NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 606
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Royalnak örülök, hogy itt van....bár nem tudom a szerződés részleteit....Bears agreed to terms with FS Antrel Rolle on a three-year, $11.25 million contract, including $5 million guaranteed.
Elkezdődött az agyatlan pénzszórás....tavaly a fickó majdnem homály volt....erre 32 évesen kap egy ilyen szerződést....ennek semmi értelme....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Eddie Royal a fedélzeten 3 évig!
több mint 10 éve
A baj az, hogy a sikeres csapatok mind a saját draftjaikra építenek. Legalábbis egy magot alkotva a többi építőelemet köré rakod. Évek óta mondjuk el kell kezdeni jól draftolni. Az Urlacher-Briggs-Tommie Harris háromszögre felépítettünk egy jó védelmet (+Tillman, Mike Brown, Tank Johnson, Vasher (amikor még nem volt rossz). Mind-mind Bears draftok. Melléjük raktál még pár fazont aztán futott a szekér. Nyilván offense oldalon ezt nem sikerült megoldani így. Ha sikerült volna akkor...De az elmúlt évek... Foxról ment a vita, hogy nem nyertes típus meg pöcsöm. Igazából most mindegy is. Most felépíteni kellene valamit.
több mint 10 éve
Remélem megkérdezik tőle, hogy amilyen fasza állapotban van most a Saints, hála annak a sok jó draftnak, meg igazolásnak, neki, mint titkos Fegyvernek ehhez mennyi köze volt azért mégis? Eddig legalább nincs brutál túlfizetés, annak örülök. Második számú TE 3-5 millió között ír alá? Szép. Pedig nagyon kellene, de ekkora lóvét kiadni?Mondjuk itt el lehet ismerni Fox tapasztalatát, hogy mennyit érnek szerinte volt játékosai. Green, Knighton, Rahim Moore.
Mondjuk Virgil 3 millát megért volna, arról sztem lemaradtunk,de fene tudja, lehet 4 környékére nem akartak menni, és ilyenkor apróságok döntenek.
Parker is rossz dafety, csak jobb csapat volt körülötte, oszt most kaszálni fog a piacon. Searcy kapásból Top10 fizetett safety lett, ez is egy vicc.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Parker normális áron simán upgrade....A Cutler-ügy végre lezárult....mehetünk is tovább...
Ian Rapoport spoke with as many quarterback-needy teams as he could to see if the Bears tried to trade QB Jay Cutler. However, no one said Chicago had made him available for trade.
HC John Fox confirmed that Lamarr Houston will play outside linebacker in their new 3-4 defense. (Brad Biggs)
Egy 135 kilós LB.... 😀 😀 😀
Lassan mindenki OLB-t fog játszani....és majd még húzunk is egyet....C. Jones, Washington, Young, Bass, McClellin, McPhee, Houston, J. Allen....jó, nyilván az első öt gyorsan eltűnhet a rosterről (vagy akár Jonest/McClellint középre is küldheti Fangio)....nekem úgy tűnik ezek alapján, hogy Sutton simán megy DE-be, gondolkodás nélkül....
Viszont Dline-ban konkrétan 3 emberünk maradt így....Ferguson, Ratliff, Sutton....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Bears GM Ryan Pace: "We went through the process of thoroughly evaluating the roster and we're moving forward with Jay Cutler as our starting QB.
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/11/ron-parker-visiting-bears/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Azt írják Royalt leigazoltukdavemayerHol? Nem találunk semmi hivatalosat.
több mint 10 éve
Azt írják Royalt leigazoltuk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Csak nem kell, hogy Rolle legyen az egyik.... 😊Na igen, csak mennyiért jön ide?Hát, 11 csávónak egyszerre a pályán kell lenni. Pontosabban nem kell, de nem árt.füligjimmy
Mondjuk nem sok értelmét látom még olcsóért sem, de mindegy....Bear

No.1. Bears
több mint 10 éve
Na igen, csak mennyiért jön ide?Hát, 11 csávónak egyszerre a pályán kell lenni. Pontosabban nem kell, de nem árt. Többet én se látok ebben.
Mondjuk nem sok értelmét látom még olcsóért sem, de mindegy....Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Na igen, csak mennyiért jön ide?Mondjuk nem sok értelmét látom még olcsóért sem, de mindegy....

No.1. Bears
több mint 10 éve
Amikor Devon House 6 millát kap, örülsz Antrell Rollénak.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Akkor szummázva a lényegesebb információk:- Royal tegnap csak vizitálni jött (el ne engedjék szerződés nélkül)
- Rolle is csak beszélgetett tegnap
- Marshall trade: mi adtuk Marshallt és az idei 7. kört, cserébe kaptuk a Jets idei 5. körét...
- McPhee hivatalosan is Bear
- Paea aláírt a Skinshez 4 évre átlag több mint 5 millió per év értékben
- Conte a Bucshoz megy látogatóba, minő véletlen (egyébként Melton is)
- Knightonért harcban vagyunk
több mint 10 éve
Bears 2011 6th-round pick LB J.T. Thomas signs a 3-year, $12 million deal with the Giants, per @AdamSchefter.Ez a szerződés számomra is rejtély....
Hát én nem hittem volna, hogy 2015 márciusában még a ligában lesz, nemhogy évi 4 millát zsebre tegyen...
Rolle és Royal szerződés sem biztos még.tüsi91

No.1. Bears
több mint 10 éve
Bears 2011 6th-round pick LB J.T. Thomas signs a 3-year, $12 million deal with the Giants, per @AdamSchefter.Hát én nem hittem volna, hogy 2015 márciusában még a ligában lesz, nemhogy évi 4 millát zsebre tegyen...
Rolle és Royal szerződés sem biztos még.
több mint 10 éve
Saercey a Tenessié.Rolle egy jó munkás ember. Mundynál jobb játékos, de bakker 33 éves lesz... AMúgy állítólag még sincs deal, csak látogatóba jön.Rolle ne pls... 33 éves,ennyi erővel Briggs meg Tillman is maradhatna...Ha S akarunk akkor fizessük meg Mooret vagy Searcey-t... Royalt csipáznám, pont egy olyan jellegű elkapó kell nekünk mint ő...Tomcsik
Paea nem tudom 3-4-be mennyire lenne fit, szerintem ezért nem is akartuk visszahozni. Ratliff, Ego, Houston elvileg oké. Suttonnak én nem látom a helyét sehogyan sem. Őt lehet el kellene valami 4-3-as csapathoz tradelni.tüsi91
Moorért annyian bejelentkeztek... Horribilis pénzt fog kapni, bárki is szerződteti le.Gondolom ezért akarjuk Rolle-t, mert olcsóbban megúszhatjuk. Benne annyi pozitívum van, hogy ki tudna nevelni maga mögött egy fiatal játékost.
Egyébként rakott ki egy képet, ahol összehasonlította magát a konkurensekkel, ez alapján mondjuk nem lenne rossz.
twitter.com/antrelrolle26
több mint 10 éve
Rolle egy jó munkás ember. Mundynál jobb játékos, de bakker 33 éves lesz... AMúgy állítólag még sincs deal, csak látogatóba jön.Rolle ne pls... 33 éves,ennyi erővel Briggs meg Tillman is maradhatna...Ha S akarunk akkor fizessük meg Mooret vagy Searcey-t... Royalt csipáznám, pont egy olyan jellegű elkapó kell nekünk mint ő...
Paea nem tudom 3-4-be mennyire lenne fit, szerintem ezért nem is akartuk visszahozni. Ratliff, Ego, Houston elvileg oké. Suttonnak én nem látom a helyét sehogyan sem. Őt lehet el kellene valami 4-3-as csapathoz tradelni.tüsi91
több mint 10 éve
Rolle- ról Adam Archuleta jut eszembe, ha rá még emlékszik valaki.Most nem teljesen értem, Rolle SS szóval Mundy helyett fog játszani, vagy FS-be játszik, vagy hogy lesz ez?
Royal qrva jó lenne.
több mint 10 éve
Rolle egy jó munkás ember. Mundynál jobb játékos, de bakker 33 éves lesz... AMúgy állítólag még sincs deal, csak látogatóba jön.Toljon egy pizzát, aztán mehet is tovább...
Paea-t el tudom képzelni az egyik DE-poszton (gondolom a Skins is így szeretné)Suttont is meg lehet próbálni ott.....meglátjuk, de nyilván nem szerencsés a helyzet....
A Royal-igazolást támogatom én is....újonc éve volt a legjobb, Cutlerrel a volánnál...

No.1. Bears
több mint 10 éve
Ooh fuck yeah. Ezt már 3 éve meg kellett volna lépni. Royal pont az a játékos, aki nekünk kell. Nem egy Cobb, de jó játékos.tüsi91Én is szeretném, ha valósággá válna.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Ooh fuck yeah. Ezt már 3 éve meg kellett volna lépni. Royal pont az a játékos, aki nekünk kell. Nem egy Cobb, de jó játékos.
több mint 10 éve
Bears Insider @bears_insider 1m1 minute agoRT @NBCdianna: I'm told WR Eddie Royal will be signing with The Chicago Bears. He loves Jay Cutler per sources.
??
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Rolle egy jó munkás ember. Mundynál jobb játékos, de bakker 33 éves lesz... AMúgy állítólag még sincs deal, csak látogatóba jön.Paea nem tudom 3-4-be mennyire lenne fit, szerintem ezért nem is akartuk visszahozni. Ratliff, Ego, Houston elvileg oké. Suttonnak én nem látom a helyét sehogyan sem. Őt lehet el kellene valami 4-3-as csapathoz tradelni.
több mint 10 éve
Rolle nem egy ász....nem tudom, hogy mennyit költöttünk rá, de ez csak rosszabb lehet (egy komoly szerződés esetén), mert még olcsón sincs túl nagy értelme....A Marshall-trade továbbra is gyalázat....
Paea szerintem is ér ennyit (látva a mostani szerződéseket), nem tudtam, hogy mi olyan jól állunk, hogy ide nem kell.....

No.1. Bears