Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Ki az a Regland? undisputedlyFangio rendszere lehet elfutott nem elit tehetségű cornerekkel, de jelen állás szerint Kyle Fuller az egyetlen bevethető szélső corner. Portertől többet kaptunk, mint vártuk, nyilván azért persze, mert amúgy nem vártunk semmit sem, de azért khmmm. Sikerült végigjátszania 13 meccset zsinórban, amire nem volt példa eddigi karrierje során, s erre azért nem alapoznék, hogy újra sikerül neki. A Packers meccs után minősíthetetlen teljesítményt nyújtott, ezt se feledjük. Jelen állás szerint én nem azt mondom, hogy 1, hanem rögtön kettő olyan CB kell, aki tud szélen konstansan NFL szinten futballozni. S olyan kritériumot nem is támasztok most eléjük, hogy legyenek playmakerek, vagy hasonlók. Ha nagyon rám erőszakolják, akkor az egyik lehet Porter, cserének megteszi, de valaki használhatót horgászni kell. S ez úgy kezdődik, hogy piac 5+ millió (Trumaine Johnson pl. még egy zárójelben Morris Claibourne) vagy draft eleje. S akkor Bryce Callahant kezdő nickelnek számoltam.
Két év alatt egy gyenge középszarból PO csapatot lehet építeni, mint azt jó pár példa is mutat az elmúlt évekből. Persze ehhez kell szerencse, esetleg gyengébb divízió, de többen is megcsinálták.
több mint 9 éve
Persze ha beszerzünkbegy Trevathen-Alonso páros nem fakadnék sírva egy jó DE/OLB láttán 😊Alapvetően igaz viszont nállam van 3 LB prospect aki megér 11 Jack, Smith, Regland... Falember nállam csak Buckner érne 11-et, de ő nem lesz bent, Nkemdiche talán csak ugye ő meg bajos... Ahogy Noa Spence is...2. körben is lesz jó D-line prospect, mint pl tavaly Goldman... Aztán kiderül mi lesz, de nagyon várom már az FA-t meg a draftot...Igen, csak valószínűleg nfl szinten jó ILB-ket tud szerezni a Bears az FA piacon, viszont NFL szinten jó passrushereket meg nem szoktak kiengedni, és drágábbak is. Ergo oda jobban megéri draftolni. (persze minden ilyen hipotézis alól van kivétel. Egy Kíkli féle playmaker ILB-t bőven megéri behúzni az 1. körben, de ilyen játékosból nagyon-nagyon kevés van).Ez nem volt kérdés, front 7 kell tuningolni. A csaták a falak mentén dőlnek el...Csak DE/OLB-t írtál első körre, de könnyen lehet hogy ILB lesz az. Ezért mondtam a Willis-Bowman párost akik nagy szerepet játszottak abban hogy Top 10 volt a 49ers D Fangióval. Futás ellen ráadásul asszem top5... Mi meg ugye futás ellen gyengélkedtünk főleg a 2 ILB miatt...De ugyanazon az álláspinton vagyunk.Az elit vagy átlag feletti rész a CB posztra vonatkozik. Ergo Fangio rendszere bizonyítottan elfut úgy is Top10 szinten, hogy a front7 domináns. Persze lehet, hogy szeretett volna elit CB-ket, de nem adtak neki, ezt nem tudhatjuk. Viszont szerintem a CB pick sokkal rizikósabb, mint a front7, viszont a jó front7 a run D#-t és a pass D#-t is erősíti.Trevathan a Broncosbol bőven kikothet itt. Nem csak a need miatt, de ugye Fox alatt vált kezdove ott a hegységben.Hát mondjuk a Bowman, Willis ILB páros sem volt épp rossz...Persze meglátjuk ki lesz elérhető FA-n. Ha pl megszereznénk az általad említett Trevathan, Alonso párost, akkor valszeg D line lenne a drafton. Falemberek eléggé telítettek idén szerencsére. Mondjuk 11-re Buckner és Nkemdiche lenne value, mást kicsit reachnek éreznék...
Aztán az Eagles topicot olvasva Alonso is lehet,hogy elérhető lesz.
Én drafton Bpa alapon mennek mindenképpen, védelem oldalán pedig először a front7-t kell rendbe tenni. Fangionak Friscoban sem voltak elit vagy átlag feletti cornerjei, mégis top10 volt kb mindig az iranyitasa alatt az a védelem, legalábbis emlékeim szerint.
Ennek megfelelően de/olb az első körös Bpa, hacsak nem látnak másban allprot.
Szerintem tavalyhoz képest jelentősen javul majd a védelem. A tamadokra viszont kíváncsi leszek. Ott inkább a falat toltenem, megelolegezve a bizalmat White fele.
undisputedly
Tomcsik
undisputedly
Tomcsik
Capspace lesz elvileg, és a Fox-Trevathan kapcsolat adja magát. Érdekes lesz az offseason, mert egy év után azért jobban látja már a stáb, hogy mi van a kezükben és mi nincs.
undisputedly
Tomcsik
több mint 9 éve
Alapvetően igaz viszont nállam van 3 LB prospect aki megér 11 Jack, Smith, Regland... Falember nállam csak Buckner érne 11-et, de ő nem lesz bent, Nkemdiche talán csak ugye ő meg bajos... Ahogy Noa Spence is...2. körben is lesz jó D-line prospect, mint pl tavaly Goldman... Aztán kiderül mi lesz, de nagyon várom már az FA-t meg a draftot...Igen, csak valószínűleg nfl szinten jó ILB-ket tud szerezni a Bears az FA piacon, viszont NFL szinten jó passrushereket meg nem szoktak kiengedni, és drágábbak is. Ergo oda jobban megéri draftolni. (persze minden ilyen hipotézis alól van kivétel. Egy Kíkli féle playmaker ILB-t bőven megéri behúzni az 1. körben, de ilyen játékosból nagyon-nagyon kevés van).Ez nem volt kérdés, front 7 kell tuningolni. A csaták a falak mentén dőlnek el...Csak DE/OLB-t írtál első körre, de könnyen lehet hogy ILB lesz az. Ezért mondtam a Willis-Bowman párost akik nagy szerepet játszottak abban hogy Top 10 volt a 49ers D Fangióval. Futás ellen ráadásul asszem top5... Mi meg ugye futás ellen gyengélkedtünk főleg a 2 ILB miatt...De ugyanazon az álláspinton vagyunk.Az elit vagy átlag feletti rész a CB posztra vonatkozik. Ergo Fangio rendszere bizonyítottan elfut úgy is Top10 szinten, hogy a front7 domináns. Persze lehet, hogy szeretett volna elit CB-ket, de nem adtak neki, ezt nem tudhatjuk. Viszont szerintem a CB pick sokkal rizikósabb, mint a front7, viszont a jó front7 a run D#-t és a pass D#-t is erősíti.Trevathan a Broncosbol bőven kikothet itt. Nem csak a need miatt, de ugye Fox alatt vált kezdove ott a hegységben.Hát mondjuk a Bowman, Willis ILB páros sem volt épp rossz...Persze meglátjuk ki lesz elérhető FA-n. Ha pl megszereznénk az általad említett Trevathan, Alonso párost, akkor valszeg D line lenne a drafton. Falemberek eléggé telítettek idén szerencsére. Mondjuk 11-re Buckner és Nkemdiche lenne value, mást kicsit reachnek éreznék...
Én drafton Bpa alapon mennek mindenképpen, védelem oldalán pedig először a front7-t kell rendbe tenni. Fangionak Friscoban sem voltak elit vagy átlag feletti cornerjei, mégis top10 volt kb mindig az iranyitasa alatt az a védelem, legalábbis emlékeim szerint.
Szerintem tavalyhoz képest jelentősen javul majd a védelem. A tamadokra viszont kíváncsi leszek. Ott inkább a falat toltenem, megelolegezve a bizalmat White fele.
undisputedly
Tomcsik
undisputedly
Tomcsik
Capspace lesz elvileg, és a Fox-Trevathan kapcsolat adja magát. Érdekes lesz az offseason, mert egy év után azért jobban látja már a stáb, hogy mi van a kezükben és mi nincs.
undisputedly
több mint 9 éve
Igen, csak valószínűleg nfl szinten jó ILB-ket tud szerezni a Bears az FA piacon, viszont NFL szinten jó passrushereket meg nem szoktak kiengedni, és drágábbak is. Ergo oda jobban megéri draftolni. (persze minden ilyen hipotézis alól van kivétel. Egy Kíkli féle playmaker ILB-t bőven megéri behúzni az 1. körben, de ilyen játékosból nagyon-nagyon kevés van).Ez nem volt kérdés, front 7 kell tuningolni. A csaták a falak mentén dőlnek el...Csak DE/OLB-t írtál első körre, de könnyen lehet hogy ILB lesz az. Ezért mondtam a Willis-Bowman párost akik nagy szerepet játszottak abban hogy Top 10 volt a 49ers D Fangióval. Futás ellen ráadásul asszem top5... Mi meg ugye futás ellen gyengélkedtünk főleg a 2 ILB miatt...De ugyanazon az álláspinton vagyunk.Az elit vagy átlag feletti rész a CB posztra vonatkozik. Ergo Fangio rendszere bizonyítottan elfut úgy is Top10 szinten, hogy a front7 domináns. Persze lehet, hogy szeretett volna elit CB-ket, de nem adtak neki, ezt nem tudhatjuk. Viszont szerintem a CB pick sokkal rizikósabb, mint a front7, viszont a jó front7 a run D#-t és a pass D#-t is erősíti.Trevathan a Broncosbol bőven kikothet itt. Nem csak a need miatt, de ugye Fox alatt vált kezdove ott a hegységben.Hát mondjuk a Bowman, Willis ILB páros sem volt épp rossz...Persze meglátjuk ki lesz elérhető FA-n. Ha pl megszereznénk az általad említett Trevathan, Alonso párost, akkor valszeg D line lenne a drafton. Falemberek eléggé telítettek idén szerencsére. Mondjuk 11-re Buckner és Nkemdiche lenne value, mást kicsit reachnek éreznék...
undisputedly
Tomcsik
undisputedly
Tomcsik
több mint 9 éve
Ez nem volt kérdés, front 7 kell tuningolni. A csaták a falak mentén dőlnek el...Csak DE/OLB-t írtál első körre, de könnyen lehet hogy ILB lesz az. Ezért mondtam a Willis-Bowman párost akik nagy szerepet játszottak abban hogy Top 10 volt a 49ers D Fangióval. Futás ellen ráadásul asszem top5... Mi meg ugye futás ellen gyengélkedtünk főleg a 2 ILB miatt...De ugyanazon az álláspinton vagyunk.Az elit vagy átlag feletti rész a CB posztra vonatkozik. Ergo Fangio rendszere bizonyítottan elfut úgy is Top10 szinten, hogy a front7 domináns. Persze lehet, hogy szeretett volna elit CB-ket, de nem adtak neki, ezt nem tudhatjuk. Viszont szerintem a CB pick sokkal rizikósabb, mint a front7, viszont a jó front7 a run D#-t és a pass D#-t is erősíti.Trevathan a Broncosbol bőven kikothet itt. Nem csak a need miatt, de ugye Fox alatt vált kezdove ott a hegységben.Hát mondjuk a Bowman, Willis ILB páros sem volt épp rossz...Persze meglátjuk ki lesz elérhető FA-n. Ha pl megszereznénk az általad említett Trevathan, Alonso párost, akkor valszeg D line lenne a drafton. Falemberek eléggé telítettek idén szerencsére. Mondjuk 11-re Buckner és Nkemdiche lenne value, mást kicsit reachnek éreznék...
undisputedly
Tomcsik
undisputedly
több mint 9 éve
Az elit vagy átlag feletti rész a CB posztra vonatkozik. Ergo Fangio rendszere bizonyítottan elfut úgy is Top10 szinten, hogy a front7 domináns. Persze lehet, hogy szeretett volna elit CB-ket, de nem adtak neki, ezt nem tudhatjuk. Viszont szerintem a CB pick sokkal rizikósabb, mint a front7, viszont a jó front7 a run D#-t és a pass D#-t is erősíti.Trevathan a Broncosbol bőven kikothet itt. Nem csak a need miatt, de ugye Fox alatt vált kezdove ott a hegységben.Hát mondjuk a Bowman, Willis ILB páros sem volt épp rossz...Persze meglátjuk ki lesz elérhető FA-n. Ha pl megszereznénk az általad említett Trevathan, Alonso párost, akkor valszeg D line lenne a drafton. Falemberek eléggé telítettek idén szerencsére. Mondjuk 11-re Buckner és Nkemdiche lenne value, mást kicsit reachnek éreznék...
undisputedly
Tomcsik
több mint 9 éve
Trevathan a Broncosbol bőven kikothet itt. Nem csak a need miatt, de ugye Fox alatt vált kezdove ott a hegységben.Hát mondjuk a Bowman, Willis ILB páros sem volt épp rossz...Persze meglátjuk ki lesz elérhető FA-n. Ha pl megszereznénk az általad említett Trevathan, Alonso párost, akkor valszeg D line lenne a drafton. Falemberek eléggé telítettek idén szerencsére. Mondjuk 11-re Buckner és Nkemdiche lenne value, mást kicsit reachnek éreznék...
undisputedly
több mint 9 éve
Trevathan a Broncosbol bőven kikothet itt. Nem csak a need miatt, de ugye Fox alatt vált kezdove ott a hegységben.Aztán az Eagles topicot olvasva Alonso is lehet,hogy elérhető lesz.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Miller 5 misit akar egy szezonra... Az ő korában az ő sérülés történetével jó lesz az 3 milkónak is ... 3 év 9-10 millió 5 misi garantàlt és ott írd alá...
több mint 9 éve
Hát Ha Curry ennyibe fájt akkor ő el fog kérni 60 körülit is és ebben a hülye világban lesz is valaki aki kifizeti...mennyibe fájhat Malik Jackson?...ha kimegy a piacra, akk 5 év 50 milla, 25 garantált sztem sima.
Tomcsik
Borbinho
több mint 9 éve
mennyibe fájhat Malik Jackson?...ha kimegy a piacra, akk 5 év 50 milla, 25 garantált sztem sima.
Tomcsik
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nagyon hasznos és jópofa kezdeményezés. Még friss diplomásként tanítottam 1 évet, köztük néhány cukorbeteg/vérzékeny etc. gyereket, nekem az volt a benyomásom, hogy a szülők sokkal jobban paráznak, mint a kölykök.HM-HM jól értem Jimmy meg akarod tartani Martysaurust? Valaki feltörte az accod? 😊 Az hagyján de állítólag a Phily megdobta Curryt is egy pénzes zsákkal, ezután mennyibe fájhat Malik Jackson?...
És hamár itt tartunk, az Eagles szépen beárazta a piacot (az átkötések nagymestere vagyok). Ha Long hoz egy normális szezont, mondjuk a Tampa és a Chiefs elleni teljesítményét tudja állandósítani, akkor neki is kinéz az évi 10 milla. Hát nem tudom. Egy normális franchise, de még egy szaros Browns vagy Rams is ilyen kalibert hoz RT posztra a középső körben valahol. Sztem Zach Miller is kap egy zusammen 8-10 milliós szerződést, ennek fényében viszont még egy ilyen lagymatag, enervált MartySaurus megtartása sem lenne hülyeség. Elvégre John Fox, aki egy taff end ánest men, aki egy mens men (férfiak férfija, no homo), old-school guy, talán kedjen már valamit az ilyenekkel, ne kelljen minden tehetséget kirúgdosni. Summa summarum, nem kéne egy szaros 6. körösért elvesztegetni.
füligjimmy
több mint 9 éve
Nagyon hasznos és jópofa kezdeményezés. Még friss diplomásként tanítottam 1 évet, köztük néhány cukorbeteg/vérzékeny etc. gyereket, nekem az volt a benyomásom, hogy a szülők sokkal jobban paráznak, mint a kölykök. És hamár itt tartunk, az Eagles szépen beárazta a piacot (az átkötések nagymestere vagyok). Ha Long hoz egy normális szezont, mondjuk a Tampa és a Chiefs elleni teljesítményét tudja állandósítani, akkor neki is kinéz az évi 10 milla. Hát nem tudom. Egy normális franchise, de még egy szaros Browns vagy Rams is ilyen kalibert hoz RT posztra a középső körben valahol. Sztem Zach Miller is kap egy zusammen 8-10 milliós szerződést, ennek fényében viszont még egy ilyen lagymatag, enervált MartySaurus megtartása sem lenne hülyeség. Elvégre John Fox, aki egy taff end ánest men, aki egy mens men (férfiak férfija, no homo), old-school guy, talán kedjen már valamit az ilyenekkel, ne kelljen minden tehetséget kirúgdosni. Summa summarum, nem kéne egy szaros 6. körösért elvesztegetni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Más szemmel nézem Cutler munkásságát mióta megtudtam, hogy 1-es típusú diabétesze van. Nagyon fel tudja bolygatni a dolgokat ha szarakodik valakinek a cukra (erről a kislányom tudna mesélni, aki nagy Cutler-fan).Feltöltök róla egy cikket a 2016-os Diabetes Junior magazinból. Szabados Judit írása:
kepfeltoltes.hu/160203/cutler1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/160203/cutler2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Pont ezért Jaylon Smith volt a favoritom, csak ugye ami sikerült tropára vágni a térdét pont a drafthoz közeledve, Myles Jack is az a típus amit írtál, de őt tuti top 10-be kiviszik mert ő már kezd rendbejönni. A kérdés ugye hogy ha bennt van Regland illetve Smith/Jack akkor rápróbálsz-e a sérültekre vagy rámész Reglandre...Smith és Jack sokkal jobb blitzben mint Regland, Jack coverbe elit, és Smith sem rossz... Regland viszont 3-4 sémából jön és sokan a legkészebb LB-nek tartják, vezéralkat és futás ellen jobb mint az előbbiek (bár ők sem rosszak) ... Persze ez mind dillemma, mert pl ha beújítunk egy Malik Jackson, Trewathen kombót FA-n, akkor simán lehet hogy pass rusher/CB netán O fal pick lesz...ILB a legnagyobb need szerintem..hát futás ellen nincs védelme a csapatnakEz teljesen rendben van. De ha visszamegyünk a 90-es évig, sőt, elég csak Urlacherig, akkor azt látjuk, hogy a non-pass rusher LB-k még az első körben sem nagyon mennek, nemhogy a Top10 környékén. Persze a rendelkezésre álló tálentumtól is függ, de évente átlag 2-3 lesz első körös, és amekkora nyomot hagytak a ligában, hááááát azért egy Urlacher, Kuechly, Willis pickre jut egy Rolando McClain, Aaron Curry, A.J Hawk, Ernie Sims. Aki becsúszik első körbe, annak illik valamenyire all-around LB-nek lennie. Nem arra megy a liga, hogy hozol első körben egy run stoppert. Persze lehetünk ismét okosabbak mindenki másnál, de nem kéne. Mondom, vannak poziív példák, de az első körös pickek kb. 8%-a non-rusher LB, és azok is passz ellen tudnak nyújtani (cover vagy blitz), ez mindig is elsődleges szempont volt, Egy Brian Iwuh is be tud neked mutatni 12 szerelést, meg 3 TFL-t 1 meccsen. Főleg ha jó front van előtte.
ricsiii83
füligjimmy
több mint 9 éve
ILB a legnagyobb need szerintem..hát futás ellen nincs védelme a csapatnakEz teljesen rendben van. De ha visszamegyünk a 90-es évig, sőt, elég csak Urlacherig, akkor azt látjuk, hogy a non-pass rusher LB-k még az első körben sem nagyon mennek, nemhogy a Top10 környékén. Persze a rendelkezésre álló tálentumtól is függ, de évente átlag 2-3 lesz első körös, és amekkora nyomot hagytak a ligában, hááááát azért egy Urlacher, Kuechly, Willis pickre jut egy Rolando McClain, Aaron Curry, A.J Hawk, Ernie Sims. Aki becsúszik első körbe, annak illik valamenyire all-around LB-nek lennie. Nem arra megy a liga, hogy hozol első körben egy run stoppert. Persze lehetünk ismét okosabbak mindenki másnál, de nem kéne. Mondom, vannak poziív példák, de az első körös pickek kb. 8%-a non-rusher LB, és azok is passz ellen tudnak nyújtani (cover vagy blitz), ez mindig is elsődleges szempont volt, Egy Brian Iwuh is be tud neked mutatni 12 szerelést, meg 3 TFL-t 1 meccsen. Főleg ha jó front van előtte.
ricsiii83
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
ILB a legnagyobb need szerintem... hát futás ellen nincs védelme a csapatnak..:/ Inkább Regland mint Smith... bár, ha véletlen ki viszik esetleg TALÁN ne adj isten mind a kettőt és bent marad Vernon Hargreaves akkor egyértelmű 😀 amúgy eme három játékos közül fogunk valakit behúzni. Mondjuk még A'Shawn Robinson is esélyes meg talán Leonard Floyd na jó 5 játékos közül 😀Floyd nem ér ennyit 1-2 mock szerint az sem kizárt, hogy nem lesz első körös, akkor már inkább Noah Spence aki bár karakterproblémás, de egy állat...Én remélem hogy a Regland, Jaylon Smith, Deforest Buckner trióból jön valaki...De mondjuk Ramsey Hargreaves, Myles Jack trió közül jönne valaki akkor sem fakadnék sírva...Szerencsére elég sok jónak ígérkező védő van idén...Lehet épp ezért húzunk OT-t vagy G-t... 😀
ricsiii83
több mint 9 éve
ILB a legnagyobb need szerintem... hát futás ellen nincs védelme a csapatnak..:/ Inkább Regland mint Smith... bár, ha véletlen ki viszik esetleg TALÁN ne adj isten mind a kettőt és bent marad Vernon Hargreaves akkor egyértelmű 😀 amúgy eme három játékos közül fogunk valakit behúzni. Mondjuk még A'Shawn Robinson is esélyes meg talán Leonard Floyd na jó 5 játékos közül 😀
több mint 9 éve
Ha már draftok... Tudom még kicsit korai, de ki mit lát legnagyobb hiány posztnak? Nállam ILB...És itt van egy dilemmám... Ha Jaylon Smith csúszik a sérülése miatt és Regland is bennt lenne ti melyiket húznátok?
több mint 9 éve
Én a '10-es és '11-es draftot is ide venném. Onnan lesz egy darab Paea NFL rosteren, most hogy a Tampa-nál új vezetés lesz. És az még Emery előtti történet. Öt év alatt három stáb.Az se segít. Pl. drafton bevásárolsz 2-3 körben 4-3 DT-t. Abból se a jót. FA piacon 4-3 DE-t. És abból se a jót. "Elcseréled" Pepperst Jared Allenre. Következő évben átállsz 3-4-re. Ööö. A DT jó lesz DE-nek. Nem lett jó. Allen jó lesz OLB-nek. Nem lett jó. Trade Carolina-ba. Így lesz neki gyűrűje. Közben Peppers Pro Bowler 100 év után. Mint 3-4 OLB!! A Packersben!!! Bár tény, hogy Houston és Willie Young váratlanul jó szezont nyomtak.
több mint 9 éve
Azt kell mondjam legendásan szarok a draftjaink, itt is amit összegeztél tüsi (köszi az írást), 2 kezdő kaliberű játékost találni 3 év alatt amiből max az egyik (lesz) elit a posztán finoman szólva is szánalmas. A pats fog ennyi jó játékost szerezni csak idén úgy hogy nincs első körösük... jó lenne már ha látnánk egy jó draftot, 10 éve nézem a ligát de nekünk olyan még igazán nem volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Szerintem Emery atlantai kinevezése megér egy rövid elemzést az itteni draftjairól. Szabadüynk piacon még egész jól halászott, de ezek a draftok. Asszondja 2012:
1. kör: Shea McClellin DE/OLB/ILB/ jobb átlövő/pillér/center half/kis csatár. Azt hiszem nem kell részletezni. Behúzhattál volna egy DeCastrot, aki needre jött volna, de nem, inkább játszott Chilo Rachal, meg sokan mások, aztán idén arról folytattunk vitákat, hogy Ducasse vagy Omameh.
2. kör: Alshon Jeffery WR. Ez egy kiváló választás volt.
3. kör: Brandon Hardin S. Magas volt, meg gyors, meg erős, igaz a draft előtt 2 évet sérült volt és láss csodát pályára sem lépett.
4. kör: Evan Rodriguez FB: Amíg nem bukott le fűvel, kokóval, meg egyéb gyógyhatású növényekkel, addig nem volt rossz, de fullback a 4. körben bazdmeg
6. kör: Isaiah Frey CB: Néha pályára lépett, de tán már a ligában sincs.
7. kör: Greg McCoy CB: Ő pályára sem került.
Összegzés: Egy kimagasló játékos érkezett, jött egy első körös bust, meg egy kidobott harmadik körös. Mindent egybevetve ez a draft méltán feledhető.
No de majd 2013:
1. kör: Kyle Long G: Ami '12-ben elmaradt, jött egy évvel később. Jó G, de közel sem elit.
2. kör: Jon Bostic LB: Csillagos vastaps.
4. kör: Kasheem Greene: Jimmy is tévedhet.
5. kör: Jordan Mills OT: Ár-érték arányban remek választás, kiherélték a sérülések.
6. kör: Cornelius Washington DE: Olyan fizikai paraméterekkel rendelkezett, amit itt be lehetett vállalni. Persze focizni nem tud.
7. kör: Marquess Wilson WR: Neki sem a tehetségével van gond, de itt ez egy jó választás.
Összegzés: A 2012-es draft is egy elég harmatos produktum volt, de itt még azt is sikerült alulmúlni.
2014:
1. kör: Kyle Fuller CB: Ez továbbra is kérdőjel, amilyen botrányul indult ez a szezonja, ahhoz képest a vége nem lett oly tré.
2. kör: Ego Ferguson DT: Remek fizikai paraméterek, dehát a tehetség nála sincs meg annyira. Talán ki lehet préselni belőle egy backup kalibert.
3. kör: Will Sutton DT: Fájdalmasan hatástalan, ha az irányítót kell támadni. Tippre jövőre nem lesz itt.
4. kör: Ka'Deem Carey RB: Talán jövőre nagyobb szerepet kap.
4. kör (+2015 5.kör): Brock Vereen S: No comment.
6. kör: David Fales QB: Gigászi küzdelemben lenyomta Clausent.
6. kör: Pat O'Donnell P: Ilyen puntert UDFA piacon is találsz.
7. kör: Charles Leno Jr. OT: Remek választás, ha más nem egy hasznos backup a vakoldalra. Ha csak valamelyik top OT nem esik le drafton, akkor marad ő a kezdő vakoldali tackle.
Összegzés: Itt még átlagon felüli játékos sem jött, de talán néhányukat még tudjuk majd használni.
Mindent egybevetve szerintem ez a 3 draft elég vérszegényre sikeredett. Jeffery és Long két jó pick, ezenkívül max olyanok, akikről még nem mondtunk le, de nem tűnik úgy, hogy irgalmatlan lehetőségek rejlenek bennük.
----------------
Jött vmi csávó assistant ST edzőnek a 49-erstől. Mindegy.
több mint 9 éve
Sírás-nevetésTe ez olyan mint azt hinni hogy Repülős Gizi jó lesz pénzügyminiszternek
twitter.com/AdamSchefter/status/692082102959996929
Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Jimmy, a bajnokok útját járjátok. - A Panthers kirakta Foxot és a közvetlenúj edzőjével döntőt játszik.
- A Broncos kirakta Foxot és a közvetlenúj edzőjével döntőt játszik.
Csak meg kell várni, h Foxszal döntőt játszatok, aztán később vmikor kirúgni, és az új edzővel tuti a döntő.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear