Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Az egyik újévi kívánságom már legalább teljesült 😀
Ettemlevest
Csak szeretet legyen.

Kubiak szétbaszta az O-t? Olyan irányítója van, aki nemhogy egy 8 yardos out route-ot nem tud megdobni, de lassan center mögé se tud beállni. Osweilerrel ezt a Pats-et megoldotta, de Manning egyszerűen nem ülhet a padon. Nincs az az edző, aki egy ilyen kaliberű játékost padoztat a konferencia-döntőben. SonofBum és Kubiak együtt dolgoznak x éve, idén átlépték az árnyékukat, és kétszer verték Bellicheket. Mindegy. Elway szerint Fox oda kevés volt, a tények egyelőre őket igazolják. Ez nem a mi véleményünk, nem az én véleményem, ez John Elway véleménye, aki szépen csendben az egyik legjobb GM-mé nőtte ki magát. Mi pedig masszívan küzdöttünk a csoportharmadik megtisztelő címéért, de gigászi küzdelemben sajnos alulmaradtunk. Az, hogy a szezon elején félig-meddig komolyan leírtam, hogy fog kinézni a Packers elleni meccs, szerintetek azért történt, mert látom a jövőt? Nem bazmeg, és egyébként ugyanígy meccselt a Lions, a Frisco, a Skins, a Vikings ellen, mint akkor. Annyi volt a különbség, hogy Tracy Porter elfelejtette, hogy ő nem Darelle Revis, a kőszívű bírók pedig nem fújtak be valamit Áron kedvéért, pedig nagyon picsogott a lelkem, ami az elmúlt 15 meccsen a Packers ellen nem történt meg. Ennyi. Mindegy, hogy ki az ellenfél, mindegy, hogy mi történt addig, mindegy, hogy mi a personell, egy adott dow&distance szituációban John Fox ugyanazt fogja tenni, amit az eddigi 20 évben. Mint in-game coach olyan zsenge, tavaszi juhtúró. Amikor egy Tomsula leszopatta ezt a stábot, ahogy illik. Meh.
füligjimmy
Nem írtam, hogy Kubiak szétbaszta az O-t. Azért húztam fel a szemöldökömet, mert ilyen második félidei teljesítmény után Te egy hétig fikáztad a chicagoi edzőket. Ezzel szemben Kubiakot az égbe magasztaltad, mert egy öreg, sánta irányítóval SB-be jutott (ami persze kimondva-kimondatlanul is alapelvárás volt már a kinevezésekor ezzel a csapattal). Pedig én inkább úgy láttam most, hogy ebben a denveri védelemnek nagyobb az érdeme, mint a támadóknak és első sorban nem Manning miatt.
Ennyit írtam, se többet se kevesebbet. Nem is akartam összehasonlítani Elway munkásságát a mi Titkos fegyverünk bimbózó tehetségével sem.

Manning padoztatásának tabujáról meg csak annyit, hogy ebben a ligában pont a Denver az a csapat Elway-el az élen, amelyik megtehetné azt is, hogy egy future-HoF irányítót padoztat.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Groh elment a Ramsbe WR coachnak és passz koordinátornak.

Pats OL nagyon botrány volt. Ilyen katasztrofális teljesítményt még a Bears OL is nagyon ritkán tett ki a pályára. Bár azért felmerül a kérdés, hogy miért nem tartottak benn extra blokkolót, miért nem jöttek a heh bubble screenek stb. Baromi jó munkát végzett a Broncos secondary,de elég egysíkúan játszott a Pats.

Kubiak felel az offensért, de engem nem nyűgöznek le. Manning már nem az, aki régen ez oké, nem is tesznek fel 40 pontokat, mint Fox alatt. A védelem lépett szintet, s ők brutál jók, de a front seven nagy része Fox alatt lett kezdö, azaz egy jó alapot lerakott. S egyenlőre Kubiak pont annyit ért el, mint Fox. Két hét múlva lelépheti Foxot.
tüsi91
nagyon remélem hogy nem fogja, aki látta idén a Broncos meccseit (én láttam az összeset végig) akkor az tudja hogy nem voltak jók egyáltalán.
davemayer
nem voltak jók... csak SB-ba jutottak... azért mégis tudnak valamit, nem? emlékeztet egy bizonyos csapatra (többre is 😊), aki csak a D-re és a special team-re támaszkodva vitézkedett a PO-okban... valami Maciknak hívják őket 😀 azt nem mondhatod, h nem voltak jók, ha SB-be jutnak... az a csapat jó... ha az O gyengeségeit nem is nézed, de az a védelem nagyon de nagyon rendben van... oké AFC, de nem egy gyenge csapat.
SeaSzilaHawk
nálam az AFC-ben a 4. helyen vannak kb (5. ha a Bengals+KC kettősből mindkettőt elé helyezem), persze ez szubjektív.
A Pats a Miami elleni meccsen bukta el leginkább ezt a PO-t, ha idén is 1st seedesek most szinte biztosan ők a SB-résztvevők.
davemayer
Ha meg a Pets megverte volna a Denvert akkor SB-ben vannak... honnan tudod, h mi lett volna? nem tudod... Szóval az AFC 5. csapata gyenge? mondjuk így ezzel egyet is tudok érteni 😀 de amikor a Bears vagy Ravens (vagy haza is beszélhetek) védelmekkel masíroztak be SB-be, mert az O-k átlagosnak is jó indulattal voltak mondhatók, akkor ők se voltak jók? Mindegyik csapat annyira jó, ahány meccset megnyer és ameddig eljut. A liga felépítése meg kvázi kizárja, hogy gyenge csapat nyerjen... Mi is mentünk PO-ba 7-9-el és búcsúztattuk a reigning champeket, de annyi volt... ez a Broncos jó, az h a Carolina elintézi őket, az más dolog...
SeaSzilaHawk
erre csak annyit mondok hogyha a Bengals jut tovább és nem a agyonsérült Steelers (vagy ha náluk csak 1 sérüléssel kevesebb lett volna) akkor már idáig sem jutottak volna el. De ez itt off úgyhogy ha akarod szóban megbeszélhetjük- újra 😛
davemayer
De megint csak azt olvasom, hogy ha... nincs ha... és nem off 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 322 — "Grammar maci"
Ettemlevest
Mi pedig masszívan küzdöttünk a csoportharmadik megtisztelő címéért, de gigászi küzdelemben sajnos alulmaradtunk. Az, hogy a szezon elején félig-meddig komolyan leírtam, hogy fog kinézni a Packers elleni meccs, szerintetek azért történt, mert látom a jövőt? Nem bazmeg, és egyébként ugyanígy meccselt a Lions, a Frisco, a Skins, a Vikings ellen, mint akkor.
füligjimmy
azt nem értem jimmy hogy ha Foxhoz és az ő (szerinted) kőkorszaki, változtatni, alkalmazkodni képtelen gondolkodásmódjához így állsz akkor hogy lehet hogy Lovelyt mégis bírod? ő a mintapéldája konkrétan annak amit az imént leírtam

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve

Pats OL nagyon botrány volt. Ilyen katasztrofális teljesítményt még a Bears OL is nagyon ritkán tett ki a pályára. Bár azért felmerül a kérdés, hogy miért nem tartottak benn extra blokkolót, miért nem jöttek a heh bubble screenek stb. Baromi jó munkát végzett a Broncos secondary,de elég egysíkúan játszott a Pats.

Kubiak felel az offensért, de engem nem nyűgöznek le. Manning már nem az, aki régen ez oké, nem is tesznek fel 40 pontokat, mint Fox alatt. A védelem lépett szintet, s ők brutál jók, de a front seven nagy része Fox alatt lett kezdö, azaz egy jó alapot lerakott. S egyenlőre Kubiak pont annyit ért el, mint Fox. Két hét múlva lelépheti Foxot.
tüsi91
nagyon remélem hogy nem fogja, aki látta idén a Broncos meccseit (én láttam az összeset végig) akkor az tudja hogy nem voltak jók egyáltalán.
davemayer
nem voltak jók... csak SB-ba jutottak... azért mégis tudnak valamit, nem? emlékeztet egy bizonyos csapatra (többre is 😊), aki csak a D-re és a special team-re támaszkodva vitézkedett a PO-okban... valami Maciknak hívják őket 😀 azt nem mondhatod, h nem voltak jók, ha SB-be jutnak... az a csapat jó... ha az O gyengeségeit nem is nézed, de az a védelem nagyon de nagyon rendben van... oké AFC, de nem egy gyenge csapat.
SeaSzilaHawk
nálam az AFC-ben a 4. helyen vannak kb (5. ha a Bengals+KC kettősből mindkettőt elé helyezem), persze ez szubjektív.
A Pats a Miami elleni meccsen bukta el leginkább ezt a PO-t, ha idén is 1st seedesek most szinte biztosan ők a SB-résztvevők.
davemayer
Ha meg a Pets megverte volna a Denvert akkor SB-ben vannak... honnan tudod, h mi lett volna? nem tudod... Szóval az AFC 5. csapata gyenge? mondjuk így ezzel egyet is tudok érteni 😀 de amikor a Bears vagy Ravens (vagy haza is beszélhetek) védelmekkel masíroztak be SB-be, mert az O-k átlagosnak is jó indulattal voltak mondhatók, akkor ők se voltak jók? Mindegyik csapat annyira jó, ahány meccset megnyer és ameddig eljut. A liga felépítése meg kvázi kizárja, hogy gyenge csapat nyerjen... Mi is mentünk PO-ba 7-9-el és búcsúztattuk a reigning champeket, de annyi volt... ez a Broncos jó, az h a Carolina elintézi őket, az más dolog...
SeaSzilaHawk
erre csak annyit mondok hogyha a Bengals jut tovább és nem a agyonsérült Steelers (vagy ha náluk csak 1 sérüléssel kevesebb lett volna) akkor már idáig sem jutottak volna el. De ez itt off úgyhogy ha akarod szóban megbeszélhetjük- újra 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve

tüsi91
davemayer
SeaSzilaHawk
davemayer

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve

tüsi91
davemayer
SeaSzilaHawk

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ettemlevest
Csak szeretet legyen.

Kubiak szétbaszta az O-t? Olyan irányítója van, aki nemhogy egy 8 yardos out route-ot nem tud megdobni, de lassan center mögé se tud beállni. Osweilerrel ezt a Pats-et megoldotta, de Manning egyszerűen nem ülhet a padon. Nincs az az edző, aki egy ilyen kaliberű játékost padoztat a konferencia-döntőben. SonofBum és Kubiak együtt dolgoznak x éve, idén átlépték az árnyékukat, és kétszer verték Bellicheket. Mindegy. Elway szerint Fox oda kevés volt, a tények egyelőre őket igazolják. Ez nem a mi véleményünk, nem az én véleményem, ez John Elway véleménye, aki szépen csendben az egyik legjobb GM-mé nőtte ki magát. Mi pedig masszívan küzdöttünk a csoportharmadik megtisztelő címéért, de gigászi küzdelemben sajnos alulmaradtunk. Az, hogy a szezon elején félig-meddig komolyan leírtam, hogy fog kinézni a Packers elleni meccs, szerintetek azért történt, mert látom a jövőt? Nem bazmeg, és egyébként ugyanígy meccselt a Lions, a Frisco, a Skins, a Vikings ellen, mint akkor. Annyi volt a különbség, hogy Tracy Porter elfelejtette, hogy ő nem Darelle Revis, a kőszívű bírók pedig nem fújtak be valamit Áron kedvéért, pedig nagyon picsogott a lelkem, ami az elmúlt 15 meccsen a Packers ellen nem történt meg. Ennyi. Mindegy, hogy ki az ellenfél, mindegy, hogy mi történt addig, mindegy, hogy mi a personell, egy adott dow&distance szituációban John Fox ugyanazt fogja tenni, amit az eddigi 20 évben. Mint in-game coach olyan zsenge, tavaszi juhtúró. Amikor egy Tomsula leszopatta ezt a stábot, ahogy illik. Meh.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 357
Wade Phillips megcsinálta ezt D#t. Kubiak meg szètbaszta az O#t. Ennyi. Több kárt csinált mint hasznot.. Majd ha pár vèdő elmegy ès nem fogjak tudni beèpiteni mást a helyère akkor kubiak is kilesz baszva... Nem sztárolom Foxot, de idèn a D# sokat fejlődött, ha nem is teljesen fox miatt ès az o# is jobb volt csak az esetek 60% szar volt a play hívás.. ( gase hívta őket nem???) Cutler is a ic-k 30%t screenből szerezte.... Miközbe nem ment de eröltettèk.. Egyik edző sem elit, de a broncosnak kubiak kevès lesz.. Míg a bearsnak fox egyenlőre jó.. Bár èn fangio ellen se lennèk egy kèsőbbi HC posztra

több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Döntőt játszanak egy olyan irányítóval, aki mára kerékkötője a csapatnak, mert ekkora legendát kirakni nem tudsz, akkor se, ha 6 INT-et hajít egy meccsen. Semmi gond, minket meg söpört a Lions. A jelenlegi Broncos jobb keret, mint a jelenlegi Bears, az biztos. A jelenlegi Broncos rosszabb keret, mint a tavalyi, pláne tavalyelőtti Broncos. Persze nem lehet ilyen egyszerűen relációjeleket rakni. De egyvalami biztos: nekik Fox kevés volt, nekünk tökéletes.
füligjimmy
Nem lebecsülve Kubiak tudását és munkásságát, csakhogy az AFC döntő alapján Wade Phillips és a védelem érdemel inkább szoboregyüttest. Nem pedig Kubiak, aki még a "kiégett" Manningel is döntőbe jutott. Arra az O# teljesítményre nem lehet büszke, és ehhez semmi köze annak, hogy a legendás QB kiégett-e vagy sem. A második félidőben 3 pont, a negyedik negyedben meg first downra alig voltak jók. Ebben pedig legalább annyira benne van Kubiak, mint Manning. Ilyen O# teljesítményre itt folyamatosan fikázva volt minden edző nálunk, pedig itt aztán sérült WR-el is tele volt a padlás. Kubiak támadóguru hírében áll, ennél illett volna többet csinálni az AFC döntőben. Mert az SP-hez az kellett, hogy Millerék emberfeletti teljesítményt hozzanak a végén. De nem hasonlítom ezt a ramaty Bears O-t a döntőt játszó Denver O-hoz, mert felesleges. Csak nem biztos, hogy a szomszéd fűje/edzője mindig zöldebb/jobb.

Annak amúgy örülök, hogy találtál valami pozitívumot az nfl iránt érdeklődő tulaj képében 😊 Az egyik újévi kívánságom már legalább teljesült 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve

tüsi91
davemayer

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Döntőt játszanak egy olyan irányítóval, aki mára kerékkötője a csapatnak, mert ekkora legendát kirakni nem tudsz, akkor se, ha 6 INT-et hajít egy meccsen. Semmi gond, minket meg söpört a Lions. A jelenlegi Broncos jobb keret, mint a jelenlegi Bears, az biztos. A jelenlegi Broncos rosszabb keret, mint a tavalyi, pláne tavalyelőtti Broncos. Persze nem lehet ilyen egyszerűen relációjeleket rakni. De egyvalami biztos: nekik Fox kevés volt, nekünk tökéletes.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 357
Ezt a Kubiak hypot nem èrtem... 😀 :€

több mint 9 éve

tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
na fiúk, lehet kezdeni ünnepelni
 twitter.com/KennyAlbert/status/691441368737157121
Höri
ja hogy majd aki helyette jön...
davemayer
Csak nem áthúztalak a sötét oldalra?!
füligjimmy
amit Höri linkelt tweet utal arra hogy aki Foxot követte az SB-ba vezette a csapatát, ergo aki Fox után jön az tuti nálunk is oda fogja vezetni.

Nem húztál át a sötét oldalra, én még bízom bennük 😛

egyébként ha komolyabban is ki akarjuk elemezni azt amit ez az info jelent akkor ami leginkább szembetűnő az az hogy nemcsak maga Fox is SB-ba jutott mindkét csapattal de nem is hagyott teljesen kutyaütő gárdát maga után (mondjuk ez a Panthersre kevésbé igaz de a Denverre annál inkább), nem lesz elátkozva (jobban) a franchise a távozása után sem.

Láttátok hogy Brady szegény hogy szenvedett a nálunk még mindig jobb fal mögött tegnap? ehhez kellene mérni Cutler teljesítményét és számait
davemayer
Szegény Brady a mi falunk mögött már visszavonult volna, bár tegnap a másodok félidőben már a Pats oline kezdett hasonlítani a miénkre......😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Amúgy úgy látszik mi laikus külföldi szurkolók mégiscsak jól látunk dolgokat, egy netes szavazás alapján az amcsi drukkerek is az ILB-t látják a legnagyobb neednek, 2. helyen a DE 3. a CB poszt lett...Én pl nagyon reménykedek egy Regland/Jaylon Smith draft és Trevathen FA kombóban... Jones, Timu, Anderson maradjon cserének, Meki meg újraélesztheti a karrierjét valahol máshol...

több mint 9 éve
Höri
davemayer
füligjimmy
amit Höri linkelt tweet utal arra hogy aki Foxot követte az SB-ba vezette a csapatát, ergo aki Fox után jön az tuti nálunk is oda fogja vezetni.

egyébként ha komolyabban is ki akarjuk elemezni azt amit ez az info jelent akkor ami leginkább szembetűnő az az hogy nemcsak maga Fox is SB-ba jutott mindkét csapattal de nem is hagyott teljesen kutyaütő gárdát maga után (mondjuk ez a Panthersre kevésbé igaz de a Denverre annál inkább), nem lesz elátkozva (jobban) a franchise a távozása után sem.
davemayer
Hát nem tudom. Egyrészt hogy ki mit hagyott maga után, az egy dolog. John Fox nem Bill Parcells. Azt adom, hogy Big Love, pláne Trestman, szezon közben peremembereket nem tudott beépíteni ennyira a csapatba. De Kubiakot sokkal jobb vezetőedzőnek tartottam már a szezon előtt is, mostmár pláne. Kiböngésztem anno, hogy Fox 3 év alatt meccset se nyert úgy, hogy Manning nem érte el a minimum 95-ös ratinget (vagy talán kettőt '14-ben?). Elway úgy gondolta, hogy ezalatt a 3 év alatt nem 1 döntő kellett volna, hanem minimum 2 gyűrű. Kirúgva. Jött helyette Kubiak, átvett egy teljesen kifingott Manninget, és döntő. Tegnap, ha Josh McCown a Broncos QB, ez a meccs a 3. negyedre eldől. Nem akarom azt mondani, hogy elit franchise levetett... izé....szóval Pintér Attila közösmegegyezés áldozata lett, jött helyette Dárdai, Pinyő most hatalmas előrelépés Mezőkövesden, miközben az általa lerakott alapokra építve jutottunk ki az EB-re. Szóval na.

Sose lesz a Bears egy echte elit franchise, maíg, és most nem akarom azt írni, hogy mások sz@rját komposztálja, mert tényleg nem akarok így fogalmazni, de amíg csak abból élsz, ami jobb helyre nem kell, akkor ne csodálkozz, hogy 1992 óta ötször jutott a csapat rájátszásba. Ehhez képest méltatlanul basztatjuk Jerry Angelot, aki úgy érkezett ide, hogy a GM pozíció gyakorlatilag nem is létezett, és egy teljesen új szervezeti struktúrát alakított ki, és a 80 évek utáni legsikeresebb időszakot neki köszönhetjük. Természetesen, mint minden szar franchise-nál, a siker első fuvallatára egyből belepofáztak abba, hogy mit csináljon, megadták Big Love-nak azt a feladatkört, amibe Tampában kapásból belebukott, ezt aztán visszaadták a szerencsétlennek, így megint összerakott egy normális keretet, de ami egyszer széttört, azt megragaszthatod, de sose lesz már a régi. Pezsgőt bontottunk, amikor kirúgták, de ami azóta van? Amiben látom az előrelépést, hogy George talán nem pofázik bele, ha nem kérdezik, alkalmaz/elbocsájt üzemmódban tolja, és egy olyan tulaj, aki ott van, pörög, reprezentál, odavitte a draftot, látszik rajta, hogy érdekli ez a sportág. Nem látom, hogy ez a Pace gyerek mi a fenétől akkora géniusz, de ha van a kormánynál egy tulaj, aki érdeklődik, már az is valami jobb dolognak az előszele lehet.

Szerkesztette: füligjimmy

- Abe Simpson
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Manningett(34m 2ev.) Hozzuk el denverbor. Es adjuk oda Cutlert(121m 5ev) . Lenne love akko fox utan is.o. Ilyet nem lehet? !!♥
Gyuri34
Teddy Győrből te vagy az?

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Manningett(34m 2ev.) Hozzuk el denverbor. Es adjuk oda Cutlert(121m 5ev) . Lenne love akko fox utan is.o. Ilyet nem lehet? !!♥
Gyuri34
Fülig Jimmy?
bacsii
Ha Manning most SB-t nyer vissza vonul... Mellesleg van rendesen egészségügyi gondja, a szezon nagy részében amúgy sem PM kiválló formájának köszönhette a Denver a győzelmeket, hanen a brutális védelmének... Én részemről nem kérnék ilyen üzletből. Persze PM extra klasszis hall of famer ez vita felett ál, de a zenitjén túl van már és jóval nagyobb needek vannak mint a QB....

több mint 9 éve
bacsii Chicago Bears 127
Gyuri34
Fülig Jimmy?
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Höri
davemayer
füligjimmy

Láttátok hogy Brady szegény hogy szenvedett a nálunk még mindig jobb fal mögött tegnap? ehhez kellene mérni Cutler teljesítményét és számait
davemayer

több mint 9 éve
Gyuri34
nem, sajnos ilyen hülyeséget nem lehet hozzászólni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
több mint 9 éve
Höri
davemayer
füligjimmy

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
láttam egyszer az egyik csajommal egy filmet amiben a csávó akivel szakított az utána a következő csávójához férjhez ment, emiatt utána már sorban álltak nála a nők - szegény Fox milyen magányos lehet ő is...
davemayer

Nálunk ez real life megy a haverokkal. Három feleséget "termeltünk ki" eddig.
Csak a sorokban kígyózó csajokat hiányoljuk 😀

Szerkesztette: dcsicsak