Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
na fiúk, lehet kezdeni ünnepelni
 twitter.com/KennyAlbert/status/691441368737157121
Höri
ja hogy majd aki helyette jön...
davemayer
Csak nem áthúztalak a sötét oldalra?!

Egyébként ismét, én hülye előfizettem a PFF-re, mosmtár háromszor annyiba kerül, ráadásul. Tüsi is említette, elég sok ex-Bears edző neve felmerül. Mondjuk Reggie Herring hol nem dolgozott, inkább az a kérdés. A Panthers rosterén is van néhány ex-Bear, nekem főleg Mario Addison elengedése fáj. Azt alig vártuk, hogy Olsentől megszabaduljunk.

www.profootballfocus.com/blog/2016/01/20/pro-pffs-2015-nfl-positional-coaches-of-the-year-awards/

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 322 — "Grammar maci"
Höri
ja hogy majd aki helyette jön... láttam egyszer az egyik csajommal egy filmet amiben a csávó akivel szakított az utána a következő csávójához férjhez ment, emiatt utána már sorban álltak nála a nők - szegény Fox milyen magányos lehet ő is...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 9 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
 www.chicagobears.com/news/article-1/Bears-offense-in-NFL-Rankings/04b36127-0415-491d-b6ee-cf424e8a5fa3?campaign=sf19457257
 www.chicagobears.com/news/article-1/Bears-defense-in-NFL-Rankings/70644a1c-0fb2-46d0-8bfb-a2bbc0c1e0e4
 www.chicagobears.com/news/article-1/Special-teams-in-NFL-Rankings/dcc9aef0-53e4-40ba-a77d-f81ce36aab68
Néhány statisztika a támadásainkról (1.link), a védekezésről (2.link) és a Special Team-ről (3.link), és minden statisztika egy rövid leírással kiegészítve.

Szerkesztette: Attila99

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Mundy felejtős?
S poszt ha már téma lett

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Alig várom, hogy beinduljon igazán az offseason és újfent mekkora need legyen a safety poszt, hogy egy új safety és akkorát lépünk előre, hogy ihaj. Felőlem maradhatunk Rollenál, amikor a front7 ennyi kérdőjellel van. Jön majd safety sztem 4-5-6. kör táján, Rolle keres 2,7 milliót, van még HJQ, aki talán és még mindig csak talán súrol majd egy kezdő szintet. S hogy rögtön ellent mondjak magamnak egy ballhawk S kellene - őket általában a piacra nem engedik ki - mert a defensive backek hány INT-et szereztek? 4-et?
2016-ban (csak) akkor lép előre igazán a védelem, ha labdákat is szerez majd.

Nálam a TOP4 need a közelgő offseasonre:
- ILB: Lehet vitatkozni, hogy mennyi. Nálam kettő. Timu érti a játékot, de fizikailag behatárolt. Jones nagyon atletikus, cserébe hülye. Anderson egy csereember. McClellint imádja a stáb, de sztem nem tud többet, mint Timu.

- CB: Szép lassan No 1. need. Portertől láttunk jó meccseket, meg láttunk egészen katasztrofálisakat. Fuller a szezon elejéhez képest stabilan nyomta végig az évet, de sajnos benne sincs meg az első számú corner kaliber. Oszt más meg nincs is, aki a pálya szélén bevethető. Illetve Porter még szabadügynök is.

- DE: Igazán irigylésre méltó helyzet az, amikor egy DC 5-6 megfelelő backup szintű játékosból választja ki a neki kellő 3 rotációs játékost. A baj az, hogy kettő kezdő hiányzik. Goldman jó pick volt, minden reményünk meg lehet, hogy igazán jó játékossá fejlődik. FA+draft eleje.

- RG: aligha kell részletezni.

-------
További nem annyira prio needek:
- S: fent volt róla szó
- TE: Martellus nélkül azért szűkös a merítési lehetőség.
- OLB: McPhee, Young és Houston jó pass rusherek, de egyiküket sem tudod coverageba visszarakni. 3-4-es OLB-nek pedig ezt is kellene valamennyire tudni. Nem véletlen azért, hogy Acho ennyit volt pályán.
- OT: a két kezdő mögött/mellett nincs senki, s azért a Leno-Long duót láttuk, ismerjük.

Tudom a QB posztra most is sokan ráfeszülnek majd az idő előrehaladtával. Ha megy Forte, ha nem, RB akkor sem kell, hátsó körös WR benne lehet, de White személyében gyakorlatilag jön egy rookie már, s talán majd egyszerre egészséges is lesz mindenki. Marianit vissza kell hozni.

-------------------
Egyéb hírek:
- szezon WR edzője nem más, mint Darly Drake
- valamilyen kimutatás szerint a 12. legjobb ST a mienk, mehhh
- coaching staff változások:
---> OQC Bo Hardegree ment Gase után Miamiba, QB edző lett
---> Clint Hurtt OLB edzőt nem engedtük el ugyanoda
---> Derius Swinton assistant ST edző elment a 49-erhez, ahol ST coordinátor lett
---> Dave Ragone lett a QB coach. Együtt dolgozott már Loggainssel a Titnsnél. Persze most mindenki leírja, hogy Locker legjobb éve volt akkor, meg most a Redskinsnél volt és hát Cousins is milyen faja volt
---> Betöltetlen posztok: OCQ, assistant ST edző

-----------
A 2014-es megaláztatások után csak szerintem változott meg Cutler viselkedése a pályán és azon kívül?
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Dave Ragon az új QB coach...

több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 357
Szinte tökèletes lista. Langford hiányzik de Gurley ès Rawls mellett esèlye sem volt. Igaz agis, hogy szinte kezdőkènt játszottak vègig a szezont míg Langford nem.

több mint 9 éve
A Bears is megválaszotta az év újoncát csapaton belül, az ő választásuk Jeremy Langford lett.

GGMU!!!
több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Az Amerikai Futball Szakírók Szövetsége (PFWA) idén is megválasztotta a szezon újoncválogatottját.

Támadók:

QB – Jameis Winston, Tampa Bay Buccaneers

RB – Todd Gurley, St. Louis Rams; Thomas Rawls, Seattle Seahawks

WR – Amari Cooper, Oakland Raiders; Stefon Diggs, Minnesota Vikings

TE – Will Tye, New York Giants

C – Mitch Morse, Kansas City Chiefs

G – Ali Marpet, Tampa Bay Buccaneers; Brandon Scherff, Washington Redskins

T – Rob Havenstein, St. Louis Rams; Donovan Smith, Tampa Bay Buccaneers

Védők

DL – Malcom Brown, New England Patriots; Eddie Goldman, Chicago Bears; Danielle Hunter, Minnesota Vikings; Leonard Williams, New York Jets

LB – Kwon Alexander, Tampa Bay Buccaneers; Stephone Anthony, New Orleans Saints; Eric Kendricks, Minnesota Vikings

CB – Ronald Darby, Buffalo Bills; Marcus Peters, Kansas City Chiefs

S – Adrian Amos, Chicago Bears; Landon Collins, New York Giants

Special Teamerek:

PK – Josh Lambo, San Diego Chargers

P – Matt Darr, Miami Dolphins

KR – Tyler Lockett, Seattle Seahawks

PR – Tyler Lockett, Seattle Seahawks

ST – Tyler Lockett, Seattle Seahawks

Mindez reménykedésre adhat okot! Ez a két név maximálisan megérdemli,hogy rajta legyenek ezen a listán.
Pluszban Én hiszem azt,hogy ha Kevin White végigjátszotta volna a szezont,akkor 90%, hogy Ő is itt lenne ezen a listán. Ez sajnos nem derülhetett ki most,de hamarosan kifog! : )
Kit látnátok/nem látnátok szívesen ezen a listán és miért?
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
ha már reklám, van egy nyilvános csoport is Bears szurkolóknak, nem tudom mennyire ismeritek....
 www.facebook.com/groups/515401851891577/
Tito05
Teddy inváziót hívtam életre, egy szörnyeteg vagyok.
Mundynak vége van nálunk, nem tudom mit vétett, lehet csak ki kellett nézni valakit aki a bad guy lesz, és rá esett a választás. Ha Prosinski, és egy fra előtte van, akkor nem tudom miben reménykedhet még.
hpeter93
nem azt mondtam, football expertek köre... ez nyílt csoport, ahol szintén mint itt csapatról, ligáról dumálnak s elkénének az aktív, értelmes tagok....
Tito05
Én nem facebookozok. Ha a Nagy Testvér látni akarja, hogy mire rejszolok, akkor nézze az ablakon keresztül.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
ha már reklám, van egy nyilvános csoport is Bears szurkolóknak, nem tudom mennyire ismeritek....
Tito05
Mundynak vége van nálunk, nem tudom mit vétett, lehet csak ki kellett nézni valakit aki a bad guy lesz, és rá esett a választás. Ha Prosinski, és egy fra előtte van, akkor nem tudom miben reménykedhet még.
hpeter93
nem azt mondtam, football expertek köre... ez nyílt csoport, ahol szintén mint itt csapatról, ligáról dumálnak s elkénének az aktív, értelmes tagok....
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Tito05

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Rolle:
1. Azt nem tudom honnan vettétek, hogy ő sérülékeny. A szezont megelőző 10 évben kihagyott zusammen 1 meccset. Oké ez a szezon így sikerült.
2. Vessünk egy pillantást Jones-Quartey Lions elleni meccsére is.
3. Ha Prosinskit nem számoljuk NFL szintű játékosnak, s Jones-Quarteyt annak tartjuk, akkor van 3 safety a rosteren. Elképzelhetőnek tartom, hogy 3. kör alatt hoznak megint safetyt a drafton, de ettől függetlenül Rolle marad szerintem. (Ilokat kéne megszerezni)
tüsi91
Én sem vagyok feltétlen Rolle távozása mellett, de vessünk egy pillantást Rolle akármelyik meccsére Bears mezben, például a Vikings ellenire, amikor hídvíz feldobta a végén, rettentően amatőr hiba egy rutinos veterántól.

Ez itt a reklám helye: Mostanában a fb-n találtam egy egészen furcsa jelenséget, egy magyar Bearses oldalt, ahol egészen érdekes és hasznos információk találhatóak, és nagyon nem a Teddy Győrből szintű odaböfögések. Nekem van egy sejtésem, hogy valamelyik fórumozó társam pingál Zuckerberg csodájára.
 www.facebook.com/chicagobearshungary/?fref=ts
hpeter93
több mint 9 éve
Mundyt már mindenki leírta? Vagy szabadügynök? Mindegy, Rolle nem kerülhet pályára. Drafton a legjobb CB, vagy safety ott lehet. Egy biztos. Valaki ott lesz. Ú, mindjárt draft.

MACKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ... bocs, felpörögtem.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Rolle:
1. Azt nem tudom honnan vettétek, hogy ő sérülékeny. A szezont megelőző 10 évben kihagyott zusammen 1 meccset. Oké ez a szezon így sikerült.
3. Ha Prosinskit nem számoljuk NFL szintű játékosnak, s Jones-Quarteyt annak tartjuk, akkor van 3 safety a rosteren. Elképzelhetőnek tartom, hogy 3. kör alatt hoznak megint safetyt a drafton, de ettől függetlenül Rolle marad szerintem. (Ilokat kéne megszerezni)
tüsi91
Én sem vagyok feltétlen Rolle távozása mellett, de vessünk egy pillantást Rolle akármelyik meccsére Bears mezben, például a Vikings ellenire, amikor hídvíz feldobta a végén, rettentően amatőr hiba egy rutinos veterántól.

Ez itt a reklám helye: Mostanában a fb-n találtam egy egészen furcsa jelenséget, egy magyar Bearses oldalt, ahol egészen érdekes és hasznos információk találhatóak, és nagyon nem a Teddy Győrből szintű odaböfögések. Nekem van egy sejtésem, hogy valamelyik fórumozó társam pingál Zuckerberg csodájára.
 www.facebook.com/chicagobearshungary/?fref=ts

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Long is megy a ProBowlra. J. Peters helyett lett behívva. Urlacher óta az első maci aki élete első 3szezonjában minden alkalommal ott lehet.
alatriste
Sajnos ez most nem a teljesítményének szól, guardban megérdemelte, de tackleként nem pro bowl szint, hozott egy erős közepes szintet.
Tomcsik
LOL

1. Az elmúlt két évében is inkább a vezetéknevének köszönhette a Pro Bowlt. Maradjunk annyiban, hogy átlag feletti guard, de messze van az elittől.
2. Tackleként erős közepes? Muhahhha.

Múltkor írtam egy hosszabb hszt, amiben kitértem Lenora is. Aztán vmi karbantartási hiba miatt elveszett. A lényeg, hogy volt két nagyon tré meccse Ansah ellen, meg mondjuk a Broncos elleni nem volt vmi acélos, többin pass prot rendben volt, s voltak kimondottan jó meccsei. Futásblokkolás elég ótvar sajnos. Szerintem marad ő is, Long is a fal szélén. Slausont fene mód dicsérik, hozzá sokat nem tesz, de legalább nem büntetik és szopatják agyon. RG-t tudunk cserélni, fogunk is, többiek sztem maradnak.

Rolle:
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=JP4sJEM0bPg

GGMU!!!
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000622394/article/2013-nfl-draft-doover-deandre-hopkins-goes-no-1-to-chiefs

eszerint a gyöngyszem szerint Longnak már a 3. pickre el kellett volna kelnie. Nem rossz játékos de azért aki ezt le merte írni nevetés nélkül azt bezáratnám.
davemayer
A DPOY szezont futó Honey Badger csak befért a Top10-be, megnyugodtam. De a '13-as falember elemzésem így utólag is teljesen elkápráztatott. Mondjuk Warford, meg Warmack is elég szar szezont futott.
füligjimmy
Azért amikor már kevésbé bajlódott sérülésekkel akkor nem játszott rosszul. meg leginkább amikor Lombardit eltakarították az édesanyukája picsájába. Na onnan azért mindenki jobban játszott.

több mint 9 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000622394/article/2013-nfl-draft-doover-deandre-hopkins-goes-no-1-to-chiefs

eszerint a gyöngyszem szerint Longnak már a 3. pickre el kellett volna kelnie. Nem rossz játékos de azért aki ezt le merte írni nevetés nélkül azt bezáratnám.
davemayer
A DPOY szezont futó Honey Badger csak befért a Top10-be, megnyugodtam. De a '13-as falember elemzésem így utólag is teljesen elkápráztatott. Mondjuk Warford, meg Warmack is elég szar szezont futott.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 322 — "Grammar maci"
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ljonkcdz1g6rjriqftul
2013 NFL Draft do-over: DeAndre Hopkins goes No. 1 to Chiefs
The Chiefs are still alive in the playoffs, but how much better might they be if they had gone in a different direction with the top pick in 2013? See how Bucky Brooks' draft redo plays out.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Long is megy a ProBowlra. J. Peters helyett lett behívva. Urlacher óta az első maci aki élete első 3szezonjában minden alkalommal ott lehet.
alatriste
Sajnos ez most nem a teljesítményének szól, guardban megérdemelte, de tackleként nem pro bowl szint, hozott egy erős közepes szintet, sokkal inkább az elmúlt 2 évének szól ez, meg ugye pl a visszalépések is besegítettek... Mind egy azért örülök hogy lesz BEARS a probowlon, bár ha valaki akkor Forte és McPhee érdemelte volna meg ( vagy tán Goldman év végére rengeteget fejlődött...)
Tomcsik
Nagyon sokszor van sajnos, hogy a név visz be valakit és nem a teljesítmény. De attól örülni még lehet neki. Gként egyértelműen elit Long. Valamint az egyik ha nem a legjobban kedvelt maci általam. Tavaly Sittonnal elv jól elvoltak, erre idén is meg lesz az esély.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
bacsii Chicago Bears 127
alatriste
Sajnos ez most nem a teljesítményének szól, guardban megérdemelte, de tackleként nem pro bowl szint, hozott egy erős közepes szintet, sokkal inkább az elmúlt 2 évének szól ez, meg ugye pl a visszalépések is besegítettek... Mind egy azért örülök hogy lesz BEARS a probowlon, bár ha valaki akkor Forte és McPhee érdemelte volna meg ( vagy tán Goldman év végére rengeteget fejlődött...)
Tomcsik
Longnak 1 db Pro bowl szereplése lenne érzésem szerint,ha nem az lenne a fater aki. És én elfogult Long fan vagyok. Ha pedig maradna ugyanez az RB hármas,akkor Forte már sose lesz pro bowler és mindenkinek talán ez lenne a legjobb.
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
alatriste

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc