Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bennett + Bostic = 4. kör vége.

Mindez kb. addig jó, amíg Miller egészséges. Szerintem sokáig nem lesz az. Blokkolni továbbra sem tud semelyikük.

Pats jól járt. Keretük telített és olcsón szereztek Gronk mögé egy kezdő kalibert. Azért nagyon kiváncsi leszek, hogy milyen morálú Bennettet hoznak ki. Ha jót, akkor Fox bekaphatja.

Közben McClellin is aláírt a Patshez. Ha belőle is játékost farag BB....
több mint 10 éve
Antman Chicago Bears 415
TE draftról: LaQuan McGowan ????

több mint 10 éve
k.adam0078 Chicago Bears Texas A&M Aggies 84
Amúgy Will Hillt kirakta a Ravens... Nem lenne hülyeség, nem lehet vészesen drága...
Tomcsik
Közben kapott 10 meccset.Így nem valószínű,hogy ide hozzák.
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 283
Nem tudom örüljek-e vagy se... Szerintem Bennett menni akart...Nem számoltam hány int jött amiatt, mert szar rootot futott, nem számoltam hány szarok bele meccse volt, de nem egy. Kihagyta az offseason nagy részét és sírt a szerződése miatt amit ő írt alá... Mellesleg nem volt olyan szar a fizuja... Azt láttuk hogy Pace nem tűri az ilyet ( helyesen) és nálla nagyobb sztárokat is lásd Marshall elküld ha úgy ítéli meg hogy nem hozzánk való és bomlasztólag hat...Ugyanakkor ha jó kedve volt és ment neki akkor valóban a jobb TE-k közt volt... Amikor tavaly IR-e került nem éreztük meg a hiányát. Miller jó volt, remélhetőleg nem egy éves csoda ami vele történt. Na és persze kérdés hogy egészséges tud-e maradni...Van Miller, Lee és Housler... Szerintem egy veteránt hozunk még, van még 1-2 TE a piacon... Felszabadult kb 5 milla cap és kaptunk egy 4. kört... Azt hiszem összességében jól jártunk... Az idő majd eldönti...

több mint 10 éve
Marty elment egy 6. körrel karöltve Foxborough-ba, és jött helyette egy darab 4. kör.
hpeter93
Mondtam hogy 4. kört kapunk érte 😀

több mint 10 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
kezd rám ragadni füligjimmy pesszimizmusa... elengedtük Fortét, hát engem Langford még nem győzött meg, h hosszútávon is rá lehetne bízni a no.1 RB szerepét... most elcseréltük Bennett-et, akire sok mindent lehet mondani, de ha volt kedve játszani, akkor TOP 5 TE teljesítményt nyújtott... úgy vélem, amennyit fejlődtünk D-ben tehetségbelileg, most annyit visszaléptünk támadásban
több mint 10 éve
Marty elment egy 6. körrel karöltve Foxborough-ba, és jött helyette egy darab 4. kör.
hpeter93
örülünk Vincent, örülünk?
Tito05
Nekem vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban, egyrészt rühelltem a kibaszott lustaságát és beleszarását a dolgokba, másrészt most kurvára nincs 2. számú TE-d és valószínűleg nem a + 4. körben fogod behúzni az utódját.
hpeter93
Ki az első számú?
bacsii
Zach Miller, de én nem tekinteném annak... bár lehet csak költői kérdés volt 😀
több mint 10 éve
bacsii Chicago Bears 133
hpeter93
Tito05
Nekem vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban, egyrészt rühelltem a kibaszott lustaságát és beleszarását a dolgokba, másrészt most kurvára nincs 2. számú TE-d és valószínűleg nem a + 4. körben fogod behúzni az utódját.
hpeter93
Ki az első számú?
több mint 10 éve
Gery90 Chicago Bears 926
hpeter93
Tito05
hpeter93
A 4.-ben jó lesz a szokásos futó.: )
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
hpeter93
Tito05

több mint 10 éve
hpeter93
több mint 10 éve

több mint 10 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
érdekes, egy másik magyar oldalon a "mi" FA tevékenységünket dicsérik a legjobban (az más kérdés, ha szaktudásuk enyhén megkérdőjelezhető 😀 )
 fuzovelkifele.com/2016/03/15/az-fa-piac-eddigi-nyertesei/

de az nfl.com-nál is tőlünk várnak jövőre nagy előrelépést, ami azért csak bizakodásra ad okot 😊
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000644275/article/raiders-top-list-of-five-franchises-on-the-rise?campaign=fb-nf-sf22559048-sf22559048
Tito05
Óvakodj március idusától! Mindig kurva jók vagyunk márciustól júniusig. Egyszer kapnánk egy gyenge kettest májusban, és nyernénk egy meccset januárban. Oh well.
füligjimmy
Idén még nem lesz rájátszás (persze a remény hal meg utoljára), olyan 8-8at prognosztizálok, de ha így építkezik a csapat tovább, jövőre min WC aspiránsok leszünk. ha nem esélyesek a csoportgyőzelemre 😊

Egyébként csinálhatunk szinte bármit, amíg egy bizonyos A-Rod a GB QB-ja, addig ők lesznek a legnagyobb favoritok az NFC Northban 😛
Tito05
És a dominanciájuk a nagyszerűségüknek, vagy a csoport gyengeségének köszönhető? Vonjunk párhuzamokat, mert én aztat szeretem. Manning-féle Colts, és Áron-féle Packers. Nyertek 1 gyűrűt, dominálják a csoportot, minden évben bekrúzolnak a rájátszásba, aztán kiesnek. Nyilván jön szembe időnként egy Christian Ponder, de egy hetek óta bűnrossz formában játszó Cardinals már nagy falat. Ebben a konferenciában nincs olyan Halálcsillag, mint a Patriots. Van még 3 olyan hagyományos powerhouse, mint a Ravens, Steelers, és még a Broncos, akik mindig ott vannak, és 10 évente nyernek is valamit. Keleten ez a Giants, a kétezres években a Seahawks. És a Packers. Jó csapat, jó GM, kurva jó edző, jó irányító, de szerintem ez a csoport az elmúlt 10 évben még akkora kihívás sincs, mint Manningnek volt az AFC South, és talán akkoriban a Nyugat erősebb volt, mint most a Kelet, de ez ez lehet hülyeség. Az megint egy másik kérdés, hogy a Titans helyett elkezdtük a Jacksonville Jaguars szerepét betölteni, ez persze nem Pace hibája. De amikor azt látom, hogy szépen lassan, de tényleg nagyon megfontoltan, kimérve, éveket elbaszva (2 offseason kellett, hogy ILB-t igazolj, miközben sikeres csapat ezt 4. körben megoldja, oszt 5 évig jónapot?) elkezdett felépíteni valamit, ami 2 év múlva lehet az akkori Tennessee Titans..... na nekem ehhez már nincs türelmem. Emery akkora fos GM volt, hogy nem győzzük az ő rosteralja embereit visszahozni? Ez is rendben van. Márciusban mindig minden rendben van.
füligjimmy
Hallgatni arany...
több mint 10 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 389
Pat Mannelly hatalmas isten volt :')

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Lance Dunbar kb. Jaquizz Rodgerssel és Perryvel vívna harcot a rosterre kerülésért. Semmi köze ennek ahhoz, hogy Forte nem kellett.

Az ember azt hinné, hogy long snappert nem nagy kunszt találni, de a legendás Pat Mannelly óta már vagy 7-en megfordultak a keretben.
több mint 10 éve
Amúgy Will Hillt kirakta a Ravens... Nem lenne hülyeség, nem lehet vészesen drága...

több mint 10 éve
Ezaaaazzzzz leigazoltuk Aaront!!!! Aaron Brewer long snappert 😀

több mint 10 éve
Állítólag Dunbar dallasi RB után érdeklődünk...
Tomcsik
Elküldöd Fortet és mindenáron valami seggdugasz futót kell szedni helyette? Nem igazán értem ezt az egészet.
hpeter93
Ez számomra is nagy talány... Ha Fortet visszahozzuk akkor ez egy perfekt FA lett volna Pacetol... Így sem rossz eddig, de a Forte dolog nekem se megy a fejembe...

több mint 10 éve
Tomcsik
Elküldöd Fortet és mindenáron valami seggdugasz futót kell szedni helyette? Nem igazán értem ezt az egészet.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
érdekes, egy másik magyar oldalon a "mi" FA tevékenységünket dicsérik a legjobban (az más kérdés, ha szaktudásuk enyhén megkérdőjelezhető 😀 )

de az nfl.com-nál is tőlünk várnak jövőre nagy előrelépést, ami azért csak bizakodásra ad okot 😊
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000644275/article/raiders-top-list-of-five-franchises-on-the-rise?campaign=fb-nf-sf22559048-sf22559048
Tito05
Óvakodj március idusától! Mindig kurva jók vagyunk márciustól júniusig. Egyszer kapnánk egy gyenge kettest májusban, és nyernénk egy meccset januárban. Oh well.
füligjimmy
Idén még nem lesz rájátszás (persze a remény hal meg utoljára), olyan 8-8at prognosztizálok, de ha így építkezik a csapat tovább, jövőre min WC aspiránsok leszünk. ha nem esélyesek a csoportgyőzelemre 😊

Egyébként csinálhatunk szinte bármit, amíg egy bizonyos A-Rod a GB QB-ja, addig ők lesznek a legnagyobb favoritok az NFC Northban 😛
Tito05
És a dominanciájuk a nagyszerűségüknek, vagy a csoport gyengeségének köszönhető? Vonjunk párhuzamokat, mert én aztat szeretem. Manning-féle Colts, és Áron-féle Packers. Nyertek 1 gyűrűt, dominálják a csoportot, minden évben bekrúzolnak a rájátszásba, aztán kiesnek. Nyilván jön szembe időnként egy Christian Ponder, de egy hetek óta bűnrossz formában játszó Cardinals már nagy falat. Ebben a konferenciában nincs olyan Halálcsillag, mint a Patriots. Van még 3 olyan hagyományos powerhouse, mint a Ravens, Steelers, és még a Broncos, akik mindig ott vannak, és 10 évente nyernek is valamit. Keleten ez a Giants, a kétezres években a Seahawks. És a Packers. Jó csapat, jó GM, kurva jó edző, jó irányító, de szerintem ez a csoport az elmúlt 10 évben még akkora kihívás sincs, mint Manningnek volt az AFC South, és talán akkoriban a Nyugat erősebb volt, mint most a Kelet, de ez ez lehet hülyeség. Az megint egy másik kérdés, hogy a Titans helyett elkezdtük a Jacksonville Jaguars szerepét betölteni, ez persze nem Pace hibája. De amikor azt látom, hogy szépen lassan, de tényleg nagyon megfontoltan, kimérve, éveket elbaszva (2 offseason kellett, hogy ILB-t igazolj, miközben sikeres csapat ezt 4. körben megoldja, oszt 5 évig jónapot?) elkezdett felépíteni valamit, ami 2 év múlva lehet az akkori Tennessee Titans..... na nekem ehhez már nincs türelmem. Emery akkora fos GM volt, hogy nem győzzük az ő rosteralja embereit visszahozni? Ez is rendben van. Márciusban mindig minden rendben van.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve

Tito05
füligjimmy

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Tito05

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/t2j10qj3jecrejcnpgek
Oakland Raiders top list of five franchises on the rise
Raiders GM Reggie McKenzie has done a commendable job turning Oakland into a destination spot for free agents. Chris Wesseling examines four other teams on the rise.
több mint 10 éve
Zach Miller is aláírt 2év/6M + 2 még, ha megfelelően teljesít.

Létszámban már megvan a poszt! Amennyiben Miller ott folytatja, ahol abbahagyta, akkor akár minőségben is.
Toto21
Ez teljesen korrekt szerződés szerintem, Pace munkája eddig 4-es nálam.
hpeter93
A tavaly csapat + 2 ILB - Forte = csoportgyőzelem?
füligjimmy
Pace, Fox akármit csinál=szarok?
hpeter93
Tomsula jobb edző. Mondjuk paríron nem, csakha meccset kell játszni. Vagy én nézek más csatornát, ez is lehet.

Kevin White, a srác vagy tud, vagy nem. Hogy első idényében mit fog hozni, az kérdés, ezzel tényleg nem lehet mit kezdeni. Foxy mindenhol a szezon közepére-végére sikeresen széthajtotta a keretet, egy újabb hasonlóság közte, és a mezőkövesdi fenomém, Pintér Attila között. Miért vár mindenki egészségesebb keretet?! Mert március van, és már eltelt 3 hónapa a legutóbbi vereség óta? Zach Miler hasznos kiegészítő ember volt a szezon második felében. Akiem Nicks pályafutását a Pats megmentette, idén lehet csapata se lenne, egy Hamumanumi nevű tight endért cserélték el szezon közben, volt 10 jó meccse, a rájátszásban sokat volt a pályán, amúgy 20 sna körül átlagolt. Pace akkor nem tudta, milyen kincs elérhető számára? Khari Lee viszont megért egy 6. kört? Ezeket az apróságokat magyarázza már el nekem valaki. A csávó is hasznos rotációs DL játékos volt a szezonban 10 meccsen. A piac is így árazta. Persze ezek csak tények. Nincs ezzel a 2 igazolással semmi gond, visszajött a hasznos 26., és 31. ember a keretbe, de ez ennyi, és nem több. Michael Ola nem kellett RT posztra (azért nem sokat játszott ott, de akkor messze jobbat nyújtott), Massie igen, mert Longgal együtt edz. Na nekem oszt mindegy, Vikings ellen Robinson, meg egy Hunter nevű gyerek torkonkúrta elég rendesen, állítólag a szezon második felében volt erősebb, na igen, Seahawks ellen minősíthetetlen volt, le van szarva ez is. Weddle-Hayward helyett kigurítjuk a pályára Rollét (Rolle-t?, bazzeg nem tudok magyarul), és Portert. Egy jó draft, meg 2 szabadügynök, nincs ezzel semmi gond, de még szerencse, hogy CJ Anderson nem fogadta el az ajánlatunkat, meg Gresham elé is 4/23-at lerakni, amit kurvára nem hiszek, tavaly örült a szerencsétlen, hogy egyátalán bír járni.

Egyébként március az online viták ideje ezen a fórumon!

Szerkesztette: füligjimmy

- Abe Simpson