Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
http://www.spotrac.com/nfl/chicago-bears/cap-hit/Erről hiteles infót sztem nem fogunk látni, egyszer volt 20, aztán lett 33, Biggs 28-at mondott, sztem őt komolyabban lehet venni, ettől függetlenül mondhat hülyeséget. Mindegy, úgyse értünk hozzá.
Ebben már Forte tag-ja is szerepel....így vagyunk kb. 24-25 millával a 120 alatt....
Én Izzyt kivenném, és Steltz-et tenném bele az újraigazoltak közé, na és Davist (vhogy vszínűbbnek tartom, h Izzy megy)
Egyébként nem visz automatikusan annyi buznyát a capből a fizetés, amennyiben megállapodtak, lehet azért ügyeskedni összegekkel, h ne azonnal terhelje a sapkát...de egyébként nagyjából úgy van, ahogy mondod...
Ahogy a listát böngészem, vszínű lesz itt még release.....Spaeth és Barber nincs nagy biztonságban....Bear
Most olvasom: Pierre Garcon visszautasított egy 5év, 30-35 milliós szerződést :o :o Lehet, hogy ugyanezt más csapatnál aláírja, de most Pincér Péterről beszélünk. Akiről teljes joggal sütötték el azt a poént, hogy alá akarta írni a szerződést, csak állandóan elejtette a tollat.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
http://www.spotrac.com/nfl/chicago-bears/cap-hit/Ebben már Forte tag-ja is szerepel....így vagyunk kb. 24-25 millával a 120 alatt....
Én Izzyt kivenném, és Steltz-et tenném bele az újraigazoltak közé, na és Davist (vhogy vszínűbbnek tartom, h Izzy megy)
Egyébként nem visz automatikusan annyi buznyát a capből a fizetés, amennyiben megállapodtak, lehet azért ügyeskedni összegekkel, h ne azonnal terhelje a sapkát...de egyébként nagyjából úgy van, ahogy mondod...
Ahogy a listát böngészem, vszínű lesz itt még release.....Spaeth és Barber nincs nagy biztonságban....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
The Bears are expected to take a "long look" at OLB Kamerion Wimbley if he's released by the Raiders.Hm, lehet kénytelen vagyok revideálni az álláspontomat, miszerint nem ölnék pénzt a védelembe. Némi számolgatás, és a végén kiderül, nem is tudunk komolyabb lóvét tenni, csak oda. Egy kis matek, ha valahol técedek, javítsatok. Jelenleg sapka alatt vagyunk uszkve 30 millióval. Forte elvisz belőle 8-at. Plusz az apró itt-ott, egye fene, marad 20. Az újoncok kerülnek úgy 4-be, marad 16. Szerződést kap Okoye, Izzy, Jennings, legyen 8m. Marad kb. 9-10, ebből kéne V-Jax fizuját kipengetni, plusz a keretet feltölteni (pl egy decensebb csereirányító már nem fér bele). Viszont legyen Márió, a Harmonikás. Akkor Okoye, Izzy nyilván szélnek eresztve, megspórol a csapat kb. 6 milliót. Itt-ott lehet még okosan könyvelni, hogy beszorítsuk. Nyilván Wimbley kettővel kisebb fizetési kategória, itt nem is kellene annyira centizni. Akárhogy számolom, Jackson nem fér bele, ha az évi 10 milliós igénye valós, és nemcsak pletyka. Vagy annyira kicsontozzuk a védelmet, hogy azt már én is túlzásnak tartom. Urlacher megtehetné nekünk (és magának) azt a szívességet, hogy átstrukturálja a szerződését, erre kíváncsi leszek.
Na tessék....pont erre gondoltam 4001-nél... 😀Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
The Bears are expected to take a "long look" at OLB Kamerion Wimbley if he's released by the Raiders.Na tessék....pont erre gondoltam 4001-nél... 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Jó Luck lehet kezdő lesz első naptól, de Griffin elé nem biztos, hogy nem húznák be 1 évre, hogy ne kelljen rögtön bedobni.Egyébként nem is úgy gondoltam ezt, hogy most kirobbanthatatlan kezdőnek viszik, csak hogy vannak olyan csapatok (Phins, Browns, akár Chiefs vagy Jax, Vikes se lenne kizárt, Cards, Hawks akár) ahol nincs olyan egyértelműen jó és stabil QB, mint amennyire nálunk Cutler az. Persze lehet elmegy ő egyértelmű backup szerepkörbe is (főleg ha az említett csapatok nem hívják), de ha én lennék az ügynöke, elsősorban olyan csapathoz vinném, ahol legalább küzdhet a kezdő szerepért. A Bears szerintem nem ilyen. De én nyilván örülnék neki ha idejönne, hiszen elég jó backupunk lenne akkor, csak nem nagyon hiszem, hogy egy Cutler mögé beállna simán, mivel itt nem lát pályát, amíg nem sérül le Cutty.
Plusz visszanéz néhány meccset arról, hogy itt milyen támadófal védené, aztán rögtön elkér 25 milliót minimum 😀
(Persze ha abból indulunk ki, hogy Cutler egy puhány szar, aki minden szarért 5-6 meccs pihi, akkor tökéletesek is vagyunk neki 😀)
több mint 12 éve
Campbell sosem fog eljönni no2 QB-nak, mikor több csapat van, ahol beférne no1-nak is a tavalyi produktuma alapján.Sorold őket! Nem kekeckedni akarok, de nekem egy se jut eszembe, mikor jön Luck után Robert, ki harmadik ezen a néven a Griffin családban, ott van a piacon Manning, az új szexi bitch, Matt Flynn, Redskins meg kilőve. Vannak persze olyan csapatok, ahol nem sokkal decensebb irányítók lennének előtte, és lenne esélye, de sehova nem igazolnák kimondottan kezdőnek.
Quinn meg szerintem sima kuka. Olyat is olvastam már, hogy inkább vissza akar vonulni.
fetomy
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Huhúúú micsoda no2 QB választék 😂Komolyan egyik jobb mint a másik. Bojler-Carr-Orton-Young-McNabb az a szint, hogy inkább akkor Enderle, vagy inkább akkor Webb nyomuljon be QB-nak is, legalább megtudná milyen ha nincs vakoldal, lehet rájönne, hogy miért is kéne blokkolnia a QB-nak. De lényeg, hogy heninél egyik se jobb, McCown meg még tán jobb is mint ezek együtt.
Campbell sosem fog eljönni no2 QB-nak, mikor több csapat van, ahol beférne no1-nak is a tavalyi produktuma alapján.
Quinn meg szerintem sima kuka. Olyat is olvastam már, hogy inkább vissza akar vonulni.
Egyébként Mario Williams... hát szerintem Peppers mellé nem biztos, hogy rá kell költeni azt a k.vasok lóvét. Inkább jöjjön egy top WR, vagy LT, vagy akármi, de pont DE-nek szerintem a mi helyzetünkben nem mennék rá ilyen top emberre, csak ha már a többi esetleg megoldódott.
Amúgy nekem továbbra sem tetszik az 1. körös WR... 10000x inkább FA-ról kellene megoldani azt, meg az OL-t, és draftról jöhetne DE, LB, CB, no2 QB, akármi, de ne WR és lehetőleg ne is LT (bár Adams tetszene ha idejönne 😊)
több mint 12 éve
picidzé
532
Ortonon vinnyogva nevetnék.Új 2. számú QB jöhet az alábbiak közül: Kyle Boller, Jason Campbell, David Carr, Donovan McNabb, Kyle Orton, Brady Quinn, and Vince Young.Most akiket felsoroltál azok közül: Boller semmivel sem jobb McCownnál, Campbell kezdő kaliber, McNabb már a múlt (szörnyű volt tavaly), Youngot pedig nem tudom elképzelni, hogy idehoznák.
Valahol olvastam tegnap, hogy jó lenne Vincent Jackson nagyon, de sokba kerülne, úgyhogy valószínűleg nem ő jön...proki
Maradt Carr, Orton, Quinn trió. Esetleg más.
tüsi91
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Valahol olvastam tegnap, hogy jó lenne Vincent Jackson nagyon, de sokba kerülne, úgyhogy valószínűleg nem ő jön...prokiVan kb. 8 csapat, akik komolyabban érdeklődhetnek. Ebből ahol van lóvé, és van hajlandóság elkölteni a lóvét, az kb. négy, és ugye kit tudja, hogy tervezik a draftot, melyik újoncot hogyan értékelik. Szóval nem feltétlenül kínálati a piac. Ráadásul bennem Jackson valahogy mindig olyan benyomást keltett, hogy ha nincs kedve, leszarja a focit. Vaskos pénzkötegekkel a zsebében pláne. Vagy csak a Chargersből volt elege, nem tudom.
Hill igazi atléta, de két hónappal ezelőtt a családján kívűl a kutya se ismerte. Demaryus Thomashoz hasonlítgatják, mindenhol ezt olvasom, hát ez most bók, vagy figyelmeztetés, azt döntse el mindenki saját maga.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Új 2. számú QB jöhet az alábbiak közül: Kyle Boller, Jason Campbell, David Carr, Donovan McNabb, Kyle Orton, Brady Quinn, and Vince Young.Most akiket felsoroltál azok közül: Boller semmivel sem jobb McCownnál, Campbell kezdő kaliber, McNabb már a múlt (szörnyű volt tavaly), Youngot pedig nem tudom elképzelni, hogy idehoznák.
Valahol olvastam tegnap, hogy jó lenne Vincent Jackson nagyon, de sokba kerülne, úgyhogy valószínűleg nem ő jön...proki
Maradt Carr, Orton, Quinn trió. Esetleg más.
Lovie még együtt is kajált Hillel, szal alakul a románc...mondjuk kissé meglepne, ha 19-re őt húznánk...BearJó combine-t csinált a srác, évenként 2szer is tapasztaljuk milyen is egy ilyen elképesztő paraméterekkel rendelkező játékos ellen játszani. Megatron is GT alumni volt, tehát a jó példa adott.
Más kérdés hogy 19-re reach lenne. Letrade?
több mint 12 éve
Lovie még együtt is kajált Hillel, szal alakul a románc...mondjuk kissé meglepne, ha 19-re őt húznánk...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Új 2. számú QB jöhet az alábbiak közül: Kyle Boller, Jason Campbell, David Carr, Donovan McNabb, Kyle Orton, Brady Quinn, and Vince Young.Valahol olvastam tegnap, hogy jó lenne Vincent Jackson nagyon, de sokba kerülne, úgyhogy valószínűleg nem ő jön...
több mint 12 éve
Bizony, Könyörtelen Március odacsap....egy élmény volt az Illiniben látni, ez csak fokozódna Bears-szerelésben... 😀 Ettől függetlenül kvára örülnék, ha jönne Mario....a csapatnak egy kipróbált, de még viszonylag fiatal veterán nagyobb hasznára lenne '12-ben....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Érdemes Oaklandre is rápillantanunk, Wimbleynek sokallják a fizuját...ha kihajítják, jöhet erre nyugodtan... 😊Azért a WR class elég erős idén, ahogy Gagarin nem látott Istent, én edge rushert nem látok. Tudom, Könyörtelen......
Sajnos nem hinném, h SuperMariora rámennénk, mivel az óriási buznyaháborút két fronton (WR, DE) nem tudjuk majd egyszerre vívni... V-Jax-kérdésben nagyon bízom....bár lesz vagy 5-6 kérője minimum....Bear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Érdemes Oaklandre is rápillantanunk, Wimbleynek sokallják a fizuját...ha kihajítják, jöhet erre nyugodtan... 😊Sajnos nem hinném, h SuperMariora rámennénk, mivel az óriási buznyaháborút két fronton (WR, DE) nem tudjuk majd egyszerre vívni... V-Jax-kérdésben nagyon bízom....bár lesz vagy 5-6 kérője minimum....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Mario Williams és Vincent Jackson szabad prédaI used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Pont ez az a poszt amit GMként nem fizetnék halálra.Megnézed, melyik csapatok adtak nagy lóvét futóknak, ott a passzjáték elég esetleges. Itt nincs elkapó, fal, edzői stáb. Szóval nem lehet sokat ugrálni, ha eredményt akarnak. Szóval 5/40, hát valami ilyesmi lesz, garantált a kérdés továbbra is, de nem mernek elengedni egy playmakert se, főleg ha lóvé is van, amit el is kell költeni. Ez van, bár egy 2. körösért én cserélném 😀
Ha jó a blokkolás akkor egy UDFA is fickándozik, ha olyan mint nálunk akkor meg jöhet akárki...Bazzani
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Lovie a G. Tech pro day-én nézelődik....úgy látszik, Hill nagyon tetszett neki...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Texans and Arian Foster reached agreement on a five-year, $43.5 million deal that includes $20.75 million guaranteed.akkor ez lenne az irányadó szerződés. Fasza...
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Egyetértek. Kicsit elrugaszkodtak az RB fizetések, Forténak sem adnám meg a 30+ -ot.Nahát, Foster szerződésére kíváncsi vagyok. Matty Boy pénze ettől valamivel kevesebb lesz, legalábbis illene kevesebbet kapnia. Tavasszal asszem valami 5/40-et ajánlottak (aki tudja, pontosítsa), erre Lynch 4/31 millió, hát nem fizették alul.Pont ez az a poszt amit GMként nem fizetnék halálra.
Nah, asszem 5/30 volt elétéve, hát jól tette, hogy nem írta alá. Azért elég szépen fizetik a futókat idén, hála istennek, más nem is hiányzott.füligjimmy
Ha jó a blokkolás akkor egy UDFA is fickándozik, ha olyan mint nálunk akkor meg jöhet akárki...Bazzani
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Nem értem miért mondod. Stafford nagyon jól tud futni, igaz, hátrafelé. 😊Nahát, Foster szerződésére kíváncsi vagyok. Matty Boy pénze ettől valamivel kevesebb lesz, legalábbis illene kevesebbet kapnia. Tavasszal asszem valami 5/40-et ajánlottak (aki tudja, pontosítsa), erre Lynch 4/31 millió, hát nem fizették alul.Pont ez az a poszt amit GMként nem fizetnék halálra.
Nah, asszem 5/30 volt elétéve, hát jól tette, hogy nem írta alá. Azért elég szépen fizetik a futókat idén, hála istennek, más nem is hiányzott.füligjimmy
több mint 12 éve
Nahát, Foster szerződésére kíváncsi vagyok. Matty Boy pénze ettől valamivel kevesebb lesz, legalábbis illene kevesebbet kapnia. Tavasszal asszem valami 5/40-et ajánlottak (aki tudja, pontosítsa), erre Lynch 4/31 millió, hát nem fizették alul.Pont ez az a poszt amit GMként nem fizetnék halálra.
Ha jó a blokkolás akkor egy UDFA is fickándozik, ha olyan mint nálunk akkor meg jöhet akárki...
több mint 12 éve
Nahát, Foster szerződésére kíváncsi vagyok. Matty Boy pénze ettől valamivel kevesebb lesz, legalábbis illene kevesebbet kapnia. Tavasszal asszem valami 5/40-et ajánlottak (aki tudja, pontosítsa), erre Lynch 4/31 millió, hát nem fizették alul.Nah, asszem 5/30 volt elétéve, hát jól tette, hogy nem írta alá. Azért elég szépen fizetik a futókat idén, hála istennek, más nem is hiányzott.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Édes fa..om, vajon kik azok a csapatok, akik Bómen után érdeklődhetnek. ST-ben is csak a büntetésekkel hívta magára a figyelmet, a védelem meg hendikeppel indul ha fenn van 😀. Titkon remélem, hogy a Lions vagy a Packers leigazolja 😀.Ugyan a Packers és a Lions teljesen eltérő stílus, de Bowman se zónázni, se emberezni nem tud, ráadásul állandóan sérült is, szóval ideális választás lenne számára mindkét csapat. De amíg nem írja alá a szerződését egy másik csapattal, addig ne örüljünk, még a végén a nyakunkon marad.
tüsi91
Frank, The Tank kirúgása nem lepett meg, tavaly ilyenkor nagy hülyeségnek tartottam volna. Szerintem nemcsak én. Az látszott, hogy vakoldalra kevés, de egy tisztességes RT-nek tűnt. Erre beáll szezon közben, és az ember kénytelen volt feltenni a klasszikus kérdést, hogy "őt vajon ki bassza'?! Na, ennyit számít egy nem túl tehetséges játékosnak egy edzőtábor.
Mindenesetre egy falember érkezni fog. Veterán elkapó mindenképp igazolva lesz szerintem, Wardnak pedig a jattba több van, mint a rosteren lévőknek összesen, csak tudni kell, mit lehet még tőle elvárni.
Úgy néz ki, V-Jax szabadügynök lesz, valszeg Colston is teszteli a piacot. Hát nem tudom. Még mindig marhára dühít, hogy tavaly volt esélyünk Torrey Smith-re, aztán szokásos DT pick. Most 1/19-re választhatunk egy évvel később, azért se Floyd, se Wright nem jobb ennyivel, sőt.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
vassadi
15 626
A veterán wr-s témáról eszembe jutott egy korábbi cikk amit a http://bleacherreport.com/ on olvastam...miszerint amint vége a SB-nak a drága Ocsóóó (Chad Ochocinco) tárgyalásokat fog folytatni a medvékkel. További cikket mai napig nem találtam sehol erről. Az érdekelne,hogy valaki tud e erről valamit?!Pap'persOchocinco most a Pats-szel egyezkedik a szerződése átstrukturálásáról.