NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem tudom volt e már valamelyik topicban valahol. Eben Britton felemelkedése és bukása.

thecauldron.si.com/what-does-it-take-to-stay-in-the-nfl-you-don-t-want-to-know-21c6665cab00#.e1re1ex65

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
Fasza kis trailer-t csináltak a Detroit elleni meccsnek! Jó kis presztízs meccs hangulata van.
 www.youtube.com/watch?v=zoBp4fkbaDk

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Először is BÚÉK!

Olvasom itt az edzőkeringőről szóló elemzéseiteket, vitákat és egy régi, malac vicc jutott eszembe:

- Hogy hívják azt a kurvát, aki nem szeret szopni?
- ???
- Nem hívják........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Gase-t sztem meg hivatalosan nem hivhatta a Miami interjura, max hetfotol lehet hivatalosan, bar nagy kereslet lesz ra tutira.
Bar Miamiban Hickey GM allasa is veszelyben van, ahogy Bazzani is irta, de hazon belul megoldhatjak Grier szemelyeben, de az igazi rakfene ott Tannenbaum.
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Most még a középmezőny alja is kisebb előrelépés lenne, de legalább Cutler kevesebb intet dob, mondjuk azt minden screenpasszból hála istennek, 4. meccse zsinórban, ami ha nem a jól végzett munka jele, akkor nem tudom micsoda. És akkor arról nem beszéltünk, hogy az általam méltán etalonnak tartott '13-as szezonhoz képest a futójáték visszalépett e. Azt azonnal hozzáteszem, hogy kb. semmi összefüggés nincs aközött, hogy valaki milyen statisztikákkal vezetett egy csapatrészt, és milyen sikeres HC vált belőle. Szóval az, hogy playcallernek nagyon rossz, az nem jelenti azt, hogy a sémája is szar lenne, vagy ne lenne belőle jó vezetőedző.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Dowell Loggains
Emlékeim szerint ő elég rossz OC volt a Titans-nél.

Az emberem pályára kerülhet végre?
Bazzani
Kezdem hátulról. Ahhoz, hogy az embered (Jacoby Glenn, ha valaki nem tudná) pályára kerüljön, ahhoz Callahan és Porter hiánya is kellene. Szóval a határozott válaszom: valószínűleg nem. Kidobtad azt a 4. körös picket Bazza az ablakon. 😀 (4.-ben húztad igaz? )

Loggains as Titans OC 12-13
Hát középmezőny alja volt az a támadóegység. Előtte, utána még az sem. Meg azért a Titans eléggé downhillbe volt, abban az időben. Meg most is, de ez már részlet kérdés. S azért mentségére váljék, hogy cserélgetnie kellett elég gyakran az irányítóját, Locker egészen QB-nak nézett ki néha a keze alatt, Kendall Wrightból 1000+ yardos elkapót csinált, Nate Washingtonból majdnem. Chris Johnson akkor tájt kezdett elfogyni.
Utána kérdek a Titans topikban, mert engem is érdekel, ott majd azoktól kapunk választ, akik végig szenvedték azokat az időket.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Gaset interjúra hívta a Miami.
Szerintem csak akarja majd hívni (nem is lehet amíg vége nincs a szezonnak), de mondjuk ez is csak pletyka mivel leginkább a GM széke forró arrafelé és először nyilván GM-et keresnek, majd csak aztán HC-t.

ha McCoy szabad lenne én őt preferálnám
Állítólag hétfőn kivágják őt is.

Röhej ez a sok sérülés.
Ilyenkor már minden játékosnak megvan a nyűgje-baja, ha meg már tétje sincs a meccsnek (max a presztízs) akkor szerintem kevésbé is erőltetik (sem a csapat sem a játékos). Nálunk is olyan hosszú a sérültlista mint némelyik kórházban a várólista.
Ritkán várom azt, hogy kikapjon a csapatom (főleg ellenetek), de most jobb lenne. Nem is a draftpozíció érdekel hanem inkább a jövő évi sorsolás. Jobb lenne egy Frisco-Saints duóval játszani mint a Rams-Buccaners párossal. Bár ha jó a csapat akkor mindkét duó verhető.

Dowell Loggains
Emlékeim szerint ő elég rossz OC volt a Titans-nél.

Az emberem pályára kerülhet végre?

több mint 9 éve
Gaset interjúra hívta a Miami. Na vajon megy vagy marad...
ricsiii83
Szerintem megy, de az is lehet, hogy marad...

Két dolog:
1. Tavaly is volt interjúkon, de gondolom nem lehettek tőle lenyűgözve, ha sehova nem kellett.
2. Amikor aláírt ide OC-nak, akkor is azért egyértelmű volt, hogy ha valami irgalmatlan nagy betlit nem csinál, akkor idén is jelölt lesz HC pozícióba. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy Pace, Fox felkészülhetett rá már akkor, hogy 2016-ban új OC kell. S ha Gase valahol vezetőedző lesz, akkor az utóda már meg van házon belül: Dowell Loggains. Legalábbis ez a legkézenfekvőbb opció. Az már csak személyes véleményem, hogy ha McCoy szabad lenne én őt preferálnám.

----
Hahaha. Royal doubtful. Szezon végére csak összeállt a Mariani, Bellamy, Meredith, Thompson elkapó sor. Ebből Marianit még draftolták is valamikor 6-7 éve a Titansnél 240. hely körül. Végén még Meredith rittyent nekünk egy 100 yardos meccset, így a szezon végére. Pedig amikor a KC elleni comebacknél behúzott 2 necces labdát a végén, azt hittem új csillag születik. (Nincs kizárva persze még, hogy hasznos játékos lehet, mert igencsak tanulja még a posztot, meg hát jó magas cula, csak elég nyüzügle szegényem, de én minden UDFA rookieban látom a posztja James Harrisonját).

Grasu is doubtful. Persze, amikor végre összeállni látszik a futójáték, akkor megint buzizni kell a támadófalon. Roppant kíváncsi vagyok, hogyan, kikkel akarják erősíteni majd a támadófalat. Guardot azért egyszerűbb találni, mint használható tacklet. Ducasset én visszaigazolnám cserének megfelelő.

S akik questionable besorolást kaptak. Mert hát vannak jó páran ugye: Amos, Callahan, Porter, Forte, Unrein, Jenkins, Young, McPhee, McClellin, Miller. Közülük egész héten nem edzett: Zach Miller. Háh ha még ő sem játszana, akkor még combosabb lenne a csapat Khari Lee-vel és Rob Hauslerrel. Amúgy Khari Lee-ért miért is adtunk 6. kört? Én elhiszem, hogy ő is alacsonyabb osztályú egyetemről jött, meg nagyon sokat kell fejlődnie, s hogy ő a jövő embere, de azért semmit nem láttunk tőle... Remélem McClellin nem játszik, nyomják csak a fiatalok.

Röhej ez a sok sérülés. Ha holnap, így sikerülne nyerni az maga lenne a csoda.
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 357
Gaset interjúra hívta a Miami. Na vajon megy vagy marad...

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Jeffery sorsa vajon mi lesz? A Detroit elleni meccset is kihagyja... Mennyire esélyes, hogy kap új szerződést, vagy búcsúzhatunk tőle?
Attila99
Mivel ennyit sérült ez még a malmunkra is hajthatja a vizet... Ez le fogja nyomni az árát. Szerintem megtartjuk, ha más nem taggel...

több mint 9 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
Jeffery sorsa vajon mi lesz? A Detroit elleni meccset is kihagyja... Mennyire esélyes, hogy kap új szerződést, vagy búcsúzhatunk tőle?

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
A Cardinals, a Lions, a Vikings elleni kettőt (erről később), a 49ers, a Redskins ellenit csak én láttam minősíthetetlen lötyögésnek? Hogy egy olyan kiegészítő ember, mint Zach Miller ötből három meccsén úgy játszik, hogy bazmeg a Gyirmót FC balszellője különbül odateszi magát? Hogy amikor lehetőség lett volna elérni a mágikus .500 mérleget, leolvadt a csapat, mint az Északi-sarkkör? Ezen egy ILB, meg egy nickel corner változtatni fog? Melyik volt az a meccs, amire azt mondtad, hogy na, most olyan dolgok jönnek a pálya széléről, hogy Hall of Fame kaliber coaching? Az szerintetek véletlen, hogy az O általában punttal kezd, a védelem meg kapásból TD-t kap? A Lions ST mindent megtett, hogy odaadja ameccset, de Jimbo Caldwell lelépte a Mesterünket a picsába. A Vikings elleni első meglehetett volna simán, szépen elbalfaszokták, a második meccsen nem hinném, hogy kicserélték volna a rostereket, Mesterünk és hűséges gárdája úgy le lett iskolázva, hogy nekem sült le a bőr a pofámról. Ez szerintetek megváltozik, mert jön egy új DE, meg Ducasse le lesz cserélve? Semmi mást se hallottam a 49ers, meg a Broncos elleni előtt, hogy mekkora coaching fölényünk van. Az a fölény ki is jött. Ha nem lett volna ekkora fölényünk, sokkal simább a vereség, gondolom én. Ezen majd egy újonc pass rusher fog változtatni? És amiről nem beszélünk, hogy bár a szezon elején nem éreztük, de pattant felénk a labda elég rendesen. Nagyon remélem, hogy a Lions nem fog minket söpörni. Félreértés ne essék, én elhiszem, hogy jobb játékosokkal ez lehetett volna sokkal jobb. Amibennem hiszek, hogy Pace ezeket a játékosokat meg tudja találni, ha véletlenül mégis, nem vagyok benne biztos, hogy pályára kerül, amíg aztán késő lesz. Abban teljesen biztos vagyok, hogy az ST edző nem lesz kirúgva. WR poszon sok volt a sérültünk, az biztos. De hogy ebből a keretből ki lett volna hozva valami varázslatos és elképzelhetetlen? Még a maximum se.
füligjimmy
Hát azt hiszem igen, ha azon a 6 poszton kb amit most felsoroltál új (és jobb) ember lesz az igenis változtatni fog ezeken a dolgokon...Nem azt mondom hogy világklasszis coaching volt minden meccsen és volt hogy ezen még meccs is elment pl a Lions elleni nagyon fájó volt és edzői hibák is voltak szépen...Azonban összességében nem volt rossz ez az edzői stáb... Ennyi sérülttel és szar játékossal jobbára partyba voltunk szinte miden csapattal... És most ne mondd hogy nem fognánk több futást ha mondjuk egy Wilkerson védekezik Unrein helyett, ne mondd hogy nem lenne több sackunk ha mondjuk egy Justin Houston vagy Von Miller nálunk lenne. Ne mondd hogy nem futnánk jobban ha nem holding King Ducasse és Mehhh Omamehh lenne a guardunk... Arról se az edző tehet, hogy lassított felvétel miss tackle Meki nem állítja meg idejében a futót...Ezzel a játékosállománnyal egyenlőre ez a realitás. Én az edzők és a GM felelősségét inkább abban látom hogy a roostert nem tudták megerősíteni annyira hogy ne kelljen McManus féle embereket kezdetni...Idén nagyobb a mozgástér, több lóvé, most kezdik el igazán formálni a csapatot...

több mint 9 éve
A Cardinals, a Lions, a Vikings elleni kettőt (erről később), a 49ers, a Redskins ellenit csak én láttam minősíthetetlen lötyögésnek? Hogy egy olyan kiegészítő ember, mint Zach Miller ötből három meccsén úgy játszik, hogy bazmeg a Gyirmót FC balszellője különbül odateszi magát? Hogy amikor lehetőség lett volna elérni a mágikus .500 mérleget, leolvadt a csapat, mint az Északi-sarkkör? Ezen egy ILB, meg egy nickel corner változtatni fog? Melyik volt az a meccs, amire azt mondtad, hogy na, most olyan dolgok jönnek a pálya széléről, hogy Hall of Fame kaliber coaching? Az szerintetek véletlen, hogy az O általában punttal kezd, a védelem meg kapásból TD-t kap? A Lions ST mindent megtett, hogy odaadja ameccset, de Jimbo Caldwell lelépte a Mesterünket a picsába. A Vikings elleni első meglehetett volna simán, szépen elbalfaszokták, a második meccsen nem hinném, hogy kicserélték volna a rostereket, Mesterünk és hűséges gárdája úgy le lett iskolázva, hogy nekem sült le a bőr a pofámról. Ez szerintetek megváltozik, mert jön egy új DE, meg Ducasse le lesz cserélve? Semmi mást se hallottam a 49ers, meg a Broncos elleni előtt, hogy mekkora coaching fölényünk van. Az a fölény ki is jött. Ha nem lett volna ekkora fölényünk, sokkal simább a vereség, gondolom én. Ezen majd egy újonc pass rusher fog változtatni? És amiről nem beszélünk, hogy bár a szezon elején nem éreztük, de pattant felénk a labda elég rendesen. Nagyon remélem, hogy a Lions nem fog minket söpörni. Félreértés ne essék, én elhiszem, hogy jobb játékosokkal ez lehetett volna sokkal jobb. Amibennem hiszek, hogy Pace ezeket a játékosokat meg tudja találni, ha véletlenül mégis, nem vagyok benne biztos, hogy pályára kerül, amíg aztán késő lesz. Abban teljesen biztos vagyok, hogy az ST edző nem lesz kirúgva. WR poszon sok volt a sérültünk, az biztos. De hogy ebből a keretből ki lett volna hozva valami varázslatos és elképzelhetetlen? Még a maximum se.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Először is Boldog, sikerekben, egészségben gazdag Új Évet kívánok!

Azt mondjuk sohasem értettem, hogy ezt a csapatot miért tartották az 1/1 egyik, ha nem a legfőbb esélyesének. Nem is PO kaliber ez oké, láttuk is miért, de ha tavaly a gyökér Trestman elért 5 győzelmet, s a szezon eleje nem volt rossz, akkor nem tudom idén miért tartották ezt a keretet 3-4 győzelemre jónak. Marshall <---> White (+Royal), Paea <---> Goldman, Conte <---> Rolle. Tillman tavaly sem játszott már, ahogy Briggs sem, nyilván a pótlásukat nem sikerült megoldani. Oké a liga legtrehányabb defenesenél volt egy sémaváltás, na bumm. Cutlert úgy kezelték végig, mintha egy utolsó senki irányító lenne.
Ebből a 6 győzelemből, amit összelapátoltunk a Chiefs meccs volt, ahol sok közünk nem volt a játékhoz, a többi 5 meccsen szerintem rászolgáltunk a győzelemre. Mellette ott volt legalább 3 abszolút nyerhető meccs, ami a kezünkben volt, de ilyen-olyan okok és kiváló döntések miatt el lett bukva.

Remélem vasárnap behúzzuk a 7. W-t is. Legyen ez csak egy presztízs meccs nekünk. Csoportellenfél, 5-ször gyepáltak el minket zsinórban, otthon egy kalap szar a csapat mérlege, legalább fejezzék be szépen. Más elmenni úgy az offseasonre, hogy nyertél kettőt zsinórba, minthogy elvesztetted az utolsót. S ha netán nyersz és buksz 4 drafthelyet, hát puff neki. Vannak csapatok, akik konstansan elől húznak... évről-évre. Szóval nem hiszem, hogy pár drafthely annyit számítana, főleg, hogy milyen kiváló draftjaink szoktak lenni.

Szvsz a Lions az esélyesebb, az edzőváltások óta nem muzsikálnak rosszul, a támadósorukból a playmakerek egészségesek is, s a mélységi játékuk a mi védelmünknek halálos.

---
Drafthely. Most a 14. helyen választanánk, ala Chris Williams (08), Kyle Fuller (14). Ha netán kikapsz, akkor papírforma alapján (Panthers veri Bucsot) vagy 11. vagy 12. helyen választasz attól függően, hogy a Saints nyer-e a Falcons ellen vagy sem. Ellenfelek W-L mutatói alapján a legnehezebb az idei sorsolásunk a ligában. Ha nyersz, akkor szélsőséges esetben (Jets veri a Billst, Raiders veri a Chiefst, Titans veri a Coltsot, 49ers veri a Ramst) 18. helyen húzhatsz. Mivel utóbbi 2 azért komoly upset lenne, így győzelem esetén is valahol 14-16. hely között választasz minden bizonnyal.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
BEARS sikerekben gazdag kellemes újévet mindenkinek!!!

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Nem akarok itt sok szót a Broncosra szánni, röviden, előrelépést remélek a PO-ban és hosszú távon Kubiaktól. De ettől még Fox meg Tebow-val nyert PO meccset. Az is valami...

OK, ez nem egy sexy szezon, sőt jövőre nézve tán az is jobb lenne, ha inkább a Lionst és a 49erst magabiztosan legyőzitek a KC és GB elleni upset helyett, Fox benne volt egy-egy vereségben, a konzervatívsága miatt fog statisztikai alapon rossz döntéseket hozni, agyfaszt okozva a szurkolóknak, más edző meg mást csinál szarul. Fox eddig kettőből két különböző helyen tudott sikeres lenni...

JDR-nek pontosan eggyel van jelenleg több győzelme idén, mint Foxnak, és van pár top5 pick abban a rosterben, ami lehetővé teszi azt...
Hue Jackson egy mágikus 8-8-as szezonnal (pontosan mint 1 évvel előtte Cable) amiben 1+2 kört adott egy épp visszavonult irányítóért, aki utána másfél évet maradt Oaklandban nem nyerve lószartse. Most ő a mekkora mastermind Dalton miatt. Legyen, a Raidersnek se jött be a menesztése, nem zárom ki a sikerességét, de valahogy ezt a máshol más mennyire sikeres, mennyivel jobb edző lenne témát olyannak látom, mint amikor az átlagos átlagon aluli kezdő helyére valaki olyan újoncot követel a nép, aki még nem játszott, és nem bizonyította, h mennyire alkalmatlan a posztra...
A 2 konzervatív szezon az gyakorlatilag garantált, de ez nem jelenti, h sikertelen lesz, vagy sikertelenebb, mint Hue Jackson, Handshake Haley, Chip Kelly vagy bárki más boldog tulajdonosa...
Black_Adder
nagyon szépen megfogtad a lényegét annak hogy én miért vagyok még türelmes Fox-szal szemben.
Ez a keret szezon előtt mindenki szerint max egy 5-11 volt jó 0 játékkal, de sokan pl 3-13-at meg 4-12-t jósoltak nekünk. Ahhoz képest voltak meccsek amikor igenis biztató játékot és jó mentalitást mutatott egy egyébként alkalmatlan kerettel.
Ez a bucs meccs is érdekes annak fényében hogy hol mennyi tehetség futkozik a rosteren, mégis elhozott egy presztízs győzelmet, remélem verjük így a Lionst mert a 7-9 sokkal jobban hangzik mint a 6-10 + jó lenne győzelemmel befejezni a szezont. Persze az sem baj ha nem sikerül, mert akkor meg (jimmy ne olvass tovább 😛 ) jobb lesz a draft helyünk ami elnézve a tülekedést a mezőny közepén sok helyet is jelenthetne.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Nem akarok itt sok szót a Broncosra szánni, röviden, előrelépést remélek a PO-ban és hosszú távon Kubiaktól. De ettől még Fox meg Tebow-val nyert PO meccset. Az is valami...

OK, ez nem egy sexy szezon, sőt jövőre nézve tán az is jobb lenne, ha inkább a Lionst és a 49erst magabiztosan legyőzitek a KC és GB elleni upset helyett, Fox benne volt egy-egy vereségben, a konzervatívsága miatt fog statisztikai alapon rossz döntéseket hozni, agyfaszt okozva a szurkolóknak, más edző meg mást csinál szarul. Fox eddig kettőből két különböző helyen tudott sikeres lenni...

JDR-nek pontosan eggyel van jelenleg több győzelme idén, mint Foxnak, és van pár top5 pick abban a rosterben, ami lehetővé teszi azt...
Hue Jackson egy mágikus 8-8-as szezonnal (pontosan mint 1 évvel előtte Cable) amiben 1+2 kört adott egy épp visszavonult irányítóért, aki utána másfél évet maradt Oaklandban nem nyerve lószartse. Most ő a mekkora mastermind Dalton miatt. Legyen, a Raidersnek se jött be a menesztése, nem zárom ki a sikerességét, de valahogy ezt a máshol más mennyire sikeres, mennyivel jobb edző lenne témát olyannak látom, mint amikor az átlagos átlagon aluli kezdő helyére valaki olyan újoncot követel a nép, aki még nem játszott, és nem bizonyította, h mennyire alkalmatlan a posztra...
A 2 konzervatív szezon az gyakorlatilag garantált, de ez nem jelenti, h sikertelen lesz, vagy sikertelenebb, mint Hue Jackson, Handshake Haley, Chip Kelly vagy bárki más boldog tulajdonosa...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Jimmy, ha a Denverben látottak miatt gondolod jobb választásnak Kubiakot (aki nem akart Bears HC lenni, mielőtt felszabadult volna a hely Denverben azelőtt HC se), akkor bemutatom neked John Foxot, aki ugyanott a legutóbbi 3 évben 13, 13 és 12 győzelmet szedett össze (Kubesnak most a 12 ami lehet) és Adam Gase-t, aki rekordokat döntő O-t rakott össze ott ahol most sorozatban 3 meccsen 0 pontos második félidőt láttunk...

Ezzel nem akarok relációjelet rakni Kubes és Fox / Gase közé, de ha nem menesztjük Foxot tavaly, akkor most lehet h pont arról szólna a fórum, h miért nem Gase jött (és a denveri idénye ugyanannyira lenne releváns, mint most Kubesé)
Black_Adder
Tavaly (is) favorizáltam, aki egy TJ Yates nevű gyerekkel tud rájátszásmeccset nyerni idegenben, az nálam megérdelmi a második esélyt. Nem akart jönni, hát nem akart. Elég flegma lenne, ha HC-ként is nyerne Denverben. Másik kérdés, szerinted az idei rájátszásra kiálló keret tud annyit, mint a tavalyi? Ha ott nyer, azt mondom előrelépés volt, már most látszik. Kell még neki 1 év, hogy meglegyen a séma, oszt jó lesz (mondjuk az a támadófal, az nagyon nem veretes). Fox meg lesz itt még konzervatív 2 évig. Meg a kemény hozzállású mentalitású keménységű. A meccsek felében meg megy a lötyögés, egy Márkus Wilson telibeszarhatja a játékot, meg időkérésről fingunk sincs, meg adjuk át a labdát az ellen 40 yardosán 1 centiről, hátha kivédekezzük, a százalékok amúgy is a hülyéknek valók, szezon elején ki akarjuk rúgni azokat, akik a szezon végére a legjobbak lettek, meg keménységű fegyelmezettség, oszt vezetjük a ligát büntetésekben, és egy ST-t ne tudjunk összerakni, mert évek. De nem tudom miért idegesít még mindig, ezt kereken 1 évvel ezelőtt is tudtam.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Jimmy, ha a Denverben látottak miatt gondolod jobb választásnak Kubiakot (aki nem akart Bears HC lenni, mielőtt felszabadult volna a hely Denverben azelőtt HC se), akkor bemutatom neked John Foxot, aki ugyanott a legutóbbi 3 évben 13, 13 és 12 győzelmet szedett össze (Kubesnak most a 12 ami lehet) és Adam Gase-t, aki rekordokat döntő O-t rakott össze ott ahol most sorozatban 3 meccsen 0 pontos második félidőt láttunk...

Ezzel nem akarok relációjelet rakni Kubes és Fox / Gase közé, de ha nem menesztjük Foxot tavaly, akkor most lehet h pont arról szólna a fórum, h miért nem Gase jött (és a denveri idénye ugyanannyira lenne releváns, mint most Kubesé)

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Támadó oldalon kb mindenben erős középmezőny vagy azalatt vagyunk... Persze a sok sérülés nem könnyítette Gase dilgát, de sokszor hozott rossz döntéseket is... Na igen meg azoktól a screenektől az agybaj kerülgetett néha...Szerintem Gase nem lenne olyan jó HC, legalábbis még nem...Amúgy tavaly is szinte mindenki tuti volt benne hogy HC lesz, aztán itt kötött ki, szóval én még nem veszem készpénznek hogy elmegy... Meki szaré-hugyé maradhat depthnek, de ha valaki fizet érte nem fogok sírva fakadni ha elmegy, bár backupnak maradhat ez a Timu gyerek, tuti olcsóbb lenne mint Meki...Amit az offseasontól várok védőfal tuningolás (FA+draft) , 1, de még inkább 2 ILB ( FA+draft) 1 új CB, támadófal erősítése ( én Longot visszatenném G-ba, mert ott sokkal hasznosabb, tacklebe sose lesz jobb átlagosnál G-ba hozott 2 probowl szezont...Grassu mutatott valami életjelet a Tampa ellen, az addigi produkciója viszont siralmas volt, tehàt vagy vissza Montit vagy kell találni egy C-t is...Fortet meg kéne tartani, persze értelmes pénzért... Biztos lesz csapat aki többet adna neki mint mi, szerintem az a kérdés, hogy ő akar-e Bear maradni... AJ mindenképp meg kell tartani, kíváncsi vagyok hogy mire megyünk ha végre egészséges lesz az AJ, Royal, White 3-as...Bennettet elcserélném egy kb 4. körös cetliért, szóval kell egy TE is...Valamint örülnék egy speedster OLB-nem is, nem ártana kucsit több sack, mert eléggé ligaalja ez a statisztikánk...Ricsi említette a Goff dolgot... Idén egyik QB-tól sem vagyok elájulva, Cutler tuti marad jövőre és a QB-nál jóval égetőbb gondjaink vannak....

több mint 10 éve
Kubiak offense amúgy átlagol annyi pontot, mint mi? Mert valahogy ott sem megy olajozottan az offense és ha nem a liga legjobb védelme lenne mögöttük, akkor nem állnának oly fényesen.
tüsi91
Mióta játszottak velünk, azóta nem nézem, de kíváncsi vagyok, ezt az Osweiler gyereket meddig tudja felépíteni. Ha egyáltalán akarja. Meg ugye a támadófal. Ha jövőre nem herélik ki a sérülések az OL-t, szerintem ott lesznek a végén. Nekem Son of Bum Phillips is nagy kedvencem, de az biztos, hogy '13-ban a Pats ennek a duónak adott egy akkora csicskalángost, hogy azóta borogatták, talán már nem izzik annyira.

Arról viszont nem Gase tehet, hogy a red zoneba vasárnap átcsúszott egy passz Bellamy keze között, nem sokkal később Royalt mellbe dobja Cutler, de elejti.
Ez igaz.

Pedig papíron a liga egyik legjobb futás elleni védelme volt az, amin konzisztensen átfutottunk.
Namost ez is igaz, de ha még egyszer meglátom, hogy 3 sikeres (értsd 5+ yard) futás után empty backfield shoutgunból 2 passz, akkor valakit picsán rúgok. Sok pöcsöm screen, meccsenként nettó 20 yard, 1 INT, meg 3 felütött labda, amiből akármi is lehet, és még mindig nincs semmi play action inkább?

- Abe Simpson
több mint 10 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 357
Forte, McClellin, Mariani, Miller, Rodgers, Montgomery
Közülük kik maradnak??
-Én reménykedem benne, hogy egy "olcsó" kontraktust megtudnak oldani Forténak ami neki is megfelelő (vagy az ügynökének).
-McClellin... ha tudnának hozni a helyére mást akkor mehetne amerre látna.. Sőt az első picket is akár rá áldoznám (mármint a posztjára) ha Goff nem marad bent addig. Ha bent marad kötelező megpróbálni..
-Mariani FA
-Miller 1 éves kont.
-Rodgers???? na ő kérdőjel nekem... szerintem feleslegesen lett idehozva.
-Montgomery muszáj, ha nincs jobb opció a piacon.. Grasu az katasztrófa..
Szerintetek?

több mint 10 éve
Az első negyedes screent és játékot adom, de ez volt az első meccs, amikor sikerült az ellenfél védelmének torkán lenyomni a labdát. Pedig papíron a liga egyik legjobb futás elleni védelme volt az, amin konzisztensen átfutottunk. Arról viszont nem Gase tehet, hogy a red zoneba vasárnap átcsúszott egy passz Bellamy keze között, nem sokkal később Royalt mellbe dobja Cutler, de elejti. A hétvégi rendben volt szerintem a körülményeket figyelembe véve. A többivel sajnos nagyjából egyet kell, hogy értsek, bár Gase védelmében tényleg rengeteg fontos láncszemet kellett nélkülözni a szezon nagy részében.

Kubiak offense amúgy átlagol annyi pontot, mint mi? Mert valahogy ott sem megy olajozottan az offense és ha nem a liga legjobb védelme lenne mögöttük, akkor nem állnának oly fényesen.
több mint 10 éve
......a 12. héten a Packers ellen 3 pontos az előnyünk, a 47 yardos vonalon 3&2, 4:12 másodperccel a vége előtt, van még 2 időkérésünk. Futójáték 1 yardért, majd időkérés. Fox némi gondolkodás után pályára küldi O'Donellt, aki ismét hibázik, és a Packers 23 yardról jöhet, még 3 időkérés birtokában. Visszakapjuk a labdát kickoff után, hátralévő idő 1:46, nincs időkérés, 4 pontos a hátrány.
füligjimmy
Háh, kb. 11 hónapja ezelőtt írtam ezt. Tévedtem 2 percet, 3 yardot, 1 időkérést, és ami a legfontosabb, szerencsére Porter villant. Mondjuk vártam, hogy a bírók teljesen véletlenül fújnak valamit ellenünk, de nem. Jéééééé. De én erre a jóslatra adnék egy gyenge négyest.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Én is olvasom ezt a Gase4Prezident dolgot mindenhol, az ügynöke megszolgálja a fizetését, az biztos. 22.-ek vagyunk szerzett pontokban. Red zone offense még ettől is szarabb. Cutler 8 INT, ami fantörpikus, 460 passzból 19 TD messze karrier átlag alatt van. Meg szerintem NFL átlag alatt. Szóval várjunk még azzal, hogy ő kell valahova. Tavaly se kellett, röhögött mindenki, hogy Greg Olson meg Dirk Koetter hamarabb elkelt, a Jax/Bucs különb offense, pofám leszakad. A szájbakúrt Jax 3.7 ponttal többet átlagol!!!!! Az egész szezonban a 3. negyedben, amikor az ú.n. half time adjustment történik, szereztünk 1 TD-t. Szóval felőlem Gase mehet a faszba. Egy biztos, ilyen teljesítményre ilyen jó sajtója nem sok embernek van.

U.i.: megnéztem a Tampa ellenit, hát oké. Zsinórban 4. héten INT screen passzból, szerencsére 40 méterrel arréb face mask tapizás volt. Kellett ez a Tampa elleni a sebes kis lelkemnek. Kellett ez, meg az elrontott snap, meg 2 szerzett labda egy UDFA újonctól, ami ugye mindennapos, és így végre sima volt a 4. negyed. Meghallgatnám, ki hol látta ebben a kiváló edzői munkát, ami az ellenfél fölé emelte a csapatot.

U.i.2: Hamár szóbakerültek az edzőjelöltek, Hue Jackson MVP kalibert hozott ki Andy Daltonból. Azt olvassátok vissza mit kaptam, amikor azt susogtam egyszer halkan, hogy el kéne hozni '13-ban. Hogy egy ilyen raidersesz szart, meg bukott ember, meg jóisten tudja. Az idei kedvencem Kubiak volt. Hogy az is milyen bukott ember. Azt is le mertem írni, hogy nálam Del Rio is kaphatna még egy esélyt, méltatlanul fejeződött be a vezetőedzői pályafutása, benne több van. Na igen.

- Abe Simpson