehet beszélni arról hogy talán látni fogjuk mit akar Fangio a pályán látni.
promax
davemayer
Tomsula, aki ide nyerni jött, 5-11 után első szezonjában távozott. Az ő irányítója Blaine Gabbert, futó a fene tudja, WR még kezdő sincs, nemhogy csere, OL szétrobbantva, All-Pro csávók távoztak mindenhonnan. Hja kérem, minden éremnek négy sarka meg három oldala van.
füligjimmy
davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
és a mi keretünk a 3 kezdő wr nélkül a kezdő TE nélkül jobb mint a 9ers-é? LOL hogy a védelmet ne is említsem ugye... azért jimmy nagyon érdekes felvetéseid vannak.Én se minősítelek, de ha azt nem érted meg, hogy ezért aztán kurvára kár volt váltani, akkor nem érted meg. Kérdésem még, hogy milyen edzésmunka folyik itt? Egy meccs alatt nincs annyi sérülés, mint 2 meccs között. Valaki kiböngészhetné, hoy ez véletlen, vagy a foxizmus egy tipikus tünete.Lehet hülye vagyok, de visszasírom Lovie-t. Utolsó pillanatig rájátszásesély, superbowl Rexyvel, főcsop.döntők... Meg én is fiatalabb voltam. 😊 BÚÉK!Nem minősítelek, de ezután az első gondolatom az volt hogy nem nézek be ide egy darabig... 😊 remélem hogy te sem akarod igazán a 2 szituációt összehasonlítani. Kikaptunk úgy hogy Fortén kívül tényleg csak fogalmatlanokkal volt tele a lista, nem tudom mikyen edzői teljesítmény kellett volna a w-hez. Ha már összehasonlítani szeretnél: a mai pats egy az ő szintükön gyenge OL-lal (értsd:amiért mi már fizetnénk) de gronkkal, lafellel és amendolával 10 pontot csináltak full kilátástalan játékkal egy lionsnál gyengébb ellenfél ellen... érdekes offseason lesz, remélem aktívak leszünk és kisajtolunk belőle mindent. A védelembe kell egy nagy név FA-n + 4 stabil kezdő és akkor lehet beszélni arról hogy talán látni fogjuk mit akar Fangio a pályán látni.
promax
davemayer
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Én se minősítelek, de ha azt nem érted meg, hogy ezért aztán kurvára kár volt váltani, akkor nem érted meg. Kérdésem még, hogy milyen edzésmunka folyik itt? Egy meccs alatt nincs annyi sérülés, mint 2 meccs között. Valaki kiböngészhetné, hoy ez véletlen, vagy a foxizmus egy tipikus tünete.Lehet hülye vagyok, de visszasírom Lovie-t. Utolsó pillanatig rájátszásesély, superbowl Rexyvel, főcsop.döntők... Meg én is fiatalabb voltam. 😊 BÚÉK!Nem minősítelek, de ezután az első gondolatom az volt hogy nem nézek be ide egy darabig... 😊 remélem hogy te sem akarod igazán a 2 szituációt összehasonlítani. Kikaptunk úgy hogy Fortén kívül tényleg csak fogalmatlanokkal volt tele a lista, nem tudom mikyen edzői teljesítmény kellett volna a w-hez. Ha már összehasonlítani szeretnél: a mai pats egy az ő szintükön gyenge OL-lal (értsd:amiért mi már fizetnénk) de gronkkal, lafellel és amendolával 10 pontot csináltak full kilátástalan játékkal egy lionsnál gyengébb ellenfél ellen... érdekes offseason lesz, remélem aktívak leszünk és kisajtolunk belőle mindent. A védelembe kell egy nagy név FA-n + 4 stabil kezdő és akkor lehet beszélni arról hogy talán látni fogjuk mit akar Fangio a pályán látni.
promax
davemayer
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Szomorú volt ez a meccs, s az egész szezon is.Voltak szép pillanatok, de összességében én semmi előrelépést nem láttam az idén. Néhány nímandnak voltak momentumai, akikre esetleg lehet számítani jövőre is, de ennyi. Lehet hülye vagyok, de visszasírom Lovie-t. Utolsó pillanatig rájátszásesély, superbowl Rexyvel, főcsop.döntők... Meg én is fiatalabb voltam. 😊 BÚÉK!Lovie ugyanazt játssza a csapatával mint 2005-ben, és azóta nem megy vele semmire, közben a liga rég elszaladt mellette. Lovie, mint védelmi koordinátor fog tevékenykedni a következő években, ebben szinte biztos vagyok.
promax
Furcsa volt az az év, én inkább bizakodok most, mint tavaly, egyszerűen láttam valami féle rendszert és küzdést a csapatban, illetve azt, hogy szeretik Foxot a játékosai, Gase, megy vagy marad ezen még múlhatnak dolgok. Pace megmutathatja azt, amiért ki lett nevezve, mert eddig csak a mosolyát és a vasalt öltönyét látom az indokok között.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
Tudom én, csak nosztalgiáztam kicsikét.Lehet hülye vagyok, de visszasírom Lovie-t. Utolsó pillanatig rájátszásesély, superbowl Rexyvel, főcsop.döntők... Meg én is fiatalabb voltam. 😊 BÚÉK!Nem minősítelek, de ezután az első gondolatom az volt hogy nem nézek be ide egy darabig... 😊 remélem hogy te sem akarod igazán a 2 szituációt összehasonlítani. Kikaptunk úgy hogy Fortén kívül tényleg csak fogalmatlanokkal volt tele a lista, nem tudom mikyen edzői teljesítmény kellett volna a w-hez. Ha már összehasonlítani szeretnél: a mai pats egy az ő szintükön gyenge OL-lal (értsd:amiért mi már fizetnénk) de gronkkal, lafellel és amendolával 10 pontot csináltak full kilátástalan játékkal egy lionsnál gyengébb ellenfél ellen... érdekes offseason lesz, remélem aktívak leszünk és kisajtolunk belőle mindent. A védelembe kell egy nagy név FA-n + 4 stabil kezdő és akkor lehet beszélni arról hogy talán látni fogjuk mit akar Fangio a pályán látni.
promax
davemayer
több mint 9 éve
Lehet hülye vagyok, de visszasírom Lovie-t. Utolsó pillanatig rájátszásesély, superbowl Rexyvel, főcsop.döntők... Meg én is fiatalabb voltam. 😊 BÚÉK!Nem minősítelek, de ezután az első gondolatom az volt hogy nem nézek be ide egy darabig... 😊 remélem hogy te sem akarod igazán a 2 szituációt összehasonlítani. Kikaptunk úgy hogy Fortén kívül tényleg csak fogalmatlanokkal volt tele a lista, nem tudom mikyen edzői teljesítmény kellett volna a w-hez. Ha már összehasonlítani szeretnél: a mai pats egy az ő szintükön gyenge OL-lal (értsd:amiért mi már fizetnénk) de gronkkal, lafellel és amendolával 10 pontot csináltak full kilátástalan játékkal egy lionsnál gyengébb ellenfél ellen... érdekes offseason lesz, remélem aktívak leszünk és kisajtolunk belőle mindent. A védelembe kell egy nagy név FA-n + 4 stabil kezdő és akkor lehet beszélni arról hogy talán látni fogjuk mit akar Fangio a pályán látni.
promax
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Én inkább azt mondanám, hogy vegyes szezon volt. Vannak olyan hibák, amik mindig itt lesznek, ameddig Fox az edző, ameddig Cutler az irányító. Vannak olyan hibák, dolgok, amiket a körülmények okoztak, s a játékoskeret minősége. Én nem tavalyhoz viszonyítok, mert az tényleg röhej volt. 2013-hoz képest a védelmünk sokkal jobb pedig baromira sok olyan játékos került pályára, akiknek nincs ott keresnivalójuk. A támadósor rosszabb, de azzal sem mentél semmire, ezzel sem. Akkor Rodgers kiesésével nagy esélyt adott a sors, kétszer nyerhettél volna csoportot, de mentálisan mindkét meccsen csődöt mondtál. Én azt mondom, hogy ugyanott vagyunk, ahol 2013-ban.
Szerintem meg jobb, hogy nem láttuk, hogy Lovie alatt esik szét darabokra szeretett csapatunk védelme. De tényleg. Így úgy emlékezünk rá, mint egy ikonikus edzőre, aki alatt minden jó volt.
több mint 9 éve
Szomorú volt ez a meccs, s az egész szezon is.Voltak szép pillanatok, de összességében én semmi előrelépést nem láttam az idén. Néhány nímandnak voltak momentumai, akikre esetleg lehet számítani jövőre is, de ennyi. Lehet hülye vagyok, de visszasírom Lovie-t. Utolsó pillanatig rájátszásesély, superbowl Rexyvel, főcsop.döntők... Meg én is fiatalabb voltam. 😊 BÚÉK!
több mint 9 éve
Nem voltunk messze egy bravúrtól, de az utolsó picknél Cutlerből előtört a gambler. Játszott, vesztett.1-7 a Soldieron. 1-5 a csoportban. 6-10 overall.
Csoportutolsó ismét.
8 hónap Bears foci nélkül indul.
11. helyen draftolunk, ha a Bucs nem veri meg a Pantherst. Ha igen, akkor 10.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Hölgyek, urak.Mai inaktívok:
- kezdő TE: Zach Miller
- kezdő WR: Eddie Royal
- kezdő C: Hroniss Grasu
- kezdő DE: Jarvis Jenkins
OT Tayo Fabuluje
CB Jacoby Glenn
DT: Terry Williams
S akkor az elkapó brigád: Marc Mariani, Josh Bellamy, Deonte Thompson, Cameron Meredith, Tight endek: Rob Hausler, Khari Lee
Forte játszik, lehet utoljára, mint Bear.
DL: Will Sutton, Mitch Unrein, Bruce Gaston, Greg Scruggs, D'Anthony Smith
McClellin aktív. Bleeehh. Theo Riddick szanaszét szopat majd minket. 8+ elkapás 100+ yard.
Ha ilyen csapattal tudnánk nyerni...
Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
FA piacot nèzve lesz válsztèk a falemberek terèn is. Von Miller is kint lesz a d#be bár 0,1% az esèly rá, de a remèny hal meg utoljára :d okosan lehet jókat húzni. Draftra milyen posztokat jósoltok ??Von Millert nem fogja a Broncos kiengedni a piacra, legvégső esetben tagelik, kár érte de tuti így lesz. Drafton első körben ILB-t mondanék. Persze ez attól is függ mit alkotunk az FA piacon, ha nem igazolunk a D falba akkor lehet DE az első kör...
ricsiii83
Tipp: 1. kör ILB( Ragland) Jaylon Smith nem lesz már bennt
2. DE/OLB attól függ mit szerzünk FA
3.G/T
4. TE
5. CB
6. S,WR
Szerintem FA hozunk falembert Wilkerson, Malik Jackson vagy Wolfe
Valszeg CB-t is...
Egy támadófal embert Osemele vagy Yanda megszerzését csipáznám...
több mint 9 éve
FA piacot nèzve lesz válsztèk a falemberek terèn is. Von Miller is kint lesz a d#be bár 0,1% az esèly rá, de a remèny hal meg utoljára :d okosan lehet jókat húzni. Draftra milyen posztokat jósoltok ??LB(külső belső egyaránt) szinte biztos. Szerintem TE is eléggé esélyes, DE, T, CB WR ezek várhatóak még, mint a legnagyobb needek.
ricsiii83