Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Csak nem áthúztalak a sötét oldalra?!na fiúk, lehet kezdeni ünnepelnija hogy majd aki helyette jön...
twitter.com/KennyAlbert/status/691441368737157121
Höri
davemayer
Egyébként ismét, én hülye előfizettem a PFF-re, mosmtár háromszor annyiba kerül, ráadásul. Tüsi is említette, elég sok ex-Bears edző neve felmerül. Mondjuk Reggie Herring hol nem dolgozott, inkább az a kérdés. A Panthers rosterén is van néhány ex-Bear, nekem főleg Mario Addison elengedése fáj. Azt alig vártuk, hogy Olsentől megszabaduljunk.
www.profootballfocus.com/blog/2016/01/20/pro-pffs-2015-nfl-positional-coaches-of-the-year-awards/
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
na fiúk, lehet kezdeni ünnepelnija hogy majd aki helyette jön... láttam egyszer az egyik csajommal egy filmet amiben a csávó akivel szakított az utána a következő csávójához férjhez ment, emiatt utána már sorban álltak nála a nők - szegény Fox milyen magányos lehet ő is...
twitter.com/KennyAlbert/status/691441368737157121
Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
www.chicagobears.com/news/article-1/Bears-offense-in-NFL-Rankings/04b36127-0415-491d-b6ee-cf424e8a5fa3?campaign=sf19457257www.chicagobears.com/news/article-1/Bears-defense-in-NFL-Rankings/70644a1c-0fb2-46d0-8bfb-a2bbc0c1e0e4
www.chicagobears.com/news/article-1/Special-teams-in-NFL-Rankings/dcc9aef0-53e4-40ba-a77d-f81ce36aab68
Néhány statisztika a támadásainkról (1.link), a védekezésről (2.link) és a Special Team-ről (3.link), és minden statisztika egy rövid leírással kiegészítve.
Szerkesztette: Attila99
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Alig várom, hogy beinduljon igazán az offseason és újfent mekkora need legyen a safety poszt, hogy egy új safety és akkorát lépünk előre, hogy ihaj. Felőlem maradhatunk Rollenál, amikor a front7 ennyi kérdőjellel van. Jön majd safety sztem 4-5-6. kör táján, Rolle keres 2,7 milliót, van még HJQ, aki talán és még mindig csak talán súrol majd egy kezdő szintet. S hogy rögtön ellent mondjak magamnak egy ballhawk S kellene - őket általában a piacra nem engedik ki - mert a defensive backek hány INT-et szereztek? 4-et? 2016-ban (csak) akkor lép előre igazán a védelem, ha labdákat is szerez majd.
Nálam a TOP4 need a közelgő offseasonre:
- ILB: Lehet vitatkozni, hogy mennyi. Nálam kettő. Timu érti a játékot, de fizikailag behatárolt. Jones nagyon atletikus, cserébe hülye. Anderson egy csereember. McClellint imádja a stáb, de sztem nem tud többet, mint Timu.
- CB: Szép lassan No 1. need. Portertől láttunk jó meccseket, meg láttunk egészen katasztrofálisakat. Fuller a szezon elejéhez képest stabilan nyomta végig az évet, de sajnos benne sincs meg az első számú corner kaliber. Oszt más meg nincs is, aki a pálya szélén bevethető. Illetve Porter még szabadügynök is.
- DE: Igazán irigylésre méltó helyzet az, amikor egy DC 5-6 megfelelő backup szintű játékosból választja ki a neki kellő 3 rotációs játékost. A baj az, hogy kettő kezdő hiányzik. Goldman jó pick volt, minden reményünk meg lehet, hogy igazán jó játékossá fejlődik. FA+draft eleje.
- RG: aligha kell részletezni.
-------
További nem annyira prio needek:
- S: fent volt róla szó
- TE: Martellus nélkül azért szűkös a merítési lehetőség.
- OLB: McPhee, Young és Houston jó pass rusherek, de egyiküket sem tudod coverageba visszarakni. 3-4-es OLB-nek pedig ezt is kellene valamennyire tudni. Nem véletlen azért, hogy Acho ennyit volt pályán.
- OT: a két kezdő mögött/mellett nincs senki, s azért a Leno-Long duót láttuk, ismerjük.
Tudom a QB posztra most is sokan ráfeszülnek majd az idő előrehaladtával. Ha megy Forte, ha nem, RB akkor sem kell, hátsó körös WR benne lehet, de White személyében gyakorlatilag jön egy rookie már, s talán majd egyszerre egészséges is lesz mindenki. Marianit vissza kell hozni.
-------------------
Egyéb hírek:
- szezon WR edzője nem más, mint Darly Drake
- valamilyen kimutatás szerint a 12. legjobb ST a mienk, mehhh
- coaching staff változások:
---> OQC Bo Hardegree ment Gase után Miamiba, QB edző lett
---> Clint Hurtt OLB edzőt nem engedtük el ugyanoda
---> Derius Swinton assistant ST edző elment a 49-erhez, ahol ST coordinátor lett
---> Dave Ragone lett a QB coach. Együtt dolgozott már Loggainssel a Titnsnél. Persze most mindenki leírja, hogy Locker legjobb éve volt akkor, meg most a Redskinsnél volt és hát Cousins is milyen faja volt
---> Betöltetlen posztok: OCQ, assistant ST edző
-----------
A 2014-es megaláztatások után csak szerintem változott meg Cutler viselkedése a pályán és azon kívül?
több mint 9 éve
Szinte tökèletes lista. Langford hiányzik de Gurley ès Rawls mellett esèlye sem volt. Igaz agis, hogy szinte kezdőkènt játszottak vègig a szezont míg Langford nem.
több mint 9 éve
A Bears is megválaszotta az év újoncát csapaton belül, az ő választásuk Jeremy Langford lett.
GGMU!!!
több mint 9 éve
Az Amerikai Futball Szakírók Szövetsége (PFWA) idén is megválasztotta a szezon újoncválogatottját. Támadók:
QB – Jameis Winston, Tampa Bay Buccaneers
RB – Todd Gurley, St. Louis Rams; Thomas Rawls, Seattle Seahawks
WR – Amari Cooper, Oakland Raiders; Stefon Diggs, Minnesota Vikings
TE – Will Tye, New York Giants
C – Mitch Morse, Kansas City Chiefs
G – Ali Marpet, Tampa Bay Buccaneers; Brandon Scherff, Washington Redskins
T – Rob Havenstein, St. Louis Rams; Donovan Smith, Tampa Bay Buccaneers
Védők
DL – Malcom Brown, New England Patriots; Eddie Goldman, Chicago Bears; Danielle Hunter, Minnesota Vikings; Leonard Williams, New York Jets
LB – Kwon Alexander, Tampa Bay Buccaneers; Stephone Anthony, New Orleans Saints; Eric Kendricks, Minnesota Vikings
CB – Ronald Darby, Buffalo Bills; Marcus Peters, Kansas City Chiefs
S – Adrian Amos, Chicago Bears; Landon Collins, New York Giants
Special Teamerek:
PK – Josh Lambo, San Diego Chargers
P – Matt Darr, Miami Dolphins
KR – Tyler Lockett, Seattle Seahawks
PR – Tyler Lockett, Seattle Seahawks
ST – Tyler Lockett, Seattle Seahawks
Mindez reménykedésre adhat okot! Ez a két név maximálisan megérdemli,hogy rajta legyenek ezen a listán.
Pluszban Én hiszem azt,hogy ha Kevin White végigjátszotta volna a szezont,akkor 90%, hogy Ő is itt lenne ezen a listán. Ez sajnos nem derülhetett ki most,de hamarosan kifog! : )
Kit látnátok/nem látnátok szívesen ezen a listán és miért?
több mint 9 éve
Én nem facebookozok. Ha a Nagy Testvér látni akarja, hogy mire rejszolok, akkor nézze az ablakon keresztül.nem azt mondtam, football expertek köre... ez nyílt csoport, ahol szintén mint itt csapatról, ligáról dumálnak s elkénének az aktív, értelmes tagok....ha már reklám, van egy nyilvános csoport is Bears szurkolóknak, nem tudom mennyire ismeritek....Teddy inváziót hívtam életre, egy szörnyeteg vagyok.
www.facebook.com/groups/515401851891577/
Tito05
Mundynak vége van nálunk, nem tudom mit vétett, lehet csak ki kellett nézni valakit aki a bad guy lesz, és rá esett a választás. Ha Prosinski, és egy fra előtte van, akkor nem tudom miben reménykedhet még.
hpeter93
Tito05
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
nem azt mondtam, football expertek köre... ez nyílt csoport, ahol szintén mint itt csapatról, ligáról dumálnak s elkénének az aktív, értelmes tagok....ha már reklám, van egy nyilvános csoport is Bears szurkolóknak, nem tudom mennyire ismeritek....Teddy inváziót hívtam életre, egy szörnyeteg vagyok.
Tito05
Mundynak vége van nálunk, nem tudom mit vétett, lehet csak ki kellett nézni valakit aki a bad guy lesz, és rá esett a választás. Ha Prosinski, és egy fra előtte van, akkor nem tudom miben reménykedhet még.
hpeter93
több mint 9 éve
ha már reklám, van egy nyilvános csoport is Bears szurkolóknak, nem tudom mennyire ismeritek....Teddy inváziót hívtam életre, egy szörnyeteg vagyok.
Tito05
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
ha már reklám, van egy nyilvános csoport is Bears szurkolóknak, nem tudom mennyire ismeritek....Rolle:Én sem vagyok feltétlen Rolle távozása mellett, de vessünk egy pillantást Rolle akármelyik meccsére Bears mezben, például a Vikings ellenire, amikor hídvíz feldobta a végén, rettentően amatőr hiba egy rutinos veterántól.
1. Azt nem tudom honnan vettétek, hogy ő sérülékeny. A szezont megelőző 10 évben kihagyott zusammen 1 meccset. Oké ez a szezon így sikerült.
2. Vessünk egy pillantást Jones-Quartey Lions elleni meccsére is.
3. Ha Prosinskit nem számoljuk NFL szintű játékosnak, s Jones-Quarteyt annak tartjuk, akkor van 3 safety a rosteren. Elképzelhetőnek tartom, hogy 3. kör alatt hoznak megint safetyt a drafton, de ettől függetlenül Rolle marad szerintem. (Ilokat kéne megszerezni)
tüsi91
Ez itt a reklám helye: Mostanában a fb-n találtam egy egészen furcsa jelenséget, egy magyar Bearses oldalt, ahol egészen érdekes és hasznos információk találhatóak, és nagyon nem a Teddy Győrből szintű odaböfögések. Nekem van egy sejtésem, hogy valamelyik fórumozó társam pingál Zuckerberg csodájára.
www.facebook.com/chicagobearshungary/?fref=ts
hpeter93
több mint 9 éve
Mundyt már mindenki leírta? Vagy szabadügynök? Mindegy, Rolle nem kerülhet pályára. Drafton a legjobb CB, vagy safety ott lehet. Egy biztos. Valaki ott lesz. Ú, mindjárt draft.MACKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ... bocs, felpörögtem.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Rolle:Én sem vagyok feltétlen Rolle távozása mellett, de vessünk egy pillantást Rolle akármelyik meccsére Bears mezben, például a Vikings ellenire, amikor hídvíz feldobta a végén, rettentően amatőr hiba egy rutinos veterántól.
1. Azt nem tudom honnan vettétek, hogy ő sérülékeny. A szezont megelőző 10 évben kihagyott zusammen 1 meccset. Oké ez a szezon így sikerült.
3. Ha Prosinskit nem számoljuk NFL szintű játékosnak, s Jones-Quarteyt annak tartjuk, akkor van 3 safety a rosteren. Elképzelhetőnek tartom, hogy 3. kör alatt hoznak megint safetyt a drafton, de ettől függetlenül Rolle marad szerintem. (Ilokat kéne megszerezni)
tüsi91
Ez itt a reklám helye: Mostanában a fb-n találtam egy egészen furcsa jelenséget, egy magyar Bearses oldalt, ahol egészen érdekes és hasznos információk találhatóak, és nagyon nem a Teddy Győrből szintű odaböfögések. Nekem van egy sejtésem, hogy valamelyik fórumozó társam pingál Zuckerberg csodájára.
www.facebook.com/chicagobearshungary/?fref=ts
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
LOLLong is megy a ProBowlra. J. Peters helyett lett behívva. Urlacher óta az első maci aki élete első 3szezonjában minden alkalommal ott lehet.Sajnos ez most nem a teljesítményének szól, guardban megérdemelte, de tackleként nem pro bowl szint, hozott egy erős közepes szintet.
alatriste
Tomcsik
1. Az elmúlt két évében is inkább a vezetéknevének köszönhette a Pro Bowlt. Maradjunk annyiban, hogy átlag feletti guard, de messze van az elittől.
2. Tackleként erős közepes? Muhahhha.
Múltkor írtam egy hosszabb hszt, amiben kitértem Lenora is. Aztán vmi karbantartási hiba miatt elveszett. A lényeg, hogy volt két nagyon tré meccse Ansah ellen, meg mondjuk a Broncos elleni nem volt vmi acélos, többin pass prot rendben volt, s voltak kimondottan jó meccsei. Futásblokkolás elég ótvar sajnos. Szerintem marad ő is, Long is a fal szélén. Slausont fene mód dicsérik, hozzá sokat nem tesz, de legalább nem büntetik és szopatják agyon. RG-t tudunk cserélni, fogunk is, többiek sztem maradnak.
Rolle:
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=JP4sJEM0bPg
GGMU!!!
több mint 9 éve
Azért amikor már kevésbé bajlódott sérülésekkel akkor nem játszott rosszul. meg leginkább amikor Lombardit eltakarították az édesanyukája picsájába. Na onnan azért mindenki jobban játszott.www.nfl.com/news/story/0ap3000000622394/article/2013-nfl-draft-doover-deandre-hopkins-goes-no-1-to-chiefsA DPOY szezont futó Honey Badger csak befért a Top10-be, megnyugodtam. De a '13-as falember elemzésem így utólag is teljesen elkápráztatott. Mondjuk Warford, meg Warmack is elég szar szezont futott.
eszerint a gyöngyszem szerint Longnak már a 3. pickre el kellett volna kelnie. Nem rossz játékos de azért aki ezt le merte írni nevetés nélkül azt bezáratnám.
davemayer
füligjimmy
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000622394/article/2013-nfl-draft-doover-deandre-hopkins-goes-no-1-to-chiefsA DPOY szezont futó Honey Badger csak befért a Top10-be, megnyugodtam. De a '13-as falember elemzésem így utólag is teljesen elkápráztatott. Mondjuk Warford, meg Warmack is elég szar szezont futott.
eszerint a gyöngyszem szerint Longnak már a 3. pickre el kellett volna kelnie. Nem rossz játékos de azért aki ezt le merte írni nevetés nélkül azt bezáratnám.
davemayer
- Abe Simpson
több mint 9 éve
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Nagyon sokszor van sajnos, hogy a név visz be valakit és nem a teljesítmény. De attól örülni még lehet neki. Gként egyértelműen elit Long. Valamint az egyik ha nem a legjobban kedvelt maci általam. Tavaly Sittonnal elv jól elvoltak, erre idén is meg lesz az esély.Long is megy a ProBowlra. J. Peters helyett lett behívva. Urlacher óta az első maci aki élete első 3szezonjában minden alkalommal ott lehet.Sajnos ez most nem a teljesítményének szól, guardban megérdemelte, de tackleként nem pro bowl szint, hozott egy erős közepes szintet, sokkal inkább az elmúlt 2 évének szól ez, meg ugye pl a visszalépések is besegítettek... Mind egy azért örülök hogy lesz BEARS a probowlon, bár ha valaki akkor Forte és McPhee érdemelte volna meg ( vagy tán Goldman év végére rengeteget fejlődött...)
alatriste
Tomcsik

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Longnak 1 db Pro bowl szereplése lenne érzésem szerint,ha nem az lenne a fater aki. És én elfogult Long fan vagyok. Ha pedig maradna ugyanez az RB hármas,akkor Forte már sose lesz pro bowler és mindenkinek talán ez lenne a legjobb.Long is megy a ProBowlra. J. Peters helyett lett behívva. Urlacher óta az első maci aki élete első 3szezonjában minden alkalommal ott lehet.Sajnos ez most nem a teljesítményének szól, guardban megérdemelte, de tackleként nem pro bowl szint, hozott egy erős közepes szintet, sokkal inkább az elmúlt 2 évének szól ez, meg ugye pl a visszalépések is besegítettek... Mind egy azért örülök hogy lesz BEARS a probowlon, bár ha valaki akkor Forte és McPhee érdemelte volna meg ( vagy tán Goldman év végére rengeteget fejlődött...)
alatriste
Tomcsik
több mint 9 éve
Long is megy a ProBowlra. J. Peters helyett lett behívva. Urlacher óta az első maci aki élete első 3szezonjában minden alkalommal ott lehet.Sajnos ez most nem a teljesítményének szól, guardban megérdemelte, de tackleként nem pro bowl szint, hozott egy erős közepes szintet, sokkal inkább az elmúlt 2 évének szól ez, meg ugye pl a visszalépések is besegítettek... Mind egy azért örülök hogy lesz BEARS a probowlon, bár ha valaki akkor Forte és McPhee érdemelte volna meg ( vagy tán Goldman év végére rengeteget fejlődött...)
alatriste
több mint 9 éve
Long is megy a ProBowlra. J. Peters helyett lett behívva. Urlacher óta az első maci aki élete első 3szezonjában minden alkalommal ott lehet.

Liverpool Fc